Horoscopul zilei de azi, 1 ianuarie 2012

 
Horoscop: duminică
, 1 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 ianuarie 2012
Berbec:
Probabil că te resimţi după noaptea trecută, sau după munca depusă în ultima vreme. Este o zi potrivită pentru odihnă şi relaxare.
Taur:
Chiar dacă eşti destul de sensibil, ai stări de spirit schimbătoare şi capricioase, acceptă cu mai multă detaşare schimbările de planuri, întârzierile sau anularea unei deplasări.
Gemeni:
Chiar dacă ai petrecut azi-noapte şi eşti obosit, nu e rost de leneveală şi de dormit prea mult.
Rac:
Astăzi e momentul să discuţi cu un partener, să-i împărtăşeşti dorinţele tale şi să te laşi inspirat.
Leu:
Te resimţi după o perioadă agitată, dar pare să fie o oboseală dulce, asezonată cu satisfacţia lucrului bine făcut şi a realizărilor atinse.
Fecioară:
Este o zi excelentă pentru petrecere, pentru întâlniri cu prietenii, şi chiar pentru schimbări radicale de planuri.
Balanţă:
Reuşeşti în sfârşit să-ţi mai descreţeşti fruntea, să priveşti mai optimist orice tensiune familială, problemă casnică sau schimbare profesională care pluteşte în aer.
Scorpion:
Este şi o zi excelentă pentru a decide brusc să-ţi faci bagajele şi să pleci undeva.
Săgetător:
Tot la bani şi avantaje materiale îţi stă gândul şi astăzi, dar măcar e cu folos.
Capricorn:
O invitaţie sau o propunere a cuiva din anturaj te poate scoate brusc din amorţeală şi îţi poate schimba planurile.
Vărsător:
Chiar dacă nu munceşti efectiv, măcar stabileşti nişte termene sau faci nişte calcule de bani şi de timp pentru activităţile viitoare.
Peşti:
Poate fi o zi cu experienţe amoroase minunate, dacă te laşi în voia sufletului şi laşi deoparte toate aşteptările pe care le ai de la ceilalţi.

 

Horoscopul zilei de azi, 31 decembrie 2011

 
Horoscop: sâmbătă, 31 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 31 decembrie 2011
Berbec:
Sfatul meu este să te concentrezi intens asupra dorinţelor pentru anul următor.
Taur:
S-ar putea să fii destul de capricios astăzi, aşa că cei din jur nu-ţi vor intra prea uşor în voie.
Gemeni:
Având în vedere energia magică ce se dezvoltă în această noapte, gândeşte-te la câştig şi nu la datorii, la prosperitate şi nu la pierderi.
Rac:
Se poate spune că cel mai mult te interesează acum felul în care eşti văzut, modul în care reuşeşti să te potriveşti într-un anumit context social.
Leu:
Bucură-te de ceea ce ai realizat, de ceea ce ai devenit şi ce ai.
Fecioară:
Astăzi lasă-te inspirat, gândeşte-te la cum să faci bani şi nu la cât ai de dat.
Balanţă:
Energia fabuloasă din această noapte îţi cere să te concentrezi asupra dorinţelor şi nu asupra temerilor, asupra realizărilor şi nu asupra eşecurilor.
Scorpion:
Atenţie la informaţiile pe care le primeşti şi la mesajele care ajung la tine, indiferent pe ce cale.
Săgetător:
Eşti cu gândul la bani, la siguranţa materială şi la metode prin care să scoţi beneficii materiale dintr-o afacere, o asociere sau o colaborare.
Capricorn:
S-ar putea să ţi se reveleze multe lucruri utile sau să înţelegi deodată întregul fir al unor evenimente şi experienţe trecute legate de relaţii.
Vărsător:
Dacă tot a fost un an tumultuos, cu multe schimbări şi începuturi, e cazul să-l închei în aceeaşi notă.
Peşti:
Evită crizele de orgoliu şi posesivitate, oferă-i spaţiu persoanei iubite şi aplanează orice conflict din relaţia cu copiii.

 

Horoscopul zilei de azi, 30 decembrie 2011

 
Horoscop: vineri, 30 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 decembrie 2011
Berbec:
O zi dinamică, în care ai foarte mult chef de vorbă, eşti mereu în mişcare şi înclinat să vezi lucrurile într-o lumină mai optimistă decât zilele trecute.
Taur:
Vorbeşti mult despre bani, faci tot felul de calcule, cauţi sprijin financiar la membrii familiei.
Gemeni:
Pe fondul unei perioade tensionate care vizează în special zona iubirii, ziua de astăzi aduce parcă un licăr de speranţă şi încredere.
Rac:
Se pare că nu prea eşti în apele tale. Tinzi să-ţi interiorizezi toate nemulţumirile, să priveşti mai mult în trecut decât în viitor şi să dai o amploare foarte mare oricărei neîmpliniri de pe parcursul acestui an.
Leu:
Sănătatea poate fi ceva mai fragilă în aceste zile, mai ales dacă te afli în deplasare ori dacă depui foarte mult efort fizic.
Fecioară:
Astăzi este posibil să fii chemat la o discuţie cu un şef sau colaborator, ori să fii contactat şi pus la curent cu noile schimbări din zona profesională.
Balanţă:
Se pare că te confrunţi cu nişte probleme familiale, care persistă de ceva vreme. Poate fi vorba despre îngrijorarea legată de o problemă de sănătate a cuiva drag, de un blocaj material sau de neînţelegeri şi tensiuni în cadrul căminului.
Scorpion:
Zona comunicării şi schimburilor este foarte puternic activată în această perioadă, ceea ce înseamnă că aici se vor produce cele mai mari transformări.
Săgetător:
Situaţia financiară, nu tocmai confortabilă în această perioadă, îţi dă cele mai mari bătăi de cap.
Capricorn:
La sfârşit de an, se pare că cele mai mari frustrări şi neîmpliniri se plasează în zona carierei, pentru că nu eşti tratat aşa cum ţi-ai fi dorit, nu te afli în locul potrivit sau nu beneficiezi de recunoaşterea la care aspiri.
Vărsător:
Sănătatea necesită o atenţie deosebită, pentru că altfel se pot agrava nişte afecţiuni netratate adecvat.
Peşti:
Ziua de astăzi ar trebui petrecută în familie sau în preajma unor persoane apropiate şi nu la evenimente sau într-un cerc larg de prieteni.

 

Horoscopul zilei de azi, 29 decembrie 2011

 
Horoscop: joi, 29 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 decembrie 2011
Berbec:
E foarte important să ceri sfatul, să fii receptiv la sugestii şi păreri venite din exterior. Acum poţi lămuri nişte neînţelegeri apărute în relaţia cu o persoană dragă.
Taur:
Demersurile care ţin de contracte de muncă sau alte acte juridice pot fi tergiversate. Seara probabil că va fi rezervată familiei.
Gemeni:
Nu e momentul potrivit să te bazezi pe resursele altora. Fii receptiv, deschis la nou şi dispus să faci o schimbare.
Rac:
Acum ai ocazia să faci corecturile necesare în atitudinea ta faţă de parteneri de afaceri sau faţă de jumătatea ta. Ai parte de un context favorabil pentru iniţiative curajoase, în scopul de a-ţi creşte veniturile.
Leu:
Ai nevoie să te detaşezi puţin de orice factor de stres şi să uiţi de griji. S-ar putea, ca fără să mişti vreun deget, să ţi se vândă nişte ponturi foarte bune.
Fecioară:
Te preocupă în mod deosebit imaginea socială. Fii deschis şi comunicativ, pentru că, ai şansa de a afla informaţii valoroase.
Balanţă:
Traversezi o perioadă extrem de delicată în ce priveşte relaţiile cu familia. Abţine-te de la critici prea dure şi nu emite pretenţii prea mari.
Scorpion:
Este o zi a discreţiei, a discuţiilor de culise, introspecţiei şi analizei profunde. După-amiaza este prielnică revizuirii unui proiect profesional.
Săgetător:
Persoana în care poţi avea încredere astăzi este partenerul de viaţă. Cel mai indicat este să îţi dedici timpul şi atenţia persoanei iubite sau unui hobby.
Capricorn:
Te afli într-o perioadă încordată, mai ales din punct de vedere psihic şi emoţional. Cineva te recomandă pentru un proiect sau îţi propune o asociere.
Vărsător:
O zi numai bună de petrecut împreună cu jumătatea ta. Este posibil, ca în urma unei schimbări, să-ţi creşti veniturile.
Peşti:
Ziua de astăzi este potrivită şi pentru calcule sau strategii în ce priveşte administrarea resurselor materiale. Spre seară, probabil vei fi nevoit să tragi tare pentru a finaliza o lucrare şi a recupera timpul pierdut.

 

Horoscopul zilei de azi, 28 decembrie 2011

 
Horoscop: miercuri, 28 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 decembrie 2011
Berbec:
Situaţia financiară este cea care te preocupă în acest moment. Ai tendinţa să dai o amploare mult prea mare lucrurilor şi să te înverşunezi.
Taur:
Configuraţia astrală din această perioadă îţi sugerează să fii foarte organizat, disciplinat şi receptiv. Evită să iei decizii sub impulsul momentului.
Gemeni:
O zi a discreţiei şi izolării, în care este de preferat să faci un pas înapoi. Este posibil ca astăzi să ai adevărate accese de zgârcenie, tocmai pentru că vrei să păstrezi bugetul intact.
Rac:
Tendinţa de a fi dominator şi a pune la punct pe toată lumea este foarte puternică acum. Nu e recomandat să faci nicio investiţie sau cheltuială pripită.
Leu:
S-ar putea să ţi se reproşeze că eşti mult prea încruntat, morocănos şi distant. Încearcă să fii cât mai eficient, pentru a-ţi rămâne timp şi de odihnă.
Fecioară:
Probabil plănuieşti o călătorie sau visezi la una. Din punct de vedere al sănătăţii, poate exista sensibilitate la nivelul inimii.
Balanţă:
Astăzi îţi focalizezi atenţia şi interesul către bani. Ai tendinţa să te eschivezi, să priveşti cu suspiciune toate propunerile şi promisiunile care apar.
Scorpion:
Ai nevoie de diplomaţie şi inspiraţie pentru a soluţiona un conflict din cadrul unei relaţii de iubire. Eşti încercat de emoţii şi gânduri contradictorii şi schimbătoare.
Săgetător:
Există posibilitatea ca astăzi să găseşti nişte soluţii ingenioase la locul de muncă. Unele încurcături în materie de bani s-ar putea să-ţi dea de furcă astăzi.
Capricorn:
S-ar putea, ca în mod neaşteptat, să primeşti veşti de la o veche iubire. Cât despre latura financiară, abţine-te de la orice cheltuială extravagantă.
Vărsător:
Astăzi poţi fi un mediator foarte bun şi un factor de echilibru în familie. E necesar să iei lucrurile mai uşor, pentru că altfel, s-ar putea să te confrunţi cu tot felul de tulburări ale sănătăţii.
Peşti:
Atmosfera zilei de astăzi este ceva mai relaxată în ce priveşte relaţiile sociale şi de prietenie. Este posibil să apară câţiva nori pe cerul iubirii, având în vedere că astăzi eşti destul de capricios.

 

Horoscopul zilei de azi, 27 decembrie 2011

 
Horoscop: marţi, 27 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 decembrie 2011
Berbec:
În situaţia în care apar probleme cu o persoană de sex feminin, de la locul de muncă, încearcă să adopţi o atitudine diplomată şi să tratezi totul cu maturitate. Spre seară, ai nevoie de linişte şi ar fi bine să-ţi petreci timpul acasă.
Taur:
În cazul în care nu te-ai hotărât încă unde exact doreşti să mergi de revelion sau poate imediat după sărbători, în această zi cu siguranţă vei găsi răspunsul. Ai chef de distracţie, aşa că, probabil, vei abandona nişte sarcini profesionale.
Gemeni:
Te poţi simţi devitalizat având tendinţa de a te retrage departe de mulţime şi zgomot într-un loc unde poţi avea parte de linişte. Partea bună este ca după-amiază, ai şansa de a reface o relaţie care se fisurase.
Rac:
Atâta timp cât dai dovadă de răbdare şi încredere faţă de persoană din faţa ta, cu siguranţă nu vor exista probleme. Unele veşti nu vor fi exact cele pe care le aştepţi, însă nu-ţi pierzi încrederea prea uşor.
Leu:
Spiritul voluntar de care dai dovadă şi dorinţa de a te face util celor din jur te împing să-ţi petreci sărbătorile de iarnă muncind. S-ar putea să resimţi mai puternic oboseala de peste zi, motiv pentru care, cel mai indicat e să te odihneşti.
Fecioară:
Dorinţa de a fi înconjurat de oameni îţi poate aduce noi relaţii de amiciţie. Veselia şi optimismul nu-ţi vor lipsi, iar veştile bune şi cuvintele apreciative la adresa ta vor curge continuu.
Balanţă:
Pot apărea unele discuţii în contradictoriu, însă nu este vorba de ceva serios. Seara îţi aduce gândul bun şi o oarecare relaxare.
Scorpion:
În cazul în care pleci la drum, încearcă să te asiguri din timp că ai toate cele necesare la tine. Seara îţi poate oferi momente romantice minunate.
Săgetător:
Poţi avea parte de unele fluctuaţii financiare. Ideile privind o investiţie/achiziţie pot fi absolut strălucite.
Capricorn:
Poţi simţi dorinţa de a veni cu o schimbare de look sau de a adopta un nou stil vestimentar. Spre seară vei ieşi cu prietenii în oraş sau poţi participa la un eveniment, care va fi pe gustul tău.
Vărsător:
Speculaţiile financiare ar trebui evitate, în prima parte a zilei. Este un moment propice pentru tot ceea ce înseamnă autoanaliză şi autocunoaştere.
Peşti:
Eşti mult mai deschis şi dornic de a interacţiona cu oamenii decât în mod obişnuit. Beneficiezi de momente de adevărat răsfăţ, împreună cu persoana iubită.

 

Horoscopul zilei de azi, 26 decembrie 2011

 
Horoscop: luni, 26 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 decembrie 2011
Berbec:
Pot reveni acum în prim plan lucruri care privesc cariera şi care te pot solicita chiar şi în această perioadă de sfârşit de an. S-ar putea ca succesul şi magnetismul unui prieten să te inspire.
Taur:
Zona banilor este frumos stimulată astăzi, ceea ce înseamnă că poţi profita de ocaziile care se ivesc. Simţi nevoia să călătoreşti dacă nu fizic cel puţin la nivel mental.
Gemeni:
Este un moment prielnic lecturării unor articole sau cărţi ce tratează zona autocunoaşterii şi dezvoltării personale. Încearcă să fii ceva mai organizat şi răbdător.
Rac:
Este o perioadă favorabilă atât relaţiei de cuplu cât şi colaborărilor. E bine să rezişti tentaţiei de a scoate bani şi din piatră seacă, prin compromisuri.
Leu:
Încearcă să te respecţi şi să-ţi oferi timpul de care ai nevoie pentru a-ţi încărca bateriile pentru anul ce va să vină. Exerciţi un magnetism incredibil asupra oamenilor cu care intri în contact.
Fecioară:
Dai dovadă de o extraordinară creativitate, simţ artistic, carismă, bun gust. E o zi benefică pentru risipirea unor suspiciuni care pluteau asupra ta, la locul de muncă.
Balanţă:
Dai dovadă de bun gust şi inspiraţie în ceea ce priveşte decorarea propriului cămin. Este posibil să planifici o călătorie sau să apelezi la sfatul unui mentor.
Scorpion:
Îţi doreşti să fii înconjurat de oameni. Nu este exclus să primeşti şi un cadou sau să ţi se vândă un pont bun.
Săgetător:
Te poţi bucura destul de repede de un câştig material sau de o susţinere venită din partea unei persoane din anturajul apropiat. Fii receptiv la părerile partenerului şi dispus să discuţi cu acesta.
Capricorn:
Poţi simţi dorinţa de a veni cu o schimbare de look sau de a adopta un nou stil vestimentar. Succesul acestei zile mai depinde şi de calitatea informaţiei pe care o transmiţi, dar şi de capacitatea de a delega sarcini.
Vărsător:
Cu siguranţă te-ai gândit să schimbi ceva în anul ce va să vină. Este posibil să ai ocazia de a-ţi testa capacitatea de seducţie şi să te laşi dus de val.
Peşti:
Iată o zi potrivită pentru a-ţi dedica mai mult timp şi pentru a-ţi asculta sufletul. Este posibil ca în viaţa ta să reapară o veche cunoştinţă.

 

Previziuni generale, 25-31 decembrie 2011

 
Pasul Fortunei: Previziuni generale, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Previziuni generale, 25-31 decembrie 2011

 

Asteroizii de lângă noi, 25-31 decembrie 2011

 
Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 25-31 decembrie 2011

 

O stea pentru fiecare, 25-31 decembrie 2011

 
Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 25-31 decembrie 2011

 

Banii sau viața, 25-31 decembrie 2011

 
Pasul Fortunei: Banii sau viața, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Banii sau viața, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Berbec, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Berbec, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Berbec, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Taur, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Taur, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Taur, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Gemeni, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Gemeni, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Gemeni, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Rac, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Rac, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Rac, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Leu, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Leu, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Leu, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Fecioară, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Fecioară, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Fecioară, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Balanță, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Balanță, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Balanță, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Scorpion, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Scorpion, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Scorpion, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Săgetător, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Săgetător, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Săgetător, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Capricorn, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Capricorn, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Capricorn, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Vărsător, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Vărsător, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Vărsător, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Pești, 25-31 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Pești, 25-31 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Pesti, 25-31 decembrie 2011

 

Horoscopul zilei de azi, 25 decembrie 2011

 
Horoscop: duminică, 25 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 decembrie 2011
Berbec:
Este un moment excelent pentru a te detaşa de problemele de la serviciu. Singurul aspect la care e necesar să fii atent este legea.
Taur:
Beneficiezi de o zi excelentă pentru a te relaxa şi pentru a-ţi încărca bateriile pentru anul ce va veni. Există mari şanse să-ţi susţii cu succes o cauză şi chiar să primeşti veşti bune legate de salariu sau profit.
Gemeni:
Pentru tine ziua se dovedeşte a fi favorabilă relaţiilor sociale. Cineva te susţine în derularea unui proiect, cu condiţia să renunţi la suspiciuni.
Rac:
Sfatul meu este să te relaxezi şi să-ţi dedici timpul celor dragi în ciuda solicitărilor de la locul de muncă. Apar soluţii financiare foarte bune, de la persoane cu care împarţi o afacere.
Leu:
Sunt avantajate călătoriile în străinătate sau relaţiile cu ţările străine. Păstrează-ţi decenţa şi modestia, este foarte important pentru imaginea ta.
Fecioară:
Este posibil să primeşti astăzi mai multe cadouri decât te aşteptai iniţial. Este un moment propice pentru a-ţi asigura o oarecare siguranţă materială, prin acţiunile întreprinse.
Balanţă:
Este o zi prielnică asocierilor şi colaborărilor în cazul în care eşti genul de persoană care îşi petrece Crăciunul la muncă. Sunt favorizate relaţiile cu străinătatea.
Scorpion:
Încearcă astăzi să te relaxezi şi să laşi munca deoparte. Cel mai bine este să laşi frâu liber inspiraţiei şi să-ţi asculţi vocea interioară.
Săgetător:
Ai parte astăzi de o zi frumoasă, ai liber arbitru în a desfăşura activităţi care te inspiră şi prin care îţi poţi încărca bateriile. E important să fii dinamic şi comunicativ, receptiv şi poate ceva mai diplomat.
Capricorn:
Beneficiezi astăzi de o zi excelentă în a-ţi dedica timpul familiei. Adoptarea unei atitudini responsabile la locul de muncă îţi poate aduce beneficii materiale.
Vărsător:
Comunici uşor şi poţi spune că ai cuvintele la tine. Este o zi excelentă pentru activităţi care se adresează unui public larg.
Peşti:
Probabil te gândeşti la banii pe care îi cheltui sau pe care urmează să-i cheltui. Nu e exclus să primeşti o vizită a unei rude pe care nu ai mai văzut-o demult.

 

Horoscopul zilei de azi, 24 decembrie 2011

 
Horoscop: sâmbătă, 24 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 decembrie 2011
Berbec:
O zi destul de solicitantă şi obositoare. E posibil ca aceşti nativi să nu poată conta în totalitate pe persoana iubită sau pe copii.
Taur:
Este posibil ca astăzi să-ţi fie date peste cap nişte planuri de vacanţă. Taurii îşi pun în aplicare viziunea tradiţionalistă.
Gemeni:
Bucuria sărbătorilor pare să fie umbrită de tot felul de nemulţumiri. Gemenii pot resimţi o senzaţie de sufocare.
Rac:
Iei în calcul posibilitatea unor schimbări radicale în viaţa ta. Racii îşi doresc probabil ceva special pe masa de Crăciun sau vor să facă daruri mai aparte persoanelor dragi.
Leu:
Te poţi confrunta cu răsturnări de situaţie şi surprize destul de neplăcute legate de bani şi bunuri materiale. Pentru Lei este o zi a comunicării şi a drumurilor eficiente.
Fecioară:
Fii ceva mai permisiv şi mai adaptabil la schimbările care apar. Fecioarele pot lăsa impresia că ţin ceva în ele.
Balanţă:
O zi destul de complicată, în care e nevoie de calm şi răbdare. Balanţele sunt nevoite să scoată nişte bani din buzunar.
Scorpion:
Poţi fi dintr-odată foarte nehotărât, dual, oscilant. Scorpionii ar putea avea impresia că se luptă azi singuri cu morile de vânt.
Săgetător:
Este posibil să renunţi la o plăcere sau un capriciu din dorinţa de a economisi nişte bani. Pentru Săgetători, răsturnarea de situaţie vine ca o lecţie pentru dorinţa lor de a deţine controlul.
Capricorn:
Astăzi ai nevoie de luciditatea care-ţi este caracteristică. Unele planuri se dau peste cap, iar aceşti nativi se văd nevoiţi să se adapteze.
Vărsător:
Fii foarte atent cum comunici cu cei din jur. Vărsătorii ar fi bine să nu se opună valului care vine spre ei şi să-i lase pe oameni să intre în viaţa lor astăzi.
Peşti:
Probabil că te vei tot gândi şi răzgândi în privinţa unor invitaţii venite din partea prietenilor. Poate ar trebui să pui mai mare preţ pe dragostea şi sprijinul pe care le au de oferit celorlalţi.

 

Horoscopul zilei de azi, 23 decembrie 2011

 
Horoscop: vineri, 23 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 decembrie 2011
Berbec:
Unor nativi le poate deveni clar dintr-odată ce au de făcut în continuare pentru a-şi creşte credibilitatea. Este o perioadă bună de petrecut în preajma copiilor şi persoanei iubite.
Taur:
Ai parte de surprize plăcute din partea prietenilor sau cunoştinţelor. După-amiaza se anunţă liniştită şi frumoasă, în cămin.
Gemeni:
Este posibil să apară surprize în zona profesională şi financiară; se întrevăd oportunităţi de câştig sau veşti bune în acest sens.
Rac:
Ziua de astăzi stă sub semnul imprevizibilului şi surprizelor. O zi bună pentru Racii care aşteptau rezultate financiare de pe urma muncii lor.
Leu:
Nu este exclus să primeşti un sprijin financiar. Este un moment bun pentru a te ocupa de tine şi a face ce-ţi place.
Fecioară:
Este recomandat să fii receptiv şi dispus să faci unele schimbări. Poţi avea parte de surprize frumoase din partea unor persoane din anturajul apropiat.
Balanţă:
Este recomandat să cooperezi armonios cu cei din jur. Amână semnarea unui contract până în 2012.
Scorpion:
Zona sentimentală stă astăzi sub semnul surprizei şi ineditului. Munca îţi este apreciată, iar rezultatele remarcate.
Săgetător:
S-ar putea să fii surprins plăcut de unii membri ai familiei. Părerile tale sunt luate în seamă; îţi revine optimismul care te caracterizează.
Capricorn:
Este o zi cu mulţumire sufletească, echilibru emoţional şi satisfacţii. Reuşeşti să atragi spre tine bani sau favoruri de tot felul.
Vărsător:
Ar fi bine să-ţi stabileşti un buget şi să-l respecţi cu rigurozitate. Oamenii de calitate se pare că trag astăzi la tine şi te poţi bucura de succes în relaţii.
Peşti:
O zi aducătoare de emoţii pozitive şi entuziasm. Eşti mai detaşat şi ai entuziasm în tot ce faci.

 

Horoscopul zilei de azi, 22 decembrie 2011

 
Horoscop: joi, 22 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 decembrie 2011
Berbec:
Deciziile luate sub imperiul orgoliului nu sunt deloc indicate. Încearcă să găseşti punţi de comunicare şi fii ceva mai concesiv.
Taur:
Prietenii îţi sunt alături astăzi şi îţi pot fi de un real ajutor. Se păstrează tensiunile în zona comunicării.
Gemeni:
Se pare că nimic nu-ţi stă în cale, mai ales când e vorba de bani. Un coleg de serviciu îţi întinde o mână de ajutor sau îţi dă un sfat bun.
Rac:
Eşti cu gândul la viitor. Te poţi simţi constrâns, datorită aşteptărilor pe care ceilalţi le au de la tine.
Leu:
Sănătatea necesită o atenţie deosebită în următoarele săptămâni. Dedică mai mult timp sufletului tău, familiei.
Fecioară:
Se pot naşte pasiuni puternice şi sunt posibile accese de gelozie. Este posibil ca astăzi să ai parte de dezamăgiri de la prieteni.
Balanţă:
Este o zi numai bună pentru a rezolva o problemă de ordina familial sau locativ. Fii ceva mai flexibil chiar dacă nu-ţi place mereu ce auzi.
Scorpion:
O zi care îţi conferă o dispoziţie romantică. Eşti îndemnat să rupi nişte legături cu trecutul, să renunţi la unele credinţe.
Săgetător:
Astăzi ţi se oferă ocazia de a-ţi manifesta generozitatea şi altruismul. Te poţi simţi frustrat din cauza unor constrângeri şi limitări.
Capricorn:
O zi în care comunicarea cu cei din jur funcţionează foarte bine. Nevoia de recunoaştere, atenţie şi confirmări este foarte puternică.
Vărsător:
Se pare că primeşti veşti bune când te aştepţi mai puţin. Este o ocazie bună pentru a ajusta, repara, modifica ceva.
Peşti:
Există şanse să se lege nişte relaţii strânse de prietenie, să-ţi faci noi cunoştinţe. Lecţia de învăţat astăzi este aceea a transformării emoţiilor negative în emoţii pozitive.

 

Horoscopul zilei de azi, 21 decembrie 2011

 
Horoscop: miercuri, 21 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 decembrie 2011
Berbec:
O zi aducătoare de speranţe legate de planurile pe care le ai pentru viitor. Atenţie la excesele şi imprudenţele de orice fel!
Taur:
Astăzi poţi beneficia de o şansă de afirmare. Orice ban dat cu împrumut mâine îl poţi considera pierdut.
Gemeni:
Gândul la viitor este foarte pregnant astăzi. Există posibilitatea de a te aprinde foarte repede din orice şi de a lua personal orice critică.
Rac:
Ziua de astăzi poate aduce veşti bune legate de bani. Ai tendinţa să iei personal orice observaţie sau refuz.
Leu:
Fii atent la semnalele primite din exterior şi la percepţiile celorlalţi în ce te priveşte. Ai nevoie de odihnă şi relaxare.
Fecioară:
Fii gata să accepţi orice e nou şi nu ezita să-ţi exprimi ideile. E posibil să realizezi că sacrificiile pe care le-ai făcut, au fost un preţ prea mare pentru ce ai obţinut.
Balanţă:
O zi pe care o poţi trăi după pofta inimii. Unii nativi se pot gândi să înceapă nişte cursuri, alţii sunt inspiraţi de ideea unei călătorii.
Scorpion:
Este o perioadă în care unele ambiţii se vor estompa. Se pot acutiza nişte probleme legate de bănci, asigurări sau moşteniri.
Săgetător:
O zi frumoasă în ce priveşte relaţiile cu cei din jur. Sunt accentuate unele tensiuni, pentru a te motiva să renunţi la balastul partenerial.
Capricorn:
Intuiţia puternică te poate ajuta să faci o alegere potrivită, care-ţi poate aduce bani. Sănătatea poate fi fragilă!
Vărsător:
Poţi visa cu ochii deschişi la diverse planuri de viitor. Atenţie la speculaţiile financiare şi extravaganţele de orice fel.
Peşti:
Nu e recomandat să iei decizii ferme. Pot apărea tensiuni în familie, se poate acutiza o frică legată de securitate şi stabilitate materială.

 

Horoscopul zilei de azi, 20 decembrie 2011

 
Horoscop: marţi, 20 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 decembrie 2011
Berbec:
În prima parte a zilei încerci constant să cauţi ceva de lucru. Surprizele plăcute plutesc în aer şi ar trebui să fii recunoscător.
Taur:
Prima parte a zilei este prielnică activităţilor de ordin mental. Atenţie că nu este un moment bun pentru cheltuieli de nici un fel.
Gemeni:
Este o zi favorabilă călătoriilor şi deplasărilor. Ai energie, chef de tot şi toate, dar mai ales vrei să te ocupi de propria persoană.
Rac:
Dai dovadă de intuiţie şi acest lucru aduce lucrurile în favoarea ta. Bucură-ţi sufletul cu o plimbare în aer liber, o muzică de relaxare sau cu o carte amuzantă.
Leu:
Îţi doreşti să fii util celor din jurul tău şi îţi cauţi tot timpul ceva de făcut. Eşti hotărât să faci curăţenie în toate relaţiile de prietenie.
Fecioară:
Poţi întâmpina evenimente care vin să-ţi solicite spiritul voluntar. Lucrurile se vor rezolva favorabil şi vei fi iar pe podium.
Balanţă:
Nu este o zi în care să desfăşori activităţi de rutină sau monotone. Bucură-i pe cei dragi cu şarmul tău caracteristic.
Scorpion:
Îţi este îndreptată atenţia asupra familiei. Un cadou surpriză de la un autor necunoscut este pe aproape.
Săgetător:
Încearcă să fii ceva mai cumpătat în privinţa cheltuielilor. Există nemulţumiri, însă dreptatea este pe undeva pe la mijloc.
Capricorn:
Încearcă să nu adopţi o atitudine poruncitoare sau chiar dictatorială. Evită consultaţiile sau analizele medicale şi foloseşte doar remediile naturiste.
Vărsător:
Zi minunată pentru tine la capitolul relaţii sentimentale şi distracţii. Încearcă să ţii cont din când în când de părerile celorlalţi.
Peşti:
Ziua este favorabilă lecturării unor cărţi sau vizionării unor filme. Casa şi familia sunt la mare cinste pentru tine astăzi.

 

Horoscopul zilei de azi, 19 decembrie 2011

 
Horoscop: luni, 19 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 decembrie 2011
Berbec:
Este posibil acum să legi o nouă relaţie de amiciţie. Poate fi o zi a vizitelor şi a comunicării.
Taur:
Ai tendinţa să-ţi îndrepţi în mod special atenţia asupra zonei profesionale. Aceşti nativi pot avea parte de o zi care să le ridice moralul.
Gemeni:
Dai dovadă de o uşurinţă extraordinară în acumularea informaţiei. E bine ca aceşti nativi să accepte şi ideile celorlalţi.
Rac:
Ai satisfacţii de ordin material. Este o zi în care aceşti nativi chiar sunt apreciaţi pentru munca lor.
Leu:
Este posibil să ai parte de evenimente în plan sentimental care să se concretizeze printr-o relaţie. Leilor li se recomandă mai multă flexibilitate.
Fecioară:
Eşti muncitor şi responsabil iar acest lucru se va vedea printr-un posibil câştig material. Fecioarele îşi doresc un răgaz pentru a se ocupa de ceea ce le vizează în mod direct şi personal.
Balanţă:
Poţi întâlni persoane care te inspiră foarte mult prin ceea ce fac. Balanţele pot simţi astăzi că Moş Crăciun vine la ei mai devreme cu un dar.
Scorpion:
Poţi avea parte de satisfacţii şi reuşită în cazul în care ai de susţinut un discurs sau de prezentat o lucrare. Scorpionii pot să conştientizeze astăzi cât sunt de iubiţi.
Săgetător:
Poţi avea tendinţa de a scoate din buzunar mai mulţi bani decât eşti cu adevărat dispus să dai. Săgetătorii ar fi bine să-şi măsoare cuvintele, pentru a nu răni pe cineva doar ca să-şi satisfacă ei orgoliul.
Capricorn:
Ai spirit de iniţiativă şi eşti oarecum înclinat către a le spune celorlalţi ce să facă. Capricornii sunt motivaţi să ofere gesturi de iubire.
Vărsător:
Ai spirit de iniţiativă, doreşti să te afirmi şi să ieşi în faţă prin ceea ce faci. Vărsătorii sunt destul de ocupaţi.
Peşti:
Poţi avea sentimentul că nu mai dispui de suficientă energie. Peştii riscă să dea cu piciorul la ceva pentru care au luptat mult timp.

 

Previziuni generale, 18-24 decembrie 2011

 
Pasul Fortunei: Previziuni generale, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Previziuni generale, 18-24 decembrie 2011

 

Asteroizii de lângă noi, 18-24 decembrie 2011

 
Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 18-24 decembrie 2011

 

O stea pentru fiecare, 18-24 decembrie 2011

 
Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 18-24 decembrie 2011

 

Banii sau viața, 18-24 decembrie 2011

 
Pasul Fortunei: Banii sau viața, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Banii sau viața, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Berbec, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Berbec, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Berbec, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Taur, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Taur, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Taur, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Gemeni, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Gemeni, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Gemeni, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Rac, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Rac, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Rac, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Leu, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Leu, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Leu, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Fecioară, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Fecioară, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Fecioară, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Balanță, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Balanță, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Balanță, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Scorpion, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Scorpion, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Scorpion, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Săgetător, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Săgetător, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Săgetător, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Capricorn, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Capricorn, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Capricorn, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Vărsător, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Vărsător, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Vărsător, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscop Urania Pești, 18-24 decembrie 2011

 
Horoscop Urania Pești, 18-24 decembrie 2011
    Pasul Fortunei: Pesti, 18-24 decembrie 2011

 

Horoscopul zilei de azi, 18 decembrie 2011

 
Horoscop: duminică, 18 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 decembrie 2011
Berbec:
O zi importantă pentru carieră. Berbecii sunt inspiraţi şi pot da banii pe lucruri de calitate, care merită.
Taur:
Probabil că astăzi eşti interesat în mod special de viitor. E posibil ca Taurii să afle anumite secrete despre alţii.
Gemeni:
Astăzi se pot debloca nişte fonduri pe care le aştepţi demult. Gemenii pot fi impulsivi, exigenţi şi nu prea acceptă să fie refuzaţi.
Rac:
Este posibil ca o colaborare sau un parteneriat să capete o semnificaţie cu totul nouă. Racii pot să facă favoruri, să ajute, să se dedice persoanelor dragi.
Leu:
E necesar să faci nişte schimbări, adică să aduci ceva nou. Leii pot primi favoruri, cadouri sau recompense.
Fecioară:
Devii conştient de valoarea personală. Fecioarele se vor gândi tot mai serios la nişte schimbări în ceea ce priveşte locuinţa.
Balanţă:
Poţi obţine rezultate neaşteptat de frumoase şi o anume linişte sufletească. Va fi o perioadă propice pentru a reclădi relaţia cu fraţii şi surorile.
Scorpion:
O zi favorabilă demersurilor administrative. Scorpionii pot veni cu noi soluţii de a-şi suplimenta veniturile.
Săgetător:
Eşti avantajat în tot ce ţine de finanţe. Săgetătorii pot avea o viziune unică şi originală asupra vieţii de familie.
Capricorn:
Vei fi ajutat să renunţi la nişte obiceiuri. Capricornii îşi pot revizui gândurile, atitudinile şi aşteptările în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi.
Vărsător:
Vei face cele mai bune alegeri, astfel încât să atingi rezultatele scontate. Vărsătorii pot să se bucure de binefacerile vieţii de familie.
Peşti:
Se pot pune acum bazele uni contract sau se pot semna chiar nişte acte. Este momentul să renunţi la a-i judeca pe ceilalţi.

 

Horoscopul zilei de azi, 17 decembrie 2011

 
Horoscop: sâmbătă, 17 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 decembrie 2011
Berbec:
O zi a extravaganţelor pentru Berbeci. Ziua de astăzi îţi aduce o lecţie de rezistenţă şi de asumare a rolului de organizator şi leader.
Taur:
Diplomaţia e esenţială astăzi. Taurii trebuie să încerce să fie astăzi mai rezervaţi şi mai obiectivi.
Gemeni:
Interesele personale primează astăzi. Gemenii ar putea să aibă astăzi un nod în gât, la propriu.
Rac:
O zi destul de încordată în ce priveşte comunicarea cu unele persoane. Racii îşi pot da astăzi peste cap nişte planuri.
Leu:
O zi obositoare, sau cel puţin aşa o percepi tu. Ziua de azi poate fi pentru Lei o cursă contratimp.
Fecioară:
S-ar putea ca astăzi să nu ai o dispoziţie strălucită. Fecioarele pot să treacă astăzi peste mândrie şi să recunoască unde au greşit.
Balanţă:
Astăzi tinzi să te concentrezi mai mult asupra părţilor negative ale vieţii tale. E un moment bun pentru reînnoirea planurilor şi a relaţiilor.
Scorpion:
Îndoielile pe care le ai în privinţa unor relaţii revin în prim plan cu o intensitate mult mai mare. Scorpionilor parcă nu le iese ceea ce şi-ar fi dorit.
Săgetător:
Corectitudinea şi onestitatea sunt calităţile de care ar trebui să te foloseşti astăzi. Săgetătorii vor putea să-şi dea mai bine seama cu cine au de a face în anturajul profesional.
Capricorn:
Astăzi te poţi gândi foarte serios şi poţi analiza în profunzime poziţia profesională pe care o ai în acest moment. Poate fi pentru Capricorni o zi a smereniei.
Vărsător:
Ziua de astăzi poate aduce angoase legate de viitor. E de aşteptat ca Vărsătorii să facă astăzi diverse servicii, comisioane sau cumpărături.
Peşti:
Se pare că se sistează multe dintre avantajele materiale de care beneficiai până acum. Peştii au de luptat cu starea de agitaţie şi cu răsturnările de situaţie.

 

Horoscopul zilei de azi, 16 decembrie 2011

 
Horoscop: vineri, 16 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 decembrie 2011
Berbec:
Ai reacţii uşor exacerbate şi consideri că părerile tale sunt cele care trebuie urmate. Vitalitatea creşte, iar o problemă de sănătate se poate ameliora.
Taur:
Ziua de astăzi îţi aduce speranţe în ce priveşte obţinerea unei sume de bani. Este posibil ca mâine să te reconciliezi cu un prieten.
Gemeni:
Poţi vedea foarte clar ce e de schimbat sau de adus nou în atitudinea ta relaţională. Poţi cunoaşte o persoană care te inspiră şi te ajută să te implici într-un proiect pe care ţi-l doreai.
Rac:
E foarte bine ca astăzi să-ţi creezi o nouă viziune despre drumul profesional viitor. Se reiau discuţii sau negocieri ale termenilor unor contracte.
Leu:
Ziua aduce experienţe frumoase, optimism şi bucurie de viaţă. O zi excepţională pentru Leii care susţin examene sau vorbesc în public.
Fecioară:
Este posibil ca astăzi să te întrebi ce anume lipseşte din viaţa ta pentru a fi împlinit. S-ar putea ca acum să-i vezi pe unii oameni altfel decât până acum.
Balanţă:
Probabil că astăzi vor fi prioritare preocupările intelectuale. Unele Balanţe şi-ar putea programa o scurtă excursie.
Scorpion:
E clar că îţi doreşti mai mulţi bani. Apropo de bani, e de preferat să eviţi cheltuielile impulsive sau speculaţiile.
Săgetător:
Ziua aduce încredere în viitor şi puterea de a face un pas important în evoluţia ta. Se anunţă o zi mult mai liniştită şi frumoasă decât precedentele.
Capricorn:
Ai şansa să-ţi schimbi viitorul, schimbând modul de a gândi. S-ar putea ca o persoană apropiată să aibă nevoie de ajutorul tău.
Vărsător:
Este posibil să renunţi la unele relaţii şi să-ţi faci altele noi. Este o zi bună pentru noi cunoştinţe, pentru deplasări sau studii.
Peşti:
Ai o şansă foarte frumoasă de a face un pas important în carieră. La finalul zilei, te poţi bucura de câştiguri suplimentare.

 

Horoscopul zilei de azi, 15 decembrie 2011

 
Horoscop: joi, 15 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 decembrie 2011
Berbec:
O zi dinamică şi interesantă. Deşi o schimbare majoră profesională bate la uşă, ţi-e foarte frică de ce ar putea spune cei din jur.
Taur:
Astăzi ai mari şanse să găseşti sponsori, să obţii un împrumut. Organismul ar putea da semne de oboseală şi chiar de boală.
Gemeni:
Ai şansa să te remarci, să primeşti aprecieri şi să te bucuri de recunoaştere. Relaţiile ar trebui privite cu mai multă luciditate şi detaşare.
Rac:
O zi potrivită pentru activităţi profesionale care necesită dinamism, inspiraţie, ingeniozitate. Probabil constaţi că nu eşti mulţumit deloc de locul în care te afli, că ţi-ai fi dorit mai mult.
Leu:
Ziua poate fi foarte frumoasă, mai ales pentru că ai ocazia să fii în centrul atenţiei. Poţi realiza acum că în anumite privinţe nu ţi-ai respectat propriul adevăr.
Fecioară:
Tinzi să fii melancolic, rezervat şi sensibil. E nevoie de eforturi mari să te achiţi de nişte datorii.
Balanţă:
Dacă primeşti o invitaţie la un eveniment, ar fi bine să accepţi. Îţi dai seama că singura cale de a te elibera de constrângeri este să pui capăt relaţiilor de conjunctură.
Scorpion:
Ideile bune sunt bine primite astăzi de şefi sau colaboratori. Unii nativi se pot confrunta cu migrene la propriu sau cu alte probleme de sănătate.
Săgetător:
Ţi se închid nişte uşi, ţi se refuză nişte cereri sau ţi se întoarce spatele la propriu. Excesele ar trebui evitate, indiferent de natura lor.
Capricorn:
O zi cu multe frământări interioare, agitaţie şi nervozitate. Astăzi poţi afla nişte adevăruri care pot risipi în mare parte incertitudinile.
Vărsător:
S-ar putea ca astăzi să-ţi faci noi cunoştinţe. Este posibil ca unele informaţii să ajungă la tine distorsionate sau să nu ajungă deloc.
Peşti:
O zi excelentă pentru evoluţia în carieră. Stai departe de compromisuri sau de împrumuturi.