Horoscopul zilei de azi, 21 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 21 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 ianuarie 2012




Berbec:
Încearcă să fii mai flexibil şi nu riposta prea vehement dacă şeful îţi trasează o sarcină cu care nu eşti de acord. Te simţi independent, stăpân pe tine şi gata să iei taurul de coarne.




Taur:
S-ar putea ca astăzi să priveşti cu o oarecare îngrijorare spre viitor. Nu uita să fii modest şi să recunoşti atunci când nu ai dreptate!




Gemeni:
S-ar putea ca astăzi să ai sentimentul că cineva profită de tine. E o zi bună să comunici, dar şi să înveţi lucruri noi.




Rac:
Prima parte a zilei se anunţă destul de încordată. Darurile, favorurile şi recompensele trag la tine astăzi, aşa că trebuie să accepţi tot ceea ce se întâmplă.




Leu:
Eşti foarte combativ, impulsiv şi nerăbdător. Poţi să faci astăzi schimbări, să te adaptezi din mers şi să te laşi copleşit de un val de entuziasm.




Fecioară:
Eşti tentat să aştepţi foarte mult de la ceilalţi. S-ar putea să primeşti astăzi lecţia că nimeni nu este de neînlocuit.




Balanţă:
O zi destul de încordată în ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Fii deschis la compromisuri şi ajustează-ţi anumite puncte de vedere dacă vrei să ai parte de armonie.




Scorpion:
O zi foarte agitată la locul de muncă. Pot să apară în viaţa ta rude pe care nu le-ai văzut de mult.




Săgetător:
E posibil să-ţi doreşti satisfacerea unor capricii şi bucurii. Cumpătarea în gândire şi exprimare e singura cale de a-ţi demonstra superioritatea.




Capricorn:
Probabil că ai tendinţa să te laşi prins în hăţişul propriilor gânduri. Nu aştepta să-ţi vină nimic de-a gata, tu singur trebuie să preiei iniţiativa.




Vărsător:
Rişti să provoci deteriorarea iremediabilă a unor relaţii. Lasă lucrurile să curgă, fără să faci vâlvă!




Peşti:
E nevoie să faci tot felul de artificii pentru a ieşi dintr-un impas. E posibil să îţi dai seama că cineva îţi stă ca un ghimpe pe conştiinţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS