Horoscopul zilei de azi, 9 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 9 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 9 ianuarie 2012




Berbec:
Beneficiezi în continuare de o atmosferă propice câştigurilor financiare. Poţi avea o discuţie paşnică şi liniştitoare cu cineva din familie.




Taur:
Este o zi favorabilă parteneriatelor cu clienţi străini. Te poţi revedea cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult.




Gemeni:
Îţi doreşti să le fii util celor de lângă tine. Reuşeşti să te faci plăcut în orice împrejurare iar vorbele tale sunt alese cu grijă.




Rac:
Este indicat să fii ceva mai atent cu privire la cheltuielile pe care le faci. Partenerul de viaţă te înţelege şi este alături de tine.




Leu:
Încearcă să fii cât mai diplomat şi cumpătat. S-ar putea să ai chef de muncă sau să te dedici sarcinilor domestice.




Fecioară:
Te poţi bucura de succes în cazul în care eşti pus în situaţia de a vorbi în public. Te poţi face remarcat uşor şi poţi atrage atenţia unor persoane care şi-ar dori să colaboreze cu tine.




Balanţă:
Ştii foarte bine ce merită a fi achiziţionat şi poţi cumpăra cele dorite la un preţ mult mai ieftin decât ceea ce cunoşteai iniţial. Te poţi ocupa de familia ta, de părinţi, de persoanele în vârstă.




Scorpion:
Fii rezervat atât în ceea ce spui, cât şi în ceea ce faci acum. Poţi să pleci azi la drum sau să faci mai multă mişcare decât de obicei.




Săgetător:
Poţi părea destul de retras şi puţin comunicativ. E ca şi cum cauţi alinare, sprijin de la cei ce pot să te înţeleagă.




Capricorn:
Poţi începe o nouă relaţie de amiciţie. Ar trebui să comunici cât mai mult, să cunoşti oameni noi, să te deplasezi.




Vărsător:
Încearcă să eviţi începerea unor colaborări acum. E bine să accepţi şi să primeşti necondiţionat ceea ce îţi oferă acum viaţa!




Peşti:
Încearcă să fii cât mai atent la volan şi să eviţi excesul de viteză. E o zi minunată să stabileşti detaliile unui demers, care are mari şanse de reuşită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS