Horoscopul zilei de azi, 1 octombrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 1 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 octombrie 2011
Berbec:
Ar fi bine să nu-ţi încarci prea mult agenda astăzi, ci să-ţi rezervi mai mult timp pentru relaxare şi odihnă. Poţi descoperi nişte mijloace prin care să aduci nişte beneficii materiale în viaţa ta, sau să ocoleşti, la milimetru, o pierdere.
Taur:
În prima parte a zilei, primeşti sprijin material de la un prieten, sau o veste foarte bună legată de un proiect. Este o perioadă frumoasă, pentru a închega nişte relaţii de colaborare sau chiar o relaţie conjugală.
Gemeni:
În prima jumătate a zilei s-ar putea să ai acces la informaţii care ţi-au fost ascunse, să descoperi cauza ascunsă a unei probleme sau persoana responsabilă pentru aceasta. Nu e cazul să te panichezi, pentru că toate problemele îşi vor găsi căi de rezolvare.
Rac:
O zi preţioasă pentru evoluţie, pentru că într-un fel sau altul ţi se deschid noi orizonturi de cunoaştere. Este o zi cu succes, chiar cu aplauze la scenă deschisă, mai ales dacă activezi într-un domeniu artistic, public sau în strânsă legătură cu divertismentul.
Leu:
Îţi doreşti acea stabilitate şi siguranţă pe care banii ţi le pot oferi, iar astăzi poţi avea o reuşită profesională, dublată de un câştig frumos. Este posibil să ai parte şi de un ajutor nesperat, providenţial, sau chiar de un cadou.
Fecioară:
Atenţia este în continuare îndreptată spre tine şi spre viaţa ta. Aşadar, o după-amiază inspirantă, frumoasă, cu multă iubire împărtăşită şi cu invitaţii tentante venite de la prieteni.
Balanţă:
Nu e nevoie să te gândeşti prea mult pentru a şti ce măsuri să iei într-o situaţie confuză de la locul de muncă. De felul în care ştii să conduci un proiect sau o afacere depind succesul şi câştigul financiar, deloc de neglijat.
Scorpion:
Rezervă-ţi timp pentru persoana iubită, pentru că ar fi păcat să nu profiţi de configuraţia astrală a zilei. Vei putea face paşi importanţi spre împlinirea unei dorinţe, a unui vis.
Săgetător:
Ai vrea să-ţi urmezi intuiţia, glasul interior într-o alegere profesională care bate la uşă, însă parcă ţi-e teamă de reacţiile colegilor, şefului, partenerului, sau altor persoane faţă de care ţi-ai luat nişte angajamente pe termen lung. În schimb, după-amiază, un sprijin nesperat vine de la cine te aşteptai mai puţin.
Capricorn:
În cazul în care ţi-ai programat o întâlnire importantă sau aştepţi un răspuns din partea cuiva, cel mai bine este să foloseşti prima parte a zilei pentru astfel de lucruri. Rămâi calm şi să ai răbdare!
Vărsător:
Este o zi excelentă pentru a pune la punct nişte activităţi restante şi a te achita de nişte responsabilităţi pe care le-ai tot amânat, la locul de muncă. Astăzi poţi descoperi că ai talente pe care nu le-ai văzut până acum, prin urmare merită să fie exploatate.
Peşti:
Ziua debutează frumos, în condiţiile în care eşti foarte ambiţios şi poţi să rezolvi orice problemă, oricât de dificilă, la locul de muncă. Dacă astăzi pleci la drum, fii atent cine-ţi dă semnale că te place.

 

Horoscopul zilei de azi, 30 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 30 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 septembrie 2011
Berbec:
Este recomandat să fii sociabil şi receptiv la ce au ceilalţi de spus. Angoasele pot fi prezente, dar încrederea şi acceptarea lucrurilor aşa cum sunt te pot ajuta să-ţi păstrezi echilibrul.
Taur:
Nu e momentul să-ţi manifeşti reticenţa obişnuită la schimbare şi nici să te laşi influenţat de teama de nou. Fii atent la demersurile care ţin de documente, acolo există riscul de a se strecura erori.
Gemeni:
De ceva vreme eşti foarte dornic să schimbi ceva în viaţa ta, să rupi nişte legături cu trecutul, să faci ceva nou. Recomand prudenţă şi cumpătare, mai ales în relaţiile cu şefii sau colaboratorii.
Rac:
Ziua de astăzi aduce noroc nesperat în toate chestiunile financiare care ţin de banii altora. Abţine-te de la reproşuri sau reacţii impulsive, şi încearcă să vezi contextul general.
Leu:
Două lucruri sunt foarte importante pentru tine în acest moment: imaginea şi siguranţa financiară. Este posibil ca astăzi să apară răsturnări de situaţie, schimbări bruşte, în ce priveşte unele proiecte.
Fecioară:
Pe fondul unei perioade pline de decizii importante şi revizuiri ale atitudinii şi modului de gândire, iată că astăzi vine o oportunitate minunată la locul de muncă. Fii atent cum îţi gestionezi stările schimbătoare şi emoţiile intense.
Balanţă:
Farmecul personal irezistibil, simţul umorului, inteligenţa foarte bine pusă în valoare astăzi, pot cuceri foarte uşor persoanele cu care intri în contact astăzi. Recomand prudenţă în timpul unor deplasări sau călătorii.
Scorpion:
Orice animozitate existentă în mediul familial se dizolvă cu uşurinţă astăzi. Oricât de tentat ai fi, evită să te bazezi pe alţii sau să aştepţi sprijin de la ei, ci bazează-te mai mult pe tine.
Săgetător:
Omul potrivit, la locul potrivit! Cam aşa s-ar putea descrie ziua de astăzi, în ce te priveşte. Dacă ai de gând să începi vreo colaborare sau un parteneriat, citeşte cu atenţie termenii aferenţi.
Capricorn:
Vin bani. Şi nu mă refer neapărat la banii pe care-i aştepţi, ci la surse noi de câştig, care vin din senin. Ai nevoie de flexibilitate şi o mare putere de concentrare, pentru a obţine rezultatele pe care le urmăreşti.
Vărsător:
Este o zi axată pe imaginaţie, în care e adevărat că tinzi să te desprinzi de realitate, însă pe de altă parte, ideile care-ţi încolţesc astăzi în minte pot fi foarte preţioase. Flirturile pot fi şi ele prezente, dar sunt trecătoare.
Peşti:
Este o zi importantă, pentru că poţi găsi nişte răspunsuri lăuntrice la o serie de întrebări şi frământări. Nu uita, toate se rezolvă!

 

Horoscopul zilei de azi, 29 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 29 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 septembrie 2011

Berbec:
O zi frumoasă sub aspectul relaţiilor sociale şi amicale. În ce priveşte sănătatea, o problemă mai veche se cere rezolvată.

Taur:
Sunt şanse de reparare a imaginii şi credibilităţii profesionale, în cazul în care acestea au fost afectate în ultima perioadă. Nu sunt recomandate investiţiile sau cheltuielile de orice fel.

Gemeni:
Dacă ai corectat câte ceva în modul de a gândi şi ai eliminat o serie de temeri şi gânduri pesimiste, de acum poţi spera la oportunităţi frumoase profesionale. E nevoie să abordezi lucrurile cu calm şi înţelepciune.

Rac:
În următoarele zile sunt premize bune pentru semnarea unui contract, finalizarea unui proiect care-ţi poate aduce o sumă frumoasă de bani. Este posibil să te gândeşti, să cercetezi, să te documentezi, pentru a pune la punct detaliile unei călătorii îndepărtate.

Leu:
Este o zi favorabilă discuţiilor preliminare pe marginea unei posibile colaborări sau planurilor de călătorie împreună cu partenerul de viaţă. Nu lăsa aparenţele sau închipuitele probleme să-ţi umbrească entuziasmul conferit de ideile grozave.

Fecioară:
Te descurci de minune în orice situaţie la locul de muncă. În a doua parte a zilei, reuşeşti să te mai destinzi, în compania unui prieten, care îţi poate da şi un sfat demn de luat în seamă.

Balanţă:
Poate fi o zi dedicată iubirii, chiar dacă în cazul unor Balanţe se poate vorbi despre o iubire secretă sau imposibilă. Te gândeşti serios să faci cumva şi să-ţi reduci activitatea din zona profesională pe viitor.

Scorpion:
Te gândeşti mult la viitor, sau la cum să te desprinzi de o situaţie trecută, de un loc de care te-ai plictisit, sau de o conjunctură familială în care te simţi constrâns. Încearcă să nu forţezi lucrurile, ci lasă-le să decurgă în ritmul lor natural.

Săgetător:
Acum este momentul să faci tot ce e necesar pentru a-ţi atinge scopurile. Atenţie la tendinţa de a-i manipula pe cei din jur şi de a ţine cont doar de propriile interese.

Capricorn:
Există premize foarte frumoase, atât pentru succes profesional, cât şi pentru creşterea veniturilor. Încearcă să nu forţezi pe nimeni să fie cum te aştepţi tu sau să-ţi spună ce vrei să auzi.

Vărsător:
Tendinţa predominantă este să te gândeşti la viitor şi la idealurile tale îndrăzneţe. Tinzi să amplifici toate nemulţumirile pe care le-ai acumulat, să te plângi, să ceri foarte multă atenţie.

Peşti:
Veştile sunt bune în ce priveşte relaţiile cu cei din jur şi în special cu partenerul de viaţă. Ai chef să ieşi, să conversezi, dar nu cu oricine, ci cu persoane apropiate, de încredere.

 

Horoscopul zilei de azi, 28 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 28 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 septembrie 2011

Berbec:
Încă de la primele ore ale dimineţii poţi lua nişte decizii importante. Sunt posibile discuţii şi întâlniri, dar şi drumuri scurte, care îşi ating scopul.

Taur:
Se pot relua discuţii sau idei mai vechi legate de un proiect sau poţi reveni asupra unor decizii legate de un contract. Prin muncă serioasă şi responsabilă, poţi obţine şi un câştig material.

Gemeni:
O zi care poate aduce câteva clarificări în ce priveşte obţinerea unui împrumut. E bine să ştii că acum e foarte important să te bazezi mai mult pe resursele proprii, decât pe ale altora.

Rac:
Nişte probleme familiale sau casnice pot fi rezolvate cu succes, iar sprijinul unei persoane apropiate, în vârstă, poate fi foarte valoros. Spre seară, pot veni veşti bune legate de bani.

Leu:
De rezultatele de astăzi depinde obţinerea unei sume de bani, sau păstrarea veniturilor intacte. O persoană cu care te întâlneşti sau vorbeşti astăzi te poate sfătui foarte bine în privinţa unei probleme presante de la locul de muncă.

Fecioară:
Este posibil ca persoana dragă să vină cu o propunere neaşteptată. Discuţiile, şedinţele, întrunirile, se pot solda cu rezultate bune din punct de vedere financiar.

Balanţă:
În a doua parte a zilei, te simţi bine, priveşti totul mult mai detaşat, te dedici persoanei iubite întru totul, sau îţi satisfaci un capriciu. Proiectând aspiraţiile tale în viitor, poţi afla ce anume ai de făcut şi ce îţi doreşti de fapt.

Scorpion:
Nu este exclus să faci unele schimbări în relaţiile cu anturajul, în sensul de a renunţa la unele relaţii şi a le păstra doar pe cele constructive. Este o zi în care eşti foarte subtil, „mânuieşti” cuvintele foarte bine şi ştii să-ţi aperi interesele.

Săgetător:
Este o zi favorabilă reconfigurării unei afaceri, în sensul regândirii planului iniţial. Astăzi beneficiezi de expunere, eşti foarte vizibil în sfera socială, şi probabil că eşti foarte atent la percepţiile pe care oamenii le au în legătură cu tine.

Capricorn:
În a doua parte a zilei te bucuri de conjuncturi favorabile în plan profesional şi financiar. Stabileşte-ţi priorităţile, ia lucrurile uşor, şi fă-le pe rând.

Vărsător:
Eşti foarte interesat de siguranţă, vrei să ştii pe ce te bazezi în continuare, atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar. Flirtul poate fi la ordinea zilei, dar şi planurile legate de viitorul unei relaţii afective.

Peşti:
Îţi doreşti stabilitate afectivă, dar nu cu orice preţ. Dacă ai nevoie de o sumă de bani, adică de susţinere financiară pentru a duce la bun un proiect familial, acum e momentul să cauţi resursele necesare.

 

Horoscopul zilei de azi, 27 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 27 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 septembrie 2011

Berbec:
Un parteneriat sau o asociere îţi poate aduce mai multe satisfacţii decât în cazul unei activităţi desfăşurate pe cont propriu. Spre seară, relaxează-te într-un parc sau cu o baie aromată cu esenţe de portocal.

Taur:
Dacă hotărăşti să pleci la drum, evită să apeşi prea tare pedala de acceleraţie sau să faci unele manevre mult prea bruşte, deoarece pot apărea neplăceri sau chiar accidente. După-amiază, pentru relaxare, este indicată o discuţie pe teme spirituale cu cei dragi.

Gemeni:
În mod aproape paradoxal, există o tendinţă sporită către a cheltui banii pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Vine o vreme în viaţă când suntem nevoiţi să ne ocupăm mai mult de propria noastră persoană decât de ceilalţi, iar pentru tine acum este acea vreme.

Rac:
Este posibil ca cei din jurul tău să te perceapă ca şi cum ai dori să le ordoni anumite lucruri, iar de aici să apară diverse discuţii neplăcute. O persoană dragă îţi poate oferi surprize plăcute.

Leu:
Pari să acorzi o mai mare atenţie asupra stării de sănătate şi alimentaţiei corespunzătoare, mai mult decât în mod obişnuit. După-amiază, alături de membrii familiei, poţi petrece momente plăcute şi interesante.

Fecioară:
Sunt susţinuţi, în special, toţi nativii care lucrează într-un domeniu artistic sau într-un domeniu care solicită în mod deosebit creativitatea. Este o zi excelentă pentru studii pe termen lung sau pentru planuri de călătorii în străinătate.

Balanţă:
Ai tendinţa de a căuta un loc care îţi conferă siguranţă şi care îţi aminteşte de perioada copilăriei ori adolescenţei. E adevărat că acum eşti cam singur, dar este un moment excelent să te ocupi şi de planurile subtile ale existenţei.

Scorpion:
Eşti favorizat în cazul în care doreşti să începi un curs, să dezbaţi un anumit subiect în cadrul unei conferinţe. Spre finalul zilei, acordă-ţi câteva momente de relaxare.

Săgetător:
În plan profesional, o propunere de colaborare îţi poate aduce mai multe satisfacţii decât îţi închipui. Terapiile psihospirituale te pot ajuta cel mai mult.

Capricorn:
Poţi avea satisfacţii în orice tip de activitate doreşti să desfăşori. În a doua parte a zilei, este posibilă o mică petrecere cu cei dragi, unde îi vei molipsi pe cei din jur cu veselia ta.

Vărsător:
O mică problemă de ordin medical poate contribui la nevoia de odihnă. Sufletul tău are nevoie de rafinare şi indicat este să îţi aloci timp suficient pentru plimbări în aer liber, participarea la diverse dezbateri spirituale sau pentru meditaţii în locuri sfinte.

Peşti:
Nu refuza o eventuală propunere de colaborare sau un ajutor venit din partea unei persoane din anturajul apropiat. Spre seară, întâlnirile cu rudele sau prietenii apropiaţi îţi pot oferi momente interesante.

 

Horoscopul zilei de azi, 26 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 26 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 septembrie 2011

Berbec:
În plan familial pot apărea unele neînţelegeri sau discuţii aprinse. Berbecii ar trebui să fie pregătiţi sufleteşte să afle nişte adevăruri care nu le vor pica prea bine.

Taur:
Eşti avantajat în cazul în care ai de susţinut un examen sau de prezentat o lucrare. Taurii ar trebui să îşi înfrâneze instinctele dominatoare, pentru că vor dori ca totul să iasă aşa cum vor ei.

Gemeni:
Dai dovadă de o bună intuiţie în privinţa modalităţilor de câştig. Gemenii pot să aibă parte de o revelaţie în ceea ce priveşte calea de urmat.

Rac:
Te poţi bucura de unele satisfacţii în plan relaţional intim sau chiar în plan partenerial ori de colaborare. Racii vor face probabil vizite sau vor primi oaspeţi, numai că discuţiile ar putea să degenereze.

Leu:
Lucrurile pe care le-ai lăsat nerezolvate sau neterminate pot fi acum duse la bun sfârşit într-un mod admirabil. Nativii acestei zodii vor avea de furcă cu orgoliul şi e posibil să atragă în jurul lor oameni cu care nu vor fi pe aceeaşi lungime de undă.

Fecioară:
În cazul în care nu eşti încă îndrăgostit există posibilitatea de a întâlni pe cineva de la care să nu îţi mai poţi lua gândul. Fecioarele trebuie să rămână consecvente, dar să nu încerce să impună altora propriile concepţii.

Balanţă:
Preferi să acorzi o atenţie sporită familiei, căminului şi amintirilor. Balanţele s-ar putea să experimenteze o nesiguranţă materială acută, aşa că cel mai indicat e să fie lăsate în pace.

Scorpion:
Există riscul unor polemici sau chiar certuri, însă atâta timp cât există înţelepciune şi diplomaţie în ceea ce faci şi spui, lucrurile nu au cum să iasă altfel decât îţi doreşti. S-ar putea să fie pentru Scorpioni o zi a puterii.

Săgetător:
Este o perioadă propice pentru a găsi metode, căi, mijloace de a spori sau de a învesti resursele băneşti. Săgetătorii trebuie să fie foarte precauţi şi să prevină din timp, mai bine decât să vindece pe urmă.

Capricorn:
Se pot isca discuţii aprinse fie cu partenerul de viaţă, fie cu un colaborator sau asociat în plan profesional. Copiii pot prilejui de asemenea suficiente motive de îngrijorare şi de frământare în sinea Capricornilor, care trebuie ajutaţi să iasă dintr-o stare de debusolare cronică.

Vărsător:
Chiar dacă pari puţin cam distant în ochii celorlalţi, încearcă să-i faci să înţeleagă că ai nevoie de spaţiu pentru a fi doar tu cu tine. Vărsătorii sunt în pragul unor schimbări, care se conturează acum tot mai clar.

Peşti:
Te poţi bucura de reuşita sau concretizarea unui proiect şi tot acum poţi găsi sponsori ori susţinători în cazul în care ai nevoie. Peştii ar trebui să fie mai puţin acizi şi să nu încerce să pună pe toată lumea la punct.

 

Previziuni generale, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Previziuni generale, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Previziuni generale, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Asteroizii de lângă noi, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Asteroizii de lângă noi, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Asteroizii de lângă noi, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

O stea pentru fiecare, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
O stea pentru fiecare, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    O stea pentru fiecare, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Banii sau viața, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Banii sau viața, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Banii sau viața, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Berbec, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Berbec, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Berbec, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Taur, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Taur, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Taur, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Gemeni, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Gemeni, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Gemeni, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Rac, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Rac, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Rac, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Leu, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Leu, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Leu, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Fecioară, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Fecioară, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
   
Horoscop Urania Fecioară, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Balanță, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Balanță, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Balanță, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Scorpion, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Scorpion, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Scorpion, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Săgetător, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Săgetător, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Săgetător, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Capricorn, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Capricorn, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Capricorn, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Vărsător, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Vărsător, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Vărsător, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscop Urania Pești, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 
Horoscop Urania Pești, 25 septembrie - 1 octombrie 2011
    Horoscop Urania Pești, 25 septembrie - 1 octombrie 2011

 

Horoscopul zilei de azi, 25 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 25 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 septembrie 2011

Berbec:
Ziua de astăzi se anunţă destul de tensionată, în ce priveşte raporturile cu colegii sau cu alte persoane cu care colaborezi. Berbecii ar trebui să fie pregătiţi sufleteşte să afle nişte adevăruri care nu le vor pica prea bine.

Taur:
Taurii sunt inclinaţi să aibă o atitudine de “oameni cuminţi”, “în banca lor”. Este posibil să se reactiveze nişte frustrări, nemulţumiri şi chiar angoase cu privire la relaţia de iubire.

Gemeni:
Tendinţa spre pesimism, neîncrederea în forţele proprii şi nehotărârea te pot trage înapoi, ori de câte ori îţi propui ceva, sau vine spre tine o oportunitate. Atenţie şi la sănătate!

Rac:
S-ar putea ca astăzi să ai senzaţia deseori că tot ce se întâmplă este complet haotic. Racii sunt destul de vulnerabili, pot fi răniţi uşor, aşa că ar fi bine să ocolească discuţiile delicate şi să se concentreze pe conversaţia de complezenţă.

Leu:
Probabil că frustrarea ta cea mai mare rezidă astăzi din faptul că nu poţi să-ţi satisfaci o plăcere personală costisitoare. Leii vor avea de furcă cu orgoliul şi e posibil să atragă în jurul lor oameni cu care nu vor fi pe aceeaşi lungime de undă şi cu care se pare că ar avea ceva de împărţit.

Fecioară:
Nu e nicio noutate faptul că te afli într-o perioadă foarte importantă a vieţii tale, în care ai de făcut alegeri responsabile, pe termen lung. Fecioarele trebuie să rămână consecvente, dar să nu încerce să impună altora propriile concepţii.

Balanţă:
O zi complicată în ce priveşte segmentul comunicării, întâlnirilor, relaţiilor cu cei din jur. Balanţele ar trebui să fie pline de vitalitate.

Scorpion:
Punctul nevralgic al zilei de astăzi este reprezentat de segmentul banilor şi posesiunilor. Scorpionii sunt foarte săritori, vor dori să-i ajute pe cei dragi, se vor pune în slujba celor care au nevoie de ei.

Săgetător:
O zi extrem de provocatoare. Relaţia de dragoste pare a fi într-o fază de revitalizare, iar acolo unde lucrurile nu au fost prea roz în ultima vreme, am putea vorbi chiar de resuscitare.

Capricorn:
Conjunctura astrală de astăzi poate reactiva o serie de inhibiţii, blocaje, temeri. Conştiinţa viitorului se trezeşte dintr-o dată în mintea Capricornilor. Ce să facă? Încotro s-o apuce?

Vărsător:
Nu e momentul să-ţi faci planuri de viitor sau să-ţi propui obiective înalte, bazându-te pe sprijinul altora. Vărsătorii se simt bine, sunt în elementul lor.

Peşti:
Atenţie, este posibil să te laşi prea mult influenţat de aşteptările pe care cei din jur le proiectează asupra ta. Peştii ar trebui să fie mai puţin acizi şi să nu încerce să pună pe toată lumea la punct.

 

Horoscopul zilei de azi, 24 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 24 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 septembrie 2011

Berbec:
Eşti ascultat cu interes de prieteni şi de oamenii care-ţi sunt în preajmă. Nu se recomandă începerea unor parteneriate sau colaborări noi.

Taur:
Succesul profesional şi rezultatele la locul de muncă par să depindă de capacitatea de a-ţi propune ţeluri înalte. Ar fi bine să-ţi îngrijeşti sănătatea.

Gemeni:
Dacă ai avut cumva senzaţia că trebuie să te descurci de unul singur, pentru că cei din jur te-au lăsat baltă, astăzi probabil vei primi o lecţie valoroasă. Ceva sau cineva poate pleca din viaţa ta.

Rac:
Încă te mai confrunţi cu amânări sau anulări ale unor întâlniri, încurcături în demersuri ce ţin de acte şi transmiterea informaţiei. Ai nevoie de înţelepciune şi răbdare, pentru a împăca şi responsabilităţile profesionale, dar şi pe cele familiale.

Leu:
Ziua de astăzi îţi aduce ceva mai mult optimism decât în zilele trecute. În trafic, prudenţa este absolut necesară.

Fecioară:
Astăzi s-ar putea să te vezi nevoit să faci tot felul de artificii pentru a face rost de o anumită sumă de bani. Ţi-ar prinde bine să te retragi departe de zgomotul lumii sau să observi mult mai detaşat, evenimentele, de pe margine.

Balanţă:
Comunici cu uşurinţă şi poţi să fii foarte convingător şi entuziast când îţi exprimi ideile. Nu e exclus să iasă scântei, doar pentru că nu-ţi convine ce auzi, ce ţi se spune, ce gesturi fac ceilalţi faţă de tine.

Scorpion:
Astăzi poţi avea noroc de un chilipir, mai ales dacă eşti în căutarea unui obiect pentru casă. E posibil ca organismul să dea semne de oboseală sau o afecţiune netratată corespunzător să se acutizeze.

Săgetător:
Fii atent şi la informaţiile care ajung la tine, adică să asculţi cu atenţie ce au ceilalţi de spus. Ziua de astăzi se poate solda cu nemulţumire, senzaţie de încătuşare, privare de libertate, limitare.

Capricorn:
O zi în care atenţia ta este orientată în special către interior. Ceva te frământă, probabil legat de carieră sau de relaţia cu şefii.

Vărsător:
Nu e momentul să-ţi încarci agenda sau să-ţi propui prea multe sarcini, pentru că eşti destul de distrat. Iar dacă ai de semnat un document important, citeşte-l cu atenţie.

Peşti:
Astăzi te focusezi în mod special asupra carierei. Este o zi în care nu sunt recomandate cheltuielile şi investiţiile.

 

Horoscopul zilei de azi, 23 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 23 septembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 septembrie 2011

Berbec
Tocmai ai intrat într-o perioadă favorabilă construirii de relaţii, colaborări şi parteneriate de tot felul. Atenţie la tendinţa de a exagera şi a da lucrurilor o dimensiune mult prea mare.

Taur
Prima parte a zilei poate aduce discuţii cu persoana iubită, în scopul clarificării unor neînţelegeri. Ia lucrurile încet, fă-le pe rând, şi nu uita nicio clipă de tine şi sănătatea ta.

Gemeni
Încă de dimineaţă eşti foarte eficient la locul de muncă, pentru că îţi iei sarcinile în serios. Alţii încep să vadă primele roade ale unui proiect.

Rac
Ziua începe frumos, cu preocupări creative şi gesturi tandre de iubire. E momentul să te uiţi la ce ai în acest moment, din punct de vedere social şi profesional, să pui în balanţă priorităţile şi să faci nişte alegeri care să-ţi sprijine interesele.

Leu
În prima parte a zilei găseşti mijloacele potrivite şi soluţiile cele mai bune, pentru a ieşi dintr-un impas financiar. S-ar putea să fie nevoie de unele schimbări în atitudinea faţă de muncă sau faţă de echipa cu care lucrezi.

Fecioară
Eşti dispus să divulgi o serie de intenţii şi planuri, dar şi o parte din frământările pe care le ai în legătură cu acestea. Urmează o perioadă în care vei căuta să-ţi reinstaurezi autoritatea, mai ales în ce priveşte latura financiară şi materială.

Balanţă
O zi favorabilă, cel puţin în prima parte, câştigurilor provenite din muncă proprie şi suplimentării veniturilor. Este momentul să acordezi modul de a funcţiona într-o relaţie cu nevoile sufletului tău.

Scorpion
Este o zi care te invită la toleranţa faţă de oamenii apropiaţi, sau care ţi-au fost apropiaţi cu ceva timp în urmă. Aşadar, poate e timpul să faci nişte schimbări.

Săgetător
În prima jumătate a zilei, probabil simţi nevoia să stai mai retras, să observi oamenii şi evenimentele stând într-un con de umbră. Sunt posibile schimbări în cadrul relaţiei sentimentale.

Capricorn
Vin veşti şi răspunsuri de la o persoană aflată la mare distanţă de voi, sau de la o instituţie. S-ar putea să începi să vezi care este drumul care ţi se potriveşte cel mai mult, care este vocaţia ta, ce ai nevoie să faci pentru a te simţi împlinit.

Vărsător
Ziua îţi poate aduce irascibilitate, nervozitate, nerăbdare, mai ales în relaţiile cu colegii, dar şi cu rudele. Poţi regândi soluţiile unor probleme, folosind o tactică nouă, bazată pe argumentare solidă.

Peşti
O reuşită profesională care poate apărea spre seară, depinde de atitudinea pe care o adopţi în prima parte a zilei. Este posibil să înţelegi şi să vezi ce trebui schimbat în atitudinea faţă de bani, la ce şi la cine ar fi bine să renunţi, ce calităţi ar trebui mai des explorate.

 

Horoscopul zilei de azi, 22 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 22 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 septembrie 2011


Berbec
Astăzi doreşti să-ţi pui la adăpost bunurile, banii, resursele materiale. Meditaţia sau rugăciunea, acordarea unei mâini de ajutor cuiva sau, pur şi simplu, practicarea iertării şi acceptării a tot ce este pot fi un adevărat balsam pentru suflet.


Taur
În mediul profesional, e bine să îţi păstrezi cumpătul, chiar dacă nu-ţi plac multe lucruri. De asemenea, încearcă să nu promiţi nici tu mai mult decât poţi face.


Gemeni
Se pare că astăzi te focusezi doar pe sarcinile profesionale şi lucrările pe care le ai de finalizat. Lasă-te îndrumat de intuiţie şi imaginaţie.


Rac
Este o zi în care dorinţa de a avea lucrurile sub control este foarte puternică şi se manifestă prin cuvinte şi gesturi care trădează gelozia şi posesivitatea. Dacă e musai să închei un acord sau un contract, fii atent la toate detaliile.


Leu
Atenţia ta se îndreaptă, în continuare, către activităţi gospodăreşti sau preocupări legate de administrarea bugetului familiei, într-un mod cât mai eficient. Unele veşti bune pot veni de la partenerul de viaţă.


Fecioară
O zi aducătoare de emoţii, dacă ai de susţinut un examen sau ai în plan o întâlnire importantă. Astăzi tinzi să fii foarte sensibil la observaţiile celor din jur.


Balanţă
Domeniul financiar este de maxim interes astăzi. Nu e indicat să pui prea multă presiune pe tine, dar nici să fugi de responsabilitate, oricât de somn sau lene ţi-ar fi.


Scorpion
Astăzi este recomandat să-ţi asculţi intuiţia în tot ce faci. Ţi-e greu să ceri ce ai nevoie şi să-ţi exprimi sentimentele, de aceea aştepţi ca ceilalţi să intuiască ce simţi şi ce nevoi ai.


Săgetător
În această perioadă, cea mai mare parte din energie se consumă în direcţia carierei. Este posibil ca astăzi să fii ceva mai sensibil şi melancolic.


Capricorn
Uită-te ce anume din comportamentul tău ţine uneori oamenii la distanţă. Activitatea socială este intensă, iar veştile şi zvonurile circulă foarte repede.


Vărsător
O zi a afirmării profesionale, prin conştientizarea valorii personale şi a potenţialului imens pe care-l deţii. Ziua de astăzi te poate ajuta să devii conştient de unele calităţi ale tale.


Peşti
Trebuie să ştii că toate gesturile tale de acum sunt contorizate şi îşi vor arăta efectele în scurt timp. Cel mai bine ar fi să amâni activităţile care necesită simţ practic şi să te dedici celor care au legătură cu evoluţia sufletului şi creşterea nivelului de conştiinţă.

 

Previziuni generale, 18-24 septembrie 2011

 
Previziuni generale, 18-24 septembrie 2011
    Previziuni generale, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Asteroizii de lângă noi, 18-24 septembrie 2011

 
Asteroizii de lângă noi, 18-24 septembrie 2011
    Asteroizii de lângă noi, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

O stea pentru fiecare, 18-24 septembrie 2011

 
O stea pentru fiecare, 18-24 septembrie 2011
    O stea pentru fiecare, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Banii sau viața, 18-24 septembrie 2011

 
Banii sau viața, 18-24 septembrie 2011
    Banii sau viața, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Berbec, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Berbec, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Berbec, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Taur, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Taur, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Taur, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Gemeni, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Gemeni, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Gemeni, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Rac, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Rac, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Rac, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Leu, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Leu, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Leu, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Fecioară, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Fecioară, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Fecioară, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Balanță, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Balanță, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Balanță, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Scorpion, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Scorpion, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Scorpion, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Săgetător, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Săgetător, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Săgetător, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Capricorn, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Capricorn, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Capricorn, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Vărsător, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Vărsător, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Vărsător, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Pești, 18-24 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Pești, 18-24 septembrie 2011
    Horoscop Urania Pești, 18-24 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscopul zilei de azi, 21 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 21 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 septembrie 2011


Berbec
Este posibil ca astăzi, fie să dezvălui un secret, fie să ai acces la nişte informaţii preţioase. Unor nativi le poate deveni clar dintr-odată ce au de făcut în continuare pentru a-şi creşte credibilitatea şi puterea în plan profesional.


Taur
O zi a reconcilierii cu partenerul de cuplu, sau cu un partener de afaceri. Vin veşti bune, propuneri tentante cu privire la un proiect inedit sau invitaţii cu privire la o vacanţă.


Gemeni
Este posibil ca astăzi să apară o oportunitate frumoasă pe plan profesional, care promite revigorarea financiară şi reinstalarea siguranţei şi stabilităţii. Nu e nevoie decât să fii receptiv şi deschis.


Rac
Ziua de astăzi poate fi frumoasă, atât pe plan sentimental, cât şi în plan relaţional în general. Planurile legate de o călătorie se pot schimba, aşa că e nevoie de flexibilitate.


Leu
Astăzi te vei ocupa de chestiuni ce ţin de cămin, de rezolvarea unor probleme familiale, sau de planificarea unor investiţii. S-ar putea ca cineva să-ţi ofere un sprijin financiar mult mai consistent decât promisese.


Fecioară
S-ar putea ca în relaţiile tale, dar mai ales în relaţia conjugală, să apară un element de noutate. Aşadar, probabil că vei fi mai atent la imagine, la felul în care te exprimi şi te manifeşti, cu alte cuvinte, la etichetă.


Balanţă
Este o zi în care este chiar indicat să te concentrezi asupra unor potenţiale surse de câştig. Schimbările inteligente se soldează astăzi cu beneficii materiale, aşa că merită să te laşi purtat de inspiraţie şi să-ţi faci cunoscute ideile ingenioase.


Scorpion
Ziua de astăzi îţi oferă şanse repetate de a întoarce lucrurile în favoarea ta, mai ales în ce priveşte relaţiile sociale şi amicale. Inspiraţia şi creativitatea sunt la cote maxime, ceea ce înseamnă că este o zi favorabilă oricărui proiect nou, eventual artistic.


Săgetător
O zi care te invită la introspecţie, analiză şi meditaţie. Un eveniment care are loc în familie, o veste neaşteptată sau un succes al unuia dintre apropiaţi, îţi oferă motiv de bucurie.


Capricorn
Se anunţă o zi frumoasă, în ce priveşte relaţiile sociale, care vor fi foarte dinamice. Te simţi apreciat şi important, prezenţa ta este dorită şi aşteptată în cercul de prieteni.


Vărsător
Ai susţinere în ce priveşte afirmarea profesională, prin asumarea rolului de lider. Este necesar să ai încredere în tine şi în potenţialul tău şi să ai curajul de a te afirma şi a-ţi exprima ideile cu voce tare.


Peşti
Este o zi axată pe creştere şi evoluţie personală, prin schimbarea radicală a unor principii de viaţă. Este necesar să ai încredere în tine şi în potenţialul tău şi să ai curajul de a te afirma şi a-ţi exprima ideile cu voce tare.

 

Horoscopul zilei de azi, 20 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 20 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 septembrie 2011


Berbec
Sunt posibile schimbări de situaţie, reevaluări, reaprecieri sau chiar încheieri neaşteptate. Plimbările în aer liber sau participarea la activităţi culturale ţi-ar liniştit atât sufletul cât şi trupul.


Taur
Sunt posibile situaţii conflictuale, greu de definit, însă vei reuşi să le rezolvi cu bine. Atenţie la excesele pe care ai început să le faci.


Gemeni
Totul depinde de tine cum gestionezi trăirile interioare. Spre seară, vrei nu vrei, astrele îţi trimit imboldul de a coborî printre pământeni.


Rac
Se pot produce schimbări semnificative în relaţia cu partenerul de viaţă. Poate o reorientare a planurilor financiare ar fi cea mai indicată.


Leu
Deşi consideri că eşti sincer sunt persoane din anturajul apropiat care pot lua lucrurile personal. Prudenţa trebuie să te însoţească în permanenţă.


Fecioară
Sunt susţinuţi acum toţi nativii care îşi folosesc vocea într-un domeniu artistic. Spre seară, e musai să te relaxezi, să te plimbi în aer liber sau să faci nişte exerciţii de respiraţie.


Balanţă
Încearcă să te consulţi mai întâi cu cei apropiaţi ţie şi să eviţi tendinţa de a lua hotărâri pe cont propriu. Spre seară îţi îndrepţi atenţia către locul de muncă.


Scorpion
Este posibil să simţi nevoia unei retrageri către sine, departe de mulţime şi zgomot. Ai grijă de sănătate!


Săgetător
În privinţa investiţiilor încearcă să fii cât mai cumpătat şi să te implici numai atunci când eşti foarte sigur că lucrurile vor evolua în direcţia dorită. După-amiază este nevoie să te ocupi de treburile gospodăreşti.


Capricorn
Tratează lucrurile cu înţelepciune, fără a lăsa egoul să vorbească în locul tău. La finalul zilei relaxează-te cu o carte bună, o baie de aer sau arome şi lasă grijile în seama astrelor.


Vărsător
Dacă alegi să pleci la drum evită pe cât posibil excesul de viteză. O atenţie deosebită ar trebui acordată capitolului financiar.


Peşti
Dai dovadă de o bună intuiţie financiară prin modul în care gestionezi banii pe care îi ai. Relaxează-te în natură, meditând în taină la ce se petrece în jur şi totul va fi bine.

 

Horoscopul zilei de azi, 19 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 19 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 septembrie 2011


Berbec
Socializarea pare principala preocupare, aşa că majoritatea timpului ar trebui investită în compania prietenilor. Se simte nevoia unei schimbări iar unele relaţii pot suferi modificări radicale.


Taur
Poţi lua chiar decizia de a schimba semnificativ stilul de viaţă sau de a trece pe o alimentaţie mai sănătoasă. Copiii pot să bântuie în aceste două zile prin jurul Taurilor, fie că e vorba de ai lor, fie de ai altora.


Gemeni
Dai dovadă de multă creativitate, intuiţie şi spirit de iniţiativă, astfel că sunt două zile favorabile afirmării şi exprimării de sine. Gemenii se pot simţi bine în compania rudelor.


Rac
Este bine să eviţi luarea unor hotărâri importante acum, deoarece pot fi alegeri subiective, fără o bază reală. Racii s-ar putea să-i uimească pe ceilalţi cu forţa discursului lor sau cu puterea de convingere nelimitată.


Leu
Fii cât mai precaut şi evită pe cât posibil să apeşi pedala de acceleraţie mai mult decât trebuie. Leii sunt avantajaţi în ceea ce priveşte negocierea şi semnarea contractelor cu clienţii sau partenerii de afaceri.


Fecioară
Este indicat să eviţi excesele de orice fel, în special cele culinare. Nativii au de recuperat conversaţii cu oameni pe care i-au tot ocolit în ultima vreme şi de care le era dor.


Balanţă
Balanţele îşi doresc să fie frumoase, galante, manierate, să facă impresie bună, ce mai, să strălucească. Tinzi să acorzi un interes sporit modului în care te afişezi în faţa celorlalţi.


Scorpion
O veste sau o vorbă aruncată fără a-i fi dată o importanţă prea mare, poate declanşa în tine anumite semne de întrebare urmate de o dorinţă puternică de schimbare. Orice decizii ar lua acum Scorpionii, ele pot dobândi acordul întregii familii, ceea ce acestor nativi ar trebui să le insufle siguranţă.


Săgetător
Sunt două zile de consum energetic pentru Săgetători. Poţi simţi nevoia de a schimba din rădăcini o relaţie de amiciţie sau de a modifica total un proiect.


Capricorn
Poţi să fii un factor de inspiraţie pentru ceilalţi, care ar trebui să ciulească bine urechea la spusele tale. Per total este o perioadă favorabilă în privinţa reafirmării scopurilor şi idealurilor personale.


Vărsător
În cazul în care eşti implicat într-un domeniu care vizează religia sau istoria, poţi avea tendinţa de a susţine într-un mod exagerat un punct de vedere personal. Vărsătorii pot să facă impresie.


Peşti
Peştii ar trebui să îşi şteargă din agendă toate întâlnirile, toate drumurile, toate programările anterioare. Este posibil chiar să ai parte de evenimente care vin să declanşeze în tine o dorinţă de schimbare.

 

Horoscopul zilei de azi, 18 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 18 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 septembrie 2011


Berbec
O zi extrem de importantă. Nu ar strica puţină atenţie la ceea ce mâncaţi, excesul de condimente putând să vă dea arsuri la stomac.


Taur
Ziua de astăzi vine să-ţi limpezească măcar parţial situaţia în care te afli din punct de vedere sentimental. Taurii au ocazia să fie în centrul atenţiei.


Gemeni
Probabil că astăzi vei reflecta mai atent la priorităţile tale, la felul în care vrei să-ţi continui viaţa. Sunt, de asemenea, două zile în care Gemenii se pot simţi bine în compania rudelor.


Rac
O zi extrem de importantă pentru relaţiile din viaţă, de aceea ar fi bine săi acorzi atenţia cuvenită. Racii sunt, de altfel, acum foarte abili în manevrarea discuţiilor în direcţia dorită de ei.


Leu
Astăzi se pot relua discuţii pe marginea unui contract. Reproşurile partenerului ar putea fi inevitabile, aşa că se cere clementa din partea lui.


Fecioară
Probabil că astăzi vei avea nişte revelaţii, care te vor ajuta să-ţi asumi un nou început. Fecioarelor li s-ar potrivi de minune o excursie ori o vizită la o rudă apropiată.


Balanţă
Configuraţia astrologică de astăzi te vizează în mod special, exercitând o influenţă puternică asupra personalităţii tale. Balantele ar trebui să fie receptive şi să conteze mai ales pe sprijinul unei femei din viaţa lor care le vrea binele.


Scorpion
S-ar putea ca astăzi să-ţi schimbi atitudinea faţă de prieteni. Scorpionii vor să arate bine şi să facă impresie, mai ales că pot avea ocazia unor invitaţii într-un cadru mai larg.


Săgetător
Evenimentele de astăzi se concentrează în sfera carierei. Una peste alta, sunt două zile de consum energetic pentru Săgetători.


Capricorn
Este de aşteptat ca astăzi să-ţi revizuieşti în profunzime unele principii de viaţă. Poţi să fii un factor de inspiraţie pentru ceilalţi, care ar trebui să ciulească bine urechea la spusele tale.


Vărsător
Te afli într-un moment, pe cât de important, pe atât de dificil, pentru că eşti nevoit să te desprinzi de unele obiceiuri trecute. Vărsătorii sunt apreciaţi pentru cunoştinţele lor care impun respect, pentru comportamentul lor şi pentru rolul de fiinţe sociale pe care-l joacă magistral.


Peşti
Se pare că te apropii de încheierea unui capitol destul de dificil din viaţa ta, în ce priveşte o relaţie conjugală sau parteneriala. Peştii ar trebui să îşi dea seama acum ce atitudine să aibă faţă de partenerul de viaţă, faţă de colaboratori, faţă de studii şi faţă de valorile în care au crezut până acum.

 

Horoscopul zilei de azi, 17 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 17 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 septembrie 2011


Berbec
S-ar putea să simţi sarcinile profesionale ca pe o povară, să ai senzaţia că e din ce în ce mai greu să faci faţă ritmului de lucru. De asemenea, în această perioadă, poţi accesa nişte fonduri sau te poţi bucura de creşterea profitului unei afaceri.


Taur
O zi cu încărcătură puternică în ce priveşte sentimentele faţă de o persoană dragă. Viitorul sună bine, aşa că optimismul te însoţeşte pe tot parcursul zilei.


Gemeni
Astăzi ai nevoie de spaţiu şi intimitate. Sunt prielnice activităţile care vizează zona autocunoaşterii şi a transformării personale.


Rac
Planetele din Fecioară, în zona comunicării şi relaţiilor, fac ca atenţia ta să se îndrepte preponderent către acest segment de viaţă. O zi frumoasă în ce priveşte relaţiile, parteneriatele, colaborările.


Leu
Banii sunt subiectul central al acestei zile. Pe de altă parte, este o zi excelentă pentru a te îngriji de sănătate şi a găsi cauza unei afecţiuni, precum şi remediul aferent.


Fecioară
Te afli într-o perioadă extrem de importantă, cu evenimente care au efect nu doar pe termen scurt, ci poate în toată viaţa ta de acum încolo. De asemenea, o relaţie care stagna până acum, poate să prindă contur.


Balanţă
Astăzi, precum şi în zilele care urmează, vei avea tendinţa să te izolezi. Aşadar, astăzi este de preferat să te implici în activităţi care te pot ajuta să-ţi rafinezi sufletul.


Scorpion
O zi preţioasă sub aspectul relaţiilor sociale şi amicale. Eşti foarte atent la detalii, dacă e cazul să semnezi vreun document important.


Săgetător
Nu te grăbi să-ţi declari intenţiile şi nici să faci demersuri concrete, până la finalul lunii. Concentrează-te astăzi pentru a găsi metode şi mijloace prin care să-ţi faci cunoscute aptitudinile şi munca.


Capricorn
Este posibil că ceva din ce se întâmplă astăzi, îţi probează într-un fel sau altul, moralitatea şi onestitatea. Pot veni veşti bune de departe.


Vărsător
Astăzi s-ar putea să fii pus în situaţia de a cere sprijinul unei persoane apropiate. Nu e momentul pentru acţiuni concrete, pentru ieşire la rampă, sau pentru suprasolicitare.


Peşti
Devine foarte important felul în care te raportezi la lumea înconjurătoare şi în special la persoanele apropiate. Alipirea la un grup sau club este indicată, pentru că astfel poţi cunoaşte persoane interesante.

 

Horoscopul zilei de azi, 16 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 16 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 septembrie 2011


Berbec
Astăzi faci ce faci şi te plasezi în centrul atenţiei, fie printr-un talent deosebit pe care doreşti să-l pui în scenă, fie printr-un simţ al umorului, uşor exagerat uneori. Adevărul este că ambiţiile sunt mari, iar dorinţele sunt intense, aşa că nu prea îţi stă nimic în cale dacă-ţi pui ceva în minte.


Taur
O zi în care preferi să te relaxezi sau să te ocupi de rezolvarea unor probleme personale sau familiale. E important să păstrezi o doză de detaşare şi să nu pierzi din vedere imaginea de ansamblu, scopul principal a tot ce faci.


Gemeni
Încerci să creezi relaţii armonioase cu prietenii, numai că poţi fi şi ţinta unor invidii, din partea unei persoane din anturajul apropiat. Există o tendinţă accentuată şi spre o oarecare lipsă de scrupule, când vine vorba despre interesele tale.


Rac
Iată o zi în care reuşeşti să pledezi cu succes în favoarea drepturilor tale, financiare sau de altă natură. Respiri pasiune, respiri viaţă, trăieşti totul foarte intens.


Leu
Este o zi în care poţi dizolva multe tensiuni şi neînţelegeri. Se pare că în urma activităţilor pe care le desfăşori astăzi, se poate vorbi şi despre beneficii materiale consistente.


Fecioară
Astăzi se pare că ai nevoie să te simţi protejat, sau să fii ascultat de persoane dragi. Adevărul este că ai nevoie de puţină pasiune în viaţa ta, vrei să simţi că trăieşti, vrei emoţii intense.


Balanţă
O zi exact aşa cum îţi place ţie. Eşti preocupat de siguranţă, îţi doreşti stabilitate emoţională şi materială, cauţi să identifici acel ceva care lipseşte pentru a te simţi astfel.


Scorpion
O zi importantă din punct de vedere profesional. Apar oameni noi şi frumoşi în viaţa ta, în timp ce alţii, cu care nu mai găseşti puncte convergente, pleacă.


Săgetător
Astăzi poţi fi pus în situaţia de a da mai departe ceea ce ai acumulat, din punct de vedere al cunoştinţelor, pregătirii, experienţei. Eşti foarte hotărât să-ţi aperi drepturile, să-ţi aperi cauza, să recuperezi ceva ce e al tău şi ţi se cuvine.


Capricorn
Ai parte de o aventură pasională, fie trăieşti emoţii intense împreună cu jumătatea ta. O zi memorabilă, în care se vor produce în mod sigur nişte schimbări, măcar în atitudine şi gândire, dacă nu şi în exterior.


Vărsător
Se pare că astăzi este foarte important pentru tine felul în care te percep şi te tratează oamenii din jur. Liniştea interioară şi generozitatea te ajută să priveşti cumva de pe margine la viaţa ta şi la ceea ce se întâmplă.


Peşti
O zi frumoasă din punct de vedere profesional. Aşadar, având în vedere aspectele care se formează astăzi pe cer, poţi afla care-ţi sunt prietenii adevăraţi, pe sprijinul cui poţi conta în derularea unor proiecte...