Horoscopul zilei de azi, 22 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 22 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 ianuarie 2012




Berbec:
Este posibil să ai sentimentul că nu eşti pe drumul corect sau să-ţi fie teamă să faci nişte alegeri care vizează domeniul profesional. Ai cea mai mare capacitate de transformare, cel mai mare spirit de iniţiativă şi cele mai mari şanse să ieşi în faţă.




Taur:
Ziua vine la ţanc, pentru a-ţi atrage atenţia că e momentul să fii rezervat. Începe o perioadă de aşteptare, în care va trebui să accepţi tot ceea ce vine în viaţa ta.




Gemeni:
O zi extrem de efervescentă, cu multe discuţii, veşti, zvonuri. Te poţi ridica prin alţii şi poţi fi propulsat înainte de voinţa unui grup.




Rac:
Pot apărea nişte discuţii interesante despre o afacere, care-ţi poate aduce un câştig frumuşel. Te exprimi bine şi poţi trece cu bine un fel de test, dacă nu chiar un examen adevărat.




Leu:
Primeşti veşti de tot felul, ai acces la medii şi zone de cunoaştere noi. Vei dori să te alegi cu nişte diplome sau să vânezi titluri şi distincţii.




Fecioară:
Astăzi eşti foarte abil în a te folosi de resursele altora. Mintea ta merge brici, poţi să convingi uşor, să seduci şi, dacă e cazul, chiar să manipulezi.




Balanţă:
Pui punctul pe I, vrei să clarifici o serie de neînţelegeri, ai nevoie de explicaţii şi pretinzi promisiuni. Vor răsări oameni peste oameni în calea ta, vei primi oferte de colaborare.




Scorpion:
Încearcă să fii cât mai organizat, să-ţi dozezi cât mai eficient efortul. S-ar putea să resimţi o creştere a apetitului, aşa că atenţie la kilograme!




Săgetător:
Gustul pentru aventură este foarte accentuat. Anumite calităţi ale tale vor fi oricum remarcate astăzi şi contabilizate de unii superiori.




Capricorn:
O zi destul de delicată din punct de vedere emoţional. Acumularea materială va fi o prioritate, dar banii nu vor fi un scop în sine.




Vărsător:
Există un oarecare risc de a-ţi crea antipatii şi de a da naştere la reacţii adverse sau critici. Începe o perioadă extrem de dinamică, în care poţi să arăţi ce ştii.




Peşti:
Este o zi excelentă pentru a scorni noi idei de sporire a veniturilor. Fii atent la propuneri şi nu rata imensele oportunităţi care îţi apar în cale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS