Horoscopul zilei de azi, 23 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 23 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 ianuarie 2012




Berbec:
Este un moment prielnic pentru a găsi modalităţi de a-ţi creşte propriile venituri. Ai cea mai mare capacitate de transformare, cel mai mare spirit de iniţiativă pentru a ieşi în faţă.




Taur:
Încearcă să eviţi tendinţa de a face totul individual, pe cont propriu. Începe o perioadă de aşteptare, în care va trebui să accepţi tot ceea ce vine în viaţa ta.




Gemeni:
Este indicat să te concentrezi acum mai mult asupra zonei spirituale şi celei de autocunoaştere. Nu te vei mai simţi singur împotriva tuturor.




Rac:
Este indicat să eviţi acum împrumuturile sau înstrăinarea unor bunuri personale. E posibil ca paşii tăi să fie îndrumaţi spre o carieră care să reprezinte pentru tine adevărata vocaţie.




Leu:
Pot apărea ciocniri şi neînţelegeri între tine şi şeful tău. Vei dori să te alegi cu nişte diplome sau să vânezi titluri şi distincţii.




Fecioară:
Cei mai fericiţi dintre nativi pot pleca într-o mini-calatorie. Aşteaptă-te la ce te aştepţi mai puţin!




Balanţă:
Te poţi bucura de un câştig financiar sau de un cadou venit fie din partea unui coleg de serviciu. Poţi renunţa la oameni vechi şi poţi face loc altora noi.




Scorpion:
Atmosfera este una favorabilă, bogată în evenimente plăcute. Oamenii din jurul tău se deschid, aşa că fii pregătit să le asculţi pasurile.




Săgetător:
Este indicat să eviţi semnarea de contracte sau gestionarea unor documente importante. Dragostea şi norocul parcă dau peste tine!




Capricorn:
Încearcă să eviţi acum tendinţa de a cheltui foarte mult. Te va interesa să ai o locuinţă, un teren, un bun imobiliar.




Vărsător:
Este un moment prielnic, în cazul în care, doreşti să redecorezi sau să-ţi renovezi locuinţa. Începe o perioadă extrem de dinamică, în care poţi să arăţi ce ştii.




Peşti:
Eşti comunicativ, foarte curios şi capabil de a-i impresiona pe ceilalţi. Fii atent la propuneri!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS