Horoscopul zilei de azi, 3 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 3 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 3 ianuarie 2012
Berbec:
Beneficiezi de aspecte favorabile în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Indicat ar fi să îţi analizezi pe îndelete poziţia socială, relaţia pe care o ai cu şefii şi colegii de serviciu.
Taur:
Pentru tine este o zi bună pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii şi bunurile altora. Pot apărea neînţelegeri şi chiar discuţii aprinse.
Gemeni:
Este indicat să fii cât mai atent şi precaut dacă te găseşti la volan. Nu se recomandă discuţiile în contradictoriu, deoarece lucrurile sunt bine puse pe făgaş.
Rac:
Stările de sănătate fluctuează destul de mult astăzi, aşa încât se recomandă prudenţă pe segmentul picioarelor şi aparatului respirator. S-ar putea să fii uimit de ideile pe care le ai.
Leu:
Tânjeşti după iubire şi admiraţie, însă ai răbdare că în curând ţi se vor îndeplini şi aceste dorinţe. Ai spirit de iniţiativă şi poţi avea tendinţa de a planifica acum diverse proiecte.
Fecioară:
Răbdarea şi discernământul trebuie să te însoţească în permanenţă. Este o zi prielnică activităţilor ce implică autocunoaştere şi dezvoltare personală.
Balanţă:
Gândurile tale se îndreaptă către familie şi tot ce ţine de ea. Alegi să-ţi îndrepţi atenţia asupra relaţiilor sociale şi de amiciţie.
Scorpion:
Se pare că îţi dau târcoale idei legate de afaceri, investiţii sau cumpărături extravagante. Eşti creativ şi îţi pot veni idei de proiect care se pot dovedi a fi profitabile.
Săgetător:
Dai dovadă de o puternică sete de cunoaştere. Spre seară îţi îndrepţi atenţia către bani, subiectul tău favorit.
Capricorn:
Există anumite probleme de sănătate ascunse bine, dar dacă eşti atent la semnalele organismului le poţi depăşi foarte bine. Poţi beneficia de un câştig sau susţinere.
Vărsător:
Vei descoperi aspecte mai puţin plăcute, dar astrele te ajută foarte mult pentru a face ordine în viaţă. Sfatul meu este să fii cumpătat şi să tratezi totul cu înţelepciune.
Peşti:
Este posibil să primeşti o invitaţie la un eveniment social, foarte important pentru destinul tău. Încearcă să eviţi tendinţa de a te suprasolicita.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS