Horoscopul zilei de azi, 18 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 18 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 ianuarie 2012




Berbec:
Este o zi în care emoţiile sunt foarte intense. Este momentul marilor revelaţii, în privinţa unor decizii profesionale sau a unui proiect pe care ţi-l imaginezi.




Taur:
Eşti pur şi simplu copleşit de sprijinul pe care se oferă cineva să ţi-l ofere. Te poţi confrunta cu un blocaj în ce priveşte comunicarea.




Gemeni:
Se pare că astăzi beneficiezi de o oportunitate frumoasă de afirmare profesională. Eşti preocupat de siguranţa materială, care simţi că se cam clatină.




Rac:
Dacă ai de pus la punct termenii unei colaborări, astăzi totul pare să meargă de la sine. Experienţele de astăzi te ajută să conştientizezi în ce punct te afli.




Leu:
Nu este exclus ca astăzi să cadă norocul pe capul tău. Ai nevoie de relaxare şi odihnă, pentru a-ţi încărca bateriile.




Fecioară:
Este o zi a propunerilor tentante de colaborare. Poţi fi dezamăgit de unele gesturi ale prietenilor sau cunoştinţelor.




Balanţă:
Atmosfera la locul de muncă se detensionează iar colegii sunt mai relaxaţi. Acum vezi ce nu funcţionează, iar în următoarele zile, treci la fapte.




Scorpion:
Dorinţa de noutate este mare, aşa că nu e exclus să intre cineva în viaţa ta. Nu sunt indicate deciziile importante care-ţi pot influenţa semnificativ viitorul.




Săgetător:
Ajutorul primit din partea cuiva drag poate fi nepreţuit. Este posibil să ai sentimentul că ţi se pun beţe în roate în ce priveşte derularea unui proiect.




Capricorn:
Călătoriile intră în sfera ta de preferinţe. Atenţie însă la tendinţa de a despica firul în patru şi a lua personal orice remarcă nevinovată.




Vărsător:
Ziua de astăzi marchează începutul unei noi ere financiare. Toate eforturile de acum îţi vor fi răsplătite.




Peşti:
Se pot produce schimbări pozitive în relaţiile tale, în urma recunoaşterii greşelilor trecute şi căinţei. Este posibil să ai parte de stări emoţionale schimbătoare şi să fii destul de capricios.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS