Horoscopul zilei de azi, 30 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 30 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 decembrie 2011




Berbec:
O zi dinamică, în care ai foarte mult chef de vorbă, eşti mereu în mişcare şi înclinat să vezi lucrurile într-o lumină mai optimistă decât zilele trecute.




Taur:
Vorbeşti mult despre bani, faci tot felul de calcule, cauţi sprijin financiar la membrii familiei.




Gemeni:
Pe fondul unei perioade tensionate care vizează în special zona iubirii, ziua de astăzi aduce parcă un licăr de speranţă şi încredere.




Rac:
Se pare că nu prea eşti în apele tale. Tinzi să-ţi interiorizezi toate nemulţumirile, să priveşti mai mult în trecut decât în viitor şi să dai o amploare foarte mare oricărei neîmpliniri de pe parcursul acestui an.




Leu:
Sănătatea poate fi ceva mai fragilă în aceste zile, mai ales dacă te afli în deplasare ori dacă depui foarte mult efort fizic.




Fecioară:
Astăzi este posibil să fii chemat la o discuţie cu un şef sau colaborator, ori să fii contactat şi pus la curent cu noile schimbări din zona profesională.




Balanţă:
Se pare că te confrunţi cu nişte probleme familiale, care persistă de ceva vreme. Poate fi vorba despre îngrijorarea legată de o problemă de sănătate a cuiva drag, de un blocaj material sau de neînţelegeri şi tensiuni în cadrul căminului.




Scorpion:
Zona comunicării şi schimburilor este foarte puternic activată în această perioadă, ceea ce înseamnă că aici se vor produce cele mai mari transformări.




Săgetător:
Situaţia financiară, nu tocmai confortabilă în această perioadă, îţi dă cele mai mari bătăi de cap.




Capricorn:
La sfârşit de an, se pare că cele mai mari frustrări şi neîmpliniri se plasează în zona carierei, pentru că nu eşti tratat aşa cum ţi-ai fi dorit, nu te afli în locul potrivit sau nu beneficiezi de recunoaşterea la care aspiri.




Vărsător:
Sănătatea necesită o atenţie deosebită, pentru că altfel se pot agrava nişte afecţiuni netratate adecvat.




Peşti:
Ziua de astăzi ar trebui petrecută în familie sau în preajma unor persoane apropiate şi nu la evenimente sau într-un cerc larg de prieteni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS