Horoscopul zilei de azi, 26 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 26 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 ianuarie 2012




Berbec:
Nu e exclus, ca astăzi să reapară o veche iubire. Dacă aştepţi un sprijin financiar de la un prieten sau o cunoştinţă, nu conta prea mult pe asta.




Taur:
Zona banilor este frumos stimulată astăzi. Sunt posibile conflicte cu şefii sau cu persoane autoritare din viaţa ta.




Gemeni:
Aspectele sunt tensionate şi vizează în mod special demersurile care ţin de contracte. Încearcă să fii ceva mai organizat şi răbdător.




Rac:
Fii atent la informaţiile pe care le primeşti. E posibil să te preseze data scadentă a unor plăţi sau să apară cheltuieli neprevăzute.




Leu:
Prima jumătate a zilei este plină de conversaţii interesante. Probabil va fi greu să te împarţi între responsabilităţile familiale şi cele profesionale.




Fecioară:
E o zi benefică pentru risipirea unor suspiciuni care pluteau asupra ta. E posibil să iei nişte decizii radicale şi să tranşezi foarte clar lucrurile.




Balanţă:
Este posibil să planifici o călătorie sau să apelezi la sfatul unui mentor. Zona finanţelor este destul de vulnerabilă.




Scorpion:
Aspectele sunt tensionate şi pot accentua nişte frământări interioare şi angoase. Îţi doreşti să păstrezi toţi parametrii din viaţa ta la un nivel constant.




Săgetător:
Eşti receptiv la părerile partenerului şi dispus să discuţi cu acesta despre frământările ce vizează un contract. O problemă de sănătate nu te lasă să ajungi la întâlnirile planificate.




Capricorn:
Se produc multe schimbări în program şi apar tot felul de lucruri de rezolvat. Ziua este bună pentru o revizuire a cercului de prieteni.




Vărsător:
Astăzi, nu vrei decât să trăieşti după pofta inimii. Probabil că nu vei ţine cont nici măcar de funcţia sau autoritatea celui din faţa ta.




Peşti:
Iată o zi potrivită pentru a-ţi dedica mai mult timp. Învaţă să-ţi asumi consecinţele alegerilor proprii şi să accepţi că e posibil să nu fii pe drumul care ţi se potriveşte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS