Horoscopul zilei de azi, 7 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 7 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 7 decembrie 2011




Berbec:
Eşti îndrăzneţ şi pus pe aventură şi distracţie. Berbecii doresc să-şi recapete autoritatea şi vor face totul pentru asta.




Taur:
Astăzi va trebui să te implici în activităţi casnice împreună cu familia. Taurii se gândesc serios ce să facă cu viitorul lor şi probabil că vor lua decizii ferme şi radicale în această privinţă.




Gemeni:
Sunt avantajaţi toţi cei care lucrează în învăţământ, comerţ, jurnalism. Ziua de astăzi marchează începutul unei perioade în care parcă totul va sta sub semnul misterului.




Rac:
Bazează-te pe tine şi resursele tale, lăsând la o parte aşteptările pe care le ai de la alţii. Te afli într-o perioadă extrem de dinamică, în care nu este exclus să renunţi la cineva.




Leu:
Ideile tale sunt preţioase, prin ingeniozitatea şi originalitatea lor. Multe lucruri se vor reconfigura la locul de muncă sau în ce priveşte sănătatea.




Fecioară:
Cel mai bine ar fi să îţi rezervi timp pentru relaxare. Începe o perioadă în care ai ocazia să descoperi noi calităţi.




Balanţă:
Poţi vizita un prieten sau îţi poţi planifica o excursie împreună cu cineva drag. Unele Balanţe îşi reorganizează bugetul.




Scorpion:
Nu este exclus să existe nişte polemici în relaţiile cu şefii sau cu unii colaboratori. Atenţie totuşi la tendinţa de a exagera prin duritate şi impulsivitate.




Săgetător:
Eşti pus în situaţii în care eşti nevoit să-ţi aperi cu tărie convingerile. Nu mai vrei să aştepţi nimic de la nimeni, nu te mai bazezi pe nicio promisiune.




Capricorn:
Te comporţi ca un adevărat detectiv şi reuşeşti să scoţi la iveală o serie de adevăruri. Până acum ai avut sentimentul că nu eşti ascultat, de data aceasta eşti hotărât să ieşi la rampă.




Vărsător:
Atenţie la impulsivitatea manifestată faţă de cei din jur. Poţi cunoaşte pe cineva care este dispus să te susţină sau chiar îţi face o propunere tentantă.




Peşti:
O zi cu multă agitaţie la locul de muncă. Eşti gata să renunţi fără să stai pe gânduri la relaţiile care nu au o bază solidă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS