Horoscopul zilei de azi, 19 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 19 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 ianuarie 2012




Berbec:
Vei găsi o serie de răspunsuri şi îţi va deveni clar, ce anume îţi doreşti să faci, din punct de vedere profesional. Important este ca schimbările pe care le plănuieşti să fie dictate de suflet.




Taur:
O conversaţie sau întâlnire pe care o ai astăzi îţi poate deschide noi orizonturi mentale. Fii pe fază şi acceptă propunerile noi, chiar dacă vin în cele mai neaşteptate moduri.




Gemeni:
Este un moment excelent pentru a cere sprijin financiar. Acum încep să se materializeze nişte intenţii şi încep să vină şi beneficiile materiale.




Rac:
Ziua de astăzi îţi poate aduce veşti frumoase şi importante pentru o colaborare. Acum poţi găsi soluţiile potrivite pentru a consolida nişte relaţii şi a obţine beneficii considerabile cu ajutorul lor.




Leu:
S-ar putea ca astăzi să beneficiezi de avantaje materiale. Nu e exclus să ai viziuni, vise profetice sau revelaţii legate de o serie de inhibiţii.




Fecioară:
Este foarte important ca astăzi să fii atent la ce au ceilalţi să-ţi transmită şi la ce sfaturi au pentru tine. Se pot lua hotărâri surprinzătoare, cum ar fi oficializarea unei relaţii sentimentale.




Balanţă:
Ziua de astăzi ar trebui să fie dedicată activităţilor profesionale. E necesar să-ţi asculţi inima şi să faci alegerile pe care ea ţi le dictează.




Scorpion:
O zi excelentă pentru iubire şi creativitate. Astăzi nu trebuie decât să fii foarte atent la veştile primite, la informaţiile care vin spre tine.




Săgetător:
Cel mai potrivit mod de a-ţi petrece timpul este alături de cei dragi. Este o zi care promite să-ţi aducă roadele unor demersuri începute în urmă cu două săptămâni.




Capricorn:
O zi frumoasă pentru activităţi intelectuale. Ai posibilitatea să vindeci nişte relaţii prin iertare şi acceptare.




Vărsător:
Poţi beneficia de unele câştiguri dar numai datorită muncii şi dedicării profesionale de până acum. Este un moment bun pentru a te întreba şi a afla ce te motivează în prezent în plan profesional.




Peşti:
Ai spirit de iniţiativă şi o dorinţă puternică de a ieşi în faţă. Emoţiile pot fi foarte intense pe parcursul zilei de mâine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS