Horoscopul zilei de azi, 6 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 6 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 decembrie 2011




Berbec:
Tinzi să trăieşti în trecut în mare parte a timpului. S-ar putea ca şeful să te solicite pentru o discuţie importantă legată de cariera ta profesională.




Taur:
Ziua este excelentă în privinţa deplasărilor. Poate o reorientare a gândurilor şi eforturilor tale către domeniile spirituale ale vieţii ar fi de dorit.




Gemeni:
Te bucuri de o zi frumoasă dacă alegi să te deplasezi. Partenerul de viaţă îţi poate face anumite reproşuri, destul de reale.




Rac:
Alegi să-ţi îndrepţi atenţia asupra celorlalţi. Sunt multe de făcut, însă concentrează-te doar pe cele importante.




Leu:
Încearcă să te stăpâneşti, evită exagerările şi fi mai calm. Concentrează-te asupra unei cărţi sau unui film de calitate.




Fecioară:
Te poţi simţi lipsit de impuls şi energie. Gândurile tale zboară către alte ţinuturi îndepărtate, în care se pare că ai dori să te muţi.




Balanţă:
Eşti deschis, comunicativ şi simţi o dorinţă puternică în a relaţiona. Dacă ai făcut un curs, acum îl poţi încheia fără probleme.




Scorpion:
Ziua se dovedeşte a fi favorabilă în ceea ce priveşte călătoriile. Recomandabil este să îţi drămuieşti veniturile cu mult discernământ.




Săgetător:
Te poţi bucura de un cadou, de o susţinere venită de unde te aştepţi mai puţin. Se recomandă prudenţă şi discernământ la capitolul cheltuieli.




Capricorn:
Cauţi compania persoanelor în care ai încredere şi pe care ştii că te poţi baza. O muzică de relaxare sau un dialog cu un prieten bun te-ar ajuta enorm.




Vărsător:
Îţi doreşti foarte mult să fii util celor din jur. Vin evenimente foarte importante pentru destinul tău şi bine ar fi să ai alături de tine oameni de nădejde.




Peşti:
Eşti avantajat în cazul în care doreşti să semnezi un contract pentru iniţierea unui nou proiect. Imaginea ta în ochii celorlalţi nu este prea grozavă şi ar trebui să iei aminte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS