Horoscopul zilei de azi, 24 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 24 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 ianuarie 2012




Berbec:
Relaţiile parteneriale sunt subiectul principal de astăzi pentru tine. Dacă eşti solicitat la locul de muncă, nu refuza să te implici.




Taur:
Pot apărea discuţii mai puţin plăcute. Odihneşte-te mai mult şi foloseşte doar tratamente naturiste pentru îmbunătăţirea stării tale.




Gemeni:
Poţi părea mult prea distrat şi, poate chiar, distant în ochii celorlalţi. În a doua parte a zilei, recomandabil este să organizezi o petrecere surpriză pentru cei dragi.




Rac:
O invitaţie în oraş, la teatru, la film sau la o petrecere te va ajuta să-ţi lărgeşti cercul de prieteni. Dorul de copilărie şi confortul ei te învăluie în chip misterios.




Leu:
Este indicat să-ţi păstrezi cât mai mult calmul şi să eviţi reacţiile impulsive. Fii prudent şi nu te grăbi în acţiuni!




Fecioară:
Atracţia pentru lectură şi plăcerea de a-ţi lărgi graniţele cunoaşterii, te pot stimula acum să-ţi petreci o mare parte din timp într-o bibliotecă. Cheltuielile zilnice îţi dau bătăi de cap.




Balanţă:
O zi bogată în evenimente transformatoare sau care vin să declanşeze în tine o dorinţă de schimbare şi de maturizare. Încercă să îţi îmbunătăţeşti personalitatea.




Scorpion:
Ziua îţi poate aduce o serie de schimbări sau evenimente mai puţin aşteptate. Anumite persoane din anturaj îţi pot crea neplăceri.




Săgetător:
Poţi lua acum decizia de a începe un stil de viaţă mai sănătos. Poţi primi informaţii şi sfaturi bune în legătură cu proiectele în care eşti implicat.




Capricorn:
Indicat este să fii cât mai chibzuit. Încearcă să îţi alcătuieşti un plan de îmbunătăţire a poziţiei la locul de muncă.




Vărsător:
Te vei dedica chestiunilor ce ţin de casă şi cămin. Este o perioadă bună de a-ţi bucura sufletul cu o piesă de teatru sau un film.




Peşti:
Încearcă să fii foarte atent la ceea ce spui. Există discrepanţe între ce îţi doreşti tu din punct de vedere bănesc şi ce îţi oferă contextul actual.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS