Horoscopul zilei de azi, 29 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 29 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 decembrie 2011




Berbec:
E foarte important să ceri sfatul, să fii receptiv la sugestii şi păreri venite din exterior. Acum poţi lămuri nişte neînţelegeri apărute în relaţia cu o persoană dragă.




Taur:
Demersurile care ţin de contracte de muncă sau alte acte juridice pot fi tergiversate. Seara probabil că va fi rezervată familiei.




Gemeni:
Nu e momentul potrivit să te bazezi pe resursele altora. Fii receptiv, deschis la nou şi dispus să faci o schimbare.




Rac:
Acum ai ocazia să faci corecturile necesare în atitudinea ta faţă de parteneri de afaceri sau faţă de jumătatea ta. Ai parte de un context favorabil pentru iniţiative curajoase, în scopul de a-ţi creşte veniturile.




Leu:
Ai nevoie să te detaşezi puţin de orice factor de stres şi să uiţi de griji. S-ar putea, ca fără să mişti vreun deget, să ţi se vândă nişte ponturi foarte bune.




Fecioară:
Te preocupă în mod deosebit imaginea socială. Fii deschis şi comunicativ, pentru că, ai şansa de a afla informaţii valoroase.




Balanţă:
Traversezi o perioadă extrem de delicată în ce priveşte relaţiile cu familia. Abţine-te de la critici prea dure şi nu emite pretenţii prea mari.




Scorpion:
Este o zi a discreţiei, a discuţiilor de culise, introspecţiei şi analizei profunde. După-amiaza este prielnică revizuirii unui proiect profesional.




Săgetător:
Persoana în care poţi avea încredere astăzi este partenerul de viaţă. Cel mai indicat este să îţi dedici timpul şi atenţia persoanei iubite sau unui hobby.




Capricorn:
Te afli într-o perioadă încordată, mai ales din punct de vedere psihic şi emoţional. Cineva te recomandă pentru un proiect sau îţi propune o asociere.




Vărsător:
O zi numai bună de petrecut împreună cu jumătatea ta. Este posibil, ca în urma unei schimbări, să-ţi creşti veniturile.




Peşti:
Ziua de astăzi este potrivită şi pentru calcule sau strategii în ce priveşte administrarea resurselor materiale. Spre seară, probabil vei fi nevoit să tragi tare pentru a finaliza o lucrare şi a recupera timpul pierdut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS