Horoscopul zilei de azi, 15 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 15 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 ianuarie 2012




Berbec:
O zi favorabilă pentru concretizarea unui proiect sau pentru solidificarea unei relaţii de prietenie. Vei fi mai combativ şi s-ar putea să îţi doreşti să lupţi pentru o cauză.




Taur:
Poţi lua decizia de a urma nişte cursuri de perfecţionare. Ai puterea de a te mobiliza în vederea accelerării progresului în carieră.




Gemeni:
Ziua de astăzi poate aduce o serie de noutăţi şi schimbări. Străinătatea ar putea ocupa, de asemenea, un loc în centrul atenţiei tale.




Rac:
Poţi considera că relaţia sentimentală în care eşti acum implicat nu mai funcţionează. Poate începe o perioadă în care să ai de împărţit ceva cu partenerul de viaţă.




Leu:
Este un moment excelent pentru renunţarea la un viciu. Va trebui să îţi mai domoleşti orgoliul, pentru a nu strica alianţe greu de refăcut pe urmă.




Fecioară:
Este un moment în care poţi lua decizia de a începe o nouă relaţie sentimentală. Nu uita să te odihneşti şi să mănânci cât mai sănătos!




Balanţă:
În familie se pot iniţia discuţii clarificatoare sau se poate reveni asupra unor planuri, pentru a fi schimbate radical. Vei fi mult mai creativ şi inovator în viaţa de zi cu zi.




Scorpion:
Este o zi favorabilă pentru a începe un curs sau pentru a te concentra asupra unor domenii noi de studiu. Ar fi bine să-ţi conservi deocamdată energiile!




Săgetător:
Este posibil să te bată gândul să renunţi la un proiect vechi. Începe o etapă dinamică a vieţii tale, în care trebuie să fii atent la drumuri şi la riscul de a provoca accidente în trafic.




Capricorn:
În sfera profesională lucrurile sunt ceva mai încordate. Ai şansa de a reuşi să atragi bunăstarea cu condiţia să fii perseverent şi să nu te dai bătut.




Vărsător:
Este posibil ca unele angoase mai vechi să reapară. Începi să te afirmi tot mai mult la nivel social, să ieşi în faţă şi te poţi ridica cumva deasupra altora prin ceea ce eşti tu.




Peşti:
Evită să împrumuţi bani sau să faci promisiuni. S-ar putea să îţi faci planuri ascunse şi să ţii anumite secrete faţă de alţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS