Horoscopul zilei de azi 31 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 31 ianuarie 2011


Berbec
Astăzi vei avea contact cu oameni ce fac parte din altă cultură, au altă tradiţie. De câte ori ţi se întâmplă aşa ceva, te gândeşti să-ţi schimbi şi tu modul de viaţă. Dacă tot te-ai întâlnit cu cineva din altă ţară sau altă religie, pune-i mai multe întrebări pentru a înţelege mai bine diferenţele dintre voi.


Taur
Îţi vei îndrepta atenţia astăzi spre natura. În timpul liber vei ieşi afară să te bucuri de vreme. Ai nevoie să-ţi pui ordine în gânduri, aşa că o plimbare lungă este tot ce ai nevoie. La serviciu eşti nevoit să iei o decizie importantă, care îţi va afecta carieră pe termen lung. Analizează situaţia şi ai încredere în tine, pentru că astfel vei alege ce-i mai bine pentru tine.


Gemeni
Cineva apropiat ţie, trece printr-o schimbare importantă precum o nouă relaţie de dragoste, un nou loc de muncă sau o experienţă de neuitat. Eşti tentat să devii indiscret şi cicălitor. Fii atent la comportamentul lui şi lasă-l să vină singur la tine pentru a-ţi cere un sfat dacă va fi nevoie, în caz contrar nu va face decât să te evite.


Rac
La serviciu îţi merge foarte bine, datorită atmosferei relaxante în care lucrezi. Eşti în armonie cu colegii de la locul de muncă şi noi relaţii de prietenie sunt pe cale să se lege. Socializezi foarte bine astăzi şi toată lumea te place aşa cum eşti. Important este să păstrezi nişte limite, pentru că pot apărea complicaţii la care nu te-ai gândit.


Leu
Chiar dacă ţi se pare distractiv, nu poţi să treci de la o aventură la alta toată viaţa, pentru că pur şi simplu nu vei avea atâta energie. În cele din urmă te vei plictisi şi de atâtea schimbări, aşa că azi este normal să încetineşti ritmul. Adu-ţi aminte cât de bine este să petreci o zi acasă, relaxându-te, citind sau uitându-te la TV.


Fecioară
Ai grijă să nu urmezi spiritul de turma astăzi. Nimeni nu cunoaşte situaţia mai bine ca tine aşa că nu are rost să urmezi instrucţiunile altcuiva. Cine vorbeşte mai tare nu înseamnă că are şi cele mai bune idei. Dacă faci parte dintr-un grup şi ideile tale nu coincid cu cele generale, va trebui să argumentezi şi să-ţi spui părerea. Nu va fi una greşită.


Balanţă
Astăzi, va trebui să restabileşti echilibrul în viaţa ta. Ai fost foarte popular până acum, pentru a sta într-un singur loc, aşa că astăzi încetineşte ritmul şi încearcă să prinzi rădăcini undeva. Pe de altă parte, dacă ai stat într-un singur loc până acum, astăzi e timpul pentru a te distra alături de prietenii tăi şi de a-ţi aduce aminte de persoanele din viaţa ta.


Scorpion
Nu-i nimic rău în a fi generos cu cei pe care îi iubeşti, dar astăzi devii extravagant în acest sens. Rişti să-ţi goleşti portofelul pentru cadouri scumpe. Cumpără doar ce-i necesar, iar marile surprize amână-le. Nu mai fii atât de dispus să plăteşti singur masa de prânz, ci încearcă să împarţi nota de plată.


Săgetător
Chiar dacă încrederea în tine a crescut, trebuie să ai grijă totuşi. Dacă ai înregistrat multe victorii în ultima vreme, este inevitabil să nu ajungi pe locul doi mai devreme sau mai târziu. Fii modest şi acceptă atât urcuşurile cât şi coborâşurile vieţii tale. Dacă vei cere aplauze tot mereu, vei deveni enervant pentru ceilalţi.


Capricorn
În cele mai multe cazuri tu ştii ce-i mai bine pentru tine, dar mai exact ştii sigur ce nu-i bine pentru tine. Dacă îţi vei asculta anturajul, vei auzi lucruri surprinzătoare. Va trebui să-ţi faci ordine în idei şi planuri, pentru că altfel nu vei reuşi să le faci să devină realitate. Nu mai aştepta ajutoare externe şi apucă-te de treabă, pentru că poţi s-o faci.


Vărsător
Astăzi vei fi foarte comunicativ, atât cu prietenii apropiaţi cât şi cu persoane străine. Să-ţi faci cunoştinţe sau relaţii noi, îţi este mult mai uşor astăzi decât de obicei. Te vei simţi mult mai bine în pielea ta, dar şi recompense te vor aştepta în urma comportamentului tău de astăzi. Fii atent la subiectele discutate astăzi.


Peşti
Cineva pe care îl consideri egalul tău, astăzi se va comporta ca un superior. Nu vei tolera acest comportament. Chiar dacă ţi se va părea amuzant că îţi va spune ce să faci cu viaţa ta, vei observa că nu glumeşte. Va trebui să pui lucrurile la punct şi să-i reaminteşti că sunteţi pe aceeaşi poziţie.

 

Horoscopul zilei de azi 30 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 30 ianuarie 2011


Berbec
Astăzi un grup de prieteni îţi va cere ajutorul în organizarea unui eveniment. Chiar dacă nu ai timp, este bine să-ţi faci, pentru a da o mână de ajutor. S-ar putea să apară oportunităţi interesante în urma participării tale la această activitate. Vei face o investiţie profitabilă în tine, aşa că nu sta deoparte.


Taur
Ai dreptate în momentul în care te gândeşti să nu-ţi împovărezi prietenii cu problemele tale, dar dacă ai pretenţia că în momentul în care prietenii tăi au aflat despre problemele tale, ar trebui să le şi rezolve, atunci ai o atitudine greşită. Oamenii din viaţa ta îţi pot oferi suport moral, dar nu pot face ca nefericirea sau stresul din viaţa ta să dispară.


Gemeni
Dacă ţi-ai făcut planuri de călătorie, este bine să verifici biletele încă o dată, să te asiguri că nu-i nimic în neregulă cu mijlocul de transport sau că ţi-ai împachetat toate lucrurile de care ai nevoie. Sunt posibile schimbări sau amânări neaşteptate. Va trebui să dai dovadă de flexibilitate.


Rac
Mai mult ca oricând visele tale sunt importante astăzi. Faci multe presupuneri cu prietenii tăi, care de fapt reprezintă speranţele tale. Ai fost cam în ceaţă în ultima perioadă. Nu eşti sigur cum trebuie să procedezi în continuare şi unde trebuie să te îndrepţi. Tot ce trebuie să faci este să-ţi imaginezi cum îţi doreşti să fie viaţa ta de acum înainte, iar universul va lucra pentru tine.


Leu
Vei întâlni nişte persoane gălăgioase astăzi, care nu vor ezita a-ţi împărtăşi părerile lor. Vestea bună este că vei ştii să faci faţă situaţiei, acţionând cu multă diplomaţie. Tot ce trebuie să faci este să asculţi cu atenţie ce au de spus, iar mai apoi să ignori cu desăvârşire sfaturile lor.


Fecioară
Unul dintre prietenii tăi cei mai buni, încearcă ceva nou acum şi are nevoie de tot suportul tău moral. Va trebui să stai prin preajma lui mai mult timp până vei înţelege de ce vrea să facă asta. Chiar dacă filosofia ta de viaţă este contrară părerii prietenului tău, va trebui să-l încurajezi necondiţionat.


Balanţă
Cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci astăzi, este să nu laşi pe nimeni să te ghideze. Tu ştii cel mai bine ce-i mai bine pentru tine şi vei reuşi acum să te apropii de ceea ce-ţi doreşti cu adevărat. Vei reuşi să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante, dacă vei ignora influenţele exterioare.


Scorpion
Dacă eşti implicat într-o relaţie la început, ai grijă de a nu te băga prea mult în viaţa celuilalt, chiar în acest moment. Nu vei reuşi, în acest fel, decât să creezi neîncredere între voi, în loc să fiţi siguri de relaţia voastră. Este un moment important de tranziţie în viaţa ta, în care va trebui să stabileşti un echilibru între viaţa dinainte de cuplu şi acum.


Săgetător
Dacă prin comunicarea verbală nu vei reuşi să te faci înţeles astăzi, îţi poţi folosi privirea şi gesturile fizice pentru a comunica mai creativ şi pe înţelesul tuturor. Această metodă o poţi folosi nu numai cu partenerul de viaţă ci şi cu partenerii de afaceri. Spune multe folosind cuvinte puţine!


Capricorn
Toată lumea din jurul tău ar putea fi şocată de nişte evenimente neprevăzute, toţi în afară de tine. Se pare că ai ştiut dinainte ce se va întâmpla, datorită intuiţiei tale puternice de astăzi. Astfel, vei reacţiona primul şi nu-ţi vei crea un stres în plus. Ai încredere în instinctul tău şi mergi înainte, pentru că ştii exact unde trebuie să ajungi.


Vărsător
Îţi vei petrece ziua printre adulţi, dar asta nu înseamnă că ei se vor comporta ca atare. Deşi la început vei trata situaţia cu compasiune şi toleranţa vei realiza că nu rezolvi nimic. Oamenii trebuie abordaţi precum merită, aşa că vei reuşi să pui la punct pe câţiva dintre ei cu replici sclipitoare şi remarci ironice.


Peşti
Astrele au grijă de tine aşa că este uşor să-ţi faci o zi bună şi mai ales de a începe un proiect nou. Eşti energic şi dispui de inspiraţia de care ai nevoie. Eşti atras spre educaţie, aşa că după-amiaza ţi-o vei petrece cu câteva cărţi în mâna sau urmărind documentare interesante.

 

Horoscopul zilei de azi 29 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 29 ianuarie 2011


Berbec
Astăzi te vei întreba care sunt exact visurile tale şi unde vrei să ajungi peste 10 ani. Este mai important ca oricând să înţelegi exact ce-ţi doreşti şi de a încerca să-ţi faci fanteziile să devină realitate. După o analiză atentă îţi vei da seama şi cum poţi face că aceste vise să devină realitate.


Taur
Este important astăzi de a privi cu respect şi consideraţie munca în echipă. Chiar dacă acest lucru nu va reuşi să-ţi rezolve problemele individuale, vei ştii să alegi ce-i mai bine pentru grup. Câţiva coechipieri au o părere greşită despre tine, astfel că acum este momentul să demonstrezi că se înşeală.


Gemeni
Vei întâlni o situaţie cu care ai mai avut de a face şi în trecut, aşa că numai tu vei fi în măsură de a te descurca şi acum, având experienţă. Chiar dacă întâmplarea poate aduce lupte şi conflicte dure, vei reuşi să transformi totul cu diplomaţia de care dai dovadă. După ce vei împărtăşi ce gândeşti, negocierea va avea succes şi ambele părţi vor avea de câştigat.


Rac
Va trebui să fii mai econom cu banii tăi. Evită să faci cheltuieli inutile câteva zile. Va mai trebui să faci faţă unor costuri ascunse, de care nu ştii încă. Este mai bine să fii precaut, decât să-ţi pară rău după aia. Poţi să-ţi distragi atenţia de la dorinţa de a face cumpărături, implicându-te în treburile gospodăreşti de pe lângă casă.


Leu
Un prieten sau un partener de proiect poate face nişte greşeli foarte mari, dar nu-l poţi abandona acum, când are cea mai multă nevoie de îndrumarea ta. Această relaţie nu se va clarifica peste noapte aşa că pregăteşte-te de conversaţii lungi şi explicaţii multe. Ca prieten, va trebui să-l asculţi şi să fii lângă el.


Fecioară
Astăzi va trebui să răspunzi la evenimentele din ultima perioadă. Acest lucru nu reprezintă nicio noutate, pentru că oamenii în general îşi doresc să afle ce gândeşti şi cum vezi tu lucrurile. Asigură-te că vei aduce critici obiective şi nu vei critica doar de dragul de a o face.


Balanţă
Vei avea succes astăzi dacă îţi vei lăsa imaginaţia să zboare. Acest lucru te va ajuta să sari peste obstacole şi de a-ţi face noi aliaţi. Creativitatea de care dai dovadă, va reuşi să facă câteva transformări atât în viaţa profesională cât şi cea personală. Nu eşti mulţumit de prezent, aşa că aceste schimbări sunt binevenite.


Scorpion
Această zi va reuşi să-ţi ofere câte puţin din fiecare. Vei reuşi să munceşti, să te distrezi dar şi să petreci timpul cu persoana iubită. Vei reuşi să-ţi faci un program, care să le includă pe toate. Totuşi fii deschis la orice idee nouă şi mai ales de a merge într-o aventură cu cineva, în ultima clipă.


Săgetător
Ştii că eşti inteligent, iar încrederea în tine nu va fi o problemă pentru tine astăzi. Cineva îţi va face cunoştinţă cu nişte persoane importante, oferindu-ţi o şansă pe care ai aşteptat-o de mult. Nu fii timid şi nu respinge din start ideile neobişnuite şi ciudate. Îţi vei da seama de unele lucruri astăzi pentru că eşti în formă.


Capricorn
Primeşti o ofertă de a pleca într-o călătorie. Nu pleca înainte de a-ţi termina treaba la serviciu şi de a lăsa lucrurile în ordine. O călătorie este o idee bună, chiar dacă şi numai pentru câteva ore. Fă-ţi planuri în acest sens şi anume ce festivaluri vrei să urmăreşti, ce monumente vrei să vizitezi, etc.


Vărsător
Chiar dacă ideile tale nu par geniale la prima vedere, nu este un motiv de a nu le împărtăşi şi cu ceilalţi. Dacă ceilalţi vor fi reticenţi, acest lucru va fi din cauză că ei nu înţeleg ce spui şi nu pentru că ei consideră că tu greşeşti. Ai şanse de a obţine colaborări productive, în acest moment.


Peşti
Vei observa astăzi ca în jurul tău toată lumea este dispusă spre comunicare. Dacă îţi doreşti să împărtăşeşti ideile filosofice şi vrei să fii ascultat, astăzi este o zi potrivită. Intelectul tău este cea mai interesantă calitate şi poţi fascina pe oricine. Dacă vei dori să avansezi într-o relaţie personală sau profesională, astăzi vei reuşi cu efort minim.

 

Horoscopul zilei de azi 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 28 ianuarie 2011


Berbec
Dacă vei întâmpina probleme cu finanţele astăzi, încearcă să ai o conversaţie faţă-n faţă cu persoana în cauză. S-ar putea să fie mai uşor, decât crezi. Vei reuşi să comunici foarte bine şi să te faci înţeles. Ai nevoie de nişte explicaţii şi astăzi le vei obţine, chiar dacă vor fi nemulţumitoare.


Taur
Vei simţi o mare compasiune pentru ceilalţi oameni astăzi, care s-ar putea să-ţi distragă atenţia de la sarcinile zilnice. Dacă ai un termen limită, încearcă să te aduni şi să-ţi termini treaba la timp. Chiar dacă multe persoane vor veni la tine să se plângă nu trebuie să le preiei starea.


Gemeni
Chiar dacă eşti o persoană deschisă, astăzi nu te vei putea abţine să nu priveşti doar aparenţele. Vei judeca oamenii superficial şi ai toate şansele să te înşeli în privinţa lor. Dacă te întâlneşti cu prietenii, nu zăbovi mai mult decât este cazul, pentru că ai tendinţa de a amâna sarcinile zilnice.


Rac
Eşti destul de inteligent ca să ştii că eşti propriul stăpân al vieţii tale, dar astăzi prietenii vor încerca să te influenţeze. Oricât de mult ar insista ceilalţi să faci ca ei, va trebui să reuşeşti să te detaşezi. Simţi de mai mult timp că ai de urmat o cale proprie, iar astăzi anturajul tău va trebui să înţeleagă acest lucru.


Leu
Îţi doreşti să-ţi trăieşti viaţa în stilul tău, dar pentru asta va trebui să plăteşti un preţ. Dacă vei deveni independent, reputaţia ta va avea de suferit şi vei părea un ciudat în faţa altora, pentru că nu respecţi regulile. Totuşi, va trebui să încetezi să iei decizii în funcţie de cum te fac să pari în ochii altora.


Fecioară
Nu poţi face să te înţelegi cu cineva mai bine, dacă nu cooperează. Conflictul dintre voi poate fi din cauză că nu sunteţi compatibili. În loc să-ţi mai baţi capul şi să insişti de a salva această relaţie, mai bine mergi înainte şi tratează cu indiferenţă acest aspect. Nu ai cum să ţi-i faci pe toţi prieteni.


Balanţă
Nu poţi face să te înţelegi cu cineva mai bine, dacă nu cooperează. Conflictul dintre voi poate fi din cauză că nu sunteţi compatibili. În loc să-ţi mai baţi capul şi să insişti de a salva această relaţie, mai bine mergi înainte şi tratează cu indiferenţă acest aspect. Nu ai cum să ţi-i faci pe toţi prieteni.


Scorpion
Te gândeşti de mult timp să schimbi ceva în viaţa ta şi să-ţi asumi mai multe riscuri la serviciu. Ideile tale vor avea rezultate bune astăzi, aşa că nu ezită să le pui în practică. Cu cât eşti mai curajos cu atât va fi mai bine pentru tine astăzi. La finalul zilei, partenerul de viaţă va fi mândru de tine.


Săgetător
Eşti stresat astăzi, iar ziua ţi se va părea foarte lungă. A sosit un termen limită şi te vei da peste cap pentru a te menţine pe linia de plutire în faţa superiorilor. Înainte de a deveni agresiv şi agitat, încearcă să obţii o amânare. Foloseşte-ţi talentul de negociator şi farmecul personal şi vei putea respira uşurat la final.


Capricorn
Încearcă să ieşi din casa astăzi şi să socializezi mai mult. Nu numai că vei părea un tip simpatic celorlalţi, dar îţi va face şi plăcere să afli ce mai gândesc ce-i din jurul tău şi cum îşi trăiesc viaţa. Vei deveni foarte popular în această perioadă, aşa că nu ezită să adopţi un comportament prietenos cu toată lumea.


Vărsător
Astăzi, în final vei reuşi să te detaşezi de trecut şi să priveşti cu încredere spre viitor. Cu cât ţi-a fost mai greu până acum, cu atât ai învăţat mai multe. Cu aceste lecţii ştiute este greu de crezut că nu vei lua cele mai bune decizii de acum încolo. Toţi ceilalţi aşteaptă noua ta mişcare.


Peşti
Încearcă să nu te cenzurezi astăzi. Vorbeşte deschis şi spune-ţi părerea liber fără să te îngrijorezi de cum sună aceste lucruri în urechile altora. Ai o reputaţie bună pentru că şi în trecut ideile tale au adus ceva nou, aşa că şi acum eşti privit cu încredere şi ai şanse de succes.

 

Horoscopul zilei de azi 27 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 27 ianuarie 2011


Berbec
Chiar dacă nu ai niciun obstacol care să-ţi stea în cale astăzi, totuşi te simţi tras înapoi. Se pare că vei fi în criză de timp, nu ai bani câţi îţi trebuie sau nu găseşti suportul celor apropiaţi. Totuşi, va trebui să realizezi că toate astea nu sunt decât nişte scuze. Până la urmă se va întâmpla, doar ce-ţi doreşti tu.


Taur
Dacă vei încerca să explici ceva unei persoane astăzi, nu vei reuşi decât să agravezi neînţelegerea şi mai mult. Va trebui să-ţi aduci mai multe materiale cu tine, fotografii, audio sau orice altceva cu care te-ai putea face înţeles mai bine. Cu perseverenţă vei reuşi să-i convingi, în aşa fel încât vor sări în ajutorul tău.


Gemeni
Ai tendinţa de a fi agresiv astăzi, iar acest lucru va face mai mult rău decât bine. Încearcă să te comporţi diplomat, mai ales cu prietenii sau membrii familiei. Eşti frustrat astăzi, aşa că distanţează-te de cei care reuşesc să te provoace sau să te calce pe nervi. Vestea bună este că vei întâlni cel puţin o persoană astăzi, care va reuşi să pună un zâmbet pe chipul tău.


Rac
Nu ar trebui să te comporţi sau să vorbeşti prea rapid astăzi. Nu numai că ceilalţi ţi-ar putea interpreta vorbele greşit, dar ar putea fi chiar şi enervaţi de gălăgia care o faci. Vei părea arogant, dacă nu te concentrezi asupra persoanei cu care vorbeşti. Încearcă să asculţi mai mult ce încearcă ceilalţi să spună, dar mai ales ce nu-ţi spun.


Leu
Tensiunea din viaţa ta va dispărea ca prin minune dacă vei lăsa lucrurile să meargă de la sine. Nu ai niciun motiv să te panichezi sau să te îngrijorezi. Trage aer în piept şi relaxează-te, pentru că numai aşa vei reuşi să te încarci cu energie pozitivă. Spre sfârşitul zilei, vei deveni chiar entuziasmat de ceea ce ai de făcut.


Fecioară
Dacă uneori este dificil să iei decizii, astăzi pentru tine acest lucru va fi o adevărată plăcere. Analizezi cu grijă fiecare posibilitate, iar de abia apoi te vei decide. Este o zi bună pentru a urma un curs neaşteptat, în locul rutinei zilnice. Accepta orice provocare şi orice lucru inedit, care îţi iese în cale.


Balanţă
Vei fi ca o rază de soare, oriunde te vei duce astăzi. Nimeni nu va reuşi să fie trist dacă tu îi vei fi alături. Chiar dacă nu te simţi atât de fericit pe cât pretinzi, vei reuşi să dispui de energie pentru a avea o zi bună. Lucrezi foarte bine în echipa şi îţi face plăcere să fii în preajma oamenilor, aşa că nu vei refuza nicio invitaţie.


Scorpion
Să te implici în noi proiecte sau să fii de acord cu idei noi îţi face o adevărată plăcere, dar nu toţi sunt de acord cu tine. Oamenii din jurul tău, sunt astăzi foarte precauţi şi nu sunt dispuşi să rişte deloc. Nu-i nevoie să-i aştepţi şi pe ei, aşa că fă ce ai de făcut de unul singur.


Săgetător
Dacă te prefaci că problemele se vor rezolva de la sine, nu vor dispărea. Cu cât vei lua atitudine mai repede cu atât va fi mai bine. Dacă vei avea de a face cu o persoană care are un comportament ciudat, va trebui să discuţi cu ea direct şi sincer, dar să fii şi pregătit pentru întrebări în acelaşi timp.


Capricorn
Este important astăzi să rămâi concentrat pe problemele importante. Vei fi ales şi la conducere astăzi, pentru că eşti determinat de a termina proiectele cât mai repede. Reuşeşti să vezi imaginea de ansamblu, astfel eşti cel mai capabil dintre toţi de a lua decizii şi a elabora strategii.


Vărsător
O persoană cu care ai contact, devine foarte enervantă şi nu realizează că de fapt te stresează foarte tare. Vei avea parte de câteva evenimente neplăcute astăzi, iar comunicarea nu poate îmbunătăţi situaţia. Cel mai bine este să încerci să te distanţezi de aceste probleme şi de aceste persoane care te provoacă. Vei reveni asupra lor peste câteva zile.


Peşti
Oamenii din anturajul tău sunt dispuşi să urmeze un lider astăzi şi se pare că tu eşti acela. Dintr-o dată vei descoperi că tuturor le place ce muzica asculţi, cum te îmbraci sau vorbesc despre subiectele propuse de tine. De fapt ei te admira mai mult decât îţi dai tu seama. Dacă tot eşti în centrul atenţiei, dă-le un exemplu bun de urmat.

 

Horoscopul zilei de azi 26 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 26 ianuarie 2011


Berbec
Dacă vrei să te încurajezi pentru a merge mai departe, încetează de a mai crede că unele obstacole sunt imposibil de depăşit. O viziune realistă te-ar ajuta mai mult decât una idealistă. Demonstrează-ţi ţie că poţi să rezolvi unele probleme fără ajutor şi fără a fi împins de la spate.


Taur
Astăzi eşti foarte grăbit şi agitat. Această energie debordantă îi poate antrena şi pe ceilalţi, dar ai grijă de a nu-ţi strica liniştea. Ai parte de o zi bună, unde lucrurile par să meargă de la sine, aşa că nu ai niciun motiv să te grăbeşti. Încetineşte ritmul şi bucură-te de oamenii care trec prin viaţa ta.


Gemeni
Un prieten sau un membru al familiei care trece printr-o perioadă grea, are nevoie de o vorbă bună din partea ta. Încurajarea şi aprobarea ta sunt importante pentru ea, astfel arată-i ce simţi. Dacă îi vei împărtăşi propriile griji sau probleme veţi reuşi să vă apropiaţi mai mult, căutând soluţii unul pentru celălalt.


Rac
Va trebui să faci faţă unei persoane care te intimidează. În ciuda comportamentului său, nu e cu nimic mai bun ca tine. Ai dreptul să presupui că sunteţi egali, aşa că tratează-l ca atare. Chiar dacă primul tău impuls este să baţi în retragere, vei obţine mai multe dacă îţi vei folosi farmecul personal pentru a convinge.


Leu
Sunt şanse să primeşti veşti interesante, aşa că ieşi în lume şi participă la cât mai multe evenimente. Responsabilităţile tale sunt pe primul loc, dar întotdeauna există noi metode de a le îndeplini. Totuşi, evită să te implici în proiecte care îţi sună prea bine ca să fie adevărat.


Fecioară
Poţi să-ţi împarţi sentimentele şi părerile, dar nu ceda. Nu-i vorba că trebuie să fii egoist, dar dacă un prieten de-al tău şi-a uitat portofelul acasă, poţi să împarţi pacheţelul tău cu el, dar nu-i necesar să-i plăteşti masa de prânz. Sunt câteva limite pe care dacă le vei respecta, vor reuşi să-ţi aducă echilibru de care ai nevoie şi vor evita frustrările de mai târziu.


Balanţă
Îţi place să te distrezi, să socializezi dar acum e cazul să te mai opreşti. Încearcă să urmăreşti calitatea din relaţiile tale şi nu neapărat numărul lor. Selectează-ţi prietenii şi acordă-le atenţie doar celor care merită, pentru că altfel vei risipi energie degeaba. Ai nevoie de oameni de încredere pe lângă tine, aşa că nu ezita să-i cauţi.


Scorpion
Vei începe să vezi pe cineva cu alţi ochi, o persoană cu care nu te-ai mai văzut de mult. După ce veţi petrece puţin timp împreună şi imaginea ta va fi percepută altfel în ochii ei. Nu trebuie să încerci să pari ceea ce nu eşti, pentru că prietenul tău îţi acordă atenţie şi are încredere în tine, exact aşa cum eşti.


Săgetător
Astăzi, dacă te vei afla într-un grup nou va trebui să respecţi regulile şi să faci ce fac şi ei. Este mult mai comod aşa, aşa că nu te strădui să reinventezi roata. Urmăreşte firul conversaţiilor, notându-ţi şi ideile altora. Ceilalţi vor fi conştienţi de prezenţa ta, chiar dacă nu te vei impune cu forţa, nu vei vorbi mai mult sau mai tare.


Capricorn
Va fi destul de greu dacă ţi-ai propus astăzi să stai înfipt pe poziţii. Va fi nevoie să te adaptezi de la o situaţie  la alta şi să dai dovadă de multă flexibilitate. Schimbări neaşteptate vor apărea astăzi, care le vei gestiona corect doar dacă nu-ţi impui să te concentrezi asupra unui singur lucru.


Vărsător
Vei participa astăzi la o reuniune de familie, unde vei întâlni o persoană specială. Acest om te va ajuta să vezi lucrurile într-o viziune proaspătă. Îţi doreai de mai mult timp să faci unele schimbări, dar acum oamenii care te iubesc sunt alături de tine şi sunt dispuşi să te ajute. Te vei simţi norocos că ai aceste persoane pe lângă tine.


Peşti
Nu trebuie să despici firul în patru astăzi pentru că vei pierde timpul degeaba. Priveşte imaginea de ansamblu pentru că vei reuşi astfel să observi soluţiile evidente mai uşor. Creativitatea te poate scoate acum din situaţii încurcate. Important este să-ţi păstrezi o stare de spirit bună, indiferent cum va merge ziua de azi.

 

Horoscopul zilei de azi 25 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 25 ianuarie 2011


Berbec
Astăzi va fi o zi posomorâtă pentru că vei da numai peste persoane triste care nu sunt dispuse spre comunicare. În loc să te enervezi, cel mai bine este să te înarmezi cu răbdare, pentru că această perioadă va trece. Nu vei reuşi să schimbi starea de spirit a celorlalţi, dar măcar nu te lăsa influenţat.


Taur
Crezi că dacă te vei chinui să-i faci pe ceilalţi fericiţi, vei deveni şi tu fericit. Aceasta logică nu va funcţiona astăzi, pentru că dacă îţi doreşti să fii fericit va trebui să te faci singur fericit. Fă lucrurile care îţi plac, cumpără-ţi ceva numai pentru tine şi nu te simţi vinovat pentru asta.


Gemeni
Astăzi, eşti nevoit să suporţi o persoană care îţi va strica toată distracţia la un anumit moment dat. Această persoană nu-şi va da seama ce face, aşa că va trebui s-o eviţi cu eleganţă. Astăzi, mai pot apărea probleme financiare din neglijenţă. Fii mai atent cu finanţele.


Rac
Lucrurile vechi pot fi foarte interesante astăzi. Chiar şi o melodie sau o fotografie din trecut îţi poate aduce amintiri frumoase. Eşti nostalgic astăzi, ţi-ai învăţat lecţiile iar acum iei deciziile altfel. Împărtăşeşte aceste sentimente cu cei dragi şi faceţi planuri împreună pentru viitor.


Leu
Eşti foarte sensibil la problemele altora. Dai dovadă de compasiune iar gândurile tale pot fi întrerupte de multe griji. Nu este o situaţie confortabilă, iar acest sentiment intens de compasiune pentru ceilalţi nu este sănătos pentru tine. Trebuie să te gândeşti şi la tine şi nu te mai împovăra cu problemele altora.


Fecioară
Este rândul tău să organizezi un eveniment social acum. Nu trebuie să fie ceva complex şi nu trebuie să includă multe persoane diferite. Invită la masă persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult. Nu aştepta să vină totul de la sine, pentru că astăzi nu te poţi baza pe spontaneitate.


Balanţă
Se pare că grijile pe care ţi le-ai făcut zilele trecute au fost degeaba, pentru că totul s-a terminat cu bine. Relaxează-te şi răsuflă uşurat pentru că ce-a fost mai greu a trecut. Te vei simţi foarte uşurat şi eliberat de orice tensiune astăzi, ceea ce te va ajuta să te afişezi cu un zâmbet larg pe faţă.


Scorpion
Aşteptările tale sunt atât de mari în acest moment, încât rişti să fii dezamăgit. Trebuie să-ţi laşi ambiţiile la o parte şi să înţelegi că totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. Să te relaxezi şi să renunţi la a mai deţine controlul vieţii tale cu orice preţ, poate fi mai uşor decât ai crezut.


Săgetător
Eşti foarte deschis astăzi, încât eşti tentat să faci lucruri care nu sunt tocmai benefice pentru tine. Tentaţia este mare, aşa că evită cu orice preţ situaţiile periculoase. Înainte de a te apuca să faci ceva, consultă-te cu prietenii sau familia. Activităţile în echipă sunt mai productive astăzi decât cele individuale.


Capricorn
Vei avea parte de satisfacţii profesionale astăzi, pentru că te vei ocupa de lucruri cu care nu eşti familiar şi totuşi le vei manevra cu mult tact şi profesionalism. Fă orice este necesar pentru a cerceta, a studia şi a intra în profunzimea lucrurilor. Dacă te gândeşti încontinuu la acelaşi lucru va fi plictisitor.


Vărsător
Apar din ce în ce mai multe neînţelegeri în grupul tău de prieteni astăzi, lucruri care te stresează foarte mult. Va trebui să aduci părţile implicate în aceeaşi cameră şi să le pui faţă-n faţă. Sunt anumite probleme care nu se pot rezolva prin telefon, aşa că fiind implicat va trebui să aduci soluţia optimă.


Peşti
Chiar dacă ţii la ei foarte mult, prietenii tăi nu-ţi împărtăşesc aceleaşi sentimente astăzi. Sunt foarte ocupaţi şi s-ar putea să nu aibă timp pentru tine. Încearcă să nu devii frustrat dacă îţi este greu să comunici cu ei. Pentru a-ţi face cunoscut mesajul vorbeşte pe înţelesul tuturor şi din inimă.

 

Horoscopul zilei de azi 24 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 24 ianuarie 2011


Berbec
Schimbările pe termen lung nu apar peste noapte, aşa că relaxează-te. Ar trebui să ai mai multă răbdare cu tine. Învaţă de la alte persoane care au trecut prin aceeaşi situaţie ca şi tine. Măcar pentru o dată în viaţa s-ar putea să aibă şi ei dreptate. Ai nevoie de o pauză, aşa că bucură-te de timpul liber.


Taur
Este timpul să te ocupi şi de latura ta artistică. Ai fost foarte pragmatic în ultima vreme, iar acum îţi lipseşte muzica, dansul sau arta în general. Nu mai este momentul în care să te ocupi de lucrurile logice şi raţionale. O vizită la un muzeu sau o carte bună este tot de ce ai nevoie pentru a-ţi încărca bateriile.


Gemeni
Nu mai este cazul să tărăgănezi lucrurile, iar astăzi este o zi potrivită pentru decizii hotărâte. Chiar dacă nu prea eşti sigur de ceea ce faci, trebuie să te prefaci până afli. Ai multe idei bune şi tot ce trebuie să faci este să le pui pe toate cap la cap. Dacă simţi că nu te descurci singur, poţi chema un prieten în ajutor.


Rac
Încearcă să devii mult mai activ din punct de vedere social. Implică-te în activităţile care ţi le doreşti să se întâmple în mediul tău înconjurător. Pentru a obţine mai mult de la viaţa ta, trebuie să acţionezi asupra întregului proces de a trăi. Nu te mai lăsa distras de lucruri superficiale.


Leu
Chiar dacă îţi doreşti să reînvii romantismul în viaţa ta, asta nu înseamnă că trebuie să se transforme într-o relaţie de dragoste neapărat. Astăzi, asigură-te că ai contact numai cu lucruri frumoase, că asculţi muzică de calitate şi că te răsfeţi cu cele mai delicioase delicatese.


Fecioară
Foloseşte-ţi creativitatea şi nu te mai strădui atât să dai răspunsurile potrivite. Exprimă-ţi sentimentele şi te vei simţi mai confortabil, chiar dacă asta înseamnă să cânţi un cântec singur, să scri o poezie sau să dansezi în faţa oglinzii. Personalitatea ta are farmec de câte ori deschizi gura aşa că nu ezita astăzi să te faci remarcat.


Balanţă
Vei avea parte de o zi minunată şi totul depinde de tine pentru a merge ca pe roate. Deschide-te şi simte-te bine indiferent de ce zic ceilalţi. Nu ar trebui să te mai intereseze ce spun persoanele din jurul tău. Astăzi simte-te liber şi fă lucruri pe care nu ai avut curajul să le faci până acum.


Scorpion
Nu poţi să schimbi trecutul aşa că cel mai bine este să te împaci cu ideea că nu mai poţi da timpul înapoi. Regretele nu-şi mai au rostul aşa că priveşte înainte. Fă-ţi câteva planuri cu prietenii, organizează o excursie sau orice altă activitate care ar putea să-ţi distragă atenţia de la trecut.


Săgetător
Încearcă să revii la copilărie astăzi şi să te joci cât mai mult posibil. Simţul tău al umorului este o calitate foarte importantă aşa că ezită să o foloseşti. Faptul că vezi partea amuzantă din cele mai tensionate situaţii, face să fii foarte iubit de prietenii tăi. Poţi organiza o petrecere sau o masă cu cei apropiaţi.


Capricorn
Vei întâlni o persoană de altă cultură care va reuşi să-ţi impulsioneze viaţa, schimbând-o. Depinde de tine dacă vei alege ce-i mai bun sau ce îi nepotrivit pentru tine. Dacă vei fi cu mintea deschisă vei avea parte de o experienţă pozitivă. Încearcă să gândeşti de bine fiecare persoană şi nu-i judeca.


Vărsător
Întotdeauna ai găsit învăţatul ca pe o activitate plăcută, dar astăzi eşti dornic de informaţie mai mult ca oricând. Nu te mulţumi cu activităţi de rutină sau cu lucruri banale, ci ieşi în lume să cunoşti oameni extraordinari sau locuri în care nu ai mai fost. De câte ori cunoşti ceva nou, vei lega şi o conexiune care îţi va folosi mai târziu.


Peşti
Când vine vorba despre banii tăi, nu poţi sacrifica economiile tale pentru a-ţi salva reputaţia. Dacă îţi este frică că vei fi considerat zgârcit de prietenii tăi, trebuie să treci peste asta. Oamenii care sunt cu adevărat alături de tine nu te vor judeca pentru asta, pentru că dacă te-ar plăcea numai când ai portofelul deschis înseamnă că nu sunt cu adevărat prietenii tăi.

 

Horoscopul zilei de azi 23 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 23 ianuarie 2011


Berbec
Este bine să fii încrezător în forţele proprii, atunci când vine vorba despre provocările zilei de astăzi. Totuşi nu ar fi înţelept să crezi că vei obţine o victorie prea uşoară. Nu te grăbi şi nu lua decizii pripite. Singura greşeală pe care poţi s-o faci este să-ţi subestimezi adversarul şi să te supraestimezi pe tine.


Taur
Nu este o zi potrivită pentru acţiuni extravagante. Nu fii încăpăţânat pentru că nu vei avea de câştigat în negocierile pe care trebuie să le duci astăzi. Conflictele sunt frecvente astăzi, aşa că limitează-te pe cât posibil doar la conversaţii banale. Dacă vei tace asta nu înseamnă că eşti mai slab, ci doar că aştepţi momentul potrivit pentru a acţiona.


Gemeni
Vei avea parte de coincidenţe ciudate astăzi. Primeşti semnale incerte şi nu ştii cum să reacţionezi. Dacă unele lucruri nu te fac să te simţi confortabil, renunţă a mai insista asupra lor. Chiar dacă cineva a amânat o întâlnire, nu ai motive de frustrare ci mai degrabă bucură-te că ai timp liber numai pentru tine.


Rac
Astăzi meriţi o pauză de la munca grea pe care ai făcut-o săptămâna asta la şcoală sau la serviciu. Fă un pas înapoi şi lasă-i pe ceilalţi să-şi rezolve singuri problemele. Te-ai achitat de datorii şi ţi-ai asumat responsabilităţile, aşa că e timpul să-ţi rezervi timp numai pentru tine. Foloseşte-ţi creativitatea pentru a face lucruri distractive.


Leu
Pentru a economisi mai mulţi bani trebuie să fii mai organizat. Calculează-ţi bugetul încă o dată şi renunţă a mai cumpăra lucruri inutile. Aşează pe hârtie cheltuielile şi veniturile, iar astfel vei reuşi să vezi exact unde se duceau banii. De abia spre sfârşitul lunii situaţia financiară se va echilibra.


Fecioară
Astăzi îţi va face plăcere că ai găsit o nouă metodă de a face ordine în viaţa ta. Vei face curăţenie acasă, la serviciu sau doar îţi vei face ordine în hârtii. Este o zi potrivită pentru activităţile metodice, iar faptul că faci lucruri repetitive îţi va conferi o stare de siguranţă şi linişte.


Balanţă
Să fii sincer nu este întotdeauna distractiv dar este înţelept, mai ales în situaţii complicate. Oricât de mică ar fi minciuna pe care te gândeşti s-o spui astăzi, te va pune în final într-o situaţie neplăcută. Înainte de a minţi gândeşte-te de două ori şi află că spunând adevărul vei crea mici frustrări dar nu vei declanşa furia, precum în cazul minciunii.


Scorpion
Se vor întâmpla multe în viaţa ta în această perioadă, dar cum vei poza într-o imagine de erou, nu te vor deranja schimbările. Vei afla un secret picant de la o persoană care are foarte multă încredere în tine. Nu risca aceasta prietenie, divulgând secretul. Spre seară te vei întâlni cu un prieten şi veţi depăna amintiri din copilărie.


Săgetător
Persoanele importante din viaţa ta vorbesc şi nu se mai uită cine îi aude sau nu. Acum ai oportunitatea de a afla informaţiile de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Trebuie doar să fii atent şi să nu acţionezi imediat cum ai auzit informaţiile. Vei şti când este momentul potrivit.


Capricorn
Toată lumea cu care ai de a face astăzi îţi va trimite semnale pozitive. Acest lucru te va face să te simţi confortabil în pielea ta. Este un moment favorabil de a împinge proiectele mai departe. De fapt, sunt şanse ca pe unele dintre ele să le închei cu succes. Traversezi o perioadă bună profesional, aşa că bucură-te de răsplată.


Vărsător
Îţi place să fii de ajutor şi asta este un lucru bun, numai că nu lăsa că ambiţiile altor persoane să devină ambiţiile tale. Dacă ei au un altfel de program nu trebuie să-l schimbi pe al tău pentru a te sincroniza cu ei. Urmează-ţi propria cale chiar dacă vrei să-i ajuţi pe ceilalţi. Creează un echilibru între altruism şi egoism.


Peşti
Persoanele pe care le întâlneşti astăzi sunt foarte emoţionale, aşa că ai grijă cu cine îţi doreşti să te vezi. Nu vei ştii ce să spui sau ce să faci pentru a-i calma, aşa că mai bine rezumă-te la conversaţii banale. Nu este o zi favorabilă pentru a cere favoruri, dar cu cât eşti mai pregătit să te descurci singur cu atât vei avea o zi mai bună.

 

Previziuni generale 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Previziuni generale 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Asteroizii de lângă noi 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Asteroizii de lângă noi 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

O stea pentru fiecare 22 - 28 ianuarie 2011

 
    O stea pentru fiecare 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Banii sau viața 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Banii sau viața 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Berbec 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Berbec 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Taur 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Taur 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Gemeni 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Gemeni 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Rac 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Rac 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Fecioară 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Fecioară 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Leu 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Leu 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Balanță 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Balanță 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Scorpion 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Scorpion 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Săgetător 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Săgetător 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Capricorn 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Capricorn 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Vărsător 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Vărsător 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Pești 22 - 28 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Pești 22 - 28 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscopul zilei de azi 22 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 22 ianuarie 2011


Berbec
Ai fost un prieten devotat multor persoane, iar vorba s-a împrăştiat. Ai devenit popular, iar farmecul tău îţi aduce răspunsuri pozitive din partea celorlalţi. Nu refuza nicio invitaţie care vine astăzi şi asigură-te că unde mergi ai luat toate adresele şi numerele de telefon. Profită de acest moment!


Taur
Cineva din trecutul tău, va intra în viaţa ta astăzi, şi vei realiza asta în momentul în care îl vei întâlni faţă-n faţă. Chiar dacă ai aşteptările tale, nu lăsa aceste lucruri să se vadă şi comportă-te prietenos, primindu-l cu braţele deschise. Indiferent de relaţia dintre voi doi din trecut, acum viitorul este limpede şi depinde numai de tine în ce direcţie te îndrepţi cu această persoană.


Gemeni
Nu va trebui să alegi astăzi între raţiune şi sentimente, pentru că amândouă s-au pus de acord. Îţi vei canaliza toată energia atât fizică cât şi mentală pentru a-ţi îndeplini dorinţe personale. Nu vei reuşi să creşti numai în ochii tăi ci şi al colegilor tăi, pentru că spui lucruri inteligente, plăcute tuturor.


Rac
Dacă eşti implicat într-o ceartă cu un prieten astăzi, asigură-te că în timpul argumentării nu vei pierde subiectul din vedere. Evită să te implici emoţional şi de a te lăsa năpădit de sentimente. Aparenţele pot înşela şi dacă vei cerceta mai adânc vei observa cu problemele cu care te confrunţi îşi au rădăcinile în altă parte.


Leu
Lucrul în echipă va fi foarte important astăzi şi te vei simţi norocos că ai asemenea oameni lângă tine. Neînţelegerile vor fi minore în grupul tău, iar atmosfera va fi una relaxantă. Vei fi foarte productiv şi vei reuşi să termini proiecte cu care te chinui de mult timp. Spre seară rezervă-ţi timp pentru a sărbători, reuşitele de astăzi.


Fecioară
Dacă trebuie să ai nişte întâlniri cu persoane puternice şi care te intimidează, astăzi este o zi potrivită. Intelectual te poţi concentra foarte bine, ştii să vorbeşti sau să asculţi argumentele celorlalţi. Ceilalţi competitori nu vor avea nicio şansă în faţa ta. Poţi convinge pe oricine să te urmeze.


Balanţă
Te simţi foarte puternic astăzi, dar dai dovadă şi de compasiune. Această combinaţie poate ajuta o persoană dragă ţie, foarte mult. Arată-i cum poate fi mai fericită şi ce posibilităţi are. Eşti mult mai obiectiv, pentru că nu eşti implicat, iar viziunea ta asupra lucrurilor este de un mare ajutor prietenului tău.


Scorpion
Înţelegi astăzi, că banii nu-ţi pot cumpăra fericirea. Chiar dacă ai găsit nişte bani pierduţi într-un buzunar, aceştia nu te vor încânta prea mult. Evită tentaţia de a-ţi asuma riscuri inutile, precum jocurile de noroc. Activităţile deja probate sunt mai profitabile decât speculaţiile financiare.


Săgetător
Este cazul să te trezeşti la realitate şi să înţelegi că testul sau examenul pe care îl vei da astăzi depinde numai de tine, aşa că nu mai aştepta rezultate de la alţii. Asigură-te că te-ai pregătit şi că ţi-ai făcut temele, pentru că nu vei fi favorizat în niciun fel. Partenerul de viaţă este un adevărat sprijin în aceste momente.


Capricorn
Nişte prieteni au devenit dintr-odată foarte serioşi referitor la o excursie plănuită mai demult, iar acum când tu ţi-ai făcut alte planuri s-au supărat că nu mai eşti la fel de implicat. Ei nu realizează că cer mai mult decât sunt dispuşi să ofere. Pentru a-ţi păstra relaţia de prietenie va trebui să fii sincer şi direct cu ei.


Vărsător
Stilul tău este unic şi astăzi îi vei inspira şi pe câţiva amici de-ai tăi. Vor fi atât de mulţi, încât vei crede la un moment dat, că te priveşti într-o oglindă oriunde mergi. Simte-te flatat, pentru că nu ai motive să te superi sau să te enervezi. Chiar dacă nu vor reuşi să te imite în totalitate va fi amuzant să-i priveşti cum încearcă.


Peşti
Nu este momentul în care să te ascunzi cu capul în hârtii, înainte de a verifica toate detaliile. Potoleşte-ţi entuziasmul şi adoptă o viziune realistă. Chiar dacă nu reuşeşti să înaintezi atât de repede pe cât ţi-ai propus, asta nu înseamnă că nu faci progrese. Pregăteşte-ţi şi un plan de rezervă, în caz de surprize neplăcute.

 

Horoscopul zilei de azi 21 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 ianuarie 2011


Berbec
Astăzi la serviciu vei întâlni o persoană care pretinde că este expertă într-un domeniu, dar de fapt habar n-are despre ce vorbeşte. Ai putea să-l ajuţi să revină pe calea cea dreaptă, dar dacă acest lucru îţi afectează reputaţia, este mai bine să stai deoparte. Singura grijă pe care trebuie s-o ai astăzi, este imaginea ta în ochii celorlalţi.


Taur
Vei ajuta pe cineva astăzi, care trece printr-un moment dificil. Cuvintele tale vor fi ca un balsam pentru sufletul lui. Va trebui să-i vorbeşti din experienţa ta şi să te adaptezi la tipul său de personalitate, care diferă de al tău. Nu ar trebui să-l judeci, ci doar să-l încurajezi de a merge mai departe.


Gemeni
Dacă simţi că te afli într-o situaţie greşită, la serviciu sau la şcoală, ar trebui să discuţi cu cineva care a mai trecut prin asta. Află cum a reuşit să depăşească momentul, această persoană cu experienţă. Evită să vorbeşti cu cineva prea apropiat, pentru că va fi prea subiectiv pentru a te putea sfătui.


Rac
Lucrurile au fost puţin cam dificile pentru tine în ultima perioadă. Va trebui să lămureşti multe aspecte cu multe persoane. De aceea, chiar dacă va trebui să discuţi ceva important, nu trebuie să stai între patru pereţi cu acea persoană, aşa că ieşiţi în oraş sau găseşte un loc plăcut în care puteţi discuta.


Leu
Când ai încredere în tine, aroganţa celorlalte persoane nu te deranjează deloc. Astfel, astăzi dacă te afli într-o competiţie, trebuie doar să ai încredere în tine şi totul va fi bine. Vei auzi adversarii lăudându-se cu cele mai recente realizări, dar nu ar trebui să te impresioneze pentru că dacă fac asta, înseamnă că le este frică de tine.


Fecioară
Ai devenit foarte ambiţios încât viaţa profesională nu te mai mulţumeşte pe deplin, aşa că vei face unele mutări şi în viaţa personală. Astăzi este o zi perfectă pentru a face demersuri în acest sens. Dacă îţi place de cineva de mai mult timp, e cazul să-ţi faci curaj şi să-l inviţi în oraş.


Balanţă
Ai şi tu limitele tale şi astăzi va trebui să-i reaminteşti acest lucru unei anumite persoane, care încearcă să profite de tine. Se pare că vrea să obţină bani de la tine. Ai fost mult timp prea generos, aşa că astăzi va trebui să-i spui să înceteze, pentru că astfel îi vei face şi ei o favoare.


Scorpion
Astăzi va trebui să încerci să nu amesteci ambiţiile tale cu dorinţele altora. Te vei trezi la un moment dat că munceşti să îndeplineşti visurile altora şi nu pe ale tale. Persoane cu autoritate vor încerca astăzi să te forţeze să faci lucruri pe care nu ţi le doreşti. Va trebui să argumentezi pe cât de mult posibil, urmând apoi să refuzi ferm.


Săgetător
Astăzi un prieten vine la tine cu o propunere foarte ciudată. Chiar dacă are toate argumentele la el, intuiţia îţi spune că nu este ceea ce pare. De fapt, va trebui să-l ajuţi şi pe prietenul tău de a vedea lucrurile într-un mod mult mai realist. Îţi vei folosi diplomaţia în acest sens, reuşind să-l convingi fără a-l supăra.


Capricorn
Este zi foarte bună pentru a-ţi rezolva problemele din familie sau din cercul tău de prieteni. Vei învesti foarte multă energie în acest sens, vei face câteva compromisuri, dar vei fi dispus spre colaborare în acest sens. Îţi vor mulţumi mai târziu că ai reuşit să-i aduci chiar şi pentru o singură zi la un loc.


Vărsător
Vei simţi astăzi, că unii oameni încearcă să-ţi impună anumite restricţii. Trebuie să afli care sunt motivele lor. Dacă cineva îţi spune s-o iei pe altă cale, va trebui să te gândeşti serios dacă nu cumva are vreun interes ascuns de a-ţi încetini progresul. Nu neapărat toată lumea are intenţii rele, dar trebuie să iei şi această variantă în calcul.


Peşti
Nu trebuie să te simţi vinovat dacă astăzi lucrurile pentru tine vor fi mai uşoare decât pentru restul colegilor. Este normal, ca din când în când, treaba de la serviciu să ţi se potrivească ca o mănuşă şi să trebuiască să-i aştepţi şi pe ceilalţi să te ajungă din urmă. Ai învăţat la timpul tău şi acum este şi sănătos să-ţi fie uşor.

 

Horoscopul zilei de azi 20 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 20 ianuarie 2011


Berbec
Reacţia celorlalţi oameni este imprevizibilă astăzi, aşa că trebuie să fii pregătit pentru orice. Îţi va fi testată flexibilitatea şi capacitatea de adaptare. Important este că îţi va plăcea ziua de azi, cu cât lucrurile sunt mai neaşteptate cu atât devin mai interesante pentru tine.


Taur
Siguranţa materială este foarte importantă pentru tine astăzi, aşa că nu ar strica să devii şi mai econom decât eşti. Cel mai uşor mod de a face asta, este de a renunţa la capriciile de lux, care ţie ţi se par de nelipsit. Numără-ţi banii din portofel de mai multe ori şi vei realiza cât de mult cheltui.


Gemeni
Vei întâlni astăzi persoane care reuşesc să te fascineze. Nu va fi o idee rea, dacă vei sta liniştit astăzi într-un colţ observând agitaţia celorlalţi. La serviciu ai demonstrat că eşti un profesionist, aşa că te poţi relaxa acum antrenându-ţi memoria cu diverse jocuri sau chestiuni personale.


Rac
Nimeni nu vede astăzi lucrurile ca tine. Unele idei din subconştient te vor face să devii agitat, dar vei observa că ceilalţi sunt interesaţi de ele şi vor încerca să afle mai mult de la tine. Obişnuieşte-te să ţi se acorde mai multă atenţie, pentru că această situaţie nu va fi una de scurtă durată.


Leu
În ultima perioadă te-ai concentrat foarte mult pe viaţa profesională, dar acum este momentul să ai grijă şi de viaţa personală. Prietenii consideră că i-ai neglijat în ultimul timp. Va trebui să ieşi în lume şi să socializezi din nou. Eşti încă foarte popular în cercul tău de prieteni aşa că nu ar trebui să fie prea greu.


Fecioară
Eşti foarte încântat de planurile de călătorie pe care ţi le-ai făcut. Nu ai niciun motiv de a fi altfel, pentru că nu numai că totul va decurge conform planului dar sunt şanse şi de surprize plăcute. Fii optimist în continuare şi nu-ţi fă griji pentru detalii! Vei avea acces la lucruri care te vor distra, mira, dar cel mai important, te vor educa.


Balanţă
Astăzi, te vei simţi atras de o persoană pe care nu ai mai văzut-o niciodată. Nu reuşeşti să-ţi dai seama ce anume te interesează la această persoană, dar până să afli o vei urmări peste tot şi vei sta cât mai aproape. Se pare că ai aşteptat de mult timp o asemenea persoană, dar numai timpul va demonstra dacă este într-adevăr ceea ce ai căutat.


Scorpion
Nu ai niciun motiv de a grăbi lucrurile astăzi, pentru că nu vei reuşi decât să-ţi risipeşti energia. Din dorinţa de a fi mereu ocupat, confunzi faptul de a avea treabă cu a reuşi într-adevăr să duci proiectele până la capăt. Concentrează-te pe ce anume te face fericit astăzi şi nu ceea ce vrei să se întâmple mâine.


Săgetător
Conectează-te la toate sursele de informare pentru că astăzi vei face diferenţa numai cunoscând toate detaliile. Nu-ţi poţi permite de a nu ştii o cifră, un număr sau un nume. Nu lua nimic ca şi cum ar fi simplu, pentru că cercetând mai atent îţi vei da seama că ai mult de muncă.


Capricorn
Chiar dacă nu eşti implicat într-o relaţie, în acest moment, această zi va fi plină de romantism. Sunt şanse să te îndrăgosteşti de o persoană la prima vedere, sau de aceeaşi cu care îţi împarţi viaţa de atâţia ani. Vei demonstra partenerului ce persoană minunată eşti şi cât eşti de special.


Vărsător
Eşti cam plictisit de toate ce se întâmplă în ultima perioadă. Singura soluţie de a ieşi din rutină, este să-ţi asumi câteva riscuri. Nu-i nevoie să faci ceva periculos, dar dacă ai vreo dorinţă ascunsă pe care nu ai avut curaj să ţi-o îndeplineşti până acum, astăzi este o zi potrivită.


Peşti
Încearcă să găseşti modalităţi de comunicare pe care nu le foloseşti în mod frecvent. Vei reuşi să-ţi faci cunoscute gândurile şi ceilalţi îţi vor aprecia filosofia de viaţă dar şi ideile profesionale. Ai talent artistic, iar dacă te-ai gândit vreodată să te apuci de activităţi literare, acum ai şanse de a crea ceva interesant.

 

Horoscopul zilei de azi 19 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 19 ianuarie 2011


Berbec
Te vei simţi foarte înţelegător astăzi şi eşti gata să ierţi pe oricine îţi greşeşte. Astfel, este o zi bună pentru a te întâlni cu persoanele care s-au purtat nepoliticos sau rece cu tine de-a lungul timpului. Arată-le că eşti o persoană cu un caracter puternic, iar jocurile au încetat.


Taur
De cele mai multe ori, când eşti implicat într-un conflict ţi se pare normal să reacţionezi agresiv sau chiar violent. Astăzi, în timpul unei negocieri, cea mai mare greşeală pe care poţi s-o faci este să fii prea încrezător sau arogant. Va trebui să găseşti o soluţie care să facă ambele părţi fericite.


Gemeni
Îţi este foarte uşor să iei decizii astăzi, pentru că ai destule semne care te conduc pe calea cea bună. Relaxează-te şi urmează-ţi intuiţia. Este obositor să încerci încontinuu să înţelegi lucrurile şi să citeşti printre rânduri, aşa că acceptă astăzi ceea ce vezi şi ceea ce auzi ca pe un adevăr.


Rac
Nu trebuie să-ţi ascunzi sentimentele astăzi. Ai multe de oferit, iar faptul că eşti timid sau retras poate fi drăguţ, dar nu arăta lumii ce poţi cu adevărat. Trebuie să-ţi asumi nişte riscuri şi să-ţi arăţi adevărata personalitate. Îi poţi intriga pe ceilalţi, mai mult decât crezi.


Leu
Eşti curajos astăzi, aşa că te poţi acoperi de glorie. Astăzi, fă ceva care te va face remarcat sau apreciat. Este timpul să reaminteşti cunoscuţilor ce persoană grozavă eşti. Chiar dacă vei face ceva mărunt, precum a plăti masa prietenului, a-ţi ajuta un coleg de serviciu sau a renunţa la un loc de parcare, vei primi mulţumiri înzecite.


Fecioară
Îţi doreşti să ai succes ca orice persoană, dar astăzi poate fi mai interesant să urmezi pe cineva decât să fii lider. Întâlneşti o persoană cu adevărat specială, care te atrage foarte mult. Se dovedeşte a fi un bun profesionist şi arată că ştie ce face, aşa că ai un exemplu bun de urmat.


Balanţă
Un coleg de serviciu te bate la cap pentru alte răspunsuri. Nu este prima dată când face acest lucru, dar se pare că va trebui să-i mai explici încă o dată cum ai împărţit responsabilităţile. Vei observa că nu şi-a făcut treaba cum trebuie, iar acum încearcă să se ascundă. Nu trebuie să te simţi vinovat pentru că ai renunţat să-ţi mai pese de o astfel de persoană.


Scorpion
Ai parte de o zi liniştită, unde vei culege roadele muncii tale. Aceste realizări îţi vor conferi o perioadă de linişte şi calm în viaţa ta. Meriţi o pauză, după efortul depus, aşa că organizează o excursie sau o ieşire din oraş, pentru că ai destul timp să te gândeşti la următoarele proiecte.


Săgetător
Opreşte-te de a-ţi mai face planuri de călătorie, pentru că ceva nu este sigur şi nu poţi pleca la drum în această situaţie. Se pare că trebuie să-ţi faci provizii, să ai un plan de rezervă sau să-ţi faci depozite pentru că lucrurile nu vor sta în realitate ca pe hârtie.


Capricorn
Te vei întreba astăzi dacă vezi sau auzi bine. O persoană îţi spune lucruri incredibile şi nu-ţi vine să crezi că-i poate ieşi pe gură aşa ceva. Se pare că s-a transformat în cineva pe care nu-l mai recunoşti. De fapt, ea îşi doreşte să pară ceea ce nu este doar pentru a impresiona, dar asigur-o că-ţi place mai mult cum era înainte.


Vărsător
Astăzi, vei avea de a face cu o persoană foarte nervoasă, agitată şi gata să explodeze. Singura soluţie de a evita o astfel de situaţie este de a îi da cât mai multă treabă persoanei respective, menţinând-o ocupată nu va mai avea timp să se gândească la frustrările proprii.


Peşti
Trebuie să ai mai multă grijă de tine şi în special de sănătatea ta. Dacă nu ai mai fost de mult la doctor, e cazul să-ţi faci o programare pentru o consultaţie de rutină. Ai grijă să nu ignori nici starea emoţională în care te afli, aşa că acceptă să te încarci doar cu energii pozitive.

 

Horoscopul zilei de azi 18 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 18 ianuarie 2011


Berbec
Încearcă să nu te laşi copleşit de nostalgie, analizează cu mare atenţie ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă şi fii raţional când iei deciziile finale. Nu este o zi benefică negocierilor, astfel încât ar trebui să stai departe dacă apare ceva pe segmentul afacerilor.


Taur
Atenţia va trebui să o îndrepţi în mare măsură către familie, care se simte neglijată în ultima perioadă. Este adevărat că ai fost foarte ocupat, dar ziua este benefică relaţiilor familiale.


Gemeni
Unele veşti în sectorul prieteniei te pot ajuta să cunoşti mult mai bine anumite aspecte şi să iei deciziile cele mai bune. În special dacă ai gânduri de călătorie. Nu te aştepta la surprize foarte mari; sunt lucruri în mare măsură ştiute, dar care nu erau certe.


Rac
Aprecierile pe care le primeşti îţi vor ridica moralul şi vor fi rampa ta de lansare. Ajutorul primit din partea şefilor şi susţinerea acestora îţi sunt de un real ajutor în implementarea unui proiect.


Leu
Actuala structură organizatorică şi schimbările făcute îţi vor crea anumite probleme. Eşti în impas şi nu ştii cum să reacţionezi. Totul stă sub influenţa unor decizii pripite.


Fecioară
Adevăratele performanţe ale zilei vin din sectorul financiar care este bine aspectat astăzi. Asta nu înseamnă că trebuie să investeşti fără să te consulţi sau să faci cheltuieli care te vor destabiliza economic.


Balanţă
Relaţiile cu cei din jur stau sub semnul incertitudinii. Încrederea spulberată va fi cu greu adusă pe făgaşul normal şi compromisurile vor trebui să fie făcute de ambele tabere.


Scorpion
Comunicarea este cea care te scoate azi dintr-un impas. Reuşeşti să transmiţi colaboratorilor ceea ce doreşti cu adevărat şi vei vedea imediat şi schimbările de atitudine ale celor implicaţi.


Săgetător
Dinamic şi energic, cam astea sunt atributele ce te caracterizează astăzi. Reuşeşti să soluţionezi într-un final un proiect sau o situaţie pe care o tot amânai în ultima perioadă din cauza lipsei de viziune.


Capricorn
O zi plină de sentimente frumoase, în care pe prim plan va fi relaţia de suflet. Atitudinea pe care o ai şi responsabilităţile asumate îşi vor pune accentul pe conduita ta de astăzi.


Vărsător
Capricios şi schimbător, cam astea sunt stările cu care te vei confrunta astăzi. Nu ştii nici tu de unde această stare, dar în mare parte vinovate se fac planetele din zodia ta. Vei găsi în final o explicaţie, care te va ajuta mult în justificarea cu ceilalţi.


Peşti
Surprizele vin de unde te aştepţi cel mai puţin, adică din segmentul prieteniei. Nici tu nu eşti foarte convins de ceea ce ţi se întâmplă, dar va trebui să nu cauţi răspunsuri şi să nu îţi pui întrebări, ci doar să te bucuri de ceea ce ţi se întâmplă.

 

Horoscopul zilei de azi 17 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 17 ianuarie 2011


Berbec
Încearcă să faci eforturi dacă doreşti să îţi recâştigi încrederea în faţa celuilalt. Cam multe artificii care te vor demasca mai devreme sau mai târziu şi cel care va pierde vei fi tu.


Taur
Sentimentul de vinovăţie pe care îl ai faţă de cei din jurul tău este cel care îţi va conduce acţiunile astăzi. Chiar dacă vei fi conciliant, asta nu înseamnă că vei primi şi iertarea de care ai nevoie pentru a merge mai departe.


Gemeni
Financiar nu stai foarte bine şi acesta este motivul pentru care va trebui să fii atent ce cheltuieli ai de făcut astăzi. Nu te avânta pentru că nu este momentul oportun.


Rac
Familia îţi este alături, cu condiţia să îi implici măcar informativ în planurile tale. Nu încerca să le faci pe toate de unul singur pentru că vei ajunge la epuizare.


Leu
Oportunităţile financiare care apar astăzi îşi vor închide porţile dacă nu eşti atent la mici detalii. Nu comunici foarte bine cu cei din jurul tău şi aici poţi avea un minus care va trebui substituit cu inteligenţa ta nativă.


Fecioară
Şansa de astăzi este cea a unui nou început. Va trebui numai să abordezi aspectele cu calm şi relaxat, pentru că rişti să pierzi oportunitatea datorită stării de irascibilitate care te cuprinde.


Balanţă
De câteva zile te afli într-o situaţie incertă. Prea multe sarcini, prea multe responsabilităţi şi nu faptul că sunt prea multe te deranjează, ci atitudinea şefilor care îţi spun că toate sunt prioritare. Fiecare şef cu prioritatea lui.


Scorpion
Unele plaţi nu pot fi amânate, dar nici nu ai altă şansă decât să încerci să îţi negociezi termenii de plată. Nu este chiar cea mai comodă situaţie în care te afli, dar nu ai altă soluţie.


Săgetător
Relaţiile de familie au de suferit din cauza unor neînţelegeri. Nu ai răbdare să afli toate amănuntele şi tragi concluzii pripite care nu vor face altceva decât să tensioneze şi mai mult starea actuală.


Capricorn
Nu ai învăţat încă lecţia responsabilităţii faptelor şi asta îţi aduce anumite neplăceri. Oricum ar fi, se pare că nu te afectează foarte mult şi nici nu vei schimba nimic în atitudinea ta.


Vărsător
Proiectul în care eşti implicat îţi solicită mai mult timp decât ai crezut iniţial. Va trebui să gestionezi situaţia cu multă diplomaţie pentru că partenerul de viaţă nu este atât de flexibil.


Peşti
Anumite probleme de sănătate îţi vor solicita mult mai mult timp decât ai crezut la început. Nu reuşeşti încă să te linişteşti, eşti agitat şi starea de nervozitate creşte cu fiecare moment care trece

 

Horoscopul zilei de azi 16 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 16 ianuarie 2011


Berbec
Nu ştii foarte bine ce vrei să faci şi acest fapt îţi creează o stare de nemulţumire faţă de propria persoană. Nu intra în panică. Încearcă să faci ceva plăcut pentru a te relaxa şi în felul acesta vei reuşi să îţi pui gândurile în ordine.


Taur
Nimic nu poate să te înduplece astăzi. Eşti focusat pe rezultate şi acest aspect te aduce într-o poziţie destul de ingrată. Deciziile luate nu sunt tocmai cele mai bune, pentru că pierzi din vedere aspectul uman.


Gemeni
Duplicitatea de care dai dovadă te va salva astăzi dintr-o situaţie neplăcută. Va trebui însă să rezişti anumitor ironii din partea colegilor, care nu sunt de acord cu atitudinea luată.


Rac
Vei fi rigid în exprimare şi conservator în exprimare. Chiar dacă memoria te va ajuta foarte mult, nu vei reuşi să comunici cu cei din jurul tău. Tendinţa de a planifica totul îţi va fi ostilă şi nu vei fi apreciat de cei cu care colaborezi.


Leu
Relaţiile de afaceri sunt bine aspectate şi ar trebui să profiţi de ele. Îţi vei îmbunătăţi mai bine o relaţie existentă sau chiar este posibil să apară noi oportunităţi.


Fecioară
Acţionează cu multă energie pentru că vei obţine rezultate foarte bune. Chiar dacă acest lucru presupune şi multă critică, va trebui să îţi asumi acest risc pentru că nu vei avea ce pierde.


Balanţă
Situaţia financiară nu este foarte roz, dar mai ai încă puterea de a găsi resurse. Atenţie numai să nu te afunzi mai mult în datorii. Gestionează situaţia actuală cu multă maturitate şi responsabilitate.


Scorpion
Este posibilă o ruptură cu partenerul de viaţă şi să apară foarte repede o nouă relaţie. Această schimbare îţi va aduce multiple şi surprinzătoare satisfacţii.


Săgetător
În plan profesional, lucrurile trec printr-o perioadă destul de liniştită. Ar fi foarte indicat să profiţi de acest moment şi să îţi planifici cu mare atenţie perioada care urmează pentru că stresul va fi mare.


Capricorn
Încearcă să fii mai deschis şi mai flexibil în relaţia cu ceilalţi. Chiar dacă ai unele probleme de comunicare, nu lăsa ca acest lucru să te afecteze şi mai ales să se vadă. Cei care stau după colţ vor specula momentul.


Vărsător
Atenţie la anumite probleme de natura medicală. Nu ar trebui să neglijezi nimic. Sistemul osos este destul de vulnerabil astăzi.


Peşti
Relaţia bună pe care o ai cu şefii va aduce schimbări majore în plan profesional şi toate sunt importante şi pozitive. Succesul este garantat într-o zi ca aceasta. Profită de ea.

 

Horoscopul zilei de azi 15 ianuarie 2011

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 15 ianuarie 2011


Berbec
Ce-ai făcut pentru ei în ultima vreme? Chiar ai tendinţa de a privi lucrurile doar în favoarea ta şi de multe ori îi răneşti pe cei care ţin la tine. Un gest frumos, ceva, i-ar face să creadă din nou în tine.


Taur
Pentru prima dată, eşti total sigur de decizia pe care ai luat-o. Ţi-ai dat seama că nu are rost să mai mergi pe iluzii deşarte, şi eşti foarte mulţumit de această schimbare.


Gemeni
Te simţi obosit din cauza întâlnirilor fulger? Mai fă o pauză, este mai bine, pentru că dacă vei continua aşa nu vei ajunge prea departe şi până la urma tot tu vei fi cel care va suferi.


Rac
În astfel de cazuri ar trebui să te bazezi pe instinct. Este bine să laşi lucrurile să vină de la sine, să nu intervii în destin. Poate că partenerul tău a călcat strâmb, dar fii conştientă că te iubeşte. Planul tău de a-l face să-şi piardă minţile a mers perfect.


Leu
S-ar putea ca într-o zi să poţi ieşi din labirintul în care te afli, dar nu se ştie când. Eşti pe punctul de a face ceva ieşit din comun pentru persoana iubită. Deşi este riscul ca această persoană să reacţioneze urât, tu ţi-l asumi, pentru că ştii că îi va trece repede.


Fecioară
S-ar putea să faci greşeala de a începe să gândeşti cu mintea, nu cu sufletul în relaţia în care te afli, iar lucrul acesta nu este foarte bun. Încearcă să te relaxezi, să observi exact ce se întâmplă şi să priveşti lucrurile în ansamblu.


Balanţă
Fantoma dragostei a ajuns din nou la tine şi te bântuie, dar se pare că de data aceasta "Casper" are mai multe trucuri pentru a te face să-i cazi în plasă. Vorbeşte cu prietenii despre ce se întâmplă, doar ei te pot ajuta.


Scorpion
Acum că sunt doi, nu ştii ce să faci, nu ştii cum să reacţionezi şi totul este mai ciudat decât credeai. Încearcă să-ţi faci ordine în idei, să ştii pe cine alegi dintre ei doi, pentru că dacă nu o faci tu, o va face unul dintre ei, şi atunci vei suferi foarte mult.


Săgetător
Un pas pe alături îţi va arăta cine este cu adevărat partenerul tău, iar atunci când îl vei privi în ochi vei fi conştient de faptul că îl iubeşti şi nu are sens să te mai ascunzi. Deşi totuşi încă te minţi ca nu o iubeşti, asta nu va mai continua foarte mult.


Capricorn
Ţi-ai luat angajamentul ca tot ce faci de acum în colo, să faci din inimă, fără să mai faci pe nimeni să sufere. Aparent lumea te crede, dar tu continui să faci ce ai făcut şi până acum şi acest lucru nu este tocmai bun. Ai grijă, "ulciorul nu merge de multe ori la apă"!


Vărsător
Este ciudat, lucrurile au luat-o razna, nu mai ştii ce ai făcut sau ce mai ai de făcut. Singura variantă care ţi-a rămas este să laşi lucrurile să meargă de la sine, poate într-o zi vei găsi răspunsuri la toate întrebările tale.


Peşti
Tot ce ai făcut pentru ceilalţi, într-o zi se va întoarce dublu. Acum că nimeni nu stă cu ochii pe tine, ai ocazia de a-ţi lua lumea în cap. Totuşi ai grijă să nu exagerezi!

 

Horoscop Urania zodia Berbec 15 - 21 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Berbec 15 - 21 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Taur 15 - 21 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Taur 15 - 21 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Gemeni 15 - 21 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Gemeni 15 - 21 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Rac 15 - 21 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Rac 15 - 21 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Leu 15 - 21 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Leu 15 - 21 ianuarie 2011, Pasul Fortunei

 

Horoscop Urania zodia Fecioară 15 - 21 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Fecioară 15 - 21 ianuarie 2011, Pasul Fortunei