Horoscopul zilei de azi, 22 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 22 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 decembrie 2011




Berbec:
Deciziile luate sub imperiul orgoliului nu sunt deloc indicate. Încearcă să găseşti punţi de comunicare şi fii ceva mai concesiv.




Taur:
Prietenii îţi sunt alături astăzi şi îţi pot fi de un real ajutor. Se păstrează tensiunile în zona comunicării.




Gemeni:
Se pare că nimic nu-ţi stă în cale, mai ales când e vorba de bani. Un coleg de serviciu îţi întinde o mână de ajutor sau îţi dă un sfat bun.




Rac:
Eşti cu gândul la viitor. Te poţi simţi constrâns, datorită aşteptărilor pe care ceilalţi le au de la tine.




Leu:
Sănătatea necesită o atenţie deosebită în următoarele săptămâni. Dedică mai mult timp sufletului tău, familiei.




Fecioară:
Se pot naşte pasiuni puternice şi sunt posibile accese de gelozie. Este posibil ca astăzi să ai parte de dezamăgiri de la prieteni.




Balanţă:
Este o zi numai bună pentru a rezolva o problemă de ordina familial sau locativ. Fii ceva mai flexibil chiar dacă nu-ţi place mereu ce auzi.




Scorpion:
O zi care îţi conferă o dispoziţie romantică. Eşti îndemnat să rupi nişte legături cu trecutul, să renunţi la unele credinţe.




Săgetător:
Astăzi ţi se oferă ocazia de a-ţi manifesta generozitatea şi altruismul. Te poţi simţi frustrat din cauza unor constrângeri şi limitări.




Capricorn:
O zi în care comunicarea cu cei din jur funcţionează foarte bine. Nevoia de recunoaştere, atenţie şi confirmări este foarte puternică.




Vărsător:
Se pare că primeşti veşti bune când te aştepţi mai puţin. Este o ocazie bună pentru a ajusta, repara, modifica ceva.




Peşti:
Există şanse să se lege nişte relaţii strânse de prietenie, să-ţi faci noi cunoştinţe. Lecţia de învăţat astăzi este aceea a transformării emoţiilor negative în emoţii pozitive.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS