Horoscopul zilei de azi, 1 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 1 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 martie 2012
Berbec:
E bine ca astăzi să fii precaut, mai ales în privinţa alimentaţiei. Este o zi cu conversaţii şi întâlniri agreabile.
Taur:
S-ar putea ca astăzi să fii destul de capricios sau critic. Dă curs fără să clipeşti ideilor pe care le ai.
Gemeni:
Sfatul meu este să iei totul mai uşor şi să te adaptezi schimbărilor. Este o perioadă plină de schimbări şi noi începuturi.
Rac:
Sfatul meu este că astăzi să încerci să te adaptezi din mers la toate schimbările care apar. E foarte important să te laşi purtat de intuiţie, să fii atent la vise sau la orice altă sursă de mesaje subtile.
Leu:
Astăzi se pare că eşti nevoit să scoţi nişte bani din buzunar. Poate fi o perioadă ciudată, mai ales dacă nu ai exerciţiul introspecţiei.
Fecioară:
Astăzi e necesar să fii receptiv la ceea ce încearcă să-ţi transmită cei din jur. Ai încredere în noile idei, în informaţiile pe care le primeşti şi schimbările pe care simţi să le faci.
Balanţă:
Astăzi e bine să-ţi dozezi cât mai bine energia şi să eviţi eforturile mari. Poţi avea parte de daruri şi de alte mici bucurii din partea unor persoane dragi.
Scorpion:
Este o perioadă excelentă pentru iubire şi creativitate. S-ar putea să ai parte de surprize plăcute din partea unor rude.
Săgetător:
Este posibil ca priorităţile tale să fie acum de ordin familial. Te poţi ocupa cu succes de orice activitate intelectuală.
Capricorn:
Vin multe veşti, informaţii şi sfaturi, către tine. Astăzi poţi achiziţiona un obiect pe care ţi-l doreai foarte mult.
Vărsător:
Este momentul reinventării, inovării, creativităţii. Ai tot felul de idei, care mai de care mai originale.
Peşti:
Pot veni spre tine multe oportunităţi, profesionale şi financiare. E bine să fii ceva mai discret şi foarte atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS