Horoscopul zilei de azi, 4 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 4 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 4 decembrie 2011




Berbec:
O zi frumoasă, pe care o trăieşti în linişte şi armonie. Berbecii pot declanşa contacte cu persoane aflate în străinătate sau pot pune la cale drumuri lungi.




Taur:
Astăzi eşti foarte rezervat, prudent şi binevoitor cu cei din jur. Taurii îşi pot surprinde partenerul de viaţă printr-un gest, o propunere sau o invitaţie.




Gemeni:
Te preocupă stabilitatea materială. Gemenii care nu sunt implicaţi într-un cuplu, pot să pornească acum la drum împreună cu cineva.




Rac:
O zi liniştită. Racii pot munci mai uşor, cu mai multă implicare, pasiune şi eficienţă.




Leu:
Meriţi din plin o zi tihnită, în care să faci doar ce-ţi place. Leii pot trăi bucuria de a dărui, ei fiind în măsură să îşi exerseze generozitatea.




Fecioară:
Simţi nevoia să-ţi petreci mare parte din timp în compania unui prieten vechi. Unele Fecioare îşi pot schimba acum locuinţa.




Balanţă:
Eşti nevoit să te concentrezi asupra unor sarcini profesionale. Pot începe o serie de negocieri, tratative, dezbateri, care le pot aduce pe Balanţe în situaţia de a încheia o tranzacţie.




Scorpion:
O zi frumoasă din punct de vedere al studiilor. Scorpionii par a fi cea mai recompensată zodie pentru meritele personale.




Săgetător:
Astăzi se pare că eşti foarte prudent în legătură cu banii. Săgetătorii pot să se afirme mult mai uşor, pot să fie naturali şi spontani.




Capricorn:
Pui foarte mare preţ pe felul în care te percep cei din jur. Este o zi minunată pentru vindecare interioară şi pentru iertare.




Vărsător:
Astăzi e nevoie să faci un efort pentru a finaliza o lucrare cu care ai ajuns pe ultima sută de metri. Aspiraţiile Vărsătorilor nu mai par atât de irealizabile.




Peşti:
O zi a iubirii, expresiei artistice şi bucuriei de viaţă. Peştii pot vedea totul dintr-o perspectivă mult mai largă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS