Horoscopul zilei de azi, 9 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 9 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 9 decembrie 2011




Berbec:
O zi axată pe muncă, mai ales dacă e vorba despre activităţi care necesită precizie. Întâlnirile cu persoane agreabile şi originale îţi sunt benefice.




Taur:
Probabil că vei trăi emoţii intense astăzi. E un moment bun să aduci ceva nou, să schimbi ceva în viaţa ta profesională.




Gemeni:
S-ar putea ca astăzi să trăieşti un sentiment de insecuritate profesională sau materială. Astăzi încearcă să inspiri şi nu să convingi.




Rac:
Ceva ce se întâmplă astăzi te poate face să-ţi schimbi unele convingeri. E posibil să ţi se subţieze puţin bugetul în urma efectuării unor plaţi.




Leu:
Pot apărea cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul. Păstrează-ţi resursele intacte pentru programul încărcat de la serviciu.




Fecioară:
Se pot schimba termenii unui contract, se poate reveni asupra unui acord. Se pare că ideile tale nu sunt foarte bine primite de către colegi sau colaboratori.




Balanţă:
Ar fi bine ca astăzi să nu-ţi încarci foarte mult agenda. Este posibil ca ziua de astăzi să-ţi aducă experienţe frustrante în plan afectiv.




Scorpion:
Este posibil să fii surprins de unele gesturi radicale ale prietenilor. Unii nativi pot fi nemulţumiţi de starea de sănătate sau de aspectul exterior.




Săgetător:
Deciziile radicale şi ideile nonconformiste nu sunt bine primite de superiori astăzi. O deplasare sau o întâlnire poate fi amânată brusc.




Capricorn:
Este o zi bună pentru documentare. În cazul tău, atenţia ar trebui îndreptată către resursele materiale.




Vărsător:
Astăzi eşti foarte abil în a descoperi tot felul de surse de câştig. E bine să-ţi dozezi cât mai bine efortul şi energia pentru că te afli într-o perioadă extrem de solicitantă.




Peşti:
O zi care poate aduce surprize în relaţia de cuplu. Oricât de mult ai vrea să-i ajuţi pe ceilalţi, nu uita să te ajuţi şi pe tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS