Horoscopul zilei de azi, 6 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 6 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 ianuarie 2012




Berbec:
Ziua de astăzi poate părea ceva mai dificilă din punct de vedere al planului relaţional. Primeşti invitaţii pentru diverse evenimente sociale.




Taur:
Şefii sau autorităţile nu prea văd cu ochi buni cum îţi îndeplineşti sarcinile sociale. Sănătatea poate avea de suferit dacă te suprasoliciţi.




Gemeni:
Încearcă să eviţi astăzi cheltuielile abundente. Indicat ar fi să îţi îmbunătăţeşti personalitatea prin cursuri cu teme spirituale.




Rac:
Relaţia cu persoanele din cadrul familiei se poate răci. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau din familie.




Leu:
Atenţie la dialogurile cu partenerul de viaţă sau de afaceri! Încearcă să fii ceva mai tolerant şi înţelegător.




Fecioară:
Încearcă să eviţi tendinţa de a te comporta într-un mod posesiv şi autoritar cu cei din jurul tău. Odihneşte-te, lasă problemele deoparte şi înconjoară-te de cei dragi.




Balanţă:
Ai tendinţa de a ţine mai puţin cont de opinia celorlalţi şi de a face exact cum gândeşti. Încearcă să îţi îndrepţi atenţia către un hobby sau ocupă-te de lucruri dragi ţie.




Scorpion:
Poţi părea morocănos şi necomunicativ în ochii celorlalţi. Relaţiile cu membrii familiei îţi pot da bătăi de cap, însă nu lua chiar totul de bun.




Săgetător:
Este posibil să întrerupi o relaţie de amiciţie care nu mai funcţiona de mult timp. Lasă-te purtat de instinct, fă ce îţi dictează sufletul!




Capricorn:
Este indicat să eviţi pe cât posibil o amplificare a neînţelegerii, indiferent despre cine este vorba. Sunt zile excelente de a te gândi la talentele tale native şi de a încerca să ţi le cultivi.




Vărsător:
Ziua este favorabilă activităţilor de ordin intelectual. Recomandat este să îţi programezi cursuri de dezvoltare personală şi relaţională.




Peşti:
Este o zi prielnică activităţilor de autocunoaştere. Ocupă-te de activităţile uşoare şi elimină gândurile negre.

Horoscop Urania: 8-14 ianuarie 2012, va fi disponibil sâmbătă, dupa ora 16.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS