Horoscopul zilei de azi, 5 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 5 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 decembrie 2011




Berbec:
Atenţia îţi este îndreptată atât asupra planului profesional cât şi asupra celui familial. Berbecii pot să îşi deschidă ochii spre noi orizonturi.




Taur:
Alegi să-ţi îndrepţi atenţia asupra familiei, depănând cu cei dragi amintiri. Ar fi bine ca Taurii să socializeze cât mai mult.




Gemeni:
Ştii cum să scoţi profit chiar şi din piatră seacă. Gemenii trebuie să se detaşeze de griji şi să combată stresul.




Rac:
Ai parte de o zi în care toată atenţia se îndreaptă asupra ta. Racii parcă simt nevoia să îşi demonstreze importanţa în mijlocul celor dragi.




Leu:
Eşti carismatic şi beneficiezi de o zi favorabilă în a iniţia noi proiecte. Leii ar trebui să ofere foarte mult persoanelor dragi, în special iubitului/iubitei şi copiilor.




Fecioară:
Te poţi simţi lipsit de impuls şi energie. Fecioarele se întorc cu faţa spre familie şi spre nevoile celor de acasă.




Balanţă:
Gândul îţi fuge la un proiect profesional. Balanţele au de făcut drumuri, în care trebuie să se vadă cu o mulţime de oameni.




Scorpion:
Ziua se dovedeşte a fi favorabilă în ceea ce priveşte călătoriile, deplasările. Scorpionii se pot bucura de bani sau avantaje materiale în urma muncii prestate.




Săgetător:
Vei reuşi să începi următoarea săptămâna cu buzunarul asigurat. Săgetătorii pot să se afirme mult mai uşor, pot să fie naturali şi spontani.




Capricorn:
Poţi avea sentimentul că funcţionezi mai bine alături de cineva. Este o zi minunată pentru vindecare interioară şi pentru iertare.




Vărsător:
Eşti responsabil şi muncitor. Viitorul se poate reconfigura pentru aceşti nativi, care găsesc culoarul favorabil şi oamenii pregătiţi să le ofere sprijin.




Peşti:
Eşti creativ şi poţi descoperi chiar o nouă activitate care să-ţi placă foarte mult. Peştii ar putea să se convingă că lucrurile au stat sau că stau altfel decât credeau ei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS