Horoscopul zilei de azi, 2 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 2 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 2 ianuarie 2012




Berbec:
Ai liber arbitru în a face lucruri care te inspiră şi prin intermediul cărora îţi poţi încărca bateriile. Sunt momente importante care te pregătesc pentru evenimentele viitoare.




Taur:
Pot apărea neînţelegeri şi chiar discuţii aprinse, de aceea este indicat să tratezi lucrurile cu diplomaţie şi tact. Se pare că te aşteaptă situaţii benefice în legătură cu finanţarea muncii tale.




Gemeni:
Este indicat să fii cât mai atent şi precaut dacă te găseşti la volan. Acum beneficiezi de o susţinere astrală minunată în privinţa mentalului şi a comunicării.




Rac:
S-ar putea să fii uimit de ideile pe care le ai. Ai răbdare, şi vei reuşi să rezolvi totul aşa cum îţi doreşti, la momentul potrivit.




Leu:
Ai spirit de iniţiativă şi poţi avea tendinţa de a planifica acum diverse proiecte. Dialogurile sunt favorizate, dar s-ar putea să nu îţi placă ce auzi.




Fecioară:
Este o zi prielnică activităţilor ce implică autocunoaştere şi dezvoltare personală. Spre seară organizează o mică agapă pentru cei dragi.




Balanţă:
Alegi să-ţi îndrepţi atenţia asupra relaţiilor sociale şi de amiciţie. Este o perioadă favorabilă de a comenta ultimele noutăţi legate de relaţiile de rudenie.




Scorpion:
Eşti creativ şi îţi pot veni acum idei de proiect care se pot dovedi a fi profitabile. Vin zile importante pentru întâlniri şi discuţii cu rudele.




Săgetător:
Dai dovadă de o puternică sete de cunoaştere. E adevărat că ai idei bune şi foloseşti cuvinte magice în exprimare.




Capricorn:
Poţi beneficia de un câştig sau susţinere. Oferă-ţi momente de meditaţie în locuri sfinte, o plimbare în aer liber sau lecturarea unei cărţi amuzante.




Vărsător:
Sfatul meu este să fii cumpătat şi să tratezi totul cu înţelepciune. Este nevoie să fii sincer cu tine însuţi şi să priveşti lucrurile cu luciditate.




Peşti:
Încearcă să eviţi tendinţa de a te suprasolicita. Este posibil să primeşti o invitaţie la un eveniment social.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS