Horoscopul zilei de azi, 1 septembrie 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 1 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 septembrie 2011


Berbec
Astăzi eşti susţinut în orice tip de activitate care vizează relaţiile sociale, activităţile de grup sau relaţiile de prietenie.


Taur
Ascultă-ţi intuiţia, pentru că unele idei care-ţi vin astăzi sunt foarte bune şi pot să-ţi aducă profit. Sunt şanse ridicate în această direcţie.


Gemeni
Aspectele sunt frumoase până spre seară, aşa că profită de ideile minunate şi inspiraţia care vine de la un prieten.


Rac
Poate că nu e o zi a acţiunii concrete, dar sigur e o zi a ideilor ingenioase. Dai dovadă de multă intuiţie şi receptivitate.


Leu
Cel mai bine este să amâni orice cheltuială, mai ales pe cele făcute la sfatul prietenilor. Încearcă să nu amesteci afacerile cu prieteniile.


Fecioară
Se pot rezolva o parte din problemele financiare cu care te-ai tot confruntat în ultima vreme. Nu în ultimul rând, dai dovadă de diplomaţie şi înţelepciune.


Balanţă
Este o zi bună pentru a face nişte demersuri în sensul autocunoaşterii şi dezvoltării personale. Nu mai despica firul în patru şi lasă lucrurile să se aşeze de la sine.


Scorpion
Descoperi noi surse de profit, prin abilitatea de a te folosi de resursele celor din jur. Pot fi readuse în discuţie evenimente care ţi-au rămas puternic impregnate în minte.


Săgetător
Astăzi ar fi bine să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult, chiar dacă e destul de dificil să fii redus la tăcere.


Capricorn
Dacă lucrezi cu computerul, salvează de mai multe ori documentele şi asigură-te că au ajuns la destinaţie. Evită atitudinea uşor posesivă faţă de persoanele apropiate sau consumul în exces de mâncare.


Vărsător
Astăzi aminteşte-ţi de cei pe care îi iubeşti şi fă gesturi frumoase pentru ei. Aminteşte-ţi că bucuria autentică vine din gesturi mici şi din iubire, vine din ceea ce eşti, şi nu din ceea ce ai.


Peşti
Ai nevoie de linişte şi tihnă. Tendinţa ta poate fi aceea de a te retrage undeva în plan secund, într-un loc liniştit care îţi permite să te concentrezi asupra unei chestiuni de ordin personal.

 

Horoscopul zilei de azi, 31 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 31 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 31 august 2011


Berbec
E important să ştii să "te vinzi", să-ţi evaluezi corect munca. Există o uşurinţă în a înţelege şi asimila informaţia, care merită a fi fructificată.


Taur
În această perioadă poţi avea parte de unele dezamăgiri de la prieteni. Este o zi bună pentru a te preocupa de imagine.


Gemeni
Te afli într-o perioadă de profundă introspecţie. De asemenea, încearcă să nu laşi bunuri personale nesupravegheate, deoarece există riscul de a rămâne fără ele.


Rac
Astăzi - relaţiile sociale, comunicarea, schimbul de informaţii, sunt foarte importante. Pot apărea schimbări de situaţie sau chiar discuţii neplăcute din cauza atitudinii mult prea posesive sau sufocante a unuia dintre parteneri.


Leu
O zi numai bună pentru a reorganiza un proiect, a face renegocieri, a relua o discuţie. Este posibilă concretizarea unei relaţii de dragoste sau a unui proiect mai vechi datorită unei asocieri.


Fecioară
Este o zi în care poţi primi veşti bune, iar în funcţie de acestea, poţi face nişte schimbări. Încearcă să fii cât mai diplomat, canalizând energia într-o direcţie care îţi solicită simţul creativ sau artistic.


Balanţă
În cazul în care te hotărăşti să pleci la drum încearcă să fii prevăzător. Este o zi bună pentru a descoperi modalităţi de câştig, prin folosirea resurselor de care dispun alţii.


Scorpion
Ai şansa să afli multe lucruri preţioase. Evită să te implici în proiecte riscante sau în activităţi care par să pună în cumpănă o anumită sumă de bani.


Săgetător
E necesar să te gândeşti, în ce măsură ceea ce faci vine în ajutorul celorlalţi. Fii cât mai diplomat şi evită să laşi egoul să vorbească în locul tău.


Capricorn
Eşti mult mai conştient de propriul potenţial, încrezător şi pus pe fapte mari. Se pare că romantismul nu te părăseşte nici astăzi.


Vărsător
Este posibil ca una din relaţiile de prietenie pe care le ai, să fie pusă la încercare. Fă-ţi un capriciu, răsfaţă-te făcând ceva ce demult îţi doreşti.


Peşti
Evită reacţiile impulsive şi vorbele aruncate fără rost. Este o zi potrivită şi pentru a rezolva o serie de probleme administrative.

 

Horoscopul zilei de azi, 30 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 30 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 august 2011


Berbec
Este o zi fructuoasă, eficientă, cu rezultate foarte bune în plan profesional şi financiar. Spre seară vei reanaliza unele decizii luate în prima parte a zilei.


Taur
Te simţi în elementul tău. Astăzi ştii foarte bine să-ţi urmăreşti scopurile, fiind foarte practic şi creativ.


Gemeni
Poţi găsi răspunsurile pe care le cauţi şi poţi face, în zilele următoare, alegerile potrivite. Succes în luarea deciziilor!


Rac
Relaţiile sociale devin extrem de importante. Se discută mult, se face schimb de informaţii, afli adevăruri pe care nu le-ai ştiut.


Leu
O discuţie cu un şef, o decizie legată de cariera ta, rezultatele foarte bune obţinute într-un proiect, toate duc la creşterea credibilităţii, dar şi a veniturilor.


Fecioară
Beneficiile acestei zile ţin de documentare, cercetare, informare. Ziua este excelentă pentru a relua o relaţie amoroasă.


Balanţă
Câştiguri şi avantaje materiale prin alţii şi/sau de la alţii. Valorifici foarte bine toate resursele pe care le ai la îndemână, astfel încât să ieşi în avantaj.


Scorpion
O zi în care parteneriatele, relaţiile de colaborare şi imaginea publică sunt în prim plan. Este o zi a relaţiilor prin excelenţă, aşa că fii deschis.


Săgetător
Atenţia se îndreaptă astăzi spre sarcinile profesionale, mai ales asupra celor restante. Rezultatele de astăzi îţi pot aduce, pe lângă satisfacţii, şi beneficii materiale deloc de neglijat, pe termen lung.


Capricorn
Se pare că astăzi eşti foarte romantic şi sensibil la orice gest de tandreţe şi iubire. Poţi primi veşti de la mare distanţă sau poţi reorganiza o călătorie romantică.


Vărsător
Este cel mai bun moment pentru a face o analiză obiectivă şi a descoperi ce îţi lipseşte pentru a fi cu adevărat împlinit şi pentru a te simţi în siguranţă.


Peşti
S-ar putea ca astăzi, în prima parte a zilei, să te confrunţi cu situaţii delicate, în cadrul relaţiei cu un coleg sau o rudă.

 

Horoscopul zilei de azi, 29 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 29 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 august 2011


Berbec
Este o zi axată pe comunicare şi deplasări. În ce priveşte sănătatea, o problemă mai veche se cere rezolvată.


Taur
Prima parte a zilei se anunţă extrem de încărcată şi dinamică. Nu sunt recomandate investiţiile sau cheltuielile.


Gemeni
Este posibil ca astăzi să simţi foarte puternic un blocaj apărut în carieră cu mai multe luni în urmă.


Rac
S-ar putea ca unele temeri legate de viitor să fie foarte prezente astăzi. Vei fi mult mai inspirat şi vei găsi soluţii bune la orice problemă.


Leu
Ziua începe cu o efervescenţă de idei, întâlniri, conversaţii cu prieteni. Nu te lăsa întristat de eventuale blocaje financiare existente în prezent.


Fecioară
Această zi se anunţă destul de încordată. În a doua parte a zilei, reuşeşti să te mai destinzi în compania unui amic.


Balanţă
Atmosfera poate fi destul de încordată, mai ales la locul de muncă. Ţi-ai propus multe sarcini pentru astăzi sau apar tot felul de erori de corectat şi probleme de rezolvat.


Scorpion
O zi tensionată, cu multe emoţii, legate în special de un conflict apărut în relaţia de iubire. Cel mai bine este să te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu.


Săgetător
Poate exista stres legat de bani, aşa că este accentuată nevoia de siguranţă materială. Atenţie la tendinţa de a-i manipula pe cei din jur şi de a ţine cont doar de propriile interese.


Capricorn
Astăzi ar fi bine să manifeşti răbdare şi precauţie la locul de muncă. Eşti foarte atent la reacţiile celor din jur şi foarte interesat să ştii cum te percep aceştia.


Vărsător
Amplifici toate nemulţumirile pe care le-ai acumulat. Este posibil să te simţi frustrat de faptul că acum nu dispui de bani.


Peşti
Se pare că situaţia ta financiară nu e deloc roz, aşa că probabil vei avea tendinţa să intri în panică la un moment dat.

 

Previziuni generale, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Previziuni generale, 28 august - 3 septembrie 2011
    Previziuni generale, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Asteroizii de lângă noi, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Asteroizii de lângă noi, 28 august - 3 septembrie 2011
    Asteroizii de lângă noi, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

O stea pentru fiecare, 28 august - 3 septembrie 2011

 
O stea pentru fiecare, 28 august - 3 septembrie 2011
    O stea pentru fiecare, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Banii sau viața, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Banii sau viața, 28 august - 3 septembrie 2011
    Banii sau viața, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Berbec, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Berbec, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Berbec, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Taur, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Taur, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Taur, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Gemeni, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Gemeni, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Gemeni, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Rac, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Rac, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Rac, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Leu, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Leu, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Leu, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Fecioară, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Fecioară, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Fecioară, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Balanță, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Balanță, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Balanță, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Scorpion, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Scorpion, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Scorpion, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Săgetător, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Săgetător, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Săgetător, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Capricorn, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Capricorn, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Capricorn, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Vărsător, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Vărsător, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Vărsător, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Pești, 28 august - 3 septembrie 2011

 
Horoscop Urania Pești, 28 august - 3 septembrie 2011
    Horoscop Urania Pești, 28 august - 3 septembrie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscopul zilei de azi, 28 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 28 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 august 2011


Berbec
Este o zi în care e bine să aplanezi orice conflict şi să stai departe de discuţiile contradictorii.


Taur
Unele afecţiuni mai vechi se pot acutiza, sau poţi fi mai sensibil decât de obicei.


Gemeni
În prima parte a zilei, pot veni veşti bune din domeniul profesional, care se reflectă şi în cel financiar.


Rac
E posibil ca şi tu să-ţi schimbi unele concepţii şi principii. Duminica îţi face bine o plimbare.


Leu
Duminica îţi face bine o plimbare, o scurtă excursie, sau planificarea unei călătorii mai lungi.


Fecioară
Lucrurile se mai aşează, iar spre seară, chiar te poţi declara mulţumit de felul în care te-ai descurcat şi de tot ce-ai reuşit să rezolvi.


Balanţă
Poate n-ar fi rău să te uiţi la ceilalţi fără să-i judeci, iar apoi să-ţi imaginezi că sunt oglinzile în care te vezi exact cum eşti.


Scorpion
E posibil ca organismul să dea semne de oboseală sau o afecţiune netratată corespunzător să se acutizeze.


Săgetător
Se pot isca certuri în relaţia de cuplu, iar în unele cazuri, acestea se pot finaliza cu rupturi.


Capricorn
Ceva te frământă, probabil legat de carieră sau de relaţia cu şefii.


Vărsător
Ziua de azi îţi poate aduce o stare de agitaţie, datorată drumurilor pe care le ai de făcut şi veştilor amestecate pe care le primeşti.


Peşti
Este o zi excelentă pentru întâlniri, vizite, conversaţii, mici excursii.

 

Horoscopul zilei de azi, 27 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 27 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 august 2011


Berbec
Probabil că ziua de astăzi îţi creează destule emoţii din cauza schimbărilor de planuri care apar la tot pasul.


Taur
Să nu-ţi încarci agenda foarte mult astăzi, ci să iei lucrurile mai uşor şi să te detaşezi de orice factor de stres.


Gemeni
O analiză mentală prelungită poate deveni obositoare, mai ales că nu prea ajungi la nicio concluzie.


Rac
Te preocupă foarte mult rolul tău social, puterea pe care o ai sau o vrei, autoritatea pe care o exerciţi în domeniul tău de activitate.


Leu
În privinţa finanţelor, în continuare există idei minunate de câştig. Oamenii te privesc cu mult mai multă atenţie şi cu interes.


Fecioară
O zi cu aspecte dinamice în zona banilor. S-ar putea să constaţi că această criză te ajută să scoţi la lumină nişte idei foarte creative.


Balanţă
Liniştea se instalează din nou, poate şi pentru că devii mai permisiv.


Scorpion
Încearcă să fii cât mai organizat, să-ţi dozezi cât mai eficient efortul, să-ţi ordonezi ideile.


Săgetător
Acum e o perioadă de reevaluări şi reluări în zona profesională, iar schimbările aferente pot avea impact pozitiv şi asupra finanţelor.


Capricorn
O zi destul de delicată din punct de vedere emoţional, în sensul că unele evenimente, din familie sau de la locul de muncă, te fac să-ţi pierzi răbdarea şi chiar să ridici tonul la cei din jur, ori de câte ori nu-ţi convine ceva.


Vărsător
Te comporţi numai cum ai chef, fără să ţii cont de etichetă sau de aşteptările altora.


Peşti
Este o zi şi o perioadă excelentă pentru a consolida un parteneriat.

 

Horoscopul zilei de azi, 26 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 26 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 august 2011


Berbec
Partea frumoasă a zilei o reprezintă dovezile de iubire pe care le primeşti sau eşti dornic să le faci.


Taur
Astăzi simţi nevoia să iei o pauză, să te retragi emoţional din activităţile publice.


Gemeni
Faci o trecere în revistă a relaţiilor pe care le-ai avut, cum au pornit, cum s-au sfârşit şi ce ai învăţat din ele.


Rac
Cariera şi statutul social sunt cele asupra cărora îţi îndrepţi astăzi atenţia.


Leu
Căutările în domeniul spiritual sunt cele care te preocupă astăzi.


Fecioară
Anumite proiecte din trecut, pe care le-ai abandonat, îţi pot atrage din nou atenţia prin potenţialul lor.


Balanţă
"Ceva" îţi spune că nu e momentul să iei hotărâri majore. Şi e foarte bine să îţi asculţi vocea interioară.


Scorpion
Sănătatea ar putea să îţi dea astăzi "bătăi de cap" la propriu şi la figurat.


Săgetător
Este indicat să dai mai multă ascultare nevoilor inimii şi poate să faci anumite gesturi de tandreţe.


Capricorn
Viaţa de familie şi căminul sunt cele în care te implici emoţional astăzi.


Vărsător
Procesul tău de transformare interioară, în principal cel legat de credinţă şi de partea mistică a vieţii, ar putea fi marcat şi de asimilarea de informaţii de natură spirituală.


Peşti
Poţi să revezi prieteni vechi sau poţi relua nişte relaţii pe care le-ai rupt la un moment dat, în trecut.

 

Horoscopul zilei de azi, 25 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 25 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 august 2011


Berbec
Unele revelaţii pot fi importante, mai ales dacă vor sta la baza viitoarelor alegeri legate de carieră.


Taur
Chiar dacă acum nu înţelegi de ce unele persoane îţi întorc spatele, iar altele, la care nici nu te aşteptai, te susţin, vei înţelege la momentul potrivit. Doar ia lucrurile cum sunt şi concentrează-te asupra obiectivelor tale.


Gemeni
Ziua de astăzi îţi poate aduce emoţii multe şi contradictorii. Luna se află în continuare în Peşti, în zona puterii şi manifestării ei, aşa că poţi avea multe dorinţe, idei, aspiraţii.


Rac
Poţi avea revelaţii, vise profetice, poţi primi răspunsuri de unde nici cu gândul nu gândeşti, ţi se poate "arăta" o nouă cale pe care să mergi, din punct de vedere spiritual.


Leu
O zi şi o perioadă în care poţi descoperi adevărate comori, atât interioare (talente, resurse, aptitudini), cât şi exterioare, prin exprimarea şi manifestarea calităţilor tale.


Fecioară
Acum eşti mult mai dispus să recunoşti ce îţi doreşti cu adevărat, să alegi cu inima, să afli ce fel de om te-ar putea completa cel mai bine şi te-ar putea ajuta să te desăvârşeşti ca fiinţă.


Balanţă
Poate e timpul să înveţi să delegi sarcini. Sau poate ţi-ar prinde bine un alt program de lucru, ori un alt tip de alimentaţie.


Scorpion
Acceptă toate stările pe care le ai, ele sunt foarte importante, iar după ce se vor cerne şi sedimenta, vor stabili direcţia pe care vei merge pentru mult timp de acum încolo.


Săgetător
Acum e momentul să îţi iei o pauză, să te îndepărtezi de tot ce înseamnă cotidian şi agitaţie, pentru a sta în linişte şi te ocupa de tine.


Capricorn
Zile importante pentru viitorul şi destinul tău. Ajungi la nişte înţelegeri profunde, realizezi rolul multor întâmplări din trecut, faci ordine în relaţii.


Vărsător
Acum e momentul să descoperi noi mijloace prin care să te exprimi, astfel încât să fii şi bine recompensat pentru asta.


Peşti
Trăieşti momente de maximă sensibilitate şi emoţie. Imaginaţia şi inspiraţia sunt la cote maxime.

 

Horoscopul zilei de azi, 24 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 24 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 august 2011


Berbec
Tendinţa partenerului de a cheltui astăzi mai mult decât se cuvine, poate da naştere unei adevărate discuţii contradictorii.


Taur
Există o hiperactivitate în cazul tău, astăzi. Este adevărat că în urma dedicării de care dai dovadă şi a muncii asidue poţi avea parte de un câştig financiar, însă nu merită să-ţi provoci o problemă de sănătate din dorinţa de a-ţi reuşi tot ceea ce-ţi propui.


Gemeni
Evită speculaţiile financiare sau cheltuielile exagerate ori pe lucruri de care nu ai nevoie.


Rac
Tendinţa de a te concentra prea mult asupra propriilor tale dorinţe poate da naştere unor momente de tensiune între tine şi un membru al familiei.


Leu
Sectorul sănătăţii şi al muncii susţinute este cel care îţi dă mult de gândit în aceste zile. În tine se trezeşte dorinţa de a-ţi schimba viaţa într-una "sănătoasă".


Fecioară
Implicarea ta în activităţi de ordin social, ieşirile repetate în oraş sau întâlnirea cu prietenii par să te lase fără bani în buzunar.


Balanţă
Nu sunt excluse planurile creative, implicarea cu sufletul în proiecte ce ţin de dezvoltarea creativităţii copiilor.


Scorpion
Tu ai putea întâmpina dificultăţi în a-ţi pune ordine în toate informaţiile şi în toate cunoştinţele pe care le-ai acumulat.


Săgetător
Ai putea fi tentat să renunţi la tot ce ai, dacă materialul te împiedică să evoluezi. Şi atitudinea rece cu care i-ai tratat pe cei din jur când venea vorba de bani te-ar putea măcina.


Capricorn
Este posibil chiar să apară neînţelegeri între tine şi un asociat. Încearcă să rezolvi totul cu diplomaţie şi înţelepciune.


Vărsător
Ai acumulat mult de la ceilalţi, dar parcă ai vrea să găseşti ceva care să te definească sau care să îţi sporească credinţa şi încrederea în oameni.


Peşti
În cazul în care eşti pus în situaţia de a administra sau gestiona o serie de bunuri materiale, încearcă să acorzi întreaga ta atenţie unei astfel de implicări şi evită să rişti bani care nu sunt cu adevărat ai tăi.

 

Horoscopul zilei de azi, 23 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 23 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 august 2011


Berbec
Nu este cea mai potrivită zi pentru a da banii pe lucruri care pur şi simplu nu vă folosesc.


Taur
Este o zi interesantă, în care e bine să fii vigilent, pe fază, pentru a prinde din zbor o oportunitate frumoasă.


Gemeni
Astăzi poţi stabili o călătorie lungă sau poţi lua şi strânge legătura cu o persoană dragă de departe.


Rac
Pot fi readuse în discuţie o serie de amintiri şi lucruri mai puţin discutate.


Leu
Este o zi propice pentru a găsi metode, căi, mijloace de a spori sau de a investi resursele băneşti.


Fecioară
Astăzi poţi evita o cheltuială, te poţi achita de o datorie mai veche, sau ţi se face o promisiune frumoasă în materie de bani.


Balanţă
Felul tău de-a fi pare astăzi să deranjeze un coleg de serviciu sau o persoană cu funcţie superioară.


Scorpion
O informaţie care îţi ajunge la urechi pare să te scoată puţin din ritmul normal şi să declanşeze în tine o dorinţă de schimbare.


Săgetător
Pot apărea unele satisfacţii materiale în urma unei colaborări sau al unui parteneriat.


Capricorn
Fii atent la ideile care-ţi trec azi prin cap, pentru că unele dintre ele pot fi aducătoare de bani sau alte avantaje materiale.


Vărsător
Astăzi te gândeşti foarte mult la viitor, poate la o călătorie pe care o plănuieşti sau la care doar visezi.


Peşti
Există un beneficiu, acela că multe se vor lămuri în relaţiile tale, pe parcursul a trei săptămâni.

 

Horoscopul zilei de azi, 22 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 22 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 august 2011


Berbec
În cazul în care eşti invitat în oraş, nu refuza această propunere, deoarece în mediul pe care îl vei frecventa poţi întâlni o persoană care te poate susţine într-un proiect la care visezi de ceva vreme.


Taur
Asigură-te că ceea ce accepţi să faci pentru bani în plus nu contravine regulilor de ordine interioară de la serviciu şi mai ales, nu ofensează niciun şef.


Gemeni
Ai nevoie de foarte multă libertate şi putere de exprimare, iar curiozitatea de care dai astăzi dovadă te poate ajuta să afli lucruri care altfel ar putea rămâne necunoscute.


Rac
Dai dovadă de un interes sporit pentru chestiuni ce ţin de latura ascunsă a societăţii, tabu sau care au legătură cu psihologia.


Leu
Ai parte în continuare de aspecte frumoase pe casa relaţiilor şi parteneriatelor, motiv pentru care poţi lega noi colaborări în plan profesional sau, de ce nu, începe o relaţia în plan personal.


Fecioară
O zi în care eşti tentat să faci excese culinare sau de oricare altă natură. Încearcă să fii cât mai cumpătat atât în ceea ce faci sau consumi, cât şi în ceea ce spui.


Balanţă
Este o zi favorabilă învăţătorilor sau persoanelor care lucrează cu copiii.


Scorpion
Orice tensiuni, în cazul în care ele există, par acum să se diminueze sau chiar să dispară.


Săgetător
Dai dovadă de inteligenţă şi o curiozitate fără margini. Poţi avea chiar revelaţii şi idei originale care merită a fi puse în practic, concretizate.


Capricorn
Te bucuri de câştiguri financiare sau materiale; fii cât mai cumpătat în tot ceea ce faci sau spui.


Vărsător
Ai parte şi astăzi de aspecte frumoase pe casa personalităţii şi exprimării de sine. Pari să inspiri încredere indiferent de tipul de persoană cu care intri în contact.


Peşti
Evită de a lua alegeri cu adevărat importante, deoarece pot fi privite într-o lumină mult prea optimistă.

 

Horoscopul zilei de azi, 21 august 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 august 2011


Berbec
Este posibil ca astăzi, fie să dezvălui un secret, fie să ai acces la nişte informaţii preţioase, pe care le vei folosi în derularea unui proiect profesional.


Taur
Foarte posibil să remarci că lucrurile care ţi se păreau aproape imposibil de realizat, au mari şanse de reuşită. Dacă te împotmoleşti, cere ajutorul cuiva drag.


Gemeni
Alegi să pleci în locuri retrase unde să îţi permiţi să te avânţi în meditaţie şi contemplare. Nu sunt excluse viziunile şi planurile măreţe.


Rac
Poţi să revizuieşti nişte planuri din trecut şi să cauţi soluţii pentru a le duce la bun sfârşit. Îţi poţi aminti de nişte vise din copilărie la care ai renunţat şi pe care ai vrea acum să le împlineşti. Tinzi spre o anumită poziţie în ierarhia socială şi găseşti resursele şi oamenii de care ai nevoie pentru a-ţi împlini visele.


Leu
Te-ai putea afunda în calcule şi analize să identifici metode prin care să îmbunătăţeşti activitatea colectivului sau să sporeşti veniturile. Ai putea avea parte şi de răsturnări de situaţie când vine vorba de planurile începute.


Fecioară
Probabil că vei fi mai atent la imagine, la felul în care te exprimi şi te manifeşti, cu alte cuvinte, la etichetă.


Balanţă
Este o zi în care este chiar indicat să te concentrezi asupra unor potenţiale surse de câştig, fără însă a-i afecta pe alţii.


Scorpion
În următoarea perioadă, te poţi bucura de sprijin de la persoane din anturajul apropiat şi de la prieteni.


Săgetător
Ţi-ai putea aminti şi de situaţii în care ţi-ai manifestat iubirea în public şi asta a dăunat relaţiei. Şi preferi acum mai multă intimitate, deşi nu te deranjează să ştie lumea că eşti îndrăgostit lulea. Înveţi pe propria piele cât de dăunătoare poate fi invidia.


Capricorn
Este adevărat că la locul de muncă atmosfera pare să fie una favorabilă; relaţia cu colegii este bună chiar dacă există o atitudine competitivă între voi, însă încearcă să eviţi astăzi începerea unei colaborări sau al unui parteneriat.


Vărsător
Fă ceea ce simţi. Cel mai probabil vei alege să faci o călătorie; bucură-te de ea.


Peşti
Nu eşti foarte mulţumit nici de rezultatele pe care le-ai obţinut în anumite proiecte. Se prea poate să îţi fi făcut prea multe iluzii. E momentul să înveţi că, pentru a-ţi împlini nişte vise, nu este îndeajuns să le rosteşti şi să îi pui pe alţii să muncească. Ar trebui să te implici şi tu activ.

 

Previziuni generale, 21-27 august 2011

 
    Previziuni generale, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Asteroizii de lângă noi, 21-27 august 2011

 
    Asteroizii de lângă noi, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

O stea pentru fiecare, 21-27 august 2011

 
    O stea pentru fiecare, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Banii sau viața, 21-27 august 2011

 
    Banii sau viața, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Berbec, 21-27 august 2011

 
     Horoscop Urania Berbec, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Taur, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Taur, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Gemeni, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Gemeni, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Rac, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Rac, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Leu, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Leu, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Fecioară, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Fecioară, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Balanță, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Balanță, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Scorpion, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Scorpion, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Săgetător, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Săgetător, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Capricorn, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Capricorn, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Vărsător, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Vărsător, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Pești, 21-27 august 2011

 
    Horoscop Urania Pești, 21-27 august 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscopul zilei de azi, 20 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 20 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 august 2011


Berbec
La servici o colegă te poate ajuta să îţi duci la îndeplinire anumite planuri sau proiecte. Poţi începe să fii mai atent la anumite relaţii de parteneriat pe care le ai, întrucât nu toate îţi sunt benefice.


Taur
După prânz, vei găsi exact oamenii şi informaţiile de care ai nevoie, pentru a face primii paşi, în sensul punerii în aplicare a unor idei mai vechi. Sfatul meu este să fii flexibil şi să nu eziţi să ceri sprijin, când ai nevoie.


Gemeni
Încearcă să te detaşezi puţin, pentru a putea privi imaginea de ansamblu, cu mai multă înţelepciune. Seara poate veni cu idei mai bune.


Rac
Nu e momentul să iei decizii pe termen lung, nici să-ţi croieşti acum un nou drum pentru viitor. Sondează terenul, ascultă, găseşte punctele slabe ale unor colaborări, şi gândeşte-te cum să le ajustezi.


Leu
La locul de muncă, există blocaje şi neînţelegeri. Însă e necesar să ai răbdare, să nu forţezi lucrurile, să nu cauţi cu înverşunare soluţii, ci să laşi să fie, să te detaşezi, să aştepţi zile mai fructuoase.


Fecioară
Următoarele trei săptămâni, cât timp Mercur va fi retrograd în zodia ta, vin să-ţi arate ce ai de corectat şi ajustat în atitudinea ta şi în relaţiile tale, astfel încât totul să se rezolve.


Balanţă
Este o zi bună şi pentru îngrijire personală sau pentru investigaţii medicale. Pentru că ai şansa să descoperi cauza reală a lipsei de vitalitate sau o soluţie eficientă de terapie.


Scorpion
Probabil că astăzi vei avea tendinţa să te erijezi în detectiv şi să cauţi sursa tuturor zvonurilor şi tensiunilor. Totuşi, nu te aştepta să afli astăzi adevărul gol goluţ. El se va revela în zilele următoare, puţin câte puţin.


Săgetător
Ai răbdare pentru a evita planurile măreţe care implică bani şi cheltuieli, să fii doar atent la modul în care se derulează lucrurile şi să fii gata să schimbi ce e de schimbat, mai ales în zona profesională.


Capricorn
Cu toate acestea, nu e momentul să iei decizii pe termen lung şi nici să fii prea tranşant în relaţiile cu şefii sau colegii. Ai răbdare, măcar până diseară, când tot tabloul va deveni ceva mai clar.


Vărsător
E momentul să-ţi recunoşti unele greşeli, să-ţi ceri iertare şi să-ţi iei nişte angajamente. Mai ales faţă de tine.


Peşti
Nu prea mai eşti dispus să faci compromisuri, iar acest lucru este unul favorabil pentru tine. Numai că, pe ici pe colo, ar fi necesară puţină răbdare, pentru a te asigura că percepţia ta asupra unor oameni este cea corectă.

 

Horoscopul zilei de azi, 19 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 19 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 august 2011


Berbec
Eşti hotărât să nu te laşi afectat de nimeni şi de nimic. Preferi să simţi iubire în permanenţă. Chiar şi relaţia cu copiii este una care îţi produce o stare interioară de bine.


Taur
Armonia din familie este cea care te încarcă cu energie. Spre seară vei fi nevoit să îţi revizuieşti atitudinea faţă de latura spirituală a vieţii. Ai putea să fi "forţat" să îţi autoanalizezi credinţele şi dogmele.


Gemeni
Este un moment bun să începi să îţi faci o autoanaliză a relaţiilor trecute şi a modului în care au fost ele afectate de crizele de gelozie, de atitudinile rigide faţă de dovezile de iubire pe care le-ai primit, şi a posesivităţii exagerate de care ai dat dovadă.


Rac
Partea frumoasă a zilei este munca şi în special recompensa pe care o primeşti pentru eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă. Spre seară intri într-un proces de autoanaliză.


Leu
Dragostea te înconjoară este ca o mantie ocrotitoare, haina ta de vreme rea. Spre seară însă ai putea să te simţi forţat să îţi revizuieşti atitudinea faţă de oamenii cu care lucrezi, faţă de subordonaţi sau colaboratori.


Fecioară
Comunicarea este monosilabică, dar îndeajuns de precisă ca să satisfaci curiozitatea celorlalţi. Spre seară Luna se mută în zona iubirii şi a copiilor şi asta te determină la o retrospectivă a relaţiilor de iubire şi de analiză a modului în care relaţionezi cu cei mici.


Balanţă
Ai ocazia să îţi ierţi părinţii pentru atmosfera rigidă şi dură în care este posibil să fi crescut, plină de limitări şi de restricţii.


Scorpion
Starea ta interioară este însă una rezervată. Cauţi să înţelegi anumite lucruri ascunse ale vieţii tale spirituale. Procesul de autoanaliză pe care îl începi spre seară este legat de relaţiile cu rudele de gradul unu şi cu prietenii din copilărie.


Săgetător
Autoanaliza pe care o începi spre seară este în strânsă legătură cu finanţele şi bunurile proprii. Ai putea fi tentat să renunţi la tot ce ai, dacă materialul te împiedică să evoluezi.


Capricorn
Ai putea fi conştient şi de susţinerea necondiţionată pe care ai primit-o din partea unei femei, posibil mamă sau soţie. Vei trăi sentimente de recunoştinţă faţă de sacrificiile emoţionale pe care le-au făcut pentru tine.


Vărsător
Partea frumoasă a zilei este în strânsă legătură cu partenerul de viaţă care îţi face program. Te scoate la o petrecere, te duce la un film, sau îţi organizează o întâlnire "surpriză" cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme!


Peşti
O parteneră de afaceri încearcă să flirteze cu tine şi să obţină astfel nişte favoruri materiale. Procesul tău de autoanaliză este legat de relaţiile de parteneriat, în special relaţiile de prietenie.

 

Horoscopul zilei de azi, 18 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 18 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 august 2011


Berbec
S-ar putea ca unele planuri pe care ţi le-ai făcut să se anuleze sau să se amâne, fie că este vorba de începerea unor cursuri înalte, fie că este vorba de călătorii în afara ţării.


Taur
Toate situaţiile restante care îţi dădeau dureri de cap, se rezolvă ca prin minune. În a doua parte a zilei ar putea interveni mici conflicte cu partenerul de viaţă având ca subiect fie relaţia cu copiii, fie modul de petrecere al timpului liber.


Gemeni
Pe parcursul zilei pot să înceapă conflictele în familie. Tu vrei să schimbi ceva, ceilalţi membri ai familiei vor să rămână la planurile stabilite până acum.


Rac
Este exact acel tip de atmosferă care îţi este familiară şi te face să te simţi ca peştele în apă. După prânz ar putea să intervină conflicte cu colegii de birou, cu fraţii sau cu vecinii.


Leu
Fericirea îţi este umbrită de eventualele probleme cu finanţele ce ar putea să apară. Fie o sumă de bani întârzie să vină, fie realizezi că ai cheltuit mai mult decât plănuiseşi.


Fecioară
Pe parcursul zilei ai putea să trăieşti sentimente de disconfort în cadrul familiei. Pot interveni conflicte legate de felul în care îţi manifeşti interesul faţă de problemele comune.


Balanţă
Unii ţi-ar putea sugera să te apuci de scris o carte. În a doua parte a zilei ai putea să începi să trăieşti stări de nelinişti şi de neîncredere.


Scorpion
În a doua parte a zilei ai putea intra într-un conflict cu un prieten care îţi datorează bani. Sau, şi mai rău, îţi pot bate creditorii la uşă.


Săgetător
Primeşti în continuare felicitări pentru realizările tale. Şi implicarea în activităţile de natură umanitară pot să te atragă.


Capricorn
Succesul planurilor pe care le-ai început, sau noul statut în ierarhia companiei sau noul statut social, dacă nu te-au luat pe nepregătite, cu siguranţă te-au pus în faţa asumării unor responsabilităţi.


Vărsător
Ai vrea să te retragi în meditaţie şi să îţi regăseşti liniştea mentală. Ai sentimentul că ceilalţi îţi blochează energiile şi te împiedică să mai gândeşti limpede.


Peşti
Chiar dacă încă nu îţi dai seama cum, eşti determinat să te foloseşti de tot ce ai primit. În partea a doua a zilei pot interveni conflicte cu partenerii de afaceri care nu sunt de acord cu sistemul tău uşor haotic de a pune lucrurile în practică.

 

Horoscopul zilei de azi, 17 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 17 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 august 2011


Berbec
Chestiunile contractuale şi juridice, precum şi demersurile de planificare a unei călătorii au mari şanse de reuşită.


Taur
Astăzi îţi funcţionează foarte bine intuiţia, ceea ce te ajută să mergi direct la cauza unei probleme profesionale şi să găseşti o soluţie ingenioasă pentru aceasta.


Gemeni
Nu e exclus ca astăzi să primeşti o propunere interesantă, aşa că fii receptiv la ce au cei din jur să-ţi transmită.


Rac
Aspectele frumoase cu planetele din zona carierei şi cu Saturn din zona familiei, arată că alegerile pe care le faci astăzi sunt asumate, înţelepte, şi au impact pozitiv asupra relaţiilor cu şefii sau cu persoane cu autoritate.


Leu
Sunt recomandate activităţile recreative şi distractive. De asemenea, astăzi poţi avea prilejul de a iniţia un proiect, cu ajutorul cunoaşterii şi informaţiilor acumulate până acum.


Fecioară
În mod cert, astăzi eşti preocupat în mod special de siguranţa materială, ceea ce te face să faci nişte schimbări în administrarea bugetului.


Balanţă
Este o zi a reconcilierilor sau clarificărilor, prin rostirea adevărului şi exprimarea sinceră a ideilor, mai ales în faţa partenerului de viaţă, dar şi în relaţiile cu parteneri de afaceri sau colaboratori.


Scorpion
Astăzi e bine să fii atent la toate posibilităţile şi să-ţi asumi cu curaj chiar şi un început nou în plan profesional.


Săgetător
Este posibil ca astăzi să realizezi că te-ai lăsat prea mult acaparat de griji, ba chiar ai preluat şi problemele altora. Iar acum eşti hotărât să renunţi la tot ce reprezintă sursa de supărare şi iritare.


Capricorn
La rândul tău, iartă-i pe cei faţă de care ai resentimente. În acest fel, te vei simţi mai liber şi mai împăcat.


Vărsător
Vorbeşte despre talentele tale, dar şi despre noile proiecte şi aspiraţii, pentru că acum ai capacitatea de a-i cointeresa pe cei din jur şi de a-i însufleţi.


Peşti
Astăzi ştii să-ţi aperi interesele, ai argumente solide şi reuşeşti să te faci înţeles cu uşurinţă. Mai mult, rezultatele obţinute în sfera profesională pot fi încununate de roade financiare şi materiale.

 

Horoscopul zilei de azi, 16 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 16 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 august 2011


Berbec
Totuşi, după-amiază, încearcă să nu întinzi prea mult coarda, căci s-ar putea să se rupă. Adică, nu exagera cu manipularea celor din jur şi nici nu te aventura în cheltuieli pripite.


Taur
Cu alte cuvinte, astăzi se pare că beneficiezi de expunere, de popularitate şi chiar de propuneri interesante. Numai că, spre seară, e bine să încerci dizolvarea unor tensiuni, datorate reproşurilor care ţi se fac, mai ales în familie.


Gemeni
La capitolul relaţie de iubire sau relaţii cu copiii, sunt ceva tensiuni, poate din cauză că iei totul mult prea în serios şi eşti destul de rigid, mai ales în faţa schimbărilor.


Rac
După-amiază însă, există tendinţa de a fi prea invaziv în spaţiul unei persoane dragi sau de a face cheltuieli nesăbuite. Pe de altă parte, această perioadă este caracterizată de mari ambiţii şi de dorinţe intense, mai ales în ce priveşte acumularea de avere sau îmbunătăţirea locuinţei, căminului şi vieţii în general.


Leu
O vizită la părinţi sau un timp petrecut împreună cu persoane foarte dragi îţi poate reîncărca bateriile pentru ceva vreme. Emoţiile pot fi intense, iar revelaţiile din aceste zile atât de profunde, încât nici nu te poţi exprima şi manifesta cum ai vrea, parcă simţi că ţi se opresc cuvintele în gât.


Fecioară
Este momentul în care, în urma atâtor uşi închise întâlnite, acum găseşti în tine determinarea de a rezolva toate problemele, cu orice chip.


Balanţă
Renunţă la înverşunare şi la... ideile fixe, mai ales atunci când vezi că un lucru nu se întâmplă aşa cum vrei tu.


Scorpion
Este o perioadă în care te întâlneşti cu consecinţele unor decizii sau acţiuni care au lăsat urme adânci în viaţa ta. Iar acum e momentul să recunoşti unde ai greşit şi să dai drumul resentimentelor, iertând, pentru a putea merge mai departe şi a fi liber.


Săgetător
N-ar fi rău să acorzi o mai mare atenţie şi sănătăţii sau îngrijirii personale, cum n-ar fi rău să faci un gest de generozitate faţă de cineva care-ţi cere sprijinul. Asta te-ar face să te simţi mai bine.


Capricorn
În prima parte a zilei, probabil că vei fi foarte activ, vei avea parte de conversaţii, întâlniri, invitaţii. A doua parte a zilei este ceva mai tensionată, din pricina unor neajunsuri financiare sau a unei neînţelegeri iscate între tine şi un prieten, din cauza banilor.


Vărsător
În prima parte a zilei, se anunţă discuţii fructuoase cu şefii sau cu persoane potente din punct de vedere financiar. În a doua parte a zilei însă, ar fi bine să fii mai rezervat şi să eviţi tensiunile care pot apărea între tine şi un partener/colaborator.


Peşti
Aspectele sunt destul de tensionate, aşa că e posibil ca o veste legată de locul de muncă să nu-ţi placă deloc. Cu toate acestea, ai răbdare până mâine, când totul va deveni mai clar. În acelaşi timp, protejează-ţi finanţele, dar evită gesturile cu iz de manipulare, în relaţiile cu prietenii.

 

Horoscopul zilei de azi, 15 august 2011

 
Horoscopul zilei de azi, 15 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 august 2011


Berbec
Încearcă să nu laşi problemele legate de carieră să îţi diminueze dorinţa de a împărtăşi iubirea. Experienţe de mult uitate pot reveni în actualitate sub formă de emoţii puternice.


Taur
Chiar dacă ziua pare destul de monotonă sau lipsită de evenimente importante, după ora prânzului poţi primi o ofertă de proiect sau îţi poate veni o idee originală ce vizează zona carierei, care îţi poate aduce satisfacţii de ordin financiar.


Gemeni
Şi fricile legate de asumarea responsabilităţii sau ale succesului ai posibilitatea să le înfrunţi şi să ţi le asumi. Poţi conştientiza adevărata ta valoare şi forţa interioară de care dispui.


Rac
Relaţia cu cei din jur se transformă pornind din interiorul tău, fără efort. Mulţi nativi vor căuta să se retragă pentru scurtă vreme la mănăstiri sau alte locuri sfinte.


Leu
În cea de-a doua parte a zilei, sunt binevenite activităţile de ordin spiritual sau religios. Oricum, tendinţa ta va fi aceea de a te retrage departe de zgomot sau mulţime, pentru a cugeta asupra unei chestiuni de ordin personal.


Fecioară
Dacă nu eşti genul de persoană care agreează cearta, este indicat să fii cât mai cumpătat în ceea ce spui şi faci, pentru a evita eventuale probleme.


Balanţă
Eşti exact acolo unde eşti şi poţi face exact ceea ce îţi doreşti! Totul este să ai curajul să începi şi să ai încredere în tine.


Scorpion
Este un weekend în care şi iubirea faţă de propria persoană cunoaşte o vindecare. Începi să te accepţi aşa cum eşti şi poţi învăţa să nu-ţi mai fie frică să manifeşti sentimente de afecţiune.


Săgetător
Dacă este posibil, este indicat să laşi pe săptămâna viitoare o eventuală întâlnire de afaceri sau care vizează cele menţionate mai sus. Nici în plan personal atmosfera nu pare mai roz.


Capricorn
Evită suprasolicitările, alimentaţia necorespunzătoare sau lipsa somnului, deoarece poţi începe săptămâna fără energie sau chef de muncă.


Vărsător
Poţi scăpa de frici, de gelozii, de obsesii şi de dorinţele acute de a poseda valori materiale. Chiar şi ideea de "barbatul meu/femeia mea" îţi poate fi revelată ca o dovadă de posesivitate.


Peşti
Indiferent că doreşti să achiziţionezi un aparat electrocasnic, un obiect de decor pentru cămin sau chiar o casă, tot ceea ce vei achiziţiona, se va dovedi a fi foarte util, mai târziu.