Horoscopul zilei de azi 1 aprilie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 1 aprilie 2011


Berbec
Restricţiile din jurul tău te-ar putea determina astăzi să te gândeşti cu atenţie înainte de orice mişcare pe care doreşti să o faci. Din punct de vedere profesional, constaţi că în această perioadă anumite progrese sunt destul de dificil de realizat. Spre seară, meditaţia te-ar putea ajuta să depăşeşti anumite stări emoţionale din sfera personală. Unele sfaturi sau opinii din exterior te-ar putea intriga astăzi.


Taur
Astăzi eşti tentat să exprimi totul cu ajutorul cuvintelor, dând astfel senzaţia unui plus de putere, însă gândeşte cu atenţie tot ceea ce zici. Pentru a evita anumite emoţii, angajează-te în diverse activităţi fizice suplimentare sau într-o meditaţie profundă. Evită astăzi orice afacere în care nu pari a fi lămurit pe deplin. Încerci să apelezi la noi moduri de exprimare, însă este posibil ca acestea să nu te prea avantajeze momentan.


Gemeni
Starea emoţională cu care te confrunţi astăzi te poate ghida, în cele din urmă, spre aflarea unor adevăruri importante. La locul de muncă, alegi să faci totul pe cont propriu, însă, pentru a obţine cele mai bune rezultate în acest mod, vei avea nevoie spre după-amiaza de o reorganizare a priorităţilor. Pentru un succes garantat, gândeşte totul înainte de a acţiona. Nu neglija astăzi relaţia de cuplu.


Rac
Gândeşte-te astăzi la visele tale dintr-un unghi mai spiritual şi astfel vei avea posibilitatea de a progresa cu un minim de efort. Starea ta de spirit te va influenţa să restabileşti ordinea în cadrul căminului, spre seară. Fii prudent la locul de muncă şi evită să te implici în prea multe discuţii ce i-ar putea afecta, în cele din urmă, pe cei din jurul tău. După-amiază, fă-ţi timp pentru a ajuta un prieten aflat în dificultate.


Leu
Astăzi ai tendinţa de a te concentra prea mult pe munca ta, iar asta ţi-ar putea influenţa uşor starea de spirit. Încearcă să îţi rezervi mai mult timp pentru odihnă şi relaxare, chiar dacă asta presupune reprogramarea unui angajament. Spre seară, un apel telefonic te poate pune în legătură cu o persoană din trecut. La locul de muncă, e indicat să nu permiţi anumite presiuni excesive.


Fecioară
Stai departe astăzi de persoane care practică o gândire negativă şi asta cu scopul de a păstra aspectele pozitive ale vieţii tale. În cazul unui conflict cu o persoană apropiată, cea mai bună metodă la care poţi apela este aceea de a nu face nimic până gândirea celuilalt nu va fi mai echilibrată şi flexibilă. Simţi nevoia de a te implica în grupuri ce îţi oferă ocazia unor activităţi fizice, cu scopul de a te relaxa.


Balanţă
Pentru a nu te considera la un moment dat dezinformat, apelează la diverse strategii pentru a verifica informaţiile din surse multiple. Îţi petreci ziua de astăzi urmărind bucuriile simple şi sarcinile uşoare, tocmai în ideea menţinerii echilibrului emoţional. Prin urmare, este bine să eviţi astăzi orice decizie cu caracter obligatoriu. Fii prudent, în special cu manipularea utilajelor sau obiectelor periculoase.


Scorpion
Astăzi, ţi se pare dificil să te deplasezi în orice direcţie, posibil din cauza stării de spirit pe care o ai sau din cauza lipsei de organizare. Ai tendinţa să te implici într-un demers artistic, cu scopul de a ocoli energiile emoţionale. Evită astăzi să faci promisiuni pe care nu le poţi păstra; în caz contrar, ai putea pierde un prieten important sau un contract de afaceri. Simţi nevoia de a face ceva energic şi diferit în seara asta.


Săgetător
Încearcă astăzi să te concentrezi îndeosebi pe problemele tale personale şi să încetezi să te mai îngrijorezi pentru alţii şi asta pentru a avea posibilitatea de a-ţi ţine sub control sentimentele. În plan profesional, ai şanse mari de reuşită astăzi. O reorganizare succintă a situaţiei tale financiare, te-ar putea elibera de anumite griji pe viitor. Astăzi, anumite oferte pe care le faci pot fi în avantajul tău.


Capricorn
Astăzi, stabilitatea emoţională vine din interior, prin urmare renunţă la situaţiile în care nu deţii controlul. Se iveşte o nouă oportunitate de a-ţi extinde veniturile, prin urmare analizează totul cu atenţie pentru a lua în zilele ce urmează o decizie finală. Rişti astăzi, din neatenţie, să divulgi anumite informaţii private. Nu fi timid atunci când este vorba de promovarea propriilor interese.


Vărsător
Astăzi vei găsi calea cea mai bună de a-ţi menţine echilibrul emoţional şi chiar poţi fi, la un moment dat, inspirat să faci o schimbare radicală. Deşi pare dificil să renunţi la anumite obiceiuri din trecut, aceasta este singura cale de a trăi mai liber în viitor. În cazul în care împărtăşeşti experienţe cu cineva apropiat, evită să dai sfaturi. Epuizarea ar putea duce în timp la probleme de sănătate minore.


Peşti
Se pare că în ultimele zile ai reuşit să ajungi la un echilibru; fii prudent şi pe viitor. Dacă te vei uita peste detaliile unei tranzacţii de afaceri, vei descoperi o problemă ce va trebui să fie abordată imediat. Vei putea însă îndrepta totul printr-un simplu apel telefonic. Fă-ţi timp pentru a lua decizii cu privire la obiectivele tale profesionale şi încearcă să te concentrezi mai mult pe chestiuni legate de securitatea financiară.

 

Previziuni generale 26 februarie - 1 aprilie 2011

 
    Previziuni generale 26 februarie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Asteroizii de lângă noi 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Asteroizii de lângă noi 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

O stea pentru fiecare 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    O stea pentru fiecare 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Banii sau viața 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Banii sau viața 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Berbec, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Berbec, 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Taur, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Taur, 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Gemeni, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Gemeni, 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Rac, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Rac, 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Leu, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Leu, 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Fecioară, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Fecioară, 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Balanță, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Balanță, 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Scorpion, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Scorpion, 26 martie - 1 aprilie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Săgetător, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Săgetător, 26 martie - 1 aprilie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Capricorn, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Capricorn, 26 martie - 1 aprilie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Vărsător, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Vărsător, 26 martie - 1 aprilie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Pești, 26 martie - 1 aprilie 2011

 
    Horoscop Urania Pești, 26 martie - 1 aprilie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscopul zilei de azi 26 martie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 26 martie 2011


Berbec
Astăzi e indicat să te organizezi din punct de vedere financiar şi asta pentru a te bucura în weekend de mai mult confort şi stabilitate. Poţi face, de asemenea, împreună cu cei dragi, planuri de viitor astăzi. Evită investiţiile în această perioadă, întrucât poţi fi uşor dezamăgit din cauza acestora. Din punct de vedere profesional, te poţi bucura de avantaje enorme dacă reuşeşti să finalizezi la timp un proiect.


Taur
Ziua de astăzi te va inspira să îţi extinzi eforturile de creaţie, precum şi conexiunile sociale. Se pare că o schimbare, pe care o vreme ai evitat-o, va deveni necesară. Încearcă astăzi să te organizezi cu privire la sarcinile şi responsabilităţile pe care le ai, pentru a te bucura de mai multă libertate în weekend. Relaţia cu partenerul de viaţă va deveni mult mai puternică în această perioadă.


Gemeni
Un prieten nou, cu care vei stabili o oarecare legătură în weekend, te poate ghida spre a-ţi extinde anumite viziuni, iar totul pare a fi în cele din urmă o provocare pentru a privi lucrurile dintr-un unghi mai complet. În cazul în care hotărăşti să te implici într-o organizaţie caritabilă, te vei bucura de mari satisfacţii. Pot apărea astăzi unele situaţii neprevăzute ce te vor scoate din rutina zilnică.


Rac
Astăzi apar diverse ocazii de a te extinde din punct de vedere social, pentru o perioadă de câteva săptămâni. Acest lucru te va determina să iei noi hotărâri şi să fii cu mult mai optimist. Vei fi tentat să faci unele cercetări cu scopul de a-ţi realiza cât mai repede visele. Evită astăzi orice bârfă, întrucât asta îţi poate ştirbi din reputaţie. O perioadă deloc ideală pentru a socializa cu clienţi sau colegii de serviciu.


Leu
Începi ziua foarte încrezător în propriile puteri şi eşti caracterizat de un puternic sentiment de angajament. Astăzi vei avea ocazia de a aborda proiecte sau obligaţii mai vechi, cu scopul de a le completa sau chiar finaliza. Vei avea nevoie de meditaţie pentru a corela armonios gânduri şi sentimente cu persoana iubită. În cazul tău, dragostea şi romantismul sunt destul de evidente astăzi.


Fecioară
O conversaţie cu o persoană străină te poate determina să priveşti lucrurile dintr-un punct de vedere mult mai realist. Spre seară, ai ocazia să te relaxezi participând la un proiect distractiv, alături de prieteni apropiaţi. Ai şanse mari astăzi să finalizezi unele afaceri importante. Diverse activităţi fizice te vor face să te simţi mult mai bine, într-un timp relativ scurt. Nu renunţa la unele idei astăzi, întrucât se pot dovedi a fi bune.


Balanţă
Astăzi eşti tentat să iei decizii în numele altor persoane, situaţie ce nu pare să te avantajeze prea mult. Anumite informaţii noi te vor motiva să renunţi la unele mentalităţi învechite. Poţi consolida astăzi o parte din relaţiile tale, dacă vei apela îndeosebi la comunicare. Reuşeşti să socializezi în mod armonios la locul de muncă, aspect ce te avantajează atât în relaţia cu colegii, cât şi cu şeful.


Scorpion
Astăzi, optimismul de care dai dovadă va fi contagios pentru mulţi din jurul tău. Înainte de a lua decizii, asigură-te că eşti îndeajuns de echilibrat şi realist. Interacţionând mai mult decât de obicei, vei avea ocazia să îţi restabileşti echilibrul emoţional într-o relaţie cu cineva apropiat. Parteneriatele de afaceri se dovedesc a fi destul de profitabile astăzi. Evită bârfele şi concentrează-te pe ceea ce ai de făcut.


Săgetător
Astăzi, sincronizarea va fi cuvântul de ordine, prin urmare e indicat să te concentrezi în continuare pe aspecte legate de viitor. Este posibil să ai ceva dificultăţi cu o persoană străină, păstrează-ţi calmul. Prin intermediul unor activităţi de grup, se vor ivi diverse oportunităţi în plan sentimental. Pentru a evita o situaţie financiară dificilă, încearcă să eviţi anumite obiceiuri mai vechi.


Capricorn
Astăzi ai ocazia să îţi îmbunătăţeşti considerabil relaţiile cu cei din jur. Ai, de asemenea, oportunităţi de a pune în practică un plan mai vechi, pentru care va trebui să îţi dedici mai mult timp. Vei fi eficient în tot ceea ce faci, prin urmare nu da curs presiunilor din jurul tău. Felul în care comunici astăzi îţi va aduce popularitate, ceea ce îţi va reda încrederea în tine.


Vărsător
Astăzi dai dovadă de mai multă generozitate decât de obicei, ceea ce te determină să îţi desfăşori activitatea în armonie. Consideri, la un moment dat, că ai neapărată nevoie de sprijin de la o persoană din exterior. Ţine cont de sugestiile unor prieteni noi, întrucât astfel vei putea progresa din punct de vedere profesional. Eşti tentat să închei unele acorduri cu prieteni sau rude apropiate, cu scopul de a călători.


Peşti
Astăzi eşti nevoit să dezvolţi un proiect în etape, prin urmare începe cu un plan de acţiune înainte de a lua măsuri concrete şi asigură-te că iei în considerare absolut toate aspectele. Vei avea ocazia de a restabili echilibrul în anumite relaţii cheie, dacă vei fi dispus să faci mici compromisuri şi dacă vei apela la o comunicare onestă. La locul de muncă, e posibil să petreci ceva ore suplimentare astăzi.

 

Horoscopul zilei de azi 25 martie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 25 martie 2011


Berbec
În prima jumătate a zilei, eşti hotărât să finalizezi anumite proiecte mai vechi, pentru că după-amiază să te concentrezi mai mult pe anumite proiecte ce le consideri mai interesante. E o zi ideală pentru a lua decizii profesionale sau pentru a face investiţii profitabile. Contribuţia ta în cadrul unei organizaţii îţi va spori reputaţia şi îţi va deschide calea spre noi oportunităţi profesionale.


Taur
Astăzi vei avea parte de multe schimbări de situaţie, de aceea este indicat să fii cât mai flexibil pe tot parcursul zilei. Încearcă astăzi o organizare a bugetului, pentru a putea exclude astfel anumite iluzii financiare. În cazul în care întâmpini dificultăţi în plan sentimental, este bine să ai încredere în instinctele tale. Încearcă să faci ceea ce îţi doreşti şi nu ceea ce consideră alţii că ar trebui să faci.


Gemeni
Astăzi eşti tentat să pui accent îndeosebi pe o relaţie de prietenie şi pe anumite activităţi cu caracter social. Ar putea apărea din senin nişte bani, chiar atunci când vei avea mai multă nevoie de ei. Încearcă să gândeşti pozitiv atunci când lucrurile nu merg bine şi ia ca exemplu experienţele unui coleg pentru a finaliza totul cu succes. Evită confruntările cu persoane apropiate astăzi şi fă unele modificări în scopul de a elimina tensiunea.


Rac
Astăzi dai dovadă de multă stabilitate şi rezistenţă în tot ceea ce faci. Încearcă o reorganizare a problemelor cu caracter personal pentru a putea face în timp schimbările pe care ţi le doreşti. Dacă eşti nevoit să iei decizii pe termen lung, gândeşte totul în detaliu şi evită să semnezi contracte cu caracter obligatoriu astăzi. Va fi necesar să faci şi mici compromisuri pe parcursul zilei de azi.


Leu
Începi ziua cu o revizuire a bugetului şi încerci să găseşti diverse soluţii viabile, cu scopul de a-ţi forma o viziune mai realistă asupra problemelor tale. Posibil să te confrunţi astăzi cu mici probleme de sănătate. Vei avea ocazia să cunoşti persoane noi, ce te pot ajuta în conturarea obiectivelor tale. Anumite dorinţe ce apar pe parcursul zilei pot fi totuşi destul de costisitoare, prin urmare fii precaut.


Fecioară
Astăzi pari a fi destul de încrezător în tot ceea ce faci şi este foarte posibil la un moment dat să fii pus în postura de a lua unele decizii, apelând la înţelepciune. Spre seară, nu ezita să dai curs unor invitaţii, întrucât ai astfel ocazia să te distrezi pe cinste. Încearcă astăzi să fii echitabil în relaţiile cu persoane apropiate. Este posibil să te implici în diverse activităţi ce îţi vor permite să te apropii mai mult de anumite persoane.


Balanţă
Astăzi vei descoperi noi informaţii ce vor putea contribui la îmbunătăţirea situaţiei tale familiale. Ai ocazia să îţi etalezi abilităţile de bun orator, în diverse contexte, în special la locul de muncă. Evită astăzi să faci promisiuni şi fii atent, întrucât unele evenimente neprevăzute te pot perturba. Cel mai indicat ar fi să te acomodezi cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, fără a încălca responsabilităţile pe care le ai.


Scorpion
Astăzi ai diverse ocazii de a schimba ceva în viaţa ta, dar asta cu condiţia de a fi îndeajuns de pregătit pentru asta. Cineva va încerca să te inducă în eroare, apelând la unele strategii emoţionale; fii precaut. Vei avea astăzi puterea de a-ţi consolida stabilitatea emoţională prin intermediul unei meditaţii, spre seară. Vei constata că ai nevoie de o reevaluare a situaţiei tale actuale. Evită confruntările astăzi.


Săgetător
Eşti dornic de a-ţi asuma o mare responsabilitate la locul de muncă, iar acest lucru îţi va aduce mari satisfacţii şi îţi va consolida reputaţia şi imaginea în societate. Astăzi ai tendinţa de a-ţi neglija anumite nevoi personale, tocmai din dorinţa de a-i ajuta pe alţii. În cazul în care nu călătoreşti astăzi, vei elabora planuri de a face acest lucru. Înainte să te angajezi în orice fel de activitate, asigură-te înainte.


Capricorn
Începi ziua destul de confuz şi ar fi bine să îţi dedici ceva timp în scopul de a-ţi restaura pacea interioară. Astăzi vei fi foarte apreciat pentru abilităţile tale, în contextul în care vei reuşi remedierea unui conflict între doi colegi la locul de muncă. Ar trebui însă să îmbunătăţeşti sau să combini anumite aspecte ale vieţii tale pentru a accelera progresul în anumite situaţii. Vei avea parte de ceva promisiuni deşarte astăzi.


Vărsător
Dacă vei acţiona astăzi în conformitate cu temerile şi iluziile tale, vei putea astfel echilibra anumite gânduri, sentimente şi acţiuni. Spre seară, ai ocazia de a participa la activităţi noi, inovatoare. Anumite oportunităţi de a ieşi cu colegii sau cu clienţii vor fi în avantajul tău astăzi. Ai putea deveni la un moment dat foarte conştient de anumite circumstanţe. E indicat să deţii controlul astăzi pentru a evita direcţiile greşite.


Peşti
Astăzi vei fi constrâns să conştientizezi anumite aspecte ce te vor inspira treptat să te gândeşti la un nou început sau la un nou proiect. Va trebui să ai îndeajunsă răbdare astăzi, în cazul în care persoana iubită poate deveni extrem de vulnerabilă. Ai ocazia să vizitezi prieteni sau rude pe care nu le-ai mai văzut demult şi prin intermediul cărora poţi face noi conexiuni. E posibil să ai ceva dificultăţi în a-ţi controla emoţiile.

 

Horoscopul zilei de azi 21 martie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 martie 2011


Berbec
Astazi esti destul de deschis spre a-i ajuta pe cei din jurul tau. Vei fi nevoit sa analizezi unele oferte si documente pe care le-ai tot amanat si in functie de care va trebui sa iei o decizie. Ai ocazia acum sa te bucuri de satisfactii enorme, de pe urma unor eforturi de imbunatatire a situatiei financiare. Posibil sa ai parte de dispute cu o persoana care locuieste in vecinatate; fii diplomat.


Taur
Continui sa lucrezi astazi la un proiect in curs de realizare si te vezi nevoit sa soliciti mai multe informatii de la experti. Vei experimenta un sentiment de renastere, ce te va pregati in vederea unor posibilitati minunate pe viitor. In plan profesional, ai ocazia sa iti dovedesti valoarea, concentrandu-te pe obtinerea unor rezultate exceptionale si evitand orice politica de birou sau barfa. Poti sustine pe cineva apropiat astazi.


Gemeni
O schimbare de situatie te poate determina astazi sa petreci intreaga zi incercand sa clarifici o situatie confuza. Evita conflictele, lasandu-i pe altii sa ia decizii, in timp ce tu concentreaza-te pe mentinerea armoniei interioare. Accesezi Internetul pentru a afla mai multe detalii despre o problema de sanatate. Deciziile pe care esti nevoit sa le iei nu coincid deloc cu dorintele tale, din pacate.


Rac
Petrece astazi o zi impreuna cu prietenii sau cu membrii familiei, ori ia o pauza pentru a vedea un film sau pentru a citi o carte ce pare sa te intereseze. Ai grija, intrucat anumite energii iti pot distrage atentia si pot provoca astfel accidente. Astazi, carisma de care dai dovada va atrage atentia celor din jur. Intereseaza-te cat de costisitor poate fi un nou proiect pe care vrei sa il incepi, inainte de a semna vreun document.


Leu
Constati astazi ca ai nevoie de mai mult timp pentru a te reface din punct de vedere emotional. Apeleaza la meditatie pentru a-ti recapata starea de echilibru si pentru a-ti organiza gandurile. In ceea ce priveste o achizitie importanta, te vezi nevoit sa astepti ceva mai mult pentru a obtine ceea ce vrei. Ar fi indicat sa petreci mai mult timp cu persoane care au mai multa experienta decat tine.


Fecioară
Incepi ziua cu un plan de distractie si asta nu e rau. Vei reusi sa faci anumite investitii in casa, pe care ti le doresti de mult, dar care in cele din urma ar putea provoca un conflict cu unii membri ai familiei. Incearca totusi sa fii echitabil in relatiile cu ceilalti. Anumite practici spirituale iti vor ghida abilitatile psihice spre un nou nivel si astfel vei avea ocazia de a percepe totul dintr-un unghi diferit.


Balanţă
Progresele pe care le faci astazi vor avea la baza, in special, dorinta ta de a avansa din punct de vedere profesional. O invitatie in ultimul moment te poate bulversa, insa nu ar fi rau totusi sa o accepti. Ziua de astazi pare a fi o zi a compromisurilor pentru tine. O calatorie scurta iti poate aduce intalniri romantice si cunostinte noi. Esti destul de rezervat astazi in privinta cheltuielilor si asta nu e rau.


Scorpion
Astazi pari ca esti o prezenta placuta si, drept dovada, te bucuri de aprecieri din partea celor din jur. Lasa in urma trecutul si incearca sa te echilibrezi din punct de vedere emotional. Cu sanatatea nu pare sa stai prea bine astazi; esti predispus la infectii si febra. Atentie si cu alimentatia in aceasta perioada, intrucat ai tendinta de a lua in greutate. In plan profesional, nu ezita sa te folosesti de pozitia pe care o ocupi.


Săgetător
Astazi vei petrece ceva timp cu o persoana pe care o indragesti si care pare sa iti imbunatateasca starea de spirit. Cei din jurul tau dau dovada de intelegere, recompensandu-ti astfel eforturile din ultima perioada. Evita astazi birocratia si nu face contributii financiare in scopul de a-i impresiona pe ceilalti. In cazul in care ai ocazia sa calatoresti, e indicat sa fii precaut.


Capricorn
Astazi totul este haotic inca de dimineata, de aceea e indicat sa te opresti si sa te gandesti la o varianta de organizare, inainte de a reincepe activitatile. In a doua jumatate a zilei lucrurile vor decurge mult mai bine si poti realiza chiar mai multe decat ti-ai planificat. Evita astazi sa te exprimi in moduri noi, intrucat risti sa fii interpretat gresit. Cu toate ca pare a fi o zi destul de lejera, te gandesti totusi la munca si la situatia ta financiara.


Vărsător
Meditatia este cel mai important lucru pe care il poti face astazi, intrucat te poate ajuta sa te reintegrezi in anumite activitati si sa faci unele modificari necesare. Esti extrem de energic in special in activitati fizice si de divertisment, insa nu exagera. Astazi, cu farmecul de care dai dovada, vei putea atrage noi parteneriate. Spre seara, vei avea parte de o vizita surpriza a unui prieten, cu care nu te-ai mai vazut demult.


Peşti
Astazi ai ocazia de a impartasi anumite perceptii cu cei dragi, iar asta poate fi o posibilitate pentru acestia de a intelege cine esti cu adevarat. Un prieten apropiat iti va cere ajutorul in vederea rezolvarii unui conflict si, astfel, vei descoperi un compromis care se dovedeste a fi destul de echitabil. Incerci o organizare a zilelor ce vor urma, astfel incat sa iti petreci timpul intr-un mod cat mai util cu putinta.

 

Horoscop Urania Berbec, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Berbec, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Taur, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Taur, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Gemeni, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Gemeni, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Rac, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Rac, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Leu, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Leu, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Fecioară, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Fecioară, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Balanță, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Balanță, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Scorpion, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Scorpion, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Săgetător, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Săgetător, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Capricorn, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Capricorn, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Vărsător, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Vărsător, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Pești, 19-25 martie 2011

 
    Horoscop Urania Pești, 19-25 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscopul zilei de azi 14 martie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 14 martie 2011


Berbec
E posibil ca ziua de astăzi să-ţi aducă o oportunitate sau o idee nouă surprinzătoare, care va provoca o schimbare bruscă de direcţie în viaţa ta. Vei acţiona mai în viteză şi îţi vei reevalua mişcările şi obiectivele. Atât din punct de vedere psihic, cât şi psihologic, simţi nevoia să-ţi creezi mai mult spaţiu în viaţă pentru noi planuri şi obiective. E posibil să cunoşti azi nişte potenţiali noi parteneri de afaceri. Încearcă să te focusezi pe activităţile profitabile.


Taur
Indiferent de ceea ce-ţi imaginezi că poţi realiza acum, profită de energiile pozitive care te înconjoară şi fii creativ. E o zi perfectă pentru ca tu să explorezi minunile lumii spirituale. Încearcă să-ţi planifici atent viitorul apropiat, în special ceea ce ai de gând să faci în săptămâna ce urmează. Nu te abate de la drumul tău şi nu permite unor vizitatori neaşteptaţi să-ţi irosească banii. În relaţia cu prietenii şi rudele, sunt posibile unele decepţii sau îndoieli astăzi.


Gemeni
Eşti gata pentru un nou început; dacă vrei să pui lucrurile în mişcare, fă-ţi timp pentru puţină planificare - poţi să începi deja să te gândeşti la curăţenia de primăvară! Ai putea face o mare greşeală astăzi dacă îi vei implica pe alţii într-un secret personal; ţine lucrurile pentru tine pentru moment. Fii mai atent la factorii de cost, dar nu încerca inutil să recuperezi unele sume de bani. Te poţi dovedi de ajutor celor din jur în contextul unor proiecte dificile; fii receptiv la experienţa celorlalţi şi poţi învăţa şi tu mai multe.


Rac
Sunt şanse mari că astăzi să revezi o decizie pe care ai făcut-o în fugă cu ceva timp în urmă. Ceea ce părea la un moment dat o dezamăgire amară se va dovedi a fi o reală binecuvântare în viaţa ta; fii înţelept! E posibil ca delăsarea celor din jurul tău să te irite astăzi. Aventurează-te în noi activităţi pentru a-ţi îmbunătăţi cunoştinţele, însă fii atent să nu exagerezi! În caz contrar, îţi va fi extrem de greu să-ţi onorezi toate obligaţiile.


Leu
Atenţia ta se va concentra astăzi asupra viselor pe care le ai pentru viitor. E posibil să iei în calcul varianta de a te alătura unui grup spiritual, în încercarea de a te cunoaşte mai bine pe tine însuţi. Călătoriile sunt binevenite şi îţi pot aduce clipe incitante. S-ar putea să fii nevoit astăzi să faci un compromis; încearcă totuşi să nu ai un comportament naiv cu partenerul tău de viaţă, pentru că nu vei reuşi să obţii nimic în acest fel.


Fecioară
Starea ta de spirit va fi astăzi una mai spirituală şi mai filozofică. Dacă te vei concentra pe sursa reală a problemelor existente, e posibil să reuşeşti astăzi să atenuezi unele situaţii supărătoare din familia ta. E o perioadă optimă pentru a-ţi face o listă cu toate visele pe care doreşti să ţi le îndeplineşti în perioada viitoare. Călătoriile se pot dovedi plăcute, însă costisitoare. Nu te lăsa limitat de vârsta pe care o ai şi implică-te în organizaţii de prestigiu.


Balanţă
E posibil ca lucrurile astăzi să nu meargă conform planurilor tale, aşa că vei fi uşor frustrat. Dacă vei trăi clipa, îţi vei regăsi armonia interioară; lasă-te purtat de val. Până spre sfârşitul zilei, vei realiza că lucrurile au mers mai bine decât te-ai fi aşteptat. Concentrează-te pe odihnă şi relaxare astăzi; ai nevoie să te reîncarci şi să te reechilibrezi în aşteptarea săptămânii ce va veni. Pune-i la punct pe cei cu care locuieşti dacă încearcă să te întrerupă din muncă.


Scorpion
O viziune pe care ai avut-o recent începe să se adeverească în ritm rapid - e posibil să ai nevoie de un plus de încredere astăzi. Nu încerca în zadar să te ţii de anumite planuri; vei sfârşi prin a fi frustrat. E o perioadă optimă pentru a finaliza activităţi mai degrabă decât pentru a demara noi proiecte. Eşti pus în situaţia de a alege între două alternative. Chiar dacă vei fi extrem de receptiv la noi metode de lucru la serviciu, fii atent la eventuale probleme de sănătate cu gâtul, nasul sau urechile.


Săgetător
Astăzi va trebui să fii încrezător şi să-ţi canalizezi cu atenţie energia pentru a putea face tot ceea ce ţi-ai propus. Deşi e posibil să te îndepărtezi puţin de la direcţia propusă, nu fi refractar la posibilele schimbări de situaţie; sunt şanse mari să te alegi cu un dar deosebit în drumul tău. Unele persoane din jurul tău te vor ataca, aşa că pregăteşte-te pentru o confruntare. Fii mai atent şi nu mai fi delăsător cu problemele de sănătate.


Capricorn
E posibil ca astăzi să fii uşor cam leneş; vei avea tendinţa să amâni pe mâine unele sarcini sâcâitoare pentru a-ţi putea restabili starea de echilibru. Ar fi bine să te gândeşti la lecţiile de viaţă pe care le-ai conştientizat în ultima perioadă şi să-ţi planifici cu atenţie realizările dorite pentru următoarele luni. Apar în discuţie posibilităţi de a te muta cu locuinţa. Încearcă să te relaxezi socializând cu prietenii şi cu rudele sau practicând un sport.


Vărsător
Vei avea parte de o zi perfectă pentru a-ţi face ordine în gânduri; e timpul să te decizi ce-ţi doreşti de la următoarele luni. Încearcă să nu fii prea visător dacă vrei să eviţi dezamăgirile. Nu-ţi crea aşteptări irealiste cu privire la cei din jurul tău; încearcă să-ţi faci visele să devină realitate la momentul potrivit. E timpul pentru o schimbare în viaţa ta, iar schimbările personale sunt evidente deja, mai ales în ceea ce priveşte statusul tău. Sunt binevenite implicările în grupuri.


Peşti
E posibil ca astăzi să descoperi o nouă cale de a-ţi îndeplini visele, deşi ar putea părea una uşor mai rebelă sau excentrică. Te simţi mai atractiv, mai sănătos şi mai plin de încredere, ca urmare a eforturilor pe care le-ai făcut în ultimele şase luni. Eşti în formă maximă, pregătit pentru orice va urma în viitor! Nu-ţi dezvălui totuşi planurile tuturor celor din jur şi încearcă să îmbini afacerile cu plăcerea dacă vei călători.

 

Horoscopul zilei de azi 13 martie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 13 martie 2011


Berbec
Astăzi te bucuri de o stare de spirit excelentă şi ţi se ivesc diverse ocazii de a-ţi extinde anumite viziuni de viitor. Atâta timp cât te vei simţi liber, vei permite fluxului de idei să se dezvolte şi vei reuşi să îţi stabileşti cu uşurinţă noi obiective pe viitor. Ai tendinţa de a combina unele relaţii actuale cu diverse fantezii şi de aici îţi va veni ideea de a aduce doi oameni împreună, când totul pare imposibil. Lucrul în echipă te va avantaja astăzi, întrucât vei reuşi să faci mult mai multe decât de obicei. Ingeniozitatea şi talentul tău creativ te vor ajuta astăzi să faci ceva bănuţi.


Taur
Astăzi vei avea parte de o mică dezamăgire şi vei simţi pentru scurt timp că visele tale par a fi irealizabile; lucrurile vor reveni însă la normal destul de repede. Dacă vei arunca o privire retrospectivă, vei observa circumstanţele care au dus la acest eveniment şi vei descoperi că există încă multe necunoscute, ce urmează a fi dezvăluite. Seara o petreci în compania unui prieten drag, cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Evită astăzi bârfa şi munca în plus, întrucât rişti să ajungi într-o fază de epuizare. Eşti tentat să te implici în activităţi ce includ copii.


Gemeni
Va fi o zi în care vei da dovadă de mult romantism şi asta te-ar putea inspira în anumite situaţii. Cineva ar putea încerca să te înşele, dar adevărul va fi mai mult decât evident într-un timp foarte scurt. Meditaţia te poate ajuta în mod deosebit astăzi pentru a găsi cea mai bună cale de urmat sau pentru a descoperi anumite metode de a te proteja în diverse situaţii. Ţi se solicită atenţia în special în privinţa unui proiect familial, la care lucrezi de mult timp. Astăzi te vei bucura de ceva satisfacţii în acest sens. Modificările pe care le faci în cadrul căminului vor fi favorabile pe termen lung.


Rac
Schimbare este o constantă a vieţii tale, chiar şi atunci când procesul pare a fi destul de subtil sau lent. Nu ar strica să ai totuşi mai multă răbdare. Banii pe care i-ai economisit până acum pot fi utilizaţi pentru a acoperi unele cheltuieli neprevăzute astăzi. Eşti destul de sensibil atunci când vine vorba de romantism şi de persoana iubită. Te vor încânta astăzi unele interacţiuni cu persoane mai tinere decât tine şi te vei putea mândri cu anumite proiecte recent finalizate. Evită astăzi activităţile de grup, întrucât nu par a fi prea favorabile pentru tine.


Leu
Astăzi, unele relaţii cheie ar putea fi afectate de neînţelegeri şi asta te poate determina să te simţi uşor constrâns din anumite puncte de vedere. Încearcă să discuţi deschis cu partenerul de viaţă cu privire la problemele care apar, întrucât astfel vei avea ocazia de a-ţi menţine echilibrul emoţional, depăşind mai uşor necazurile. Spre seară, relaxează-te cu o baie fierbinte sau un masaj, pentru a restabili echilibrul interior. Stresul şi presiunea din cadrul familiei te pot duce la epuizare astăzi. Te poţi bucura însă de anumite satisfacţii la locul de muncă.


Fecioară
Astăzi eşti foarte comunicativ, în special cu cei dragi. Fii sincer şi discută cu privire la dezamăgirile şi frustrările tale, întrucât în acest fel poţi corecta o situaţie care a devenit confuză. Eşti motivat să îţi creezi un plan elaborat de acţiune cu privire la o schimbare de carieră sau de creştere financiară. Odată ce ai pus lucrurile pe hârtie, poţi apela la o cercetare pe Internet în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare. Îţi consumi multă energie în activităţi ce ţin de renovarea casei. Abilitatea ta de a organiza întotdeauna lucrurile va fi remarcată şi apreciată de prietenii tăi astăzi.


Balanţă
Astăzi eşti hotărât să iei o decizie importantă, chiar dacă unii oameni din jurul tău consideră ideile tale radicale sau riscante. Evită să faci promisiuni astăzi întrucât îţi va fi destul de greu să le respecţi. Spre seară, eşti hotărât să îţi acorzi îndeajuns timp pentru a medita asupra modului prin care ai putea crea mai mult echilibru în viaţa ta pe viitor. Atenţie la unii membrii din familie mai bătrâni, întrucât aceştia ar putea profita de tine astăzi. Evită să discuţi despre intenţiile tale de viitor. E o zi favorabilă pentru a pune bazele unei noi prietenii.


Scorpion
Astăzi, unele idei vechi se vor întâlni cu inspiraţii noi şi astfel poţi avea parte de unele conflicte interioare sau confuzii. Te relaxezi astăzi căutând un cadou pentru cineva drag. Te bucuri de unele relaţii cu oameni noi şi te hotărăşti să trimiţi o invitaţie spontană unei persoane preferate. În plan sentimental, relaţia ta pare să fi ajuns într-un moment de monotonie, prin urmare unele schimbări ar fi binevenite. La locul de muncă te vei bucura de laude din partea superiorilor. Îţi poţi face prieteni noi, cu condiţia de a participa la activităţi de grup.


Săgetător
Începi ziua destul de frustrat şi distras, însă spre amiază îţi vei restaura echilibrul interior. O schimbare de decor te poate ajuta să priveşti lucrurile dintr-o altă perspectivă, astfel încât vei descoperi noi obiective de parcurs pe viitor. Persoane apropiate te vor solicita să îi asculţi în diverse probleme. Unele modificări personale vor fi în interesul tău, însă pentru a obţine o imagine mai clară, uită-te dincolo de aparenţe. Pot apărea unele neînţelegeri, însă mergi direct la sursă pentru a clarifica lucrurile imediat. Spre seară, ai chef de distracţie şi te hotărăşti să organizezi ceva în acest sens.


Capricorn
Încerci să găseşti calea către o nouă sursă de răspunsuri şi informaţii. Uită-te dincolo de aparenţe pentru a obţine o imagine mai clară a adevărului, în contextul unei relaţii cu probleme. Neînţelegerile ar putea apărea ca urmare a unor informaţii incorecte, aşa că mergi direct la sursă pentru a clarifica lucrurile imediat. Vei avea chef de distracţie şi de divertisment în această seară şi nu va trebui să te uiţi departe pentru a găsi alte persoane care să ţi se alăture. Nu-ţi pune toate economiile tale într-un singur loc.


Vărsător
O relaţie care a avut dintotdeauna urcuşuri şi coborâşuri ar putea începând de astăzi să se stabilizeze; ar trebui însă să ai îndeajunsă încredere pentru a putea merge mai departe. În privinţa banilor, ar fi bine să fii ceva mai prudent, întrucât la prânz va apărea o cheltuială neaşteptată. Petreci seara cu prieteni apropiaţi, care împărtăşesc aceleaşi intuiţii, credinţe şi valori ca şi tine. În privinţa relaţiei de cuplu, evită anumite probleme cheie sau situaţii incerte. Eşti tentat să iei iniţiativă cu privire la unele evenimente sociale, în contextul cărora ai putea ieşi în evidenţă.


Peşti
Începi ziua meditând la unele idei noi şi astfel îţi aminteşti de un partener din trecut. Ca urmare, vei fi uşor nostalgic pe tot parcursul zilei. Încerci la un moment dat să iei legătura cu respectiva persoană telefonic sau prin intermediul Internetului, iar în cele din urmă te vei bucura de o surpriză plăcută. Astăzi impresionezi cu farmecul tău, îndeosebi persoane de sex opus. Tratează cu importanţă orice parteneriat de afaceri astăzi. Partenerul tău este uşor confuz cu privire la modificările tale comportamentale, de aceea ar fi indicat să comunicaţi pentru a evita unele situaţii neplăcute.

 

Horoscop Urania Berbec, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Berbec, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Taur, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Taur, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Gemeni, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Gemeni, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Rac, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Rac, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Leu, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Leu, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Fecioară, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Fecioară, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Balanță, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Balanță, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Scorpion, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Scorpion, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Săgetător, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Săgetător, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Capricorn, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Capricorn, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Vărsător, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Vărsător, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania Pești, 12-18 martie 2011

 
    Horoscop Urania Pești, 12-18 martie 2011 - Pasul Fortunei

 

Horoscopul zilei de azi 12 martie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 12 martie 2011


Berbec
Astăzi ar fi bine să nu laşi sentimentele să stea în calea realităţii şi să te concentrezi mai degrabă pe fapte decât pe ipoteze. După ce ai obţinut informaţiile de care ai nevoie, vei avea posibilitatea de a-ţi exprima opiniile cu încredere. Spre seară, păstrează-ţi calmul şi răbdarea, în special în contextul în care cineva apropiat pare să depăşească anumite limite. Toate gândurile tale se vor orienta în această seară spre iubire şi romantism. Eşti tentat să faci unele modificări în cadrul căminului astăzi.


Taur
Eficienţa şi organizarea te vor ajuta să adopţi unele măsuri specifice pentru a restabili echilibrul şi claritatea în privinţa muncii tale. Cineva care te-a nedreptăţit în trecut îşi va cere scuze astăzi. Conversaţiile tale de astăzi vor avea o tentă filozofică şi asta îţi va putea extinde viziunea spirituală asupra viitorului. Spre seară, invită-ţi prietenii în vizită. Evită să te implici astăzi în activităţi de grup sau treburi secrete. Ai şanse mari să faci o nouă cucerire cu ajutorul farmecului tău intelectual.


Gemeni
Începi ziua preocupat de problemele unei persoane care îţi demonstrează că are totuşi cele mai bune interese. Vei avea parte astăzi şi de ceva încasări neaşteptate, ce te vor determina să te gândeşti la o nouă achiziţie sau să îţi faci un plan de evadare pentru weekend. Spre seară, planurile tale ar putea lua o întorsătură mai complicată, de aceea e bine să fii raţional. Vei întâlni oameni importanţi dacă vei participa la activităţi sociale sau la evenimente sportive. Acordă-ţi mai mult timp ţie însuţi şi încarcă-te cu energia de care ai nevoie.


Rac
Astăzi ai tendinţa de a analiza oamenii şi evenimentele din jurul tău, însă totuşi ar fi mai indicat să pui întrebări directe unor persoane pentru a putea afla intenţiile lor. E bine să te fereşti de anumite situaţii de care nu eşti sigur. Se pare că eşti destul de indulgent din punct de vedere financiar şi eşti tentat să faci cumpărături până seara târziu. Tratează cu atenţie micile detalii din jurul tău, ar putea fi importante pentru tine. Nu ţi-ar strica o reevaluare a ceea ce este important în viaţa ta. În plan sentimental, astăzi te bucuri de dragoste, însă mâine nu se ştie...


Leu
Astăzi ai parte de unele complicaţii iar, în loc să iei măsuri, te concentrezi pe colectarea de noi informaţii. Eşti hotărât să demonstrezi celorlalţi că opţiunile tale sunt cele mai productive. Spre seară, faci noi planuri de socializare. Un vis ţi-ar putea transmite un mesaj spiritual important, de aceea ar fi indicat să-l examinezi cu atenţie. Sugestiile tale cu privire la strângerea de fonduri pentru unele evenimente importante vor fi binevenite. Astăzi pot fi profitabile investiţiile imobiliare, însă fii atent la relaţia de cuplu.


Fecioară
Începând de astăzi, ai putea recurge la câteva ore suplimentare de lucru pentru tot restul lunii, cu o compensare chiar minunată pentru eforturile tale pe mai târziu. Cercetează faptele înainte de a te confrunta cu cineva, pentru că unele sentimente ar putea modifica percepţia ta despre anumite lucruri. Astăzi eşti în măsură de a lua o decizie financiară importantă şi asta te va uşura de o povară uriaşă. Spre seară, hotărăşti să stai cu prietenii. Evită astăzi unele activităţi financiare mixte, precum şi unele proiecte greu de finalizat. Nu reacţiona impulsiv.


Balanţă
Poţi ameliora o neînţelegere astăzi dacă îţi exprimi în mod clar sentimentele. În momentul în care persoanele apropiate din jurul tău vor şti exact ceea ce simţi, te vor putea ajuta să îţi atingi obiectivele. Nu ţi-ar strica să depui puţin efort pentru a te putea echilibra atât fizic, cât şi emoţional, întrucât astfel îţi va spori respectul de sine, precum şi gradul de atractivitate. E o zi ideală pentru a verifica unele investiţii. Evită să împrumuţi bani prietenilor sau să contribui cu mai mult decât este necesar în cadrul unei adunări.


Scorpion
O discuţie deschisă cu cineva drag ar putea clarifica foarte bine lucrurile astăzi; evită însă să fii prea emotiv. Înainte de a pune întrebări surprinzătoare, asigură-te că persoana cu care comunici nu poate avea o reacţie neaşteptată. Anulezi toate planurile din seara aceasta pentru a-ţi petrece timpul restabilindu-ţi atât echilibrul interior, cât şi cel exterior. Du-te la culcare devreme şi fii încrezător că lucrurile vor arăta mult mai bine mâine dimineaţă. În cazul în care vrei să-ţi începi propria afacere, ar fi indicat să încerci să afli mai multe înainte.


Săgetător
Astăzi vei face progrese remarcabile la locul de muncă dacă îţi vei exprima clar opiniile şi vei evita să vorbeşti în numele altor persoane. Eşti foarte hotărât să îi încurajezi pe cei din jurul tău să ţi se alăture pentru a reuşi să faci unele modificări de poziţie în plan profesional. Seara o petreci în cadrul familial, încercând să organizezi o cină deosebită. Eşti uşor epuizat, însă nu renunţi sub nici o formă să fii mai romantic decât te-ai fi gândit vreodată. Nu da importanţă la orice, unele lucruri pe care le auzi nu vor fi legitime.


Capricorn
Asigură-te că toate deciziile pe care le iei astăzi au fost discutate în prealabil cu persoane care ar putea fi afectate pe viitor de acestea. În acest fel, cu siguranţă vei evita unele riscuri ce pot apărea pe parcurs. Încearcă să fii onest şi grijuliu şi totul ţi se va aproba. Seara o vei petrece în compania persoanei iubite, într-o atmosferă romantică. Urmează o perioadă în care vei fi extrem de ocupat cu comisioane, comunicaţii şi afaceri la distanţă, iar partenerul tău de viaţă e uşor deranjat de această situaţie. Viaţa ta personală trece printr-o perioadă de confuzie.


Vărsător
O simplă schimbare de direcţie poate restabili multe aspecte din viaţa ta, aşadar încearcă să găseşti noi căi alternative pe viitor. Este posibil să ai un conflict cu cineva care are unele comportamente agresive. Aplanează totul în mod diplomat şi evită să îţi creezi probleme pe viitor. Spre seară, vei avea o discuţie cu persoana iubită cu privire la bani şi la viitor. Vei avea parte de o zi foarte productivă la locul de muncă dacă te vei organiza bine. Ai putea fi tentat de unele elemente mai puţin utile.


Peşti
Astăzi vei avea ocazia de a anticipa anumite lucruri şi astfel vei reuşi să găseşti o nouă abordare a lucrurilor, dintr-un unghi diferit. Vei face progrese cu privire la modul de conştientizare a anumitor aspecte în contextul unei conversaţii cu un prieten. Astfel vei fi încurajat să te eliberezi de anumite resentimente mai vechi şi să îţi îmbunătăţeşti considerabil starea de spirit. Vei accepta în ultimul minut o invitaţie la o distracţie. Dacă vei ţine cont de o bănuială, vei avea ocazia să faci ceva bani în plus. Te îngrijorezi de preocupările altora.

 

Horoscopul zilei de azi 11 martie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 11 martie 2011


Berbec
Un sentiment de încredere în sine şi autenticitate îţi va permite astăzi să depăşeşti cu uşurinţă unele provocări neaşteptate. Într-o dezbatere cu o anumită persoană, ar fi indicat să te asiguri înainte de a-ţi prezenta opiniile. Eşti tentat să te implici în unele activităţi de grup, întrucât ştii exact ce anume trebuie să faci. În privinţa relaţiei de cuplu, ar trebui totuşi să faci un mic compromis pentru ca totul să decurgă normal.


Taur
Astăzi eşti hotărât să găseşti cât mai multe informaţii ce te-ar putea ajuta să confirmi o ipoteză; însă ar fi bine să te asiguri că obţii cele mai actualizate informaţii disponibile. Unele persoane apropiate necesită o atenţie sporită din partea ta. Eşti tentat să participi la unele activităţi educaţionale care implică întreaga familie. Încerca să te hotărăşti dacă îţi este absolut necesară o anume achiziţie.


Gemeni
Astăzi eşti interesat să reiei legătura cu anumite persoane cu care nu ai mai vorbit de mult timp şi care momentan te pot ajuta cu informaţii importante. Păstrează-ţi calmul în relaţia de cuplu pentru a evita anumite disconforturi sau, în cazul în care consideri necesar, orientează-te spre o nouă abordare. Stabilizează-ţi gândurile şi sentimentele. Un prieten apropiat te poate ajuta să găseşti soluţii într-o problemă delicată.


Rac
Odată ce îţi accepţi cu uşurinţă trecutul, vei avea posibilitatea de a debloca uşile pentru un viitor mai luminos. Deşi ai forţat lucrurile puţin în ultimii doi ani, astăzi ai ocazia de a-ţi stabili un nou potenţial şi de a privi lucrurile dintr-un unghi mai obiectiv. Socializezi destul de uşor astăzi şi asta îţi permite să descoperi noi informaţii importante. Spre seară, norocul este de partea ta, dacă eviţi să îţi exprimi opiniile în mod insistent.


Leu
Dacă eşti bine informat şi recurgi la o întâlnire cu medicul astăzi, vei putea să elimini o anumită problemă de sănătate cu care te confrunţi de mult timp. Este indicat să fii sincer, în special cu prietenii apropiaţi. Spre seară, eşti inspirat de noi idei inovatoare şi te hotărăşti să îţi pui ordine în gânduri. Atenţie, e posibil să apară mici conflicte în relaţia de cuplu, ce pot duce la înstrăinare.


Fecioară
Astăzi îţi va fi de-a dreptul imposibil să îţi neglijezi anumite responsabilităţi şi te vei concentra îndeosebi pe bani şi pe nevoile personale. Stabilitatea este pentru tine mai mult decât un cuvânt, este o stare de spirit, prin urmare cauţi noi modalităţi de a aduce mai mulţi bani. Spre seară, vei fi destul de indulgent şi vei acorda consiliere şi atenţie unui prieten drag. În perspectivă, vei face alegeri corecte. Evită persoanele care beau prea mult astăzi.


Balanţă
Evită astăzi exagerarea şi teatrul emoţional. Poţi beneficia de sprijinul unui prieten apropiat care îţi împărtăşeşte din experienţele sale personale, în loc să-ţi dea sfaturi. Te vei simţi în cele din urmă mai echilibrat şi mai dinamic şi te vei bucura pentru mult timp de cele mai bune sentimente. Spre seară, alege să te relaxezi, participând la o distracţie. Mâine te aşteaptă o zi plină de dezinteres.


Scorpion
Astăzi este posibil să intri în posesia unor bani şi ai tendinţa de a-i cheltui foarte repede. Ocupă-te de unele documente restante, întrucât asta te poate ajuta să îţi restabileşti echilibrul. Astăzi ocupi o poziţie de lider, care pare să îţi fie la îndemână. Ar putea fi necesar să faci unele modificări în cadrul căminului. În plan profesional, pot apărea unele conflicte; de aceea, este bine să găseşti o cale de mijloc.


Săgetător
Încearcă să ignori astăzi problemele altora şi ocupă-te de responsabilităţile pe care le ai. Va fi o zi în care te vei bucura de respect şi apreciere din partea celor din jurul tău. Te vor încânta unele idei inovatoare ce ţi-ar putea îmbunătăţi starea de sănătate şi nu ar fi deloc rău să ai mai multă grijă de tine. Vei participa la o întâlnire mare, unde ai multe şanse să fii remarcat de oameni importanţi.


Capricorn
Astăzi vei avea parte de unele modificări; va trebui să renunţi la unele activităţi din programul tău în favoarea unei persoane apropiate care îţi solicită ajutorul. Micile compromisuri pe care le faci astăzi îţi vor aduce satisfacţii neaşteptate. Ai parte de o seară romantică în compania persoanei iubite. Implicarea ta în anumite grupuri poate fi foarte favorabilă în contextul organizării unei întâlniri.


Vărsător
Astăzi vei fi solicitat atât la locul de muncă, cât şi în cadrul familiei. Unele cercetări pe Internet îţi pot dezvălui ştiri importante cu privire la o problemă de sănătate, precum şi modalităţi de rezolvare. Spre seară vei fi plăcut surprins de un apel telefonic, prin intermediul căruia ţi se oferă oportunitatea de a-ţi îmbunătăţi câştigurile financiare. Fii pregătit să faci faţă unei întâlniri de mari proporţii.


Peşti
Astăzi vei începe un nou proiect şi asta îţi poate modifica uşor starea de spirit. Eşti foarte bine dispus şi, drept urmare, colegii vor fi dornici de a sta în jurul tău. Spre seară, eşti în postura de a alege între două opţiuni la fel de viabile; încearcă deci să iei cea mai bună decizie pe termen lung. Evită să contribui cu bani în anumite ipostaze, doar pentru a-i impresiona pe ceilalţi. E o zi perfectă din punct de vedere sentimental, dar şi social.

 

Horoscopul zilei de azi 10 martie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 10 martie 2011


Berbec
Astăzi, relaţiile tale cu cei din jur vor fi prioritare şi asta întrucât eşti plin de energie şi dornic de comunicare. Activităţile în aer liber vor avea o însemnătate anume pentru tine astăzi, întrucât vor contribui considerabil la îmbunătăţirea stării tale de spirit. Recurgi la unele modificări de comportament ce vor fi apreciate îndeosebi de cei apropiaţi. Evită să te implici în activităţi noi în această perioadă şi dedică-te întru totul muncii tale actuale.


Taur
Astăzi îţi petreci mult timp în meditaţie, dat fiind că unele vise pe care le-ai conceput cu mult timp în urmă au rămas irealizabile. Eşti hotărât să-ţi stabileşti noi obiective pe viitor, pentru care vei face eforturi majore. Eşti dornic să-ţi duci la îndeplinire visele cu orice preţ şi îţi consumi destulă energie în acest sens. Capacitatea ta de a comunica în mod armonios cu toată lumea te va ajuta în special la locul de muncă.


Gemeni
Astăzi ai ocazia să-ţi dai seama de tot ceea ce-ţi doreşti să faci în plan profesional. Va trebui să fii mai indulgent astăzi şi asta pare a fi o sarcină destul de grea întrucât ai tendinţa de a exagera. Evită să îţi asumi anumite responsabilităţi, deoarece te poţi confrunta cu unele situaţii incomode. Încearcă să asculţi problemele celor din jur şi să contribui în măsura în care poţi la soluţionarea acestora.


Rac
Astăzi eşti în postura de a transmite câteva mesaje unei persoane dragi şi de a onora unele promisiuni mai vechi. Eşti destul de productiv şi satisfăcut pe parcursul zilei de astăzi şi asta te poate ajuta să îţi restabileşti starea de echilibru emoţional, după o perioadă plină de provocări. Natura ta competitivă îţi permite să câştigi orice concurs la care participi. Te vei bucura şi de unele interacţiuni cu oameni noi astăzi.


Leu
Lucrurile pe care le-ai făcut în ultimele câteva luni te ajută să-ţi creezi un nou nivel de rezistenţă şi înţelegere şi, totodată, îţi conferă mai multă încredere şi determinare. Spre seară, cineva apropiat îţi va acorda sprijinul într-o anumită problemă. În cazul în care te vei hotărî să participi la o întrunire, se vor ivi oportunităţi de a relaţiona cu noi oameni interesanţi. Contribuţia ta în cadrul unei întâlniri îţi va spori reputaţia.


Fecioară
În plan profesional, lucrurile par a fi destul de clare, însă te vei confrunta cu o problemă minoră ce te va determina să descoperi noi metode de a-ţi îmbunătăţi situaţia la locul de muncă. Spre seară, îţi vei încânta partenerul de viaţă cu atitudinea ta romantică. Evită timiditatea astăzi. În cazul în care îţi doreşti să petreci mai mult timp cu o persoană specială, nu ar strica să faci un angajament.


Balanţă
Astăzi vei avea nevoie de puţin timp pentru a reflecta asupra unor modificări pe care doreşti să le faci în viitorul apropiat. Este o perioadă ideală prea a stabili noi obiective de parcurs. Ai nevoie de ceva timp pentru a te decide cu privire la ceea ce vrei să faci. Evită să te foloseşti de şantaj emoţional, întrucât te vei confrunta cu unele divergenţe. Fii pregătit să îţi modifici oarecum percepţiile faţă de viitor.


Scorpion
Astăzi te vei confrunta cu unele provocări, de aceea este bine să rămâi ferm cu privire la deciziile pe care le-ai luat. Este bine să îţi aminteşti că cea mai importantă este starea ta interioară şi nu percepţia celorlalţi. Spre seară, prioritară va fi persoana iubită, pe care o tratezi cu afecţiune. Pot apărea unele divergenţe la locul de muncă, cu unii colegi, aşa că ar fi bine să îţi păstrezi calmul. Varianta de a cina cu unii clienţi poate fi avantajoasă.


Săgetător
Astăzi ar fi indicat să-ţi păstrezi gândurile echilibrate şi să-ţi găseşti puterea de a finaliza un conflict mai vechi cu o persoană de sex opus. Acest lucru pare a fi foarte benefic pentru tine, în cele din urmă. Te hotărăşti să faci unele cumpărături astăzi, iar - dacă vei avea îndeajunsă răbdare - e posibil să găseşti ceea ce vrei la jumătate de preţ. Astăzi simţi nevoia de activitate şi hotărăşti să faci unele modificări în casă.


Capricorn
Astăzi, constrângerile vor juca un rol cheie şi vei obţine rezultate imediate în cazul în care te vei apropia mai mult de cineva. Vei face astăzi o achiziţie de mare valoare, ce îţi va aduce multă satisfacţie. Spre seară, încearcă să controlezi o situaţie emoţională la domiciliu şi eventual să îţi recâştigi echilibrul spiritual. Indiferent de reacţia ta, vei avea parte de rezultate favorabile. Sunt avantajate tranzacţiile imobiliare.


Vărsător
Atitudinea ta pozitivă te va ajuta astăzi să îţi menţii echilibrul atunci când lucrurile devin tensionate din cauza unui prieten sau a unui membru al familiei. Vei face o investiţie minoră, care îţi va schimba însă uşor perspectivele pe viitor. Evită pe cât posibil astăzi orice asociaţii sau parteneriate, în special cu prietenii sau cu rudele apropiate. Astăzi eşti în măsură să faci unele schimbări favorabile, în special în plan profesional.


Peşti
Astăzi trebuie să renunţi la unele activităţi sau să le amâni pe mâine. Percepţiile tale îţi vor restricţiona unele sarcini, prin urmare nu ţi-ar strica puţină meditaţie pentru a-ţi îmbunătăţi starea de spirit. Parteneriatele de afaceri se pot dovedi a fi destul de profitabile astăzi. În plan profesional, va trebui să faci eforturi majore pentru a realiza tot ceea ce ţi-ai propus.

 

Horoscopul zilei de azi 9 martie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 9 martie 2011


Berbec
Astăzi îţi vei crea condiţiile perfecte pentru a restabili ordinea la locul de muncă. Alcătuieşti o listă a lucrurilor pe care ţi le doreşti să le pui în practică în perspectivă şi îţi găseşti ceva timp pentru meditaţie în acest sens. Spre seară, starea ta de spirit se va îmbunătăţi, probabil datorită romantismului de care dai dovadă în relaţia de cuplu. E posibil să îţi faci griji din cauza unor responsabilităţi de natură financiară.


Taur
O mică cercetare pe Internet te poate ajuta astăzi să descoperi o cale inovatoare de a duce la îndeplinire un obiectiv oarecum evaziv. Atunci când acţiunile unei persoane mai imature îţi pun la încercare răbdarea, cel mai indicat ar fi să le ignori. Încearcă totuşi să fii mai organizat astăzi, pentru a reuşi să duci la îndeplinire tot ceea ce ţi-ai propus. Evită orice abuz pentru a nu îţi pune în pericol sănătatea. Pot apărea unele dificultăţi de ordin emoţional.


Gemeni
Astăzi poţi recurge la o plimbare în natură sau la unele exerciţii fizice. Iei unele notiţe în contextul unei conversaţii telefonice, întrucât unele informaţii importante nu trebuie ratate. Încearcă să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai filozofică astăzi. Oportunităţi de natură romantică pot apărea în contextul unor întâlniri sau reuniuni de amploare. Poţi beneficia de unele oportunităţi, însă doar în cazul în care vei fi îndeajuns de raţional.


Rac
Astăzi vei fi destul de cooperant, în special la locul de muncă şi asta va constitui un avantaj în privinţa obiectivelor de viitor. Ai tendinţa de a-ţi ignora propriile sentimente, întrucât te concentrezi prea mult pe nevoile celor din jur. Eşti pus în postura de a stabili o limită şi asta pentru a evita o strâmtorare a bugetului tău pe viitor. Doreşti să începi o nouă afacere şi e momentul ideal pentru a afla mai multe detalii.


Leu
Rişti astăzi să-ţi formezi o concepţie greşită din cauza unor noi dezvăluiri, ce te-ar putea determina să îţi schimbi şi gândirea şi planurile pe viitor. Eşti destul de comunicativ şi asta te va avantaja în contextul unui schimb de informaţii. Spre seară, ai ocazia de a pune bazele unei noi relaţii. E posibil să ai un comportament ciudat cu cineva din familie şi generezi unele divergenţe.


Fecioară
Astăzi te vezi nevoit să urmezi instrucţiunile altcuiva, însă nu pari a fi deranjat, întrucât realizezi că astfel poţi face unele progrese majore. În plan sentimental, dai dovadă de naivitate, prin urmare ar fi indicat să priveşti lucrurile dintr-un unghi mai raţional. Evită abuzul verbal, întrucât acesta poate duce la dezinteres. Pot apărea noi oportunităţi în plan sentimental, prin intermediul unor evenimente sociale la care participi.


Balanţă
Dimineaţa primeşti o veste minunată de la persoana iubită, care te inspiră să faci planuri pentru a sărbători în curând. Nu eşti deloc interesat de o relaţie din trecut, însă, cu toate acestea, vei avea surpriza de a afla mult mai multe decât vrei să ştii. Te confrunţi cu o situaţie care va avea drept rezultat doar indignare şi neînţelegeri. Evită să fii prea dur cu tine însuţi în această perioadă. Ai tendinţa de a medita asupra unei relaţii trecute.


Scorpion
Fă-ţi timp astăzi pentru a pune în aplicare un nou sistem de evidenţă sau un nou proiect de organizare. Întrucât nu rezişti tentaţiei, vei achiziţiona astăzi ceva ce îţi doreşti de mult timp; vei observa însă unele dezechilibre financiare mai târziu. Unele relaţii pot deveni instabile astăzi. Pot apărea situaţii neplăcute cu privire la un membru al familiei, care îţi pot afecta starea de spirit spre seară. Relaţionezi armonios astăzi cu colegii de muncă.


Săgetător
Te vei confrunta cu o problemă de autoritate încă de la prima oră a zilei, aşa că e posibil să ai o atitudine mai rebelă şi mai furioasă. Deşi nemulţumirile tale sunt justificate, n-ai să ajungi nicăieri dacă insişti să-i convingi pe cei din jur. Vei fi nevoit să găseşti o cale alternativă de a-ţi îndeplini dorinţele. Nu dezvălui detalii despre viaţa ta personală unor persoane care ar putea folosi informaţiile împotriva ta. Ai mai multă grijă astăzi la activităţile casnice.


Capricorn
Cuvintele tale vor avea astăzi un impact mai puternic asupra celor din jur, aşa că vei depăşi cu uşurinţă orice obstacol sau orice problemă de autoritate care se va ivi. Deşi eforturile tale de a raţionaliza fiecare mişcare şi de a te organiza îţi vor aduce un plus de eficienţă, te vei bucura abia mai târziu de mai multă libertate de mişcare. Spre seară, s-ar putea ca încăpăţânarea ta să iasă la iveală şi să-ţi creeze unele probleme. Se pare că partenerul tău de viaţă nu e chiar mulţumit de cum decurg lucrurile în viaţa de cuplu.


Vărsător
Vei fi astăzi foarte hotărât să faci unele schimbări în viaţa ta; încearcă să-ţi concentrezi eforturile pe chestiuni realiste. Prima ta prioritate ar trebui să fie organizarea, în aşa fel încât să poţi face faţă aglomerării şi să poţi restabili ordinea în jurul tău. Simţi nevoia să te înnoieşti cu un obiect vestimentar şi să faci astfel o mică schimbare de look. Încearcă să-ţi continui planurile de studiu pe care ţi le-ai făcut cu ceva timp în urmă, chiar dacă ţi-e gândul la petreceri. Evită atitudinile infatuate la serviciu.


Peşti
Chiar dacă eşti nerăbdător să-i ajuţi pe cei din jurul tău, încearcă să nu te neglijezi. Ar trebui să începi să delegi unele sarcini dacă vrei să ai mai mult timp pentru tine. Ar fi indicat să ai mai mult tact astăzi în discuţiile cu colegii de muncă; în caz contrar, rişti să spui unele lucruri pentru care va trebui să-ţi ceri scuze mai târziu. Poţi obţine informaţii importante din jurul tău, dacă ştii cui să te adresezi. Nu ezita să soliciţi un sfat profesionist pentru problemele legate de bugetul tău.