Horoscopul zilei de azi, 1 iunie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 iunie 2011


Berbec
Dacă veţi căuta să vă puneţi în valoare talentele şi să faceţi ceea ce vă place veţi avea numai de câştigat. Chiar dacă veţi fi nevoiţi să modificaţi câteva lucruri esenţiale nu este cazul să vă speriaţi.


Taur
Partenerul nu va înţelege reacţiile irelevante făcute sub impulsul de moment şi vă va judeca aspru. Este cazul să vă izolaţi în natură pentru a vă regăsi liniştea.


Gemeni
Chiar dacă detestaţi să lucraţi încet şi metodic astăzi asta va trebui să faceţi pentru a avea randament bun. Nu acceptaţi lecţiile partenerului deoarece acesta vă va reaminti continuu de greşelile făcute.


Rac
Astăzi veţi simţi un puternic sentiment de frustrare din cauza finanţelor. Însă, încă nu este cazul să spuneţi ce gândiţi cu adevărat. Va trebui să vă izolaţi de oamenii din familie şi să decideţi singuri.


Leu
Abia acum veţi realiza că mergeţi într-o direcţie greşită din cauza unor sfaturi primite de la "prieteni". Deşi oboseala psihică va fi mai mare decât cea fizică, este cazul să refaceţi câteva analize medicale.


Fecioară
Cu mai mult dinamism şi eficacitate puteţi recupera lejer cele câteva pierderi, minore în definitiv. Va trebui să renunţaţi la tendinţa de a lua decizii imediate, în special dacă sunt implicaţi colegii.


Balanţă
Apar regretele că nu aţi făcut ceea ce trebuia să faceţi la timpul potrivit şi aţi rămas în urmă. O situaţie foarte delicată va genera sentimente contradictorii. Nu vă trebuie decât încredere în propria persoană.


Scorpion
Răspunsurile pe care le aşteptaţi nu vor veni şi veţi avea impresia că nimic nu merge şi nu avansează. O zi pe care nu o veţi aprecia pentru că vi se va părea frustrantă. Va fi foarte bine dacă nu veţi lua decizii şi veţi aştepta ziua de mâine pentru a încerca rezolvări.


Săgetător
O sumă infimă de bani este bine venită, mai ales că recuperaţi o parte din cheltuielile pe care tocmai le-aţi făcut. Acum este momentul să vă implicaţi numai în proiectele cu adevărat măreţe.


Capricorn
La birou vă veţi simţi frustrat din cauza unui coleg favorizat pe nedrept de şefi iar partenerul nu se va comporta cum vă aşteptaţi şi veţi trece prin dezamăgiri. Şi psihic veţi cunoaşte o oboseală accentuată; un somn bun va rezolva mai multe probleme.


Vărsător
Colegii vă iubesc deoarece reuşiţi să aduceţi zâmbetul în colectiv. Tot ce atingeţi se va transforma în aur.


Peşti
Sunteţi într-o stare de confuzie referitoare la ce aveţi de făcut în perioada următoare. Cheltuiţi nişte bani, dar vă veţi simţi mult mai bine decât în zilele când făceaţi economii. Va trebui să faceţi ceea ce veţi simţi că este necesar şi mai bine pentru dvs.

 

Horoscopul zilei de azi, 31 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 31 mai 2011


Berbec
Încercaţi să fiţi atenţi la cheltuielile zilei sau veţi rămâne cu restanţe. Pregătiţi un moment important pentru imaginea dv. profesională şi vă concentraţi şi astăzi la proiectele de serviciu.


Taur
Nu ştiţi să vă bucuraţi suficient de o veste bună, pentru că, deşi sună foarte promiţător este deocamdată doar o veste. Ceva deosebit vă motivează la maximum să daţi totul, pentru că este şansa dv. de afirmare, de realizare, de materializare a unui vis.


Gemeni
Entuziasmul cu care aţi pornit ziua păleşte la primul hop, deoarece apare în calea dv. o persoană cu autoritate sau cu o agresivitate ce vă face să vă pierdeţi cheful şi curajul iniţial. Ceva deosebit vă motivează la maximum să daţi totul, pentru că este şansa dv. de afirmare, de realizare, de materializare a unui vis.


Rac
Aveţi nevoie să vă sfătuiţi cu o persoană mai experimentată decât dvs., deoarece simţiţi că nu deţineţi informaţiile necesare pentru a rezolva o problemă. Viitorul vă inspiră un sentiment de siguranţă, de liniştire a apelor după o perioadă agitată.


Leu
Supărările din dragoste dispar dacă unul dintre parteneri întinde o mână spre împăcare. Este o zi perfectă pentru a vă acorda unul altuia mai multă atenţie şi de a petrece timpul liber împreună.


Fecioară
Ar fi trebuit să fiţi actorul principal al unui proiect financiar deosebit, în care v-aţi pus mari speranţe, dar lucrurile nu ies atât de frumos la cât aţi visat. Aveţi doi colegi cu păreri diferite şi dv. sunteţi la mijloc. Ori jucaţi rolul de arbitru şi trebuie să-i împăcaţi, ori trebuie să luaţi dvs. o decizie atrăgându-vă astfel antipatia unuia dintre ei.


Balanţă
Este un moment bun de a vă afirma la serviciu, dar pentru că există concurenţi puternici în preajmă, aveţi tendinţa de a-i lăsa pe aceştia să v-o ia înainte. Nici o supărare nu va ţine toată ziua, deci chiar dacă ajungeţi într-un impas, se va găsi imediat soluţia cea mai bună.


Scorpion
Acţiunea pe care tocmai aţi început-o ajunge într-un punct mort. Soluţia ar fi să o abandonaţi acum; oricum nu aţi pornit cu dreptul, ci cu foarte puţină încredere că veţi ajunge undeva. Aveţi mult de lucru, agenda e plină de sarcini, numai că nu sunt activităţi care vă fac plăcere ci simple obligaţii de serviciu.


Săgetător
Lucrurile merg greoi astăzi şi sunteţi nevoit să depuneţi eforturi mai mari ca de obicei. Viziunea dv. modernă, liberă, lipsită de reguli şi constrângeri se bate cap în cap cu părerea conservatoare şi rigidă a unui colaborator.


Capricorn
O veste bună vă poate netezi calea către atingerea unui mare scop sau pentru rezolvarea unei probleme care vă frământă. Sunteţi prins în prea multe activităţi contra cronometru şi nu ştiţi cum să vă mai organizaţi timpul.


Vărsător
Decizia pe care o luaţi astăzi vă poate schimba perspectiva către viitor, pentru că este startul spre o mare reuşită. Nu vă transpuneţi ideile în cele mai potrivite cuvinte, ceea ce poate genera neînţelegeri, interpretări greşite şi reacţii nepotrivite din partea celor care vă ascultă.


Peşti
Vă îngrijorează viitorul financiar asupra căruia nu deţineţi controlul total. Aveţi impresia că ceea ce urmează să se întâmple va fi un eşec şi alunecaţi încet spre depresie, convins că lucrurile vor merge în jos.

 

Horoscopul zilei de azi, 30 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 mai 2011


Berbec
Combativitatea vă va ajuta să rezolvaţi câteva probleme practice, care se vor dovedi aducătoare de profituri nesperate. Câteva proiecte noi vă vor incita, dar documentarea prea laborioasă vă va determina să renunţaţi.


Taur
Astrele vă vor favoriza la începutul intervalului, dar tendinţa dvs. de a apela prea mult la şansă vă va aduce necazuri. Vor exista întrebări fără răspuns care vă vor încetini programul.


Gemeni
Situaţia este liniştită ceea ce vă oferă un sentiment de libertate. La serviciu, ar fi indicat să vă concentraţi pe proiectele imediate. Acasă, veţi continua să vă puneţi în practică ideile, ceea ce nu va fi pe placul partenerului.


Rac
Cu toate că astăzi cedaţi uşor, în final câştigul va fi de partea dvs. Va trebui să vă lăsaţi influenţat de alţii pentru a vă atinge scopul final. Nu lăsaţi să se ducă totul de râpă pentru o întâlnire neaşteptată.


Leu
Există o persoană care vă admiră foarte mult şi veţi avea numai de câştigat de pe urma acestei admiraţii. Câteva probleme vă vor face să vă gândiţi mai serios la situaţia profesională.


Fecioară
Când credeaţi că nu vor mai fi probleme va apărea o situaţie şi mai stresantă decât de obicei. Acum va trebui să daţi socoteală pentru câteva greşeli făcute în administrarea resurselor profesionale.


Balanţă
Dacă veţi şti să vă impuneţi punctul de vedere veţi avea de câştigat. Este timpul să vă reglaţi afacerile care, în acest moment, sunt în suspans. Trebuie să vă regăsiţi calmul pentru a vă putea odihni.


Scorpion
Mai este mult până veţi reuşi să scăpaţi de griji. Trebuie să amelioraţi tensiunea din relaţie, deoarece lucrurile au tendinţa de a scăpa de sub control. Ceea ce nu aţi făcut la timp, puteţi recupera acum.


Săgetător
În sectorul profesional, trebuie să schimbaţi strategia. Este cazul să vă luaţi măsuri de apărare deoarece veţi fi atacat din mai multe părţi. Excesele vă vor tenta în continuare dar veţi afla că starea dvs. de sănătate este doar ameliorată şi trebuie să vă mai abţineţi un timp.


Capricorn
Situarea dvs. în centrul atenţiei vă va ajuta să vă completaţi golurile financiare. Gestionarea timpului va fi foarte importantă de acum încolo pentru că trebuie să arătaţi disponibilitate şi pentru partener.


Vărsător
Aveţi tendinţa de a lucra pe mai multe planuri însă acest lucru vă va obosi peste măsură. Banii nu reprezintă principala dvs. prioritate în acest moment. Nu vă agitaţi şi axaţi-vă numai pe esenţial.


Peşti
Numai dublarea eforturilor vă va permite să vă finalizaţi proiectele începute. Un mesaj de departe vă va da idei noi care puse în practică vă vor aduce bani. Aveţi susţinere şi înţelegere însă nu oferiţi nimic în schimb.

 

Previziuni generale, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Previziuni generale, 29 mai - 4 iunie 2011 - Pasul Fortunei

 

Asteroizii de lângă noi, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Asteroizii de lângă noi, 29 mai - 4 iunie 2011 - Pasul Fortunei

 

O stea pentru fiecare, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    O stea pentru fiecare, 29 mai - 4 iunie 2011 - Pasul Fortunei

 

Banii sau viața, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Banii sau viața, 29 mai - 4 iunie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Berbec, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Berbec, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Taur, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Taur, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Gemeni, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Gemeni, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Rac, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Rac, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Leu, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Leu, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Fecioară, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Fecioară, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Balanță, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Balanță, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Scorpion, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Scorpion, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Săgetător, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Săgetător, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Capricorn, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Capricorn, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Vărsător, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Vărsător, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscop Urania Pești, 29 mai - 4 iunie 2011

 
    Horoscop Urania Pești, 29 mai - 4 iunie 2011

 

Horoscopul zilei de azi, 29 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 mai 2011


Berbec
Este foarte posibil să primiţi o ofertă în ceea ce priveşte asocierea într-o afacere. Simţiţi că este un moment bun pentru a face investiţii în perfecţionarea dvs. Există posibilitatea să apară o nouă oportunitate la care ar trebui să vă gândiţi.


Taur
Nu este indicat să luaţii decizii în ceea ce priveşte finanţele dvs. sau ale familiei. Nu sunteţi inspirat şi riscaţi să pierdeţi. La serviciu vă confruntaţi cu o problemă care în prima fază pare fără rezolvare. Vă vine în ajutor un coleg.


Gemeni
Nu este momentul cel mai bun în care să acţionaţi numai din ambiţie. Cel care va pierde sunteţi numai dvs. Simţiţi ca lucrurile nu stau chiar aşa cum v-au fost prezentate şi în mare parte din cauză că nu aveţi încredere în partener.


Rac
Micile dificultăţi financiare vă creează neplăceri. Cineva apropiat vă va ajuta să depăşiţi acest moment critic. Se pare că este nevoie de ajutorul unui specialist pentru că sunt lucruri care încep să vă depăşească.


Leu
Problemele financiare pe care le descoperiţi sunt din vina unui apropiat care nu a gestionat cu atenţie situaţia. Este posibil să recuperaţi anumite pierderi sentimentale, cu condiţia să renunţaţi la orgoliu.


Fecioară
Nu sunteţi în cea mai bună formă şi din această cauză veţi pierde o sumă de bani. Activităţile nou începute va consumă, chiar dacă vă vor aduce satisfacţii profesionale. Va trebui să fiţi atent la tonalitate pentru că riscaţi să ajungeţi în faţa unui conflict cu partenerul.


Balanţă
Sunteţi direct responsabil de ceea ce se întâmplă şi va trebui să învăţaţi din greşeli. Relaţia sentimentală are nevoie de un suflu nou şi ar fi bine dacă aţi reuşi să vă puneţi în ordine ideile şi mai ales sentimentele.


Scorpion
Starea de irascibilitate vă împiedică să vă ocupaţi de toate proiectele financiare pe care le aveaţi programate. Sunteţi deficitar în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jurul dvs. şi asta vă va îngreuna colaborarea cu colegii.


Săgetător
Schimbările de program vă vor modifica întreaga zi. Nimic din ceea ce era stabilit nu mai este valabil. Discuţiile despre relaţie pe care le veţi purta cu o persoană mai în vârstă nu fac altceva decât să vă irite.


Capricorn
Încercaţi să staţi departe de speculaţiile financiare, cu atât mai mult dacă acestea vin din partea unui coleg. Un proiect vă dă mare bătaie de cap şi asta, în primul rând pentru că sarcinile pe care le-aţi lăsat în grija altora nu s-au rezolvat în timp util.


Vărsător
Încep să apară unele probleme financiare pe care nu le-aţi luat în calcul. Nu investiţi! Deciziile pe care le luaţi astăzi vă vor afecta întreaga carieră şi nu în bine. Amânaţi orice hotărâre.


Peşti
Nu reuşiţi să păstraţi echilibrul între venituri şi cheltuieli iar acest lucru vă poate duce într-un impas financiar. Dacă veţi accepta să lucraţi în echipă veţi descoperi că timpul alocat este gestionat altfel, iar rezultatul va fi la fel de calitativ.

 

Horoscopul zilei de azi, 28 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 mai 2011


Berbec
Dacă doriţi cu adevărat să aveţi succes în demersurile pe care le întreprindeţi va trebui să abordaţi toate deciziile cu mai mult curaj. Va trebui să depuneţi eforturi consistente pentru a vă putea pune în valoare talentele. Anumiţi colegi vă pun piedici.


Taur
Veţi prinde din zbor un zvon cu privire la posibilitatea de creştere a veniturilor. Va trebui să acţionaţi cu calm pentru că situaţia de la serviciu este din ce în ce mai tensionată. Aveţi susţinerea partenerului în tot ceea ce faceţi şi nu mai aveţi nevoie de nimic altceva.


Gemeni
V-aţi făcut câteva planuri privind achiziţionarea unor lucruri, dar ar fi bine să mai amânaţi momentul. Intuiţia şi abilităţile dvs. vă vor ajuta azi să sesizaţi anumite nuanţe la colegi sau la şefi.


Rac
Profitaţi la maxim de toate oportunităţile care apar, fără să vă gândiţi prea mult. Va fi cheia succesului de astăzi! Dorinţa de afirmare şi profesionalismul vă vor lansa în societate şi asta nu poate decât să vă bucure.


Leu
Aţi muncit mult să ajungeţi la acest nivel al carierei şi meritaţi din plin toate laudele şi aprecierile. Sunteţi destul de prins cu alte activităţi şi uitaţi de prezenţa partenerului; acesta îşi va face simţită prezenţa printr-o atitudine furtunoasă.


Fecioară
Nişte bani neaşteptaţi vă reechilibrează bugetul şi vă scot din incertitudinea care vă apăsa. Perfecţionismul şi pragmatismul de care daţi dovadă vă ajută să duceţi la îndeplinire cu succes toate atribuţiile pe care le aveţi.


Balanţă
O zi benefică. Puteţi atrage investitori, puteţi administra averea cuiva, puteţi fi implicat în tot felul de afaceri. Deveniţi indiscreţi în ceea ce priveşte viaţa privată a partenerului iar acest lucru vă poate duce în faţa unui conflict ce poate fi evitat numai cu mult tact.


Scorpion
Este o zi solicitantă, în care va trebui să daţi dovadă de multă rezistenţă şi tărie. Înainte de a aduce acuze partenerului de viaţă ar trebui să încercaţi să îi acordaţi mai multă atenţie şi să îl cunoaşteţi mai bine.


Săgetător
Aveţi toate şansele să înregistraţi un câştig substanţial. Norocul este de partea dvs. Vă folosiţi de anumite practici pentru a urca în ierarhia profesională. Atenţie să nu devină o obişnuinţă!


Capricorn
Aveţi nevoie de bani şi nu mai ştiţi cum să faceţi. Orice este permis, mai puţin speculaţiile financiare. Dacă sunteţi implicat în activităţile desfăşurate şi cariera va avea o evoluţie pozitivă.


Vărsător
Veţi găsi soluţia ideală pentru o problemă financiară de care nu mai reuşiţi să scăpaţi. Cerinţele la locul de muncă sunt din ce în ce mai mari şi nu reuşiţi încă să vă impuneţi punctul de vedere.


Peşti
Veniturile dvs. vor cunoaşte o creştere substanţială şi acest lucru va aduce satisfacţii majore. Dacă intenţionaţi să faceţi unele schimbări în cariera dvs. acum este un moment favorabil, de care ar trebui să profitaţi.

 

Horoscopul zilei de azi, 27 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 mai 2011


Berbec
Un câştig neaşteptat se conturează la orizont pentru care va trebui să apelaţi la calităţile dvs. de orator şi la puterea de convingere. Sunteţi apreciat şi toată lumea are încredere în dvs. Nu încercaţi să le faceţi pe toate, stabiliţi-vă priorităţile!


Taur
Aveţi tendinţa de a face speculaţii financiare şi de a cheltui mai mult decât este necesar, pe nimicuri. Veţi avea rezultate bune în plan profesional şi acest lucru vă va face să fiţi foarte mulţumiţi de cadrul în care activaţi.


Gemeni
Va trebui să staţi departe de orice speculaţie financiară care vă face cu ochiul astăzi. Sunteţi pe punctul de a demara câteva activităţi extraprofesionale şi acest lucru se întâmplă la iniţiativa unei persoane din anturaj.


Rac
Este o perioadă benefică activităţilor financiare de care ar trebui să profitaţi. Sunt bine aspectate relaţiile contractuale şi demararea afacerilor. Ceea ce doriţi să începeţi astăzi în materie de activităţi profesionale va avea finalitatea dorită.


Leu
Câteva încurcături financiare vă aduc în pragul disperării şi veţi găsi suma necesară la cineva din familie. Aveţi tendinţa de a vă neglija sarcinile de serviciu. Există riscul să primiţi reproşuri pentru că această atitudine întârzie finalitatea unei lucrări.


Fecioară
Se pare că veţi găsi resurse financiare noi, dar trebuie să fiţi foarte atent deoarece tentaţia de a face cheltuieli este mare. Nu puteţi controla anumite lucruri în plan sentimental, dar situaţia se va schimba în curând.


Balanţă
În urma unor discuţii cu partenerii de afaceri reuşiţi să vă planificaţi mai bine activitatea iar schimbările întreprinse favorizează câştigurile materiale. Ar fi bine dacă aţi încerca să vă stabiliţi încă din timp planurile de vacanţă. Discutaţi cu partenerul acest aspect.


Scorpion
Dacă nu veţi avea grijă cum vă administraţi bugetul vă veţi trezi cu surprize neplăcute. Un ajutor primit de la un prieten va limpezi situaţia. Sunteţi nevoit să faceţi drumuri în interes profesional însă veţi întâmpina şi câteva obstacole. În cele din urmă reuşiţi să rezolvaţi tot ce aveaţi programat.


Săgetător
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă delicată la serviciu şi acest lucru va aduce aprecierea şefilor. Visaţi în intimitate la o dragoste nebună şi tumultoasă. Nu sunteţi, încă, pregătit să vă împărtăşiţi visele partenerului.


Capricorn
Problemele financiare îşi vor găsi rezolvarea acolo unde vă aşteptaţi mai puţin. O sumă de bani pe care o primiţi la serviciu vă ajută să vă redresaţi. Discuţiile cu superiorii în plan profesional sunt normale, iar aceştia vă apreciază ideile. Nu acelaşi lucru se poate spune despre colegii de serviciu din partea cărora primiţi numeroase critici.


Vărsător
Vă preocupă toate modalităţile de economisire şi se pare că reuşiţi să găsiţi cele mai inovatoare căi. Ambiţia de care daţi dovadă se va simţi în activitatea profesională. Veţi reuşi să vă impuneţi şi în felul acesta să rezolvaţi problemele care apar.


Peşti
Obţineţi în sfârşit rezultatele materiale aşteptate de pe urma unor activităţi demarate cu ceva timp în urmă. Hotărârea de care daţi dovadă vă ajută să finalizaţi cu bine un proiect. Veţi fi apreciat la justa dvs. valoare şi veţi culege fructele muncii depuse.

 

Horoscopul zilei de azi, 26 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 mai 2011


Berbec
Intraţi într-o configuraţie negativă care vă va măcina şi vă poate face să luaţi decizii greşite. Recomandarea este să ieşiţi din umbră şi să nu vă izolaţi, pentru că veţi găsi compania plăcută de care aveţi nevoie.


Taur
Nu sunteţi în formă maximă şi din acest motiv ar trebui să amânaţi unele decizii. În ceea ce priveşte sectorul profesional, programul este variabil. Apar noi modificări, de la oră la oră.


Gemeni
Întârzierea predării unui proiect vă aduce în situaţia de a da unele explicaţii. Chiar dacă nu sunteţi unicul responsabil, azi vă veţi lupta singur. Dragostea va bate la uşă, dar se pare că încă nu sunteţi pregătit să o primiţi cu braţele deschise.


Rac
Se apropie un moment important în viaţa dvs. şi ar fi momentul potrivit să începeţi să vă planificaţi bugetul. La serviciu sunteţi apreciat pentru munca şi efortul depus. Alături de un alt coleg găsiţi o soluţie la o problemă ce apare neaşteptat.


Leu
Nu sunteţi foarte comunicativ şi acest lucru poate avea repercusiuni în contractarea unor clienţi sau furnizori. Unele proiecte vă iau pe nepregătite, iar acest aspect vă creează o uşoară tensiune.


Fecioară
Vă gândiţi să faceţi un împrumut, însă nu este recomandat pentru că veţi intra în imposibilitate de plată cu atâtea datorii. Dacă doriţi să vă schimbaţi locul de muncă, să începeţi propria afacere sau aveţi de susţinut examene, veţi fi alintatul planetelor.


Balanţă
Vi se promite o sumă de bani dar mai aveţi de aşteptat, situaţie care vă aduce în pragul disperării. Veţi fi foarte solicitat din punct de vedere intelectual şi de aceea aveţi nevoie de efort susţinut şi concentrare maximă.


Scorpion
Planul financiar şi problemele care decurg de aici vă vor consuma toată energia. În dragoste, întâlniţi o persoană pe care doriţi s-o mai vedeţi şi chiar să aveţi o relaţie, dar nu ştiţi cum s-o abordaţi.


Săgetător
Anumite plăţi vă lasă în pană financiară şi începeţi să căutaţi modalitatea cea mai potrivită pentru a ieşi din acest impas. Planurile profesionale vă copleşesc şi nu vă mai vedeţi capul de treburi. Încercaţi să faceţi şi o strategie de abordare pentru a nu obosi.


Capricorn
Ar fi bine să analizaţi toate variantele şi informaţiile, mai ales că astăzi nu sunt aspectate pentru dumneavoastră speculaţiile financiare. Vă dovediţi a fi creativ şi plin de idei inovatoare, ceea că va atrage succesul şi satisfacţia pe plan intelectual.


Vărsător
Este o zi în care veţi fi foarte solicitaţi şi va trebui să daţi dovadă de multă rezistenţă şi tărie de caracter. Partenerul vă este alături şi vă încurajează pe tot parcursul zilei. Această atitudine vă aduce un plus de energie şi vă face să vă simţiţi apreciat.


Peşti
Problemele financiare vă vor ocupa destul de mult timp şi asta pentru că încă nu reuşiţi să găsiţi soluţia potrivită. Lucrul în echipă vă ajută foarte mult şi reuşiţi să conturaţi un proiect de viitor la care şi cei din jurul dvs. au o mare contribuţie.

 

Horoscopul zilei de azi, 25 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 mai 2011


Berbec
Reflectaţi mai mult la problemele trecutului şi încercaţi să nu mai faceţi aceleaşi greşeli; numai aşa veţi avea posibilitatea să vă redresaţi în plan financiar. Deşi nimic nu reuşeşte să vă îngrijoreze, o mai mare atenţie în gestionarea efortului ar fi bine venită.


Taur
Nu încercaţi să vă folosiţi astăzi de speculaţiile financiare. Ar fi bine dacă aţi renunţa la rigiditatea afişată. Va trebui să aveţi mai multă încredere în propria persoană şi în colectiv dacă doriţi să avansaţi.


Gemeni
Lucrurile bune au luat sfârşit şi este cazul să vă pregătiţi pentru ceea ce urmează; nu va fi tocmai plăcut! Trebuie să le lăsaţi şi celorlalţi dreptul la opinie chiar dacă este diferită de a dvs. Veţi intra în conflict numai pentru că doriţi să aveţi ultimul cuvânt.


Rac
Veţi face unele greşeli pe care le veţi conştientiza când va fi prea târziu. Încercarea de a privi lucrurile din toate unghiurile vă va face mai impulsivi, ceea ce va fi în detrimentul dvs.


Leu
Un sfat venit din afara firmei va avea darul să vă relanseze veniturile. Impetuozitatea excesivă vă va face să greşiţi iremediabil faţă de un coleg. Şi partenerul vă va pune într-o situaţie delicată.


Fecioară
Va fi o perioadă înfloritoare în care totul merge bine de la sine. Încercaţi să vă feriţi de excese care vor fi în dezavantajul dvs. şi al colegilor de echipă. În dragoste, va trebui să ştiţi mai multe despre relaţia dvs. şi să aflaţi chiar şi ceea ce nu se spune.


Balanţă
Eforturile făcute încep să-şi arate roadele, însă mai trebuie să lucraţi pentru ca situaţia să rămână înfloritoare. Nevoile de afecţiune şi încurajare ale partenerului de viaţă sunt astăzi foarte intense. Acordaţi-i mai multă atenţie.


Scorpion
Aveţi nevoie de o pauză pentru a vă reveni şi reintra în forma intelectuală cu care v-aţi obişnuit colegii. Armonia relaţiei vă îndeamnă să priviţi viitorul cu mare încredere.


Săgetător
Nu este indicat că în această zi să aveţi planificate întâlniri de afaceri. Nu sunteţi inspirat şi nu reuşiţi să vă susţineţi interesul. Aveţi nevoie de siguranţă şi în cuplu, iar pentru acest lucru sunteţi capabili de foarte multe compromisuri.


Capricorn
Aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât produceţi şi asta pentru că doriţi să achiziţionaţi câteva lucruri. Relaţia sentimentală este pe o pantă ascendentă şi asta vă motivează în acţiunile dvs. de viitor.


Vărsător
Discutaţi cu partenerul de viaţă despre problemele financiare pentru a evita o situaţie neplăcută. Sunteţi într-un impas şi ar fi bine dacă v-aţi lua un mic concediu. Stresul şi epuizarea fizică vă pot agrava serios starea sănătăţii.


Peşti
Achitaţi mai întâi facturile scadente şi apoi faceţi achiziţiile dorite, pentru a nu rămâne descoperiţi în perioada următoare. Flexibilitatea de care daţi dovadă vă ajută să depăşiţi momentele cele mai dificile. Colegii sunt uimiţi de cât de repede vă puteţi adapta la schimbările din carieră.

 

Horoscopul zilei de azi, 24 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 mai 2011


Berbec
Creativitate mai mare decât de obicei, idei ingenioase şi o mare putere de adaptare, acestea sunt ingredientele reţetei de succes pentru ziua în curs şi de toate acestea veţi avea parte. Este posibil să trăiţi o aventură, dar veţi avea capacitatea de a trece la următorul nivel al relaţiei.


Taur
Tendinţa generală a zilei este una de împotrivire la tot ce a fost planificat pentru viitorul apropiat. Încercaţi să vă temperaţi şi să înţelegeţi argumentele care sunt aduse. Nu trataţi totul prin prisma subiectivismului. Pentru cei care nu pot spune că au întâlnit adevărata dragoste, ziua va marca o deblocare şi în sfârşit vor cunoaşte sublima dragoste.


Gemeni
Nu este cazul să faceţi nici un fel de tranzacţie. Dacă totuşi sunteţi obligat să încheiaţi afaceri, documentaţi-vă serios şi căutaţi să vă luaţi toate garanţiile posibile. Intuiţia vă va ajuta să rezolvaţi unele probleme care apar în ultimul moment.


Rac
Situaţia materială este într-o fază ascendentă şi ar fi momentul să vă redefiniţi noi obiective. Dorinţa de a face ceva nou este mult mai mare decât practica în sine. Ar trebui să analizaţi cu atenţie oportunităţile care apar.


Leu
Timpul vă presează şi nu vă puteţi concentra. Simţul practic nu prea funcţionează iar acest lucru vă poate dăuna, mai ales dacă aveţi planificate activităţi financiare. Ziua va fi nu tocmai satisfăcătoare, pentru că mai mult veţi încerca să faceţi planuri decât să le puneţi, efectiv, în practică.


Fecioară
Nu este cazul să faceţi investiţii mari care să vă oblige la credite bancare. Există o tendinţă de a vă lăsa ispitiţi de colegi şi veţi pierde startul unui proiect important.


Balanţă
Cheltuielile pot fi mai mari decât posibilităţile de reechilibrare a bugetului. Prudenţă maximă! Totul va decurge minunat în materie de dragoste. Este cazul să uitaţi decepţiile şi deziluziile ultimelor zile şi să vă lăsaţi inima să se bucure.


Scorpion
Orizontul financiar nu este tocmai senin, iar acum este momentul să nu mai oscilaţi între diferite proiecte ci să aveţi curajul de a începe şi de a duce la final unul şi bun. Proiecte grandioase vă trec prin cap şi dacă veţi demara măcar unul, veţi reuşi să cuceriţi piscurile succesului.


Săgetător
Atenţie astăzi pentru că riscaţi să intraţi într-o dispută cu un coleg sau un partener nemulţumit de atitudinea pe care o manifestaţi. Sentimental, situaţia din zilele trecute încă vă mai apasă, iar dacă doriţi cu adevărat să clarificaţi câteva aspecte cu partenerul de viaţă, este momentul cel mai bun.


Capricorn
Nu reuşiţi să vă concentraţi şi să găsiţi soluţia ideală pentru a ieşi din impasul financiar în care vă aflaţi. Absenţa unui partener plin de înţelegere vă va face să preferaţi solitudinea şi să treceţi prin sentimente ce vă vor măcina şi vă vor face rău.


Vărsător
Situaţia financiară vă dă în continuare bătaie de cap; se pare că vă aflaţi într-un impas. Încercaţi să vă stabiliţi sarcinile în funcţie de priorităţi, pentru că altfel, riscaţi să creaţi un haos în jurul dvs.


Peşti
Există şansa de a câştiga o sumă de bani. Trebuie să profitaţi de câteva informaţii pe care le veţi afla întâmplător. Veţi aborda ziua cu hotărârea de a progresa în plan profesional şi asta nu poate decât să vă aducă aprecierea colegilor, dar mai ales a şefilor.

 

Horoscopul zilei de azi, 23 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 mai 2011


Berbec
Sunteţi foarte vigilent când este vorba de banii dvs. O persoană din anturaj va încerca să vă înşele în plan financiar, dar instinctul vă va ajuta să o descoperiţi la timp. Veţi fi foarte solicitat din punct de vedere intelectual şi de aceea aveţi nevoie de un efort susţinut şi concentrare maximă.


Taur
Planul financiar şi problemele care decurg de aici vă vor consuma toată energia. Perfecţionismul dvs. îi ameţeşte pe cei din jur care nu reuşesc să ţină ritmul impus. V-aţi propus să finalizaţi un proiect şi nu vă veţi lăsa până lucrurile nu vor ieşi întocmai aşa cum doriţi.


Gemeni
Gestionaţi-vă cu atenţie fondurile rămase disponibile şi faceţi numai cheltuieli strict necesare. Sunteţi nemulţumit şi iritat fără un motiv anume. Nu vă răzbunaţi pe cei apropiaţi.


Rac
Aţi intrat într-o perioadă foarte bine aspectată din punct de vedere al carierei şi se pare că sunteţi într-o continuă ascensiune. Dimineaţă este posibil să apară ceva neprevăzut în planul financiar.


Leu
Energia de care daţi dovadă vă va ajuta să aveţi o revenire spectaculoasă în urma neplăcerilor pe care le-aţi avut de curând cu banii. Dacă doriţi să vă schimbaţi locul de muncă sau să începeţi propria afacere veţi avea succes!


Fecioară
Dacă aveţi programate activităţi financiare ce impun atenţie, diplomaţie şi tact, va trebui să le amânaţi, cel puţin până după-amiază. Este posibil să vă loviţi de neîncrederea colegilor în ceea ce priveşte soluţiile cu care veniţi pentru rezolvarea anumitor probleme.


Balanţă
Aveţi nevoie de o schimbare în plan financiar şi astăzi este o zi care vă poate aduce ceea ce doriţi de foarte multă vreme. Atenţie la speculaţiile financiare. Vă simţiţi plin de energie, inspirat şi aveţi puterea de concentrare necesară sarcinilor pe care le aveţi de îndeplinit.


Scorpion
Pentru a nu ajunge la conflicte comunicaţi cu partenerul mai mult decât aţi făcut-o până acum. Oboseala acumulată vă poate dăuna mult, mai ales în relaţiile interpersonale.


Săgetător
Cheltuielile neprevăzute se pare că nu se mai termină şi această situaţie vă aduce o stare de irascibilitate. Relaţia de cuplu are nevoie de dvs. şi se pare că nu sunteţi disponibil. Încercaţi să explicaţi şi partenerului starea, pentru a nu izbucni un conflict.


Capricorn
Relaţiile cu colegii stau sub lumina nefavorabilă a neîncrederii. Sunteţi puţin cam tulburat de noua atitudine. Încercaţi să vă planificaţi mult mai bine finanţele. Nu demaraţi proiecte noi.


Vărsător
Sunteţi în formă şi asta vă ajută să identificaţi câteva oportunităţi financiare care se vor dovedi a fi foarte inspirate. Energia pe care o aveţi vă ajuta şi în plan profesional. Faceţi faţă cu succes tuturor provocărilor.


Peşti
Aveţi grijă şi la cei care vă înconjoară, pentru că cineva se va simţi frustrat de acţiunile dvs. Fiţi diplomat. Nu reuşiţi să vă concentraţi asupra carierei, pentru că aveţi cu totul şi cu totul alte activităţi.

 

Previziuni generale, 22-28 mai 2011

 
    Previziuni generale, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Asteroizii de lângă noi, 22-28 mai 2011

 
    Asteroizii de lângă noi, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

O stea pentru fiecare, 22-28 mai 2011

 
    O stea pentru fiecare, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Banii sau viața, 22-28 mai 2011

 
    Banii sau viața, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Berbec, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Berbec, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Taur, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Taur, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Gemeni, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Gemeni, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Rac, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Rac, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Leu, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Leu, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Fecioară, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Fecioară, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Balanță, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Balanță, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Scorpion, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Scorpion, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Săgetător, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Săgetător, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Capricorn, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Capricorn, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Vărsător, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Vărsător, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Pești, 22-28 mai 2011

 
    Horoscop Urania Pești, 22-28 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscopul zilei de azi, 22 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 mai 2011


Berbec
Mare atenţie la modul în care vă cheltuiţi banii pentru că nu tot ceea ce aţi achiziţionat vă este necesar şi este bine să faceţi şi câteva economii. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii şi nu încercaţi să rezolvaţi toate problemele, pentru că nu veţi reuşi.


Taur
Atenţie, nu vă lăsaţi în baza astrelor, pentru că nimic nu pică din cer, ci trebuie o muncă susţinută şi perseverenţă. Analizaţi cu mare atenţie situaţia în care vă aflaţi. Trebuie să vă ordonaţi priorităţile, deoarece nu veţi reuşi să le duceţi la bun sfârşit.


Gemeni
Constataţi că aveţi deficienţe la capitolul "putere de convingere". Acest aspect ar trebui să îl luaţi în calcul şi să amânaţi negocierile. Sunteţi cel mai în măsură să luaţi deciziile care vă privesc cariera. Nu vă lăsaţi şefii să vă decidă soarta.


Rac
Apar plaţi urgente care trebuie făcute. Nu aveţi cum să amânaţi şi va trebui să găsiţi soluţia cea mai bună pentru a nu intra într-un impas financiar. Veţi fi de mare ajutor unor colegi pe care îi veţi ajuta să îşi termine treaba. Aprecierile nu vor ezita să apară.


Leu
Nu este cea mai bună zi pentru a face investiţii şi ar trebui să vă abţineţi şi de la cheltuieli. Aveţi multe proiecte în lucru şi aşteptările sunt la fel de mari, mai ales că aţi promis foarte multe.


Fecioară
Vă simţiţi inspirat şi reuşiţi să găsiţi soluţia salvatoare în ceea ce priveşte o problemă financiară. Perioada care va urma va fi una la fel de încărcată, aşa încât, profitaţi din plin de ziua de azi.


Balanţă
Mici divergenţe de opinie cu cineva din anturaj în ceea ce priveşte o sumă de bani, dar reuşiţi în cele din urmă să vă argumentaţi poziţia. Sunteţi confuz, nu mai ştiţi cine vă este alături şi cine împotrivă, iar acest lucru se întâmplă numai din cauza unor probleme pe care le-aţi avut sau vi le-aţi făcut în ultima perioadă.


Scorpion
Aveţi posibilitatea să finalizaţi un proiect îndrăzneţ în domeniul afacerilor. Fie este vorba de o tranzacţie, fie de o negociere. Va apărea şansa de a vă implica într-un proiect nou care vă va aduce multe satisfacţii profesionale şi, ceva mai târziu, materiale.


Săgetător
Veţi descoperi soluţia la o problemă financiară care se anunţă destul de complicată şi asta numai datorită ingeniozităţii. În prima parte a zilei veţi avea de confruntat câţiva colegi. Nu e cazul să exageraţi cu încăpăţânarea şi să înţelegeţi că puteţi greşi şi dvs.


Capricorn
Puteţi face planuri pe termen lung şi să investiţi. Profitaţi cât mai mult de conjunctura favorabilă în care vă aflaţi. O zi bună, calmă, în care veţi descoperi că ideile şi părerile vă vor fi apreciate, lucru care nu poate decât să vă bucure.


Vărsător
Se anunţă mărirea disponibilităţilor financiare pentru cumpărăturile pe care le-aţi amânat de mai multe ori, iar acum vă veţi permite să le faceţi. Sunt şanse foarte mari să evoluaţi pe plan profesional, ceea ce vă va aduce satisfacţia muncii pe care aţi depus-o în ultima perioadă.


Peşti
Vi se promite o sumă de bani, dar mai aveţi de aşteptat, situaţie care vă aduce în pragul disperării. Problemele personale care apar vă vor scoate de pe traiectoria dvs., iar acest fapt va atrage critica şefilor.

 

Horoscopul zilei de azi, 21 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 mai 2011


Berbec
Este o zi prielnică investiţiilor financiare, afacerilor şi călătoriilor în interes personal. Veţi avea succes în tot ceea ce întreprindeţi. Dorinţa de schimbare îşi face simţită prezenţa şi încep să încolţească în mintea dvs. planuri noi în ceea ce priveşte cariera.


Taur
În ceea ce priveşte planurile profesionale, nu este recomandat să îi ascultaţi pe cei din jur, ci să faceţi aşa cum intuiţi dvs. Plimbările cu familia sau cu partenerul de viaţă, odihna de acasă, programul relaxat de astăzi vă vor revigora atât pe dvs., cât şi relaţia.


Gemeni
Este posibil să apară unele probleme la semnarea sau perfectarea unor acte sau contracte, iar dacă nu veţi fi suficient de vigilent veţi avea de suferit. Ar trebui să fiţi alături de echipa cu care aţi început să lucraţi la proiect, numai că starea de oboseală vă ţine departe de aceasta.


Rac
Evitaţi micile speculaţii financiare pe care le-aţi gândit pentru că oricum se întrevăd mici câştiguri. Sunteţi comunicativ cu colegii de serviciu. Dacă aveţi de adus reproşuri unor colegi, aşteptaţi să vă întâlniţi cu ei şi să le comunicaţi toate nemulţumirile!


Leu
Întâmpinaţi un obstacol în ceea ce priveşte sectorul material, dar în cele în urmă veţi depăşi momentul cu maturitate. Nu exageraţi cu proiectele, pentru că există riscul să vă încurcaţi colegii, în loc să le fiţi de ajutor.


Fecioară
Prietenii vă vor sprijini şi vă vor arăta încrederea pe care o au în dvs. Va trebui să le luaţi în considerare sfaturile pentru că sunteţi ameninţat să vă treziţi într-o situaţie penibilă. În ceea ce priveşte relaţia, veţi descoperi că în mare parte lucrurile nu stau aşa cum credeaţi la început.


Balanţă
Neglijenţa din ultima perioadă a responsabilităţilor şi sarcinilor de serviciu va fi sesizată de şefi sau de colaboratori, iar acest lucru va atrage după sine şi unele critici. Oricât de multe obligaţii aţi avea şi oricât de multe ar fi problemele cu care vă confruntaţi astăzi, ar trebui să vă faceţi timp şi pentru dvs.


Scorpion
Cineva de la serviciu vă va provoca să daţi răspunsuri care vă displac, dar nu aveţi încotro. În familie veţi afla de un eveniment plăcut, care vă va bucura.


Săgetător
La orizont se zăresc zile foarte bune pe plan financiar şi nu are nici un rost să stricaţi toată ambianţa din jurul dvs., când mai puteţi aştepta puţin. Sunt favorizate proiectele care au ca scop susţinerea de interviuri, examinări. Aveţi capacitate de asimilare şi sunteţi într-o formă bună.


Capricorn
Starea generală de astăzi este caracterizată de nemulţumire, provenită în special din insuficienţa resurselor financiare. Aţi muncit mult la proiectul pe care îl prezentaţi, dar acesta nu este întâmpinat conform aşteptărilor dvs. Încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere.


Vărsător
Atenţie la investiţii. În această perioadă ar fi bine să renunţaţi la astfel de instrumente financiare. Sunteţi nemulţumit pentru că trebuie să cereţi sprijinul unei persoane care nu vă inspiră încredere şi pe care aţi fi dorit să o evitaţi.


Peşti
Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare şi nu ştiţi cu exactitate ce doriţi, iar acest lucru vă deprimă în prima parte a zilei de mâine. Sunteţi ros de gelozie, sentiment care până acum nu l-aţi încercat. Trebuie să priviţi lucrurile lucid, pentru că este posibil să vă înşelaţi.

 

Horoscopul zilei de azi, 20 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 mai 2011


Berbec
Aveţi grijă astăzi, pentru că în ultima vreme nu v-aţi putut abţine de la cheltuieli nejustificate. Persoana de lângă dumneavoastră vă sprijină în ceea ce faceţi şi vă este alături chiar şi atunci când greşiţi. Acest lucru vă dă o stare de siguranţă şi capacitatea de a depăşi multe obstacole.


Taur
Situaţia duplicitară în care vă aflaţi este jenantă pentru dumneavoastră şi în acelaşi timp delicată. Va trebui să găsiţi o soluţie să-i puneţi capăt pentru că vă consumă timp şi bani. Toate discuţiile pe care le veţi avea astăzi despre carieră vă vor dezamăgi.


Gemeni
Începutul de zi este greoi şi delicat, pentru că încă nu aţi rezolvat problemele de ieri. Nu disperaţi pentru că ziua se va îmbunătăţi simţitor către amiază, iar perspectiva ce vi se oferă spre seară este foarte bună.


Rac
Dacă aşteptaţi o sumă de bani, sau aveţi de făcut plăţi, apar finanţele mult aşteptate, lucru care nu poate decât să vă bucure. Este timpul să fiţi un pic mai ferm în cadrul acestei relaţii, deoarece aţi încercat să exemplificaţi de mult ce înseamnă pentru dumneavoastră persoana iubită.


Leu
Perspectiva cheltuielilor pe care va trebui să le faceţi nu vă încântă deloc dar, doriţi sau nu, acest lucru trebuie făcut. Vă aflaţi într-o stare de bună dispoziţie şi satisfacţie care vine din interiorul dumneavoastră şi care vă face să vedeţi viitorul într-o lumină foarte frumoasă.


Fecioară
Relaţiile parteneriale şi contractele pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Veţi ceda cu înţelepciune în faţa unor dispute şi veţi fiţi nevoiţi să faceţi chiar şi un mic compromis.


Balanţă
Reuşiţi să recuperaţi din timpul pierdut şi ajungeţi la zi chiar şi cu restanţele în lucrări, iar acest lucru vă mulţumeşte. Trebuie să vă călcaţi pe inimă şi pe orgoliu şi să daţi răspuns mesajelor pe care le-aţi primit, pentru că ele vin din dragoste, iar aceleaşi sentimente le împărtăşiţi şi dumneavoastră.


Scorpion
Reuşiţi să finalizaţi lucrări începute mai demult şi care la un moment dat se aflau în impas. Nu uitaţi că viaţa este o luptă continuă, iar pentru a reuşi trebuie să vă adunaţi toate energiile şi în primul rând să nu abandonaţi.


Săgetător
Va trebui să umblaţi mult şi să contactaţi diverse persoane; în acelaşi timp trebuie să găsiţi şi o nouă sursă de finanţare. Încercaţi să nu intraţi în discuţii contradictorii cu unii colegi, pentru că vi se va întinde o cursă.


Capricorn
Puteţi privi cu mult mai mult optimism spre viitorul profesional. Apar oportunităţi de avansare. Cum întotdeauna cel de alături v-a sprijinit, aveţi nevoie şi acum de ajutorul său, mai ales de cel moral.


Vărsător
Staţi bine în plan financiar, iar promptitudinea de care daţi astăzi dovadă vă va ajuta să veniţi înaintea unor probleme care puteau să apară. Veţi fi surprins când veţi afla că cel care v-a provocat atâtea dureri de cap astăzi este un prieten din anturaj.


Peşti
Va trebui să fiţi foarte atent cu documentele pe care le aveţi asupra dumneavoastră deoarece s-ar putea să le pierdeţi sau să încurcaţi destinatarul. Este firesc să vă bucuraţi şi să încercaţi să transmiteţi această stare şi prietenilor, dar în acelaşi timp trebuie să fiţi la fel de raţional ca şi până acum.

 

Horoscopul zilei de azi, 19 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 mai 2011


Berbec
O persoană apropiată va avea unele încurcături financiare şi apelează la dumneavoastră. Veţi fi destul de sceptic în a-i acorda ajutor, dar în cele din urmă constataţi că trebuie să îi fiţi alături, chiar dacă acest aspect presupune un efort financiar suplimentar.


Taur
Este posibil să înţelegeţi greşit acţiunile partenerului de afaceri şi să aveţi unele discuţii, chiar să vă certaţi. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să analizaţi împreună cu acesta ceea ce se întâmplă, pentru că riscaţi să rupeţi colaborarea.


Gemeni
Un mic obstacol se va ivi astăzi, dar veţi găsi repede soluţia salvatoare. Atenţie, pentru că riscaţi să vă aventuraţi în unele proiecte financiare care vă vor dezavantaja în viitor. Persoanele de încredere din jurul dumneavoastră vă vor fi alături şi vă vor susţine, reuşind să vă dea câteva soluţii foarte bune. Aveţi încredere în ei!


Rac
Luaţi o decizie cât mai repede, pentru că nu este normal să munciţi şi în locul altora care mimează munca. Nu vă descarcaţi nervii pe cei din familie sau pe partenerul de viaţă, pentru că ei nu au nici o vină că sunteţi de multe ori cu capul în nori sau luaţi lucrurile în uşor. Analizaţi-vă atitudinea şi veţi descoperi că de multe ori greşiţi!


Leu
În plan profesional va trebui să luaţi astăzi decizii radicale, dar cu diplomaţie şi tact. Altfel, veţi avea de suferit şi veţi fi pus în situaţia de a alege. Dacă apar discuţii contradictorii cu superiorii, fiţi calm şi respectuos.


Fecioară
Pot apărea unele cheltuieli neprevăzute care vor dezechilibra bugetul care şi-aşa vă dă bătăi de cap. O întâlnire vă va aduce în memorie întâmplări frumoase din trecut. Dacă persoana întâlnită este de sex opus va trebui să aveţi grijă pentru că această întâlnire s-ar putea transforma în ceva mai mult şi de durată.


Balanţă
Primiţi un cadou impresionant, iar după-amiază sunteţi invitat la o petrecere. Împreună cu persoana iubită, aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă care vă va schimba mult viaţa. Fiţi optimist şi aveţi răbdare!


Scorpion
Încercaţi să evitaţi orice speculaţie financiară, orice schimb pentru că veţi avea pierderi importante. Se vor arăta la orizont noi oportunităţi, priorităţi profesionale. Profitaţi şi nu vă plângeţi că este mult de muncă.


Săgetător
În plan sentimental, este o zi benefică iubirii, descătuşării sentimentale. Energia dumneavoastră este molipsitoare astăzi şi pentru colegii care nu înţeleg prea bine starea în care vă aflaţi.


Capricorn
Vă sfătuim să petreceţi mai mult timp în familie, cu persoana iubită şi împreună să faceţi un program relaxant pentru a vă distrage de la problemele care au îngreunat dimineaţa.


Vărsător
Este o zi în care veti fi foarte solicitaţi şi va trebui să daţi dovadă de multă rezistenţă, tărie. Va trebui să înduraţi schimbări de decizie, planuri date peste cap, noi responsabilităţi şi obligaţii.


Peşti
Relaţia cu persoana iubită are nevoie de un plus de energie. Intră în primul magazin şi cumpără un mic cadou pentru cel drag. Este posibil, pentru nativii singuri, să apară o posibilă relaţie, chiar o propunere interesantă de la cineva de sex opus.

 

Horoscopul zilei de azi, 18 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 mai 2011


Berbec
Va trebui să daţi dovadă de multă diplomaţie atunci când vine vorba de colaboratori. Nu uitaţi că aveţi nevoie de bani. Negociaţi cu atenţie! Va trebui să comunicaţi deschis cu partenerul de viaţă dacă doriţi să aveţi sprijinul acestuia în derularea proiectelor personale.


Taur
Aveţi un randament scăzut, dar nici nu trebuie să depuneţi eforturi intelectuale foarte mari. Mai bine încercaţi să vă relaxaţi. Relaţia este în centrul atenţiei. Sunteţi romantici, sensibili şi plini de dorinţă de a vă mulţumi partenerul de viaţă.


Gemeni
Dorinţa de a reuşi în plan financiar vă împinge către decizii radicale în ceea ce priveşte cariera. Cu multă răbdare veţi reuşi ceea ce vă planificaţi. Atitudinea pe care o aveţi faţă de partener nu este cea mai bună. Accesele de gelozie vă vor aduce în faţa unui conflict.


Rac
Banii ar putea veni dintr-o activitate care nu implică atribuţiile de serviciu, din exteriorul activităţii zilnice. Partenerul vă aduce la cunoştinţă greşelile pe care le faceţi vis-a-vis de relaţie. Încercaţi să comunicaţi şi să nu vă enervaţi.


Leu
Este posibil să apară unele provocări care vor necesita şi cheltuieli neprevăzute. Nu aveţi alte planuri decât relaţionarea cu colegii într-un cadru restrâns şi intim. Accentul cade cu precădere pe colaboratorii zilnici.


Fecioară
Veţi primi un bonus neaşteptat şi asta spre surprinderea dvs. Vă convingeţi în sfârşit că s-a meritat fiecare efort pe care l-aţi depus. Noile sarcini care v-au fost atribuite vă creează probleme peste care veţi trece cu ajutorul unor colegi.


Balanţă
Dacă sunteţi în situaţia de a negocia o colaborare pentru viitorul apropiat va trebui să vă impuneţi cu fermitate punctul de vedere şi să nu cedaţi cu uşurinţă. Sprijinul partenerului de viaţă contează cel mai mult în aceste momente. Vă veţi bucura de susţinere totală.


Scorpion
Dacă veţi primi o propunere de colaborare va trebui să vă gândiţi foarte bine, pentru că noua activitate vă va scoate din ritmul actual. Veţi face faţă tuturor provocărilor profesionale pe care le veţi primi astăzi şi asta în primul rând pentru că sunteţi pregătit moral să le înfruntaţi.


Săgetător
Atenţie la cum cheltuiţi o anumită sumă de bani. Apar unele provocări pe care le ignoraţi cu mare greutate. Ar trebui să vă acordaţi mai mult credit, să aveţi mai multă încredere în calităţile dvs şi veţi observa că lucrurile se vor schimba.


Capricorn
Este posibil să fiţi nevoit să alocaţi o anumită sumă de bani pentru că sănătatea vă face unele probleme. Nu intraţi în panică. Chiar dacă în plan profesional aţi avut mici divergenţe cu unii dintre colegi, lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât le credeaţi dvs.


Vărsător
Dacă vă aşteptaţi ca peste noapte să aveţi şi banii în urma demersurilor făcute, veţi fi dezamăgiţi. Mai aveţi puţin de aşteptat şi de muncit cam la fel de mult. Reuşiţi să atrageţi atenţia asupra dvs. prin farmecul personal pe care îl degajaţi. Flirturile vor avea un rezultat pozitiv.


Peşti
Şansele ca un rezultat financiar să vă fie comunicat astăzi sunt foarte mari. Veţi începe să vă faceţi şi unele proiecte pentru viitor. Relaţia sentimentală va fi pusă puţin la încercare. Aprecierile şi simpatia pe care o manifestă cineva din anturaj faţă de persoana dvs. va stârni gelozia partenerului.

 

Horoscopul zilei de azi, 17 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 mai 2011


Berbec
Evitaţi să spuneţi ceea ce gândiţi, indiferent dacă vi se pare că dreptatea este de partea dvs. Nu vă pierdeţi în lucruri mărunte pentru că sunteţi cam obosit şi stereotipia vă va epuiza.


Taur
Generozitatea şi altruismul vă vor ajuta să treceţi peste câteva întâmplări neplăcute care, din păcate, nu vă vor umple şi conturile. Agitaţia din jurul dvs. vă va face să vă agăţaţi de orarul pe care vi l-aţi impus şi pe care doriţi să-l respectaţi fără abatere.


Gemeni
Trebuie să analizaţi cu atenţie toate fenomenele şi va trebui să vă călăuziţi energiile acolo unde ştiţi şi simţiţi că este nevoie. O analiză mai atentă a propriilor atribuţii vă poate conduce către rezultate mai bune şi mai ales spre aprecierea superiorilor.


Rac
Chiar dacă la un moment dat v-aţi luat gândul de la o veste bună pe care era normal s-o primiţi, veţi vedea că aceasta va sosi şi totul se va rezolva. Cu cât vă veţi urma planurile cu mai multă exactitate cu atât aspiraţia dvs. profesională şi personală va fi mai evidentă.


Leu
Va trebui să vă menţineţi ritmul pentru a nu cădea pradă tentaţiilor de a scoate bani din buzunar. Există o oarecare tendinţă de a păcăli pe cineva, dar la urmă veţi vedea că v-aţi păcălit singuri.


Fecioară
Puteţi începe să vă gândiţi la o afacere sau la o investiţie. E un moment oportun de care ar trebui să profitaţi. Asiguraţi-vă, înainte de orice intenţie sau propunere, că persoana cu care interacţionaţi nu vă va jigni.


Balanţă
Dacă veţi avea răbdare, împreună cu cineva nu foarte apropiat, dar care vă stimează şi vă respectă, veţi rezolva problema financiară care vă apasă. Trebuie să evitaţi consumul nervos şi să vă călăuziţi energiile către lucruri creatoare şi plăcute.


Scorpion
Încercaţi să obţineţi încrederea celor din jurul dvs. pentru o mai mare stabilitate. Evitaţi să trageţi concluzii pripite, dar mai ales încercaţi să nu jigniţi pentru că mai apoi să nu regretaţi.


Săgetător
În situaţii limită va fi bine să discutaţi mai mult cu cei apropiaţi şi să nu vă feriţi în a cere ajutor. Faceţi tot ce este necesar pentru a ieşi în evidenţă şi sufocaţi-vă adversarii în zona dvs. de influenţă.


Capricorn
Lăsaţi deoparte orice chestiune dubioasă pentru că există posibilitatea să vă încurcaţi şi să pierdeţi bani. Veţi resimţi tendinţa de a vă asuma riscuri şi acest lucru vă va influenţa traseul carierei.


Vărsător
Nu uitaţi nici o clipă că ţinta demersurilor dvs. este o situaţie financiară satisfăcătoare. În cercul apropiat unde toată lumea este nervoasă, va trebui să jucaţi un rol ingrat: acela de mediator.


Peşti
Acum este timpul să vă gândiţi dacă nu ar fi cazul să aduceţi mai mulţi bani în familie, chiar dacă veţi constata o uşoară detaşare în relaţia cu partenerul; acest lucru nu trebuie să vă pună pe gânduri.

 

Horoscopul zilei de azi, 16 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 mai 2011


Berbec
Noile provocări profesionale care au apărut în ultima perioadă vă pun la încercări grele. Însă, lucrurile încep să se aşeze din punct de vedere sentimental şi asta nu poate decât să vă aducă echilibrul emoţional de care aveaţi nevoie.


Taur
Va trebui să acordaţi o atenţie deosebită tranzacţiilor. Puteţi pierde o sumă de bani. Starea de tensiune pe care o aveţi astăzi se va transmite şi asupra colegilor de birou sau de serviciu.


Gemeni
Un proiect la care lucraţi va solicită mult mai mult timp decât aţi crezut iniţial. Luaţi lucrurile încet, nu le forţaţi pentru a finaliza la timp. În ultima perioadă v-aţi detaşat destul de mult de relaţie şi acest lucru se simte.


Rac
Încep să se materializeze anumite proiecte şi acest lucru nu poate decât să vă bucure. O uşoară tendinţă de izolare în cuplu şi asta din cauza problemelor pe care încă nu reuşiţi să le gestionaţi.


Leu
Contractele de afaceri nu curg aşa cum aşteptaţi şi asta vă irită peste măsură. Viaţa socială vă solicită prea mult şi aţi cam obosit să faceţi tot felul de vizite. Unele dintre ele nu sunt decât din dorinţa partenerului de a avea o viaţă mondenă.


Fecioară
Va trebui să uitaţi toate principiile după care vă ghidaţi şi să acţionaţi din instinct. Reuşita va fi de partea dvs. În cuplu, treceţi printr-o perioadă în care sensibilitatea emoţională este accentuată şi toate acţiunile vor avea ca rezultat încrederea reciprocă.


Balanţă
Caracteristica dvs. nativă, comunicarea, vă lipseşte şi acesta ar fi primul argument pentru care toate întâlnirile de afaceri ar trebui amânate. Nici profesional nu sunteţi în cea mai bună formă. Vă lipseşte creativitatea şi inspiraţia. Nu luaţi decizii.


Scorpion
Afacerile sunt punctul dvs. forte, numai că astăzi nu sunteţi inspirat. Este cazul să demaraţi un proiect mai vechi. Satisfacţiile vor fi multiple. Dacă doriţi să faceţi pace cu partenerul, atunci va trebui să petreceţi mai mult timp în compania acestuia.


Săgetător
Sunteţi inspiraţi şi reuşiţi să fructificaţi o anumită oportunitate care vă va aduce un câştig substanţial. Alături de colegi reuşiţi să găsiţi soluţia cea mai bună pentru un proiect ce era pe punctul de a eşua.


Capricorn
Nu luaţi decizii importante în ceea ce priveşte viitorul unei afaceri. Implicaţi-vă la locul de muncă mai mult şi veţi fi apreciat de cei din jurul dvs. Lipsa comunicării în cuplu vă poate aduce în faţa unui conflict. Discutaţi cu calm orice problemă pe care o aveţi.


Vărsător
Dacă aveţi probleme la serviciu şi nu găsiţi soluţia cea mai bună, lăsaţi orgoliul şi încăpăţânarea şi cereţi ajutor de la colegi. Sunteţi cam dezamăgit de atitudinea partenerului şi va trebui să vă gândiţi ce veţi face în viitorul apropiat.


Peşti
Nu se anunţă modificări în ceea ce priveşte situaţia financiară. Este posibil ca anumite veşti să vă schimbe programul zilei, iar acest lucru vă va irita. Şi discuţiile cu partenerul vă pot aduce pe o pantă alunecoasă dacă nu veţi gestiona situaţia cu diplomaţie.

 

Previziuni generale, 15-21 mai 2011

 
    Previziuni generale, 15-21 mai 2011 - Pasul Fortunei