Horoscopul zilei de azi, 16 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 16 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 ianuarie 2012




Berbec:
Este un moment bun pentru a începe noi colaborări profesionale. Vei fi mai combativ şi s-ar putea să îţi doreşti să lupţi pentru o cauză.




Taur:
Alegi să te dedici carierei şi planului profesional. Combativitatea te-ar putea caracteriza de acum pentru mai bine de o lună de zile.




Gemeni:
Te poţi bucura de reuşită în cazul în care ai de susţinut un examen. S-ar putea să fii nevoit să-ţi oferi sprijinul necondiţionat.




Rac:
Astăzi te poţi bucura de o serie de câştiguri pentru care nu poţi spune că depui prea mult efort. Foarte frumoasă zi pentru tine pe segmentul relaţiilor.




Leu:
Lucrezi foarte bine în colaborare ori parteneriat cu cineva. Va trebui să îţi mai domoleşti orgoliul, pentru a nu strica alianţe greu de refăcut pe urmă.




Fecioară:
Încearcă să nu te suprasoliciţi, ci să respecţi orele de odihnă. Începerea unei diete este de bun augur începând de astăzi.




Balanţă:
Ai spirit de iniţiativă, doreşti să te afirmi cu ceva anume. Orice te plictiseşte va fi tăiat de pe listă.




Scorpion:
Un proiect pare să te solicite mai mult decât ai crezut iniţial. Vei fi pus pe schimbări în viaţa de familie.




Săgetător:
Beneficiezi acum de aspecte frumoase în cazul în care alegi să-ţi îndrepţi atenţia asupra unui proiect. Începe o etapă dinamică a vieţii tale, în care trebuie să fii atent la drumuri şi la riscul de a provoca accidente în trafic.




Capricorn:
Această zi poate reprezenta o adevărată oportunitate în a găsi căi sau mijloace de a-ţi spori veniturile. Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!




Vărsător:
Simţi o puternică nevoie de libertate. Faci primul pas spre eliberarea de constrângeri şi de anumite datorii.




Peşti:
Îţi poţi dedica timpul curăţirii spirituale şi lecturării de cărţi. Nu e bine să te retragi în tine, pentru că astfel acumulezi furie, care cumva o să izbucnească.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS