Horoscopul zilei de azi, 1 mai 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 mai 2011


Berbec
Se pare că ţi-ai făcut unele planuri privind achiziţionarea unor obiecte scumpe, cum ar fi maşină, casă sau chiar o vacanţă exotică. În plan profesional se pare că eşti cu totul şi cu totul o altă persoană. Reuşeşti să faci faţă multor provocări fără să ai tu ultimul cuvânt sau ceva de obiectat.


Taur
Plasamentele financiare te tentează astăzi foarte mult şi asta numai din dorinţa de a rotunji contul bancar. Se pare că unele demersuri ale tale necesită parafări şi recunoaştere oficială şi aceste lucruri te vor pune pe drumuri. Înarmează-te cu multă răbdare.


Gemeni
Ar trebui să fii foarte atent la cum anume cheltuieşti astăzi, mai ales pe ce şi cât. Nu eşti în cea mai bună formă intelectuală, eşti distrat şi nu te poţi concentra la ce ai de făcut. Atenţie să nu intri într-un conflict cu un coleg sau chiar cu şeful.


Rac
Planurile financiare îţi sunt date peste cap de ceva cu totul şi cu totul neprevăzut. Un partener ar putea avea nevoie de un împrumut. Cariera ta are nevoie de un plus de culoare, pentru că ai impresia că începi să te plafonezi. Prea au intrat toate în linie dreaptă. Îţi lipseşte adrenalina.


Leu
Se pare că reuşeşti să îţi echilibrezi bugetul, astfel încât achiţi şi datoriile şi mai rămâi şi cu bani în buzunar. Este o zi bună pentru investiţii şi plasamente. Munca pe care ai depus-o în proiectele în care erai prins îţi este apreciată şi asta nu poate decât să te bucure mai ales că îţi este măgulit orgoliul la cote maxime.


Fecioară
Eşti tentat să faci unele planuri financiare pe termen lung dar nu ai nici o siguranţă. Căută mai multe informaţii despre sectorul care te interesează. Lupţi cu ardoare pentru recâştigarea poziţiei la locul de muncă şi asta te va solicita foarte mult. Încearcă să iei lucrurile treptat şi nu în forţă.


Balanţă
Nu ştii exact ce anume vrei să faci pentru a-ţi rotunji finanţele. Orice ai face, stai departe de speculaţiile financiare. Se pare că există o oportunitate privind o nouă colaborare. Asta nu poate decât să îţi aducă un plus de energie pozitivă.


Scorpion
Financiar ar trebui să fii foarte atent ce anume face cu banii. Rişti să fii păgubit, fie în urma unui control financiar, a unui furt sau chiar a unei înşelătorii. Se pare că unele întâmplări de astăzi vor fi decisive pentru viitorul profesional al tău. Atenţie mai ales dacă ai de susţinut interviuri sau examene.


Săgetător
Se pare că ar trebui să aloci anumite sume da bani familiei care îţi solicită în acelaşi timp şi ajutorul financiar. Eşti apreciat la serviciu şi asta nu poate decât să te bucure şi să te motiveze să faci şi mai mult decât ai făcut până acum.


Capricorn
Eşti pe punctul de a face o investiţie, dar trebuie să ştii că nu este cea mai bună variantă pentru care ai optat. Dai dovadă de iniţiativă şi de spirit de echipă. Munceşti mult alături de colaboratorii tăi şi eşti foarte practic.


Vărsător
Oportunităţile apar la fiecare pas, numai să ştii să profiţi de ele. Stai departe de speculaţiile financiare. Cariera are nevoie de ceva nou şi din această cauză te implici în tot felul de proiecte, care mai de care mai solicitante.


Peşti
Faci faţă cu bine tuturor tentaţiilor şi reuşeşti să restabileşti echilibrul financiar. Nu eşti în cea mai bună formă şi în mare parte asta din cauza faptului că activităţile tale au intrat pe o pantă de rutină.

 

Previziuni generale, 1-7 mai 2011

 
    Previziuni generale, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Asteroizii de lângă noi, 1-7 mai 2011

 
    Asteroizii de lângă noi, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

O stea pentru fiecare, 1-7 mai 2011

 
    O stea pentru fiecare, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Banii sau viața, 1-7 mai 2011

 
    Banii sau viața, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Berbec, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Berbec, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Taur, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Taur, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Gemeni, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Gemeni, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Rac, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Rac, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Leu, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Leu, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Fecioară, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Fecioară, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Balanță, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Balanță, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Scorpion, 1-7 mai 2011

 

    Horoscop Urania Scorpion, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Săgetător, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Săgetător, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Capricorn, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Capricorn, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Vărsător, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Vărsător, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Pești, 1-7 mai 2011

 
    Horoscop Urania Pești, 1-7 mai 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscopul zilei de azi, 30 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 aprilie 2011


Berbec
Ar fi bine să nu neglijezi problemele de familie şi mai ales ale celor mici. Sfaturile unei persoane mai în vârstă te ajută să rezolvi o problemă financiară. În această perioadă vei da dovadă de multă ambiţie şi multă putere de muncă. Chiar şi cele mai frumoase visuri ale tale se vor împlini.


Taur
Planurile tale în legătură cu o afacere s-ar putea să eşueze din cauza ambiţiilor nerealiste. Ai de realizat câteva proiecte care implică multă muncă şi dăruire, dar răsplata pecuniară va fi pe măsură.


Gemeni
Un prieten îţi propune să intri într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Poţi să accepţi, pentru că este o şansă de a câştiga bine. Traversezi o perioadă favorabilă studiului, comunicării şi călătoriilor de afaceri.


Rac
Problemele financiare te îngrijorează din ce în ce mai tare. Încearcă să înţelegi că banii nu sunt totul. Un prieten îţi propune o colaborare care pare a fi ce îţi trebuie ţie. Ai grijă în ce te implici!


Leu
Încrederea în forţele proprii şi spiritul de iniţiativă te ajută în tot ceea ce faci. Te dedici unor activităţi intelectuale, cu riscul de a te îndepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită.


Fecioară
Reuşeşti să rezolvi nişte probleme financiare ale familiei. Eşti nevoit să iei o decizie dificilă: accepţi sau nu un loc de muncă mai bine plătit, dar cu un program prelungit? Nu te grăbi să dai un răspuns!


Balanţă
Financiar îţi merge bine, dar încearcă să nu cheltui prea mult. Intuiţia şi simţul practic te ajută să iei decizii inspirate în afaceri. Încercă să nu întârzii la serviciu şi să fii prudent în relaţiile cu colegii şi prietenii. Ai nevoie de un sfat bine documentat dacă nu eşti sigur că poţi să te descurci singur sau dacă nu ai timp.


Scorpion
Ai noroc la bani sau poate un amic îţi returnează o sumă de bani pe care ţi-o datora. Eşti foarte fericit cu profesia pe care o ai, mai ales că munca pe care o efectuezi îţi aduce satisfacţii materiale pe măsură.


Săgetător
Ai tendinţa să cumperi lucruri inutile pentru că ţi s-a reproşat că eşti cam zgârcit şi vrei să-ţi restabileşti imaginea în ochii prietenilor. Asociază-te cu cei care te pot stimula din punct de vedere intelectual. Comunici cu uşurinţă şi ai posibilitatea să îţi faci prieteni noi.


Capricorn
Atenţie la micile oportunităţi care ţi se oferă, nu se ştie cum vor evolua în timp. Regretele târzii nu te vor ajuta. La serviciu este posibil să ţi se repartizeze o sarcină nouă.


Vărsător
Eşti pus pe planuri măreţe. Majoritatea sunt legate de câştiguri băneşti sau ce vei face cu anumite depozite financiare. Implică-te în activitatea unui grup care îţi poate oferi stimulare intelectuală.


Peşti
Dacă ţi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu te grăbi să refuzi. Perspectivele sunt foarte promiţătoare. Vei veni cu o serie de idei inovatoare la muncă. Dacă ceilalţi nu vor să-ţi accepte ideile, nu încerca să le impui cu orice preţ.

 

Horoscopul zilei de azi, 29 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 aprilie 2011

Berbec
Exuberant, dar deloc dispus să cedezi în faţa partenerului, eşti puţin pretenţios din punct de vedere financiar. Oricum ar fi, trebuie să ştii că sub factor de stres nu vei putea găsi soluţia la problema care apare.


Taur
Treci printr-o perioadă de înflorire financiară cum nu ai avut poate niciodată şi crezi că va dura veşnic. Unii fac drumuri multe, alţii învaţă să şofeze ori îşi schimbă domiciliul. Eşti atât de plin de energie, încât aproape nu laşi pe nimeni să finalizeze ceva fără să-l ajuţi măcar cu un sfat.


Gemeni
Sunt şanse să faci afaceri bune astăzi. Dacă eşti confruntat cu o problemă de succesiune vei găsi o ocazie favorabilă pentru a o fructifica. Există o influenţă planetară favorabilă! Fixează-ţi obiective precise, elaborează o strategie realistă şi forţează! Şansa va fi de partea ta!


Rac
Bugetul minim îţi diminuează exuberanţa şi devii melancolic. Dacă te afli la serviciu ziua poate fi deosebit de bună. Astăzi s-ar putea să ţi se propună un post foarte interesant şi pe care îţi sugerăm să-l accepţi cu entuziasm.


Leu
Intrările de bani vor exista dar nu vor fi nici pe departe atât de mari pe cât credeai tu. Nu este cazul să faci excese şi trebuie să te axezi doar pe lucrurile cotidiene.


Fecioară
Nu este cel mai bun moment pentru a face planuri financiare, cu atât mai mult cu cât va trebui să achiţi şi o parte din datorii. Vrei să faci multe dar încă nu ai găsit ce anume. Deocamdată eşti în punctul în care faci planuri, unele total nerealiste.


Balanţă
O anumită sumă de bani care îţi va intra în cont te va face cel mai fericit. Nu este cazul să cheltui tot ce primeşti. Mai şi economiseşte. Ai vrea să intri în vacanţă mai repede şi îţi cam neglijezi proiectele şi sarcinile. Ar fi cazul să fii atent la atitudine pentru că vei intra în conflict cu colegii.


Scorpion
Perioada următoare este foarte aglomerată şi ar trebui să îţi planifici cumpărăturile din timp. Mai ales că şeful este darnic şi îţi recompensează munca printr-o primă.


Săgetător
Ai facturi de achitat ori eşti conştient că ai nevoie de investiţii care îţi depăşesc bugetul. Aceste aspecte te vor cam indispune. Colegii îţi apreciază atitudinea şi te susţin, fapt ce te încurajează şi mai mult. Eşti în centrul atenţiei şi asta te face să te simţi bine.


Capricorn
Eşti tot timpul irascibil şi nu este de mirare atât timp cât eşti împiedicat, din diverse motive, să îţi încasezi drepturile financiare. Eşti energic şi plin de viaţă şi asta îi va molipsi şi pe colegi. Aduci bucurie în jurul tău şi imprimi spiritul sărbătorilor înainte cu mult timp.


Vărsător
Eşti cam disperat din acest punct de vedere şi asta în primul rând pentru că cineva te-a încurcat cu o plată. Eşti destul de irascibil şi nu ai răbdare cu cei din jur, în primul rând din cauza proiectelor care s-au adunat.


Peşti
Te încăpăţânezi şi nu vrei să accepţi nici un compromis, în ciuda faptului că eşti conştient că trebuie făcute şi astfel de gesturi, mai ales atunci când le faci pentru o cauză nobilă.

 

Horoscopul zilei de azi, 28 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 aprilie 2011


Berbec
Plăcerea riscului şi tentaţia pasiunii puternice vă vor îndrepta către aventură, în timp ce, paradoxal, în cuplu lucrurile merg din ce în ce mai bine, la capitolul comunicare şi intimitate caldă.


Taur
În cursul zilei vei primi o sumă mare de bani, care te determină să îţi schimbi programul pe a doua zi. Încearcă să nu te implici într-o relaţie cu unul dintre colegii tăi. Este posibil să fii nevoit să iei o decizie importantă şi foarte riscantă.


Gemeni
Eşti indispus din cauza problemelor financiare care te fac să îţi schimbi nişte planuri mai vechi. Şansa nu te ajută astăzi. Evită discuţiile în contradictoriu cu colegii sau cu un partener de afaceri pentru că se poate ajunge la conflicte destul de grave!


Rac
Nu ţi-ar strica să fii mai atent la cheltuieli. Fă-ţi o listă cu priorităţi. Reuşeşti să te aduni şi să te concentrezi la ce ai de făcut şi asta îi va ajuta pe colegi să depăşească un moment dificil.


Leu
Traversezi o perioadă mai dificilă, în care te preocupă mult situaţia financiară. Reuşeşti, totuşi, să-ţi păstrezi optimismul. Succesul depinde de ceea ce vei descoperi printre detaliile uitate şi de modul în care vei folosi informaţiile redobândite.


Fecioară
Pentru un anumit confort financiar trebuie să plăteşti un preţ şi îţi rămâne puţin timp liber pentru cei dragi. Originalitatea ta este la cote maxime, iar intuiţia ar putea să te ajute enorm. Îţi vei dori să discuţi ideile care te preocupă, cu persoanele din jurul tău.


Balanţă
Va trebui să pui în aplicare un buget auster. Un prieten îţi propune o afacere care ţi-ar putea aduce venituri frumoase. Ai parte de schimbări importante pe plan profesional, dar şi în relaţiile sociale. Şefii şi colegii de serviciu îţi apreciază iniţiativele.


Scorpion
Te simţi în stare să îţi asumi riscurile unei afaceri de amploare. Lansează-te cu încredere şi nu uita să colaborezi cu cei care au mai dat dovadă de pricepere. Eşti obosit şi petreci mai mult timp decât de obicei, rezolvând probleme cărora altădată le acordai foarte puţin timp.


Săgetător
În domeniul afacerilor, eşti foarte priceput, eşti născut pentru aşa ceva. Reuşeşti să faci bani şi din piatră seacă, ceea ce e de admirat. În mediul profesional pot apărea stări conflictuale. Vei fi nevoit să cauţi soluţii noi pentru a ieşi cu bine din această blocadă.


Capricorn
Sunt multe variante care ţi-au fost oferite de cunoştinţe sau prieteni, dar decât să te gândeşti la ceea ce nu se mai poate realiza, ar trebui să cauţi un plan de rezervă. Nu doreşti nimic mai mult decât să fii liniştit şi să uiţi de toate sarcinile de la serviciu. Simţi şi tu că ai nevoie de linişte.


Vărsător
Tendinţa de a cumpăra mult te poate costa şi îţi poate deregla puţin bugetul alocat. Nu ar fi rău dacă te-ai consulta cu partenerul de viaţă. Eşti foarte decis să nu renunţi la ceea ce ai gândit din punct de vedere profesional şi asta îţi va pune câteva piedici în viitor.


Peşti
Este o zi bună pentru activităţi financiare şi ar fi bine dacă ai profita de toate oportunităţile. Ai tendinţa de a face mai multe lucruri în acelaşi timp şi asta te va costa destul de mult.

 

Horoscopul zilei de azi, 27 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 aprilie 2011


Berbec
Ziua nu este deloc fatidică, cel puţin nu pentru dvs. Ea marchează fie întărirea sentimentelor de dragoste existente deja, fie apariţia unei noi relaţii de iubire, care poate avea un curs de-a dreptul spectaculos.


Taur
Sentimentele dvs. de iubire se vor îndrepta mai degrabă generic asupra familiei decât asupra partenerului, pe care îl mai ţineţi întrucâtva la distanţă, chiar dacă o faceţi involuntar.


Gemeni
Popularitatea de care vă bucuraţi printre colegi are şi o latură neplăcută, în sensul că vă asaltează cu toţii, e drept cu cele mai bune intenţii: hai la o cafea, hai la o tacla.


Rac
Veţi fi negociatori abili, nescăpând nici o ocazie de câştig şi dându-vă seama dintr-o privire cum puteţi obţine maximum de avantaje din orice situaţie. Iniţiativele noi sunt binevenite.


Leu
Atenţie la investiţii. Se poate să se exercite adevărate presiuni asupra dvs. pentru a face o investiţie împreună cu un bărbat - la iniţiativa acestuia, însă pentru dvs. ar fi o aventură cu sfârşit incert.


Fecioară
Comunicarea cu şefii este deosebit de bine aspectată. Aceştia vor fi deschişi propunerilor dvs. Şi foarte dispuşi să vă dea tot sprijinul pentru a vă concretiza ideile.


Balanţă
Certurile din cuplu se răresc, mai rămân resentimente - din partea dvs., care vă doriţi în continuare mai multă intensitate, în timp ce partenerul dvs. îşi doreşte mai multă independenţă.


Scorpion
Dvs. şi şefii dvs. vorbiţi limbi diferite, iar ceea ce aveţi de spus va fi primit cu răceală sau neîncredere de către superiorii dvs. ierarhici. Lucrurile se complică cu atât mai mult cu cât, se pare că aveţi de-a face şi cu colegi tare arţăgoşi.


Săgetător
Vă înţelegeţi bine cu superiorii, ştiţi să vă puneţi în valoare fără a leza orgolii, iar felul firesc şi deschis în care abordaţi problemele profesionale va atrage respect şi simpatie.


Capricorn
Relaţia de cuplu e singura care scârţâie dar, ce să facem, nu putem face abstracţie de legea compensaţiei. Aveţi parte de un partener nervos, imprevizibil, care poate avea ieşiri agresive în momentul în care îi atrageţi atenţia asupra inegalităţilor sale comportamentale.


Vărsător
Vă merge foarte bine, puteţi câştiga inclusiv la jocuri de noroc. Ce faceţi cu banii e alta socoteală, pentru că sunteţi teribil de tentaţi să faceţi tot felul de achiziţii extravagante.


Peşti
Suferiţi de temerea nefondată că nu veţi ajunge la statutul de excelenţă la care aspiraţi şi s-ar putea ca acest comportament pasiv-agresiv să nu fie pe placul şefilor.

 

Horoscopul zilei de azi, 26 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 aprilie 2011


Berbec
O reorientare profesională v-ar putea aduce un câştig sporit. Dacă preluaţi şi alte atribuţii pe lângă cele pe care le-aţi îndeplinit sau unele cu totul noi, şi acestea se vor dovedi aducătoare de venituri suplimentare.


Taur
Tindeţi să vă cheltuiţi încet, dar constant din rezerva pe care cu grijă aţi pus-o deoparte pentru zile negre. Ar fi o greşeală să vă lăsaţi mânaţi de impulsurile contradictorii care vă animă.


Gemeni
Este o perioadă excelentă pentru a face investiţii. Aveţi încredere într-un bărbat care vă sfătuieşte şi banii de care aveţi atâta nevoie nu vor întârzia să apară.


Rac
Nu ştiţi exact cât şi când urmează să primiţi la serviciu şi vă gospodăriţi jalnic. Cumpărăturile "de nervi" sunt la ordinea zilei. Este bine să ieşiţi cu colegii la o şuetă sau să întreprindeţi ceva în afara serviciului. Atmosfera de lucru va avea de câştigat, dvs. la fel.


Leu
Relaţiile cu colegii rămân distante, deşi dvs. aţi început să vă purtaţi mai rezonabil. Dacă vreţi să se îmbunătăţească, recunoaşteţi că nu le ştiţi chiar pe toate şi de-abia atunci veţi primi adevărata recunoaştere a capacităţilor dvs.


Fecioară
Veţi avea o mulţime de ocazii de-a vă rotunji veniturile, atât la serviciu, unde puteţi negocia cu succes o creştere de salariu, cât şi cu privire la investiţii ori afaceri privind resurse comune.


Balanţă
Relaţiile dvs. de muncă se îmbunătăţesc în mod semnificativ şi puteţi lega prietenii solide cu unii dintre colegi, dar nu le afişaţi cu prea multă ostentaţie. E mai bine să rămână un fel de alianţe secrete.


Scorpion
Mulţi dintre dvs. trec printr-o stare de însingurare afectivă, fie că sunt într-o relaţie sau nu. Aceia care sunt singuri vor simţi tot mai imperios nevoia unei aventuri în care să nu se implice prea mult.


Săgetător
Toate relaţiile dvs. profesionale merg ca unse - atât cele cu colegii ori colaboratorii, cât şi cele cu superiorii dvs. S-ar putea să fiţi surprinşi de câtă încredere vi se acordă şi să aveţi impresia că şefii vă supraapreciază abilităţile.


Capricorn
Apare riscul unor confruntări cu şefii, care vă pot da dispoziţii contradictorii deoarece se pot răzgândi în ultima clipă asupra sarcinilor care vă revin. Atmosfera este încărcată şi la un moment dat pot sări scântei.


Vărsător
Încă nu se poate spune că aţi lăsat în urma dificultăţile sau strâmtorările care v-au grevat veniturile în ultima vreme, însă în mai, puteţi face progrese semnificative în sensul rezolvării problemelor dvs. băneşti.


Peşti
În calea reuşitei dvs. profesionale apar inamici, unii din rândurile colegilor pe care-i consideraţi prieteni. Se pot ivi conflicte neaşteptate, iscate din senin, cu forţa unor tornade.

 

Horoscopul zilei de azi, 25 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 aprilie 2011


Berbec
Aţi putea avea conflicte legate de bani cu un bărbat care exercită o autoritate reală în asemenea probleme, în ceea ce vă priveşte. Vă puneţi o mulţime de întrebări legate de viitorul dvs. profesional, aveţi multe incertitudini referitoare la justeţea alegerii dvs.


Taur
Dacă puteţi să amânaţi rezolvarea unor probleme, totul va funcţiona mult mai simplu. Dacă nu, cea mai bună soluţie ar fi să delegaţi pe cineva să se ocupe de ele, în măsura în care acest lucru este posibil.


Gemeni
Puteţi soluţiona o mulţime de chestiuni financiare. Aveţi fler, aveţi noroc şi daţi şi peste persoanele cele mai în măsură să vă ajute. Aveţi ceva mai multă energie, dar în continuare trebuie să vă feriţi de curent şi de umezeală.


Rac
Totul se desfăşoară în continuare sub semnul imprevizibilului, iar dvs. sunteţi exasperaţi pentru că nu puteţi să vă faceţi nici un fel de calcule fără să fie date peste cap.


Leu
Problema care vă frământă intens este legată de cursuri, de continuarea unor studii sau începerea altora noi. Şi aceste demersuri se pot solda cu drumuri în străinătate.


Fecioară
Nu treceţi printr-o perioadă prea prosperă, mulţi dintre dvs. au acumulat datorii şi au acum dificultăţi în a le achita. Cine are ghinion la bani, are noroc în dragoste. La dvs. cel puţin, zicala se adevereşte.


Balanţă
Deşi sunteţi de obicei destul de nepăsători cu privire la bani, acum începeţi să fiţi preocupaţi de stabilitatea dvs. financiară. Plăcerea dvs. de-a comunica cu ceilalţi nu mai este resimţită, sunteţi cuprinşi de o plictiseală nedefinită, un fel de lehamite.


Scorpion
Puteţi face rost cu uşurinţă de sume mai mici de bani, dar de mai multe ori. Ceea ce nu e rău deloc. Ulterior, trebuie să vă feriţi să achiziţionaţi lucruri scumpe, în rate, pentru că s-ar putea să constataţi că, de fapt, nu vi le-aţi putut permite.


Săgetător
Va trebui să fiţi atenţi cum comunicaţi astăzi cu partenerul de viaţă deoarece, unele probleme din planul financiar sau profesional aduse în discuţie în cuplu pot genera un conflict.


Capricorn
Puteţi primi nişte bani prin poştă sau de la o persoană aflată la drum lung. Sau, în cazul în care dvs. înşivă trebuie să faceţi o călătorie, aceasta se poate solda cu un câştig financiar.


Vărsător
S-ar putea să aveţi de investit nişte bani în casă. Este o investiţie înţeleaptă şi necesară. Aveţi toate şansele să-i convingeţi pe colegi şi şefi deopotrivă că ideile dvs. sunt cum nu se poate mai bune.


Peşti
Sunteţi fie chinuiţi de regrete cu privire la o legătură care a luat sfârşit, fie simţiţi că relaţia emoţională în care vă aflaţi în prezent se erodează lent şi dureros, fără ca dvs. să puteţi interveni în vreun fel.

 

Horoscopul zilei de azi, 24 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 aprilie 2011


Berbec
În cazul în care te vei simţi copleşit de treburi astăzi, nu ezită să ceri ajutor din jur; e posibil să găseşti chiar o soluţie inventivă pentru a-ţi restabili echilibrul. Dacă vrei să faci progrese la serviciu, nu-ţi propune să răspunzi la toate apelurile pe care le vei primi. În cazul în care eşti nevoit să iei astăzi o decizie, lasă-te purtat de ceea ce-ţi spune inima. E posibil ca o persoană mai în vârstă din familie să se confrunte cu unele probleme.


Taur
Astăzi eşti plin de idei fantastice şi de aşteptări nerezonabile, prin urmare încearcă să menţii o stare de calm pentru a avea o perspectivă echilibrată. Evita astăzi să iei decizii sau să îţi schimbi direcţia de mers, întrucât ziua de mâine îţi va aduce noi oportunităţi. Interesul tău pentru filozofie şi religie te poate îndruma spre destinaţii specifice. Fii atent la tranzacţiile financiare pe care le execuţi astăzi.


Gemeni
Începi ziua implicat în ceva calcule financiare, cu scopul de a restabili un echilibru. Pentru moment, relaţiile tale prosperă, însă eşti tentat să gândeşti lucrurile dintr-o perspectivă mai critică şi asta te poate dezavantaja în viitor. Pe parcursul zilei, toate adevărurile vor ieşi la lumină şi te vor ajuta într-un proces de meditaţie şi intuiţie. Dacă eşti dispus să faci unele presiuni astăzi, ai şanse mari să faci ceva bani.


Rac
Ai posibilitatea să rezolvi o situaţie foarte repede astăzi şi asta pentru a-ţi îndrepta atenţia spre altceva pentru moment. Vei reuşi să descoperi un adevăr uimitor pentru tine, în contextul în care vei împărtăşi din experienţa ta unei persoane dornice să te urmeze. Meditaţia te poate ajuta să descoperi un mod inovator de a-ţi realiza un vis. Preocupări sau proiecte ce ţi-ar putea aduce perspective noi ar trebui să fie pe ordinea de zi.


Leu
Ar trebui să fii ceva mai tactic şi mai manipulator pentru a obţine ceea ce îţi doreşti astăzi. Ai planuri măreţe şi, dacă ai avea îndeajunsă încredere în tine însuţi, ai putea realiza tot mai mult. Eşti tentat să înlocuieşti o relaţie mai veche cu una nouă. Încearcă să îţi controlezi comportamentul vis-a-vis de persoana iubită. Unele întârzieri astăzi îţi vor crea mici probleme; vei fi ocupat cu mediul de afaceri şi preocupări domestice.


Fecioară
Astăzi încerci să găseşti echilibrul necesar pentru a-ţi îndeplini sarcinile zilnice. Soliciţi ajutorul unor colegi în vederea finalizării unui proiect mai vechi. Seara o petreci alături de cei dragi, iar asta îţi reda un sentiment de linişte. Ai tendinţa să te laşi influenţat de unele vise şi asta nu pare să te dezavantajeze. E probabil că cineva apropiat pe care viaţa l-a dezamăgit să-ţi ceară sprijinul, nu ezită!


Balanţă
Încearcă astăzi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă spirituală şi vei înţelege că unele lucruri nu sunt într-atât de rele precum le considerai. Din momentul în care îţi vei modifica perspectiva, vei putea aborda totul într-un mod inventiv şi dintr-un unghi diferit. Te caracterizează o stare de calm, ce te poate ajuta să-i înţelegi mai bine pe cei ce te iubesc. Spre sfârşitul zilei, te poţi supăra puţin pe un coleg sau pe o rudă.


Scorpion
Unele stări emoţionale te pot încuraja astăzi, îndeosebi în contextul unor relaţii cheie. Astăzi, mai mult ca oricând, ai tendinţa de a te oferi necondiţionat şi de a-ţi exprima dragostea într-un mod aparte. Nu ezită să tratezi orice boală destul de minoră. Pasiunea este cea mai bună cale pentru tine de a te elibera de tensiune. Vei avea ocazia de a descoperi competente noi în ceea ce te priveşte.


Săgetător
Te bucuri de sprijinul şi de afecţiunea celor dragi, care încep să te aprecieze mai profund pentru ceea ce faci pentru ei. Dacă îţi vei împărtăşi experienţa cu un coleg de muncă, e posibil să generezi o conversaţie care te va ajuta să rezolvi o problemă importantă cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Spre seară, vei reuşi să-ţi recapeţi starea de echilibru. Nu încerca să forţezi unele schimbări şi implică-te mai mult în relaţiile personale.


Capricorn
Astăzi, unele informaţii suplimentare te bulversează şi ai tendinţa de a lua hotărâri greşite. Prin urmare, încearcă să te menţii cât mai raţional, în special la locul de muncă. Spre seară, în contextul unei discuţii, rişti să răneşti sentimentele unei persoane dragi. Sfătuieşte-te cu colegii de la locul de muncă, înainte de a lua o decizie finală. Evita ofertele financiare incerte şi nu exagera la avansurile unei persoane.


Vărsător
Acordă-ţi ceva timp astăzi pentru a revizui unele domenii din viaţa ta şi pentru a găsi modalităţi ideale de a începe o nouă activitate. Noile angajamente pe care le ai presupun mai mult timp de gestionare, aşadar organizează-te în aşa fel încât să nu intri în criză de timp. E o zi ideală pentru a pune în acţiune unele planuri; nu ezită să îţi exprimi propriile opinii atunci când vine vorba de probleme la locul de muncă.


Peşti
Astăzi ai şanse mari de avansare, în special în plan profesional. Vei simţi că eşti solicitat din mai multe direcţii, însă poţi rezolva totul cu puţină organizare. Reuşeşti, în sfârşit, să te echilibrezi din punct de vedere emoţional şi ţi se deschid noi uşi; e posibil să ai astăzi unele idei inventive, care te vor ajuta să-ţi atingi obiectivele. Spre seară, te concentrezi pe relaţiile personale; foarte probabil, îţi vei petrece seara alături de persoana iubită.

 

Previziuni generale, 24-30 aprilie 2011

 
    Previziuni generale, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Asteroizii de lângă noi, 24-30 aprilie 2011

 
    Asteroizii de lângă noi, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

O stea pentru fiecare, 24-30 aprilie 2011

 
    O stea pentru fiecare, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Banii sau viața, 24-30 aprilie 2011

 
    Banii sau viața, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Berbec, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Berbec, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Taur, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Taur, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Gemeni, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Gemeni, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Rac, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Rac, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Leu, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Leu, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Fecioară, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Fecioară, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Balanță, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Balanță, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Scorpion, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Scorpion, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Săgetător, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Săgetător, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Capricorn, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Capricorn, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Vărsător, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Vărsător, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Pești, 24-30 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Pești, 24-30 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscopul zilei de azi, 23 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 aprilie 2011


Berbec
Schimbul de păreri cu cineva apropiat îţi va îmbunătăţi considerabil starea de spirit astăzi; vei obţine idei noi şi vei fi mult mai sigur pe tine că poţi realiza tot ceea ce îţi doreşti. Îţi faci planuri noi pentru a progresa din punct de vedere sentimental. Evită să investeşti în asocieri în această perioadă, chiar dacă acestea par a fi profitabile. Vei putea obţine informaţii valoroase dacă îi vei asculta cu atenţie pe cei cu mai multă experienţă.


Taur
Te implici în diverse activităţi sociale astăzi, ceea ce te determină să te bazezi pe intuiţie şi imaginaţie mai mult decât de obicei şi să-i inspiri pe cei din jurul tău să îţi urmeze exemplul. Spre seară, vizita unor prieteni sau rude apropiate va fi o modalitate de relaxare pentru tine. Eşti tentat astăzi să faci unele schimbări cu caracter personal, ce îţi vor îmbunătăţi considerabil imaginea şi îţi vor aduce mai multă popularitate.


Gemeni
Astăzi eşti în centrul atenţiei, atât acasă cât şi la locul de muncă, iar cei din jurul tău apreciază talentele şi contribuţiile tale. Fii generos cu ceilalţi şi împărtăşeşte cu ei cunoştinţele şi experienţele tale pentru a-i ajuta să progreseze în anumite contexte. Vei decide că este timpul să actualizezi şi să moderezi spaţiul tău personal în această perioadă. Nu le da prilejul celor invidioşi să îţi afecteze progresul.


Rac
Astăzi te simţi mai stăpân pe tine ca niciodată, iar abilităţile şi cunoştinţele pe care le ai te vor determina să consideri că este momentul ideal pentru a cere o mărire de salariu. Vei fi apreciat în special pentru competentele tale şi pentru felul în care îţi asumi responsabilităţile la locul de muncă. La serviciu, unii colegi pot fi invidioşi pe tine; nu îi lăsa să îţi afecteze în vreun fel imaginea.


Leu
Noi oportunităţi ce apar astăzi vor fi pentru tine o sursă neexplorată de a întreprinde ceva inedit. În cazul în care vrei să iei în calcul o nouă idee, nu te grăbi. Aşteaptă câteva zile, timp în care vei putea analiza totul din unghiuri diferite. Planurile tale din seara asta se bazează în special pe dragoste şi aventură. Poate este timpul să acorzi mai multă atenţie unor probleme de sănătate mai vechi.


Fecioară
Astăzi eşti extrem de perfecţionist şi, din această cauză, vei fi încăpăţânat şi vei avea unele aşteptări ridicate. Dacă vei compara însă visele tale cu realitatea, îţi vei da seama cât de aproape eşti de îndeplinirea lor. În diverse contexte, partenerul tău te poate determina să te simţi gelos şi neiubit, iar unele preocupări pe care le ai în această perioadă se pot transforma în întâmplări nefericite. O călătorie în scop de afaceri poate fi rentabilă.


Balanţă
Astăzi nu ai suficient timp pentru a face tot ceea ce ţi-ai propus, iar în momentul în care conştientizezi acest lucru, starea ta de spirit se va modifica. Surprinzător însă, în ciuda limitărilor de timp, vei găsi o cale pentru a face tot ceea ce ţi-ai propus. Încearcă să te concentrezi mai mult pe lucrurile pozitive din viaţa ta. Spre seară, vei petrece ceva timp cu persoane ce te vor determina să analizezi obiectiv situaţia ta personală.


Scorpion
Astăzi eşti inspirat să porţi anumite discuţii de natură spirituală cu prietenii tăi, posibil despre idealuri, experienţe personale şi teorii despre mistică. Fii precaut şi vei evita anumite întâmplări nefericite pe parcursul zilei. Astăzi îi poţi convinge pe ceilalţi să îţi urmeze exemplul. Încrederea ta este în creştere şi, drept dovadă, promovarea se poate observa. Ai grijă de tine; i în caz contrar, poţi suferi boli minore.


Săgetător
Astăzi ai o mulţime de lucruri de spus, în special chestiuni ce ţin de latura sentimentală. Felul în care îţi exprimi opiniile poate duce la o mai bună înţelegere cu cei din jur; ar trebui însă să rezişti tentaţiei de a încerca să schimbi mintea altcuiva. La locul de muncă, asigură-te înainte ca şeful tău este într-o dispoziţie bună şi că ai verificat totul înainte de a face o prezentare. Analizează-ţi bugetul înainte de a rezerva o excursie.


Capricorn
Gândurile şi emoţiile tale se vor sincroniza astăzi, iar acest lucru va pune bazele unei relaţii mult mai puternice cu cei din jur şi îţi vor aduce un mai bun echilibru interior. Te bucuri de recunoştinţă din partea celor cu care interacţionezi şi asta pentru că le inspiri încredere. Spre seară, confortul de acasă va fi un motiv de relaxare. În plan profesional, vei câştiga recunoaştere pentru munca pe care o faci.


Vărsător
Astăzi te vei bucura de gesturi de apreciere din partea celor din jur. Apelează la un prieten pentru a te ajuta să dezvălui anumite informaţii importante. Spre seară, vei participa la activităţi sociale, unde vei avea ocazia să fii în centrul atenţiei. Fii creativ în eforturile tale. Nu împrumuta bani sau lucruri personale unor prieteni sau rude, tocmai pentru a evita unele complicaţii mai târziu.


Peşti
Acordă astăzi atenţie informaţiilor pe care le obţii de la străini, întrucât acestea te pot ajuta să înţelegi o situaţie pe care până acum o considerai confuză. Nu ezită să îţi arăţi aprecierea atunci când este cazul. Dacă până acum ai fost nesigur, acum este momentul pentru a face anumite schimbări în viaţa ta personală. Totul pare să se mişte destul de rapid, însă acest lucru nu te deranjează.

 

Horoscopul zilei de azi, 22 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 aprilie 2011


Berbec
Încearcă să-ţi organizezi programul de lucru pe astăzi în aşa fel încât să poţi evita pierderile de timp. Verifică-ţi situaţia financiară, întrucât ai putea avea surpriza să constaţi că ai mai mulţi bani decât credeai iniţial. Spre seară, persoane apropiate îţi vor cere sprijinul, iar tu vei fi fericit să îi ajuţi. Este posibil să dezvălui anumite informaţii importante în mod neintenţionat. La locul de muncă, lipsa fondurilor poate fi un motiv de stress.


Taur
Astăzi ai nevoie de informaţii concrete pentru a putea lua unele decizii majore. Eşti extrem de productiv, iar acest lucru te va ajuta să termini un proiect mult mai devreme decât te aşteptai. Spre seară, va trebui să îţi controlezi gradul de generozitate pentru a te asigura că eşti în limite rezonabile. Vei putea face bani din propriile afaceri astăzi. Atenţie la înşelăciunile emoţionale.


Gemeni
Dacă vei începe ziua cu o evaluare onestă a unei probleme, acesta va fi primul pas în rezolvarea ei. Deşi eşti tentat să vorbeşti cu cineva cu scopul de a afla un adevăr, constaţi că în această perioadă nu eşti pregătit pentru asta. Anulezi în ultimul moment toate planurile din seara aceasta cu scopul de a te odihni. Vei putea afla informaţii interesante dintr-o conversaţie cu cineva apropiat. Încearcă să nu te implici în problemele celorlalţi astăzi.


Rac
Creează-ţi astăzi un plan bine elaborat pentru a-ţi da seama de ce anume ai nevoie pentru a reuşi să demarezi un proiect. O decizie financiară importanţă va fi în discuţii astăzi. Încearcă să îţi stabilizezi emoţiile şi să îţi restabileşti speranţele pe viitor. Posibil să te superi pe cineva apropiat, dacă acesta va lua o hotărâre fără a se consulta cu tine. Acordă-i atenţie partenerului de viaţă astăzi pentru a evita posibile conflicte.


Leu
Astăzi eşti în căutare de confort, de aceea vei încerca să creezi mai multă frumuseţe şi armonie în casa ta. Eşti tentat să faci unele cumpărături prin intermediul internetului. Evita astăzi confuzia mentală şi deschide-ţi inima pentru a explora noi posibilităţi. Unele idei creative te determină să petreci ore suplimentare. La locul de muncă, lasă lucrurile aşa cum sunt pentru moment şi concentrează-te pentru a obţine cel mai mare potenţial.


Fecioară
Confuzia mentală chiar poate fi o problemă pe ziua de astăzi. În plan sentimental, nu apare nici o schimbare în această perioadă, de aceea este momentul să examinezi felul în care te simţi cu adevărat. Speranţa de a termina un proiect astăzi va fi spulberată spre amiază, când o problemă neaşteptată îţi va schimba direcţia de mers. Evită să te implici în problemele celorlalţi şi încearcă să organizezi ceva distractiv spre seară.


Balanţă
Astăzi te confrunţi cu mici probleme de natură financiară, cât şi de sănătate şi poate ar fi timpul pentru o revizuire a situaţiei tale din aceste puncte de vedere. Vei fi inspirat să acorzi timp şi să munceşti pentru o cauză nobilă sau să acorzi mai multă atenţie unei persoane care este nerăbdătoare să îţi calce pe urme. Lipsa banilor ar putea fi de vină parţial pentru problemele de acasă. Eşti predispus la accidente astăzi, dacă nu eşti atent.


Scorpion
Astăzi te confrunţi cu o stare de confuzie, ce te atrage în direcţii opuse, iar asta se întâmplă din cauză că vrei să vezi ambele fete ale unei situaţii. Abţine-te să acorzi prea mult timp şi energie unei persoane care nu apreciază şi refuza să îţi întoarcă favoarea. Cercetează totul înainte de a te angaja într-o schimbare financiară. Ar fi în avantajul tău să stai departe de orice implicare intimă cu un client său coleg.


Săgetător
Deşi în mod normal poţi evita crearea de conflicte, astăzi ai tendinţa de a exagera lucrurile. Idealurile tale au crescut în ultima vreme şi de aceea va fi nevoie de o ajustare înainte de a încerca să pui totul în practică. Eşti tentat să te înscrii la un curs, prin intermediul căruia îţi poţi dezvolta noi abilităţi. Activităţile de grup par a fi destul de relaxante pentru tine. Spre seară, restabileşte-ţi claritatea gândurilor prin meditaţie.


Capricorn
Oportunităţi incitante vor apărea pe parcursul zilei de astăzi, cel mai probabil un parteneriat ce ar putea să îţi îmbunătăţească atât cariera, cât şi viaţa personală. Dacă doreşti să reacţionezi într-o anumită situaţie, va trebui înainte de toate să îţi analizezi sentimentele şi mai apoi gândurile. În privinţa sănătăţii, vor apărea probleme minore cauzate de stress şi oboseală. Nu te implica în asocieri financiare incerte şi nu fi critic.


Vărsător
Astăzi eşti tentat să faci promisiuni care nu par a fi în conformitate cu angajamentele tale. Unele tulburări emoţionale pot apărea cu uşurinţă pe parcursul zilei de astăzi. Spre seară, vei medita cu privire la o problemă financiară. Capacitatea ta de a prelua doar informaţiile de care ai nevoie pare a fi extrem de utilă astăzi. Nu-ţi neglija partenerul de viaţă.


Peşti
Astăzi eşti dornic să visezi şi să te gândeşti la planuri de viitor, cu scopul de a schimba ceva în viaţa ta. O schimbare bruscă de situaţie îţi va dezvălui un adevăr, care pare a fi extrem de greu de acceptat. Evita astăzi exagerările, mai ales în privinţa partenerului de viaţă. Încearcă să afli mai multe în cazul în care doreşti să-ţi începi propria afacere. Atenţie eşti predispus să cazi în capcanei.

 

Horoscopul zilei de azi, 21 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 aprilie 2011


Berbec
Astăzi te bucuri de unele idei geniale, însă va fi nevoie de ceva timp până să reuşeşti să le pui în practică. Pentru a-ţi da seama de ceea ce îţi doreşti şi de ceea ce eşti dispus să faci, îţi va trebui ceva timp. Vei avea parte de o seară deosebită, în contextul unei întâlniri romantice. Ai tendinţa de a fi nerealist din cauza stării emoţionale cu care te confrunţi. Vei avea ocazia să discuţi cu cineva important despre planurile tale de viitor.


Taur
Astăzi vei descoperi noi modalităţi, mult mai creative de a-ţi îndeplini visurile. Unele cheltuieli neprevăzute care apar pe parcursul zilei te vor determina să faci o scurtă reevaluare financiară. Spre seară, vei reuşi să te reechilibrezi spiritual prin intermediul meditaţiei. Te vezi nevoit să dai prea multe răspunsuri în această perioadă, aspect ce te împiedică să te concentrezi asupra a ceea ce ai de făcut. Întâlniri noi şi interesante pot apărea în contextul unor călătorii.


Gemeni
Astăzi eşti inspirat să ceri o mărire de salariu, dat fiind faptul că în ultima perioadă ai muncit mai mult şi ai obţinut rezultate spectaculoase. Eşti extrem de energic şi productiv pe tot parcursul zilei de astăzi. Sfatul unui membru al familiei sau a unui prieten vechi de încredere pare să te ajute enorm astăzi. Vei avea ocazia astăzi să cunoşti oameni noi şi interesanţi prin intermediul unor activităţi legate de serviciu.


Rac
Pentru a-ţi asigura siguranţa pe viitor, astăzi eşti decis să faci o analiză detaliată a bugetului. Dacă vei intra în conflict cu un vecin sau cu un coleg, evită să devii foarte încăpăţânat. Fii atent la exprimare astăzi şi evită să spui anumite lucruri ce ar putea fi dăunătoare mai târziu. Vei putea experimenta circumstanţe neobişnuite spre seară. Ai nevoie de o vacanţă şi nu ar fi rău să te gândeşti mai serios la acest lucru.


Leu
Astăzi vei reuşi să faci o investiţie pe care ţi-o doreai de mult timp, însă fii pregătit să plăteşti pentru calitate, pentru a te asigura că ai ceea ce vrei. E posibil să te confrunţi la un moment dat cu o problemă pe care ai tot ignorat-o în ultima vreme şi nu ar fi rău să îi acorzi atenţie acum. Fii atent, întrucât astăzi ai tendinţa de a face acuze atunci când ceva nu merge bine. Comunici destul de dificil cu colegii de la locul de muncă.


Fecioară
Astăzi eşti în centrul atenţiei, posibil datorită felului tău deschis de a comunica. Vei avea de făcut plăti neprevăzute, iar aceasta te va determina să faci o verificare a situaţiei tale financiare. În contextul unor activităţi de grup, vor apărea noi oportunităţi în plan sentimental, însă cel mai probabil acestea vor fi de scurtă durată. Fii explicit cu cei din jur şi nu lăsa loc de interpretări.


Balanţă
Astăzi te vei confrunta cu ceva probleme financiare şi de sănătate. Eşti productiv pe tot parcursul zilei, vei avea grijă de corespondenţa restantă sau te vei ocupa de lista apelurilor telefonice. Spre seară, fii flexibil şi acceptă o invitaţie în ultimul minut. Vei întâlni persoane ce te vor ajuta să te organizezi mai bine în ceea ce faci şi să îţi formezi noi obiective. Încearcă să fii rezonabil în toate astăzi şi încearcă să îi convingi pe ceilalţi să te urmeze.


Scorpion
Astăzi eşti pregătit să avansezi pe un proiect, însă asigură-te înainte de toate că ai un start bun. Încăpăţânarea ta te poate afecta în diverse contexte, de aceea este bine să ştii unde să te opreşti. Poţi realiza tot ceea ce ţi-ai propus, însă doar dacă eviţi gândirea negativă. Nu eşti prea stabil din punct de vedere emoţional, de aceea fii atent să nu spui lucruri pe care le vei regreta. În plan sentimental, lucrurile par să meargă destul de greu.


Săgetător
Astăzi conştientizezi mult mai uşor totul, aşadar vei reuşi să faci lucrurile mult mai repede şi mai uşor. Mare atenţie, căci graba poate produce accidente. Vei lua în considerare doar sarcinile cu adevărat importante şi te vei baza pe intuiţie mai mult decât de obicei. Pentru a găsi răspunsurile de care ai nevoie, apelează la meditaţie. Foloseşte-te de experienţa pe care o ai pentru a-ţi face noi cunoştinţe. Te concentrezi mai mult pentru a fi atent şi responsabil.


Capricorn
Astăzi ai senzaţia că cei din jurul tău îţi cer ajutorul la nesfârşit; cu toate acestea, tu pari că dai dovadă de generozitate. Spre seară, îţi vei reîmprospăta conştiinţa şi îţi vei orienta atenţia spre lucrurile cu adevărat importante. Te poţi bucura de avantaje majore în plan profesional, dacă vei finaliza anumite proiecte la timp. Te vei bucura de interacţiune cu persoane ce vin din medii diferite. În plan sentimental, vor apărea mici schimbări.


Vărsător
Atenţie, astăzi gândurile tale sunt în conflict cu sentimentele tale. Dacă te vei putea desprinde de aspectele emoţionale ale unei confruntări, vei reuşi să găseşti adevărul în concepţiile celorlalţi. Trebuie să rezişti astăzi tentaţiei de a te răzbuna sau de a te pedepsi pe tine însuţi. Spre seară, încerci să îţi restaurezi sentimentul de echilibrul interior. Te plictiseşti repede, de aceea programează-ţi suficiente activităţi pentru a-ţi menţine interesul activ.


Peşti
Astăzi eşti pus în situaţia de a cântări o decizie financiară şi va trebui să iei în considerare cu atenţie argumentele pro şi contra. Vei reuşi să depăşeşti cu uşurinţă un sentiment de vinovăţie, atunci când cineva va încerca să te facă responsabil. Pentru a-ţi spori gradul de conştientizare a sarcinilor tale, încearcă să schimbi ordinea lucrurilor pe care le ai de făcut. Nu intra în discuţii aprinse şi gândeşte înainte de a acţiona.

 

Horoscopul zilei de azi, 20 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 aprilie 2011


Berbec
Încearcă astăzi să nu ai un comportament egoist şi individualist, altfel rişti să-i superi pe cei dragi; gândeşte-te bine la alegerile pe care le faci şi la modul în care sunt afectaţi şi cei din jurul tău. Ar fi cazul să-ţi organizezi puţin responsabilităţile şi angajamentele înainte de a-ţi putea stabili priorităţile. E posibil să fii nevoit să-ţi abandonezi planurile proprii atunci când o persoană apropiată te va solicita în această seară.


Taur
Menţine-ţi direcţia şi nu uita să-ţi respecţi angajamentele făcute. Cea mai mare provocare pentru tine este aceea de a stabili noi limite în relaţia cu persoanele dragi; simţi nevoia să te simţi mai în siguranţă şi să ai mai multă încredere în tine însuţi. La serviciu, ai putea fi mai eficient dacă ai încerca să afli în ce stadiu se află colegii tăi cu lucrul la un proiect important. Spre seară, reuşeşti să-ţi mai eliberezi sufletul dezvăluind nişte informaţii private unui prieten de încredere. Ai chef de petreceri, se pare.


Gemeni
Astăzi vei fi mai artistic şi mai creativ decât de obicei şi vei căuta să-ţi exprimi talentele prin muzică, artă sau chiar poezie. Ţi-ar fi mai uşor să te descurci în prezent dacă ai face o listă cu toate responsabilităţile curente şi dacă ai încerca să mai delegi o parte din sarcinile tale. Se pare că vei asista la o situaţie în care o persoană apropiată învaţă o lecţie dureroasă de viaţă; nu uita să înveţi din asta şi să eviţi să faci şi tu aceleaşi greşeli. Eşti destul de norocos, însă fii atent la ceea ce spui azi în aşa fel încât să nu regreţi mai târziu. Nu e o zi bună pentru a împrumuta altora bani sau lucruri.


Rac
Eşti tentat să visezi cu ochii deschişi pe tot parcursul zilei, însă vei reuşi totuşi să rămâi cel puţin cu un picior pe pământ. Înainte de a lua o decizie şi înainte de a te implica în conversaţii emoţionale, fii sigur că ţi-ai înţeles şi rezolvat conflictele interioare. E o zi bună pentru a face activităţi pe cont propriu şi mai puţin în grup. Nu releva celorlalţi informaţii personale sau confidenţiale şi nu permite altora să intervină în problemele tale.


Leu
Eşti destul de încrezător astăzi şi reuşeşti să-ţi exprimi cu uşurinţă ideile, chiar dacă de regulă preferi să eviţi confruntările de acest gen. Încearcă să-ţi impui nişte limite clare în relaţiile cu cei dragi şi cu colegii de muncă; în caz contrar, nu vei reuşi să-ţi finalizezi treburile. Spre seară, te implici într-un proiect mai creativ; un hobby de acest gen ţi-ar putea aduce chiar şi nişte bani suplimentari.


Fecioară
Te bucuri astăzi de oportunităţi neaşteptate în plan profesional sau chiar în plan romantic; treci printr-o perioadă promiţătoare, se pare. Rămâi atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi nu uita să fii flexibil. Ai şanse mari să te eliberezi astăzi de un conflict supărător cu un prieten sau cu un membru al familiei. Încearcă să fii mai discret dacă alegi să împrumuţi bani cuiva sau să faci donaţii. Partenerul de viaţă va fi uşor irascibil astăzi.


Balanţă
Rămâi azi cu picioarele pe pământ dacă vrei să termini ziua cu bine; se pare că cei din jur te vor solicita destul de mult pe parcursul zilei. Ai încredere în vocea ta interioară şi mai puţin în informaţiile primite din exterior. E posibil astăzi să ţi se solicite unele împrumuturi; încearcă să fii atent ce sume oferi şi pe ce perioadă de timp accepţi împrumutul. Sunt posibile mici probleme cu persoane de sex feminin din familie.


Scorpion
Se pare că ţi-ai asumat o serie de responsabilităţi suplimentare în ultima perioadă şi simţi că cedezi; e cazul să mai delegi din acestea, ca să poţi câştiga mai multă libertate de mişcare. Cei din jurul tău îţi vor răspunde astăzi pozitiv la solicitări, aşa că exprimă-ţi nevoile cu încredere. Spre seară, încearcă să-ţi evaluezi puţin situaţia financiară, ca să te asiguri că totul e în regulă. Nu te aştepta la prea mult sprijin din partea partenerul de viaţă acum.


Săgetător
Dacă vrei să ai o viziune clară şi corectă asupra situaţiei tale curente din punct de vedere financiar, ar trebui să verifici cu mare atenţie fiecare chitanţă sau factură din gestiune. E cazul să restaurezi ordinea atât acasă, cât şi la birou; doar aşa vei putea atrage noi oportunităţi. Abordează totul dintr-un unghi mai optimist şi mai încrezător. Sunt posibile unele probleme cu stomacul, mai ales dacă n-ai prea fost atent în ultima perioadă la dieta ta. Concentrează-te pe viaţa profesională pentru moment.


Capricorn
E posibil astăzi să te confrunţi cu un conflict de putere; se pare că cineva din jurul tău crede că deţine controlul asupra ta. Încearcă să nu mai fii aşa secretos şi împărtăşeşte şi altora din informaţiile tale, pentru că totul e spre binele tău. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, fii atent. Dacă vrei să eviţi un conflict de natură verbală, încearcă să accepţi un compromis.


Vărsător
Încă de dimineaţă, se pare că te trezeşti cu foarte multe treburi pe cap. Încearcă să-ţi organizezi sarcinile, stabileşte-ţi priorităţile cu atenţie şi rămâi flexibil pe tot parcursul zilei, pentru că va fi nevoie să-ţi mai schimbi unele planuri. E o perioadă în care te simţi destul de puternic şi în care imaginaţia ta este suficient de bogată. Fii atent azi să nu faci gafe sau să nu creezi altora probleme din neatenţie şi nu divulga informaţii secrete, chiar dacă simţi nevoia unei schimbări.


Peşti
După o perioadă în care ai fost destul de insistent, reuşeşti în sfârşit astăzi să te faci auzit. Nu uita că este esenţial pentru tine să fii bine informat, dacă vrei să progresezi. Sunt posibile mici conflicte acasă; cu toate acestea, nu-ţi fie frică să vorbeşti cu rudele tale sau cu prietenii apropiaţi despre problemele tale personale, care te stresează şi care te fac să te simţi agitat. În viaţa sentimentală, se pare că persoana iubită nu-ţi înţelege foarte bine nevoile, aşa că trebuie să găseşti o metodă mai bună de a i le comunica.

 

Horoscopul zilei de azi, 19 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 aprilie 2011


Berbec
Astăzi vei avea mai mult timp pentru a face unele schimbări personale şi pentru a te organiza din punct de vedere spiritual. Vei obţine pe parcursul zilei de astăzi informaţii importante şi noutăţi neaşteptate, ce ţi-ar putea schimba ideile cu privire la potenţialul tău pe viitor. Te bucuri de dragoste, apreciere şi devotament din partea celor din jur. Eşti tentat să pui cât mai multe întrebări cu scopul de a simplifica diverse probleme cu care te confrunţi.


Taur
Astăzi eşti inspirat să faci anumite transformări de natură spirituală. Te simţi mult mai responsabil şi dedicat în privinţa muncii tale; te angajezi în diverse activităţi ce vizează o pregătire şi o restabilire a ordinii şi echilibrului tău interior. Fii însă prudent în relaţiile cu cei din jur, întrucât unele prezenţe pot fi înşelătoare. Dacă vei intra în dezbateri filozofice cu prietenii, acestea pot degenera în discuţii în contradictoriu.


Gemeni
Ziua de astăzi pare a fi destul de confuză pentru tine, posibil din cauza unor neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Prin urmare, comunicarea este singura soluţie în contextul de faţă. Nu evita meditaţia astăzi, întrucât astfel îţi vei putea extinde gradul de înţelepciune şi încredere în propriile forţe. În plan profesional, te bucuri de aprecieri din partea şefului, posibil de pe urma unei sarcini finalizate cu bine. Evită astăzi situaţiile prea complicate.


Rac
Astăzi eşti predispus să iei anumite decizii pripite şi asta ar putea modifica uşor stabilitatea mişcărilor tale. Încearcă o scurtă organizare a laturii tale interioare, pentru a-ţi asigura poziţia pe viitor. Ai tendinţa de a fi uşor neglijent în privinţa relaţiilor familiale, iar asta nu pare a fi un aspect deloc favorabil. Spre după-amiază, ai şanse mari să călătoreşti alături de prieteni, iar conversaţia şi divertismentul par a fi cele mai bune remedii pentru tine.


Leu
Începi ziua cu mici probleme de echilibru emoţional, iar remediul cel mai bun în acest caz este să îţi urmăreşti sentimentele. Nu ignora astăzi mesajele spirituale, întrucât acestea vor putea modifica considerabil perspectivele tale de viitor. A doua parte a zilei promite schimbări majore şi progrese din punct de vedere profesional. Lipsa de fonduri poate cauza stres, ţinând cont că situaţia ta financiară pare a fi destul de incertă în prezent.


Fecioară
O zi destul de grea, posibil şi datorită raportului scăzut de energie, precum şi a unor mesaje şi noţiuni contradictorii. Acordă-ţi mai mult timp pentru a procesa şi pentru a reuşi să integrezi în programul tău anumite idei pe care le ai de ceva vreme. Evită astăzi să furnizezi anumite informaţii de natură personală. Spre după-amiază, pot apărea oferte de asocieri, precum şi călătorii scurte în interes de serviciu.


Balanţă
Astăzi intuiţia te poate ajuta mai mult ca oricând. Pentru a fi mai sigur pe propriile puteri, ar trebui să te opreşti din activităţile tale şi să arunci o privire asupra imaginii de ansamblu; astfel, vei realiza ce compromisuri trebuie să faci pe parcursul zilei pentru ca totul să fie bine. Vei avea posibilitatea de a investi în această perioadă în asocieri profitabile. Şantajul emoţional precum şi supraestimarea te pot dezavantaja enorm astăzi; evită-le!


Scorpion
O stare de frică nejustificată va limita mişcările tale de astăzi, prin urmare fii atent la sentimentele tale pentru a-ţi da seama dacă este cazul unei schimbări. Planurile noi spre seară pot fi binevenite, întrucât te vor încuraja să te orientezi spre noi posibilităţi în următoarele săptămâni. În plan familial, incertitudinile pot crea tensiuni, însă remediul cel mai bun în acest caz par a fi diversele activităţi sportive alături de cei dragi.


Săgetător
Astăzi va trebui să îţi revizuieşti priorităţile şi să te concentrezi mai mult pentru a putea obţine ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Nu îţi face griji în cazul în care nu te bucuri de prea multă energie astăzi, căci în următoarele două zile vei atinge un maximum de randament. Seara o vei petrece în compania celor dragi, prilej cu care ai ocazia de a le arăta cât de mult îi apreciezi. Toate visele tale au potenţialul de a deveni realitate. În plan profesional ai ocazia de a face progrese remarcabile.


Capricorn
Astăzi te confrunţi cu o oarecare stare de confuzie emoţională şi, de aceea, vei avea nevoie de puţină meditaţie, pentru a aduce lucrurile înapoi la o stare de echilibru. Te vei simţi mult mai stabil după o perioadă de recreere psihică. Spre seară, relaxează-te lăsându-ţi imaginaţia liberă şi explorând noi idei. În plan profesional, eşti extrem de inspirat şi te bucuri de o gândire pozitivă. Evită însă să îi impresionezi pe ceilalţi cu atitudini prea generoase.


Vărsător
Astăzi, timpul îţi va permite să te relaxezi mai mult sau să schimbi ceva în plan spiritual. În cazul în care te hotărăşti să rezolvi o problemă, nu ezita să pui întrebări directe. Majoritatea activităţilor de astăzi vor promova armonia interioară. Eşti predispus la unele pierderi, posibil obiecte de valoare sau de natură socială. Nu rata ocazia de a lucra la domiciliu astăzi, căci astfel vei putea evita stările de tensiune.


Peşti
Astăzi eşti extrem de intuitiv şi hotărât să îţi foloseşti energia cu scopul de a transforma totul în bucurie şi bunăstare. Vei reuşi astfel să te reechilibrezi din punct de vedere fizic, cât şi emoţional, aspect ce îţi va reda încrederea în tine. Vei putea să lucrezi în detalii fine şi să prezinţi cele mai bune propuneri la locul de muncă. De asemenea, eşti în măsură să faci modificările pe care le simţi a fi necesare. Eşti o prezenţă plăcută pentru toţi cei din jur.

 

Horoscopul zilei de azi, 18 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 aprilie 2011


Berbec
Dacă vei renunţa astăzi să respecţi chiar fiecare regulă, vei fi capabil să faci lucrurile mult mai eficient. Un conflict cu o persoană din familie ar putea fi rezolvat dacă vei fi dispus să faci un compromis simplu şi dacă vei avea mai multă răbdare. E posibil azi să recuperezi nişte documente sau cărţi pe care le credeai pierdute; încearcă să reiei puţin căutările. Acasă, au apărut brusc nişte schimbări aparent alarmante. Încearcă nu te laşi acaparat de gelozie astăzi.


Taur
Încearcă să-ţi menţii astăzi energia şi starea de bună-dispoziţie, indiferent de ce se va întâmpla. Dacă alţii vor încerca să scape de responsabilităţi şi să lase totul pe capul tău, încearcă să impui nişte limite şi să ţi le faci cunoscute. Fii mai atent asupra posesiunilor personale şi fereşte-te de persoane suspecte. Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile, ar fi cazul să te înscrii la nişte cursuri. Te bate gândul să te implici într-un nou parteneriat de afaceri sau într-o nouă relaţie.


Gemeni
Îţi va fi imposibil astăzi să duci la final tot ce ţi-ai propus, aşa că relaxează-te şi permite-ţi să mai amâni o parte din sarcini pe mâine. Te aşteaptă o zi plăcută şi plină de activităţi relaxante. În plan casnic, te poţi aştepta la unele opoziţii din partea unor membri de familie. Fereşte-te de cei ce par să aibă convingeri extrem de puternice. Comunicarea este punctul tău forţe şi eşti capabil să-i convingi pe ceilalţi să fie de acord cu punctul tău de vedere.


Rac
Reuşeşti astăzi să te mai eliberezi de o serie de obligaţii şi angajamente şi te bucuri de activităţi mai plăcute. Dacă vei încerca să-ţi acorzi câteva ore pentru a-ţi reechilibra gândurile şi sentimentele meditând, vei descoperi unele dorinţe şi vise mai vechi de care uitaseşi. Vei fi nevoit astăzi să petreci puţin timp pentru a rezolva nişte probleme de natură contabilă sau financiară. Nu te sfii să-ţi promovezi interesele proprii.


Leu
Astăzi vei fi puţin mai leneş decât de obicei şi vei prefera să laşi treburile deoparte şi să te relaxezi. Fii dispus să permiţi unei alte persoane să stabilească detaliile cu privire la un eveniment viitor la care contribui; în acest fel, te vei putea concentra asupra altor aspecte. Spre seară, e posibil să ai parte de clipe romantice; planifici o seară mai specială alături de persoana iubită. Încearcă să-ţi controlezi totuşi nervii atunci când ai de-a face cu partenerul de viaţă.


Fecioară
Astăzi te vei simţi inspirat să te ocupi de activităţi creative; foarte posibil, e vorba de o redecorare. Nu te mai îngrijora din cauza tuturor sarcinilor de pe lista ta; marea majoritate pot aştepta până mâine. Îţi petreci seara în compania unui partener sau a unui prieten, alături de care pui la punct un plan mai solid pentru viitor. Simţi nevoia să socializezi, însă ar fi cazul să te ocupi de problemele medicale care te sâcâie dacă vrei să nu ai surprize.


Balanţă
Pregăteşte-te pentru o zi plină de relaxare şi divertisment. Ai ocazia să îţi recapeţi energia şi starea de bună-dispoziţie şi să te pregăteşti astfel pentru o nouă săptămână de muncă. Cei din jurul tău vor fi uşor cam nerăbdători astăzi; încearcă să nu faci din problemele lor o grijă prioritară. Dacă vei participa azi la un eveniment social, ai şanse să întâlneşti o persoană de interes din punct de vedere sentimental. Ai mici probleme cu prietenii, care nu par să-ţi înţeleagă situaţia.


Scorpion
Încă de dimineaţă, vei avea de-a face cu o serie de evenimente neaşteptate; mai mult ca sigur, azi vei fi nevoit să-ţi anulezi sau să-ţi reprogramezi unele întâlniri sau activităţi de făcut. Totuşi, acest context te va ajuta să te simţi mai inspirat şi să optezi pentru activităţi artistice sau creative. Încearcă, pentru moment, să te gândeşti numai la tine şi lasă problemele altora. Dacă vei adera la noi grupuri, ai şanse să legi relaţii noi şi interesante.


Săgetător
Asigură-te la ceea ce faci astăzi şi reflectă asupra vorbele pe care le-ai spus; în caz contrar, te vei confrunta cu mici probleme de integritate. Ai multe pe cap în această perioadă, însă nu vei ezita să mai delegi din responsabilităţi sau să amâni unele sarcini, mai ales atunci când vei primi o invitaţie interesantă la distracţie. E o zi în care te concentrezi destul de bine; ai putea să te gândeşti la unele schimbări în ceea ce te priveşte, pentru a-ţi îmbunătăţi look-ul şi pentru a antrena mai multe activităţi sociale.


Capricorn
Astăzi va fi o zi în care vei prefera mai degrabă să te distrezi şi să te relaxezi. Încetează-te să te mai chinui să convingi pe cineva apropiat să vadă lucrurile aşa cum le vezi şi tu; urmează-ţi inima. Eşti mai creativ decât de obicei, aşa că e posibil să planifici o întâlnire romantică pentru această seară. Nu te aştepta ca fiecare persoană nou-cunoscută să fie pe deplin sinceră. Atenţie – distracţia te va costa astăzi mai mult decât îţi permiţi.


Vărsător
Treci printr-o perioadă în care reuşeşti să te concentrezi mai mult asupra propriei persoane, în defavoarea celorlalţi. Faci planuri să socializezi sau pur şi simplu să te relaxezi. Un prieten excesiv de sensibil va avea nevoie de ajutorul tău pentru a putea depăşi nişte probleme sentimentale. Încearcă să nu-ţi impui punctele de vedere în mod forţat în discuţiile cu ceilalţi; vei reuşi astfel să legi doar relaţii de scurtă durată. E timpul să faci unele schimbări în plan profesional.


Peşti
Astăzi te bucuri de mai mult optimism şi reuşeşti să întrezăreşti oportunităţile din viitor. Cât timp eşti relaxat şi ai gânduri pozitive, poţi atrage şi mai multe lucruri bune în viaţa ta. Încearcă să nu-ţi pierzi răbdarea astăzi; în scurt timp, proiectele tale vor reuşi să aibă succes. Simţi nevoia de ceva competiţie şi e posibil să faci o călătorie, fie de afaceri, fie de plăcere.