Horoscopul zilei de azi, 20 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 20 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 ianuarie 2012




Berbec:
E indicat să fii mai răbdător în relaţia cu cei din jur. Este un moment favorabil pentru a-ţi exprima ideile, calităţile şi talentele.




Taur:
Astăzi, s-ar putea ca un prieten să-ţi facă o surpriză plăcută. Evită să-ţi verşi nervii asupra celor dragi.




Gemeni:
O zi interesantă, cu surprize şi răsturnări de situaţie. A doua parte a zilei vine cu veşti bune, uşurinţă în comunicare, noi relaţii sau reconcilieri.




Rac:
Este o zi a surprizelor plăcute, în ce priveşte demersurile juridice. E posibil ca în următoarele săptămâni să beneficiezi de favoruri şi câştiguri.




Leu:
O veste neaşteptată te poate surprinde în mod plăcut. A doua jumătate a zilei e numai bună de petrecut împreună cu persoana iubită.




Fecioară:
Astăzi eşti favorizat în ce priveşte imaginea şi relaţia cu mediul exterior. Este un moment bun pentru a-ţi încărca bateriile, pentru a-ţi pune ordine în gânduri.




Balanţă:
Ziua de astăzi marchează începutul unei perioade favorabile îndrăgostirii, aşa că unele Balanţe au şanse să-şi găsească jumătatea.




Scorpion:
Nevoia de libertate este foarte puternică. O discuţie cu un şef se poate încheia în avantajul tău, dacă ai curajul să ceri ce ţi se cuvine şi să-ţi asumi noi responsabilităţi.




Săgetător:
Este o zi care îţi poate scoate în cale oamenii de care ai nevoie şi răspunsurile pe care le aşteptai de multă vreme. Nişte planuri se schimbă brusc.




Capricorn:
Şansele de a te redresa din punct de vedere financiar, sunt foarte mari. Cineva pune o vorbă bună pentru tine sau îţi rezolvă o problemă, fără ca tu să-i fi cerut asta.




Vărsător:
Se pare că astăzi ai şansa de a beneficia de nişte câştiguri financiare. Apar destule momente de bucurie, de la persoane dragi din viaţa ta.




Peşti:
Primele ore ale dimineţii îţi aduc inspiraţie de zile mari. Spune „da“ oportunităţilor care apar, oricât de ciudate ţi s-ar părea la prima vedere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS