Horoscopul zilei de azi, 8 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 8 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 8 decembrie 2011




Berbec:
Astăzi îţi vei ocupa cea mai mare parte din timp muncind cu zel. Atenţie la eventualele intrigi care se ţes în spatele tău.




Taur:
Nemulţumiri există în ce priveşte locul de muncă şi poziţia profesională pe care o ai. Fii receptiv şi, mai ales, deschis la nou.




Gemeni:
Eşti nevoit să găseşti cele mai bune soluţii pentru nişte cheltuieli. Cineva îţi oferă o mână de ajutor sau o informaţie utilă.




Rac:
Foloseşte-te de diplomaţia şi intuiţia ta pentru a păstra un parteneriat. Vin veşti minunate şi răspunsuri favorabile!




Leu:
Realizezi că nu prea poţi să-ţi atingi toate scopurile. În concluzie, o zi axată tot pe muncă şi activităţi profesionale.




Fecioară:
Ai tendinţa să dai prea multă atenţie detaliilor. Poţi avea parte de surprize plăcute din partea partenerului.




Balanţă:
Ai tendinţa să despici prea mult firul în patru. Trăieşti momente frumoase în familie sau primeşti veşti bune legate de zona profesională.




Scorpion:
E nevoie să te pui de acord cu cineva în privinţa unui câştig. Te exprimi cu uşurinţă şi te bucuri de surprize plăcute din partea unei persoane dragi.




Săgetător:
Se poate ivi ocazia unui câştig. Găseşti din nou soluţii ingenioase, mai ales dacă intenţionezi să faci o investiţie.




Capricorn:
Te gândeşti cu foarte multă seriozitate şi profunzime la viitorul tău. A doua parte a zilei vine cu idei bune.




Vărsător:
Evită pe cât posibil să forţezi lucrurile. Este posibil să te simţi obosit, devitalizat sau să-ţi faci tot felul de griji şi scenarii pesimiste cu privire la viitor.




Peşti:
Ai tendinţa să priveşti cu suspiciune orice gest al unor persoane din jurul tău. Această perioadă îţi poate aduce în cale oameni de calitate, gata să te sprijine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS