Horoscopul zilei de azi, 8 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 8 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 8 ianuarie 2012




Berbec:
Poţi primi un cadou, o sumă de bani sau un favor. Te interesează să te relaxezi, să te odihneşti şi să îţi refaci forţele.




Taur:
Este posibil ca partenerul să vină cu propunerea de a vă întemeia o familie. Te poţi revedea cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult.




Gemeni:
Poţi fi destul de exigent cu cei din jurul tău. Evită pe cât posibil o confruntare cu partenerul de viaţă.




Rac:
Prima parte a zilei îţi poate aduce un câştig care vine de la un membru al familiei. E posibil să-ţi vină dor de ducă, să laşi totul baltă şi să nu mai faci nimic.




Leu:
Poţi simţi o dorinţă puternică de a-ţi petrece mai mult timp cu cei dragi. E posibil să primeşti cadouri sub formă de oferte profesionale, propuneri de colaborare.




Fecioară:
Prima parte a zilei îţi poate aduce un câştig material sau financiar. Te poţi face remarcat uşor şi poţi atrage atenţia unor persoane care şi-ar dori să colaboreze cu tine.




Balanţă:
Eşti binedispus şi ai suficientă energie pentru a începe un nou proiect. Te poţi ocupa de familia ta, de părinţi, de persoanele în vârstă.




Scorpion:
Este o zi favorabilă adoptării unui nou stil vestimentar. Poţi înţelege mult mai bine o serie de necunoscute care e posibil să-ţi fi afectat relaţia cu persoana iubită.




Săgetător:
Este o zi excelentă pentru a te concentra asupra lucrurilor care vizează autocunoaşterea. O reuniune de familie ar fi chiar binevenită pentru tine, existând chiar şansa de a primi bani.




Capricorn:
Prima parte a zilei se dovedeşte a fi excelentă pentru a găsi modalităţi de creştere atât profesional cât şi financiar. Ar trebui să comunici cât mai mult, să cunoşti oameni noi, să te deplasezi.




Vărsător:
Te poţi bucura de succes în cazul în care ai de susţinut un examen. E bine să accepţi şi să primeşti necondiţionat ceea ce îţi oferă acum viaţa!




Peşti:
Primele ore ale zilei îţi pot fi înseninate de un câştig material sau financiar. Poţi să ai parte de un fel de reuniune, în care să te pui în evidenţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS