Horoscopul zilei de azi, 16 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 16 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 decembrie 2011




Berbec:
Ai reacţii uşor exacerbate şi consideri că părerile tale sunt cele care trebuie urmate. Vitalitatea creşte, iar o problemă de sănătate se poate ameliora.




Taur:
Ziua de astăzi îţi aduce speranţe în ce priveşte obţinerea unei sume de bani. Este posibil ca mâine să te reconciliezi cu un prieten.




Gemeni:
Poţi vedea foarte clar ce e de schimbat sau de adus nou în atitudinea ta relaţională. Poţi cunoaşte o persoană care te inspiră şi te ajută să te implici într-un proiect pe care ţi-l doreai.




Rac:
E foarte bine ca astăzi să-ţi creezi o nouă viziune despre drumul profesional viitor. Se reiau discuţii sau negocieri ale termenilor unor contracte.




Leu:
Ziua aduce experienţe frumoase, optimism şi bucurie de viaţă. O zi excepţională pentru Leii care susţin examene sau vorbesc în public.




Fecioară:
Este posibil ca astăzi să te întrebi ce anume lipseşte din viaţa ta pentru a fi împlinit. S-ar putea ca acum să-i vezi pe unii oameni altfel decât până acum.




Balanţă:
Probabil că astăzi vor fi prioritare preocupările intelectuale. Unele Balanţe şi-ar putea programa o scurtă excursie.




Scorpion:
E clar că îţi doreşti mai mulţi bani. Apropo de bani, e de preferat să eviţi cheltuielile impulsive sau speculaţiile.




Săgetător:
Ziua aduce încredere în viitor şi puterea de a face un pas important în evoluţia ta. Se anunţă o zi mult mai liniştită şi frumoasă decât precedentele.




Capricorn:
Ai şansa să-ţi schimbi viitorul, schimbând modul de a gândi. S-ar putea ca o persoană apropiată să aibă nevoie de ajutorul tău.




Vărsător:
Este posibil să renunţi la unele relaţii şi să-ţi faci altele noi. Este o zi bună pentru noi cunoştinţe, pentru deplasări sau studii.




Peşti:
Ai o şansă foarte frumoasă de a face un pas important în carieră. La finalul zilei, te poţi bucura de câştiguri suplimentare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS