Horoscopul zilei de azi, 17 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 17 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 decembrie 2011




Berbec:
O zi a extravaganţelor pentru Berbeci. Ziua de astăzi îţi aduce o lecţie de rezistenţă şi de asumare a rolului de organizator şi leader.




Taur:
Diplomaţia e esenţială astăzi. Taurii trebuie să încerce să fie astăzi mai rezervaţi şi mai obiectivi.




Gemeni:
Interesele personale primează astăzi. Gemenii ar putea să aibă astăzi un nod în gât, la propriu.




Rac:
O zi destul de încordată în ce priveşte comunicarea cu unele persoane. Racii îşi pot da astăzi peste cap nişte planuri.




Leu:
O zi obositoare, sau cel puţin aşa o percepi tu. Ziua de azi poate fi pentru Lei o cursă contratimp.




Fecioară:
S-ar putea ca astăzi să nu ai o dispoziţie strălucită. Fecioarele pot să treacă astăzi peste mândrie şi să recunoască unde au greşit.




Balanţă:
Astăzi tinzi să te concentrezi mai mult asupra părţilor negative ale vieţii tale. E un moment bun pentru reînnoirea planurilor şi a relaţiilor.




Scorpion:
Îndoielile pe care le ai în privinţa unor relaţii revin în prim plan cu o intensitate mult mai mare. Scorpionilor parcă nu le iese ceea ce şi-ar fi dorit.




Săgetător:
Corectitudinea şi onestitatea sunt calităţile de care ar trebui să te foloseşti astăzi. Săgetătorii vor putea să-şi dea mai bine seama cu cine au de a face în anturajul profesional.




Capricorn:
Astăzi te poţi gândi foarte serios şi poţi analiza în profunzime poziţia profesională pe care o ai în acest moment. Poate fi pentru Capricorni o zi a smereniei.




Vărsător:
Ziua de astăzi poate aduce angoase legate de viitor. E de aşteptat ca Vărsătorii să facă astăzi diverse servicii, comisioane sau cumpărături.




Peşti:
Se pare că se sistează multe dintre avantajele materiale de care beneficiai până acum. Peştii au de luptat cu starea de agitaţie şi cu răsturnările de situaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS