Horoscopul zilei de azi, 25 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 25 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 ianuarie 2012




Berbec:
Probabil că apar drumuri de făcut sau ţi se solicită participarea la o întâlnire sau un eveniment. Este momentul să lămureşti nişte neînţelegeri.




Taur:
S-ar putea să fii perceput drept rebel, nonconformist, detaşat. Nu e exclus să primeşti nişte observaţii sau critici.




Gemeni:
Te tot frămânţi referitor la o problemă profesională. Unii nativi pot lua decizii cu impact semnificativ asupra viitorului.




Rac:
Apar soluţii financiare foarte bune. Totuşi, nu e cel mai bun moment pentru a bate palma în ce priveşte un proiect pe termen lung.




Leu:
Beneficiezi de susţinere, eşti recomandat şi promovat ca profesionist. Te bucuri în continuare de popularitate şi propuneri de tot felul.




Fecioară:
Este un moment propice pentru a-ţi asigura o oarecare siguranţă materială. La locul de muncă vor apărea schimbări favorabile.




Balanţă:
Este o zi care pare să-ţi aducă ceva mai multă încredere în viitor. Gândul îţi zboară la o posibilă idilă sau la nişte plăceri personale.




Scorpion:
Te poţi face foarte uşor remarcat şi admirat. Poţi descoperi noi resurse interioare care-ţi vor creşte încrederea în tine.




Săgetător:
E important să fii dinamic şi comunicativ. Evită să faci promisiuni pe care nu eşti sigur că le vei ţine.




Capricorn:
Adoptarea unei atitudini responsabile la locul de muncă îţi poate aduce beneficii materiale. Acum este momentul potrivit pentru a regla nişte conturi cu persoane din sfera profesională.




Vărsător:
Este o zi excelentă pentru activităţi care se adresează unui public larg. Te bucuri de credibilitate şi nu ai nicio reţinere în a spune exact ce gândeşti.




Peşti:
S-ar putea să fie nevoie să faci nişte deplasări. Este momentul să pui în ordine nişte documente, să clarifici chestiuni legate de împrumuturi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS