Horoscopul zilei de azi, 12 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 12 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 12 decembrie 2011




Berbec:
Încearcă să eviţi o posibilă neînţelegere cu partenerul de viaţă. Berbecii pot să asiste la o intervenţie, la o apariţie miraculoasă a unei persoane în viaţa lor.




Taur:
Eşti avantajat în cazul în care doreşti să începi o relaţie de dragoste sau o colaborare profesională. Relaţiile sunt armonioase, iar Taurii se pot baza pe oamenii importanţi din viaţa lor.




Gemeni:
Evită să te suprasoliciţi pentru că pot apărea probleme de sănătate. Gemenii pot da dovadă de o perseverenţă fantastică.




Rac:
În plan profesional dai dovadă de creativitate şi simţ artistic. Racii simt că au sufletul uşurat, mai ales dacă au spus ce au avut de spus.




Leu:
Încearcă să eviţi o posibilă dispută între tine şi un membru al familiei. Atenţie la Leii care suferă de boli ale oaselor, genunchilor, articulaţiilor sau ale pielii.




Fecioară:
Sociabilitatea şi carisma de care dai dovadă îţi pot aduce câţiva admiratori. Fecioarele ar putea să bată palma cu cineva, să formeze o alianţă.




Balanţă:
Pot apărea neplăceri de ordin financiar de pe urma unor investiţii sau cheltuieli abundente. Balanţele se hotărăsc să facă singure ce au în plan, fără să mai apeleze la nimeni.




Scorpion:
Eşti dispus să iei singur iniţiative sau să începi diverse proiecte fără a cere acordul cuiva anume. Pentru Scorpioni se arată a fi o zi a iubirii, a romantismului.




Săgetător:
Poţi alege să te retragi departe de zgomot şi mulţime pentru a te concentra asupra unei chestiuni de ordin personal. Săgetătorii se pot dedica familiei, poate chiar îngrijirii persoanelor în vârstă.




Capricorn:
Ziua se dovedeşte a fi favorabilă în tot ceea ce vizează concretizarea unor proiecte. Capricornii nu pot să stea deoparte, ei simt nevoia să facă ceva pentru a creşte în ochii celorlalţi.




Vărsător:
Pot apărea unele probleme de ordin relaţional pe care este bine să le tratezi cu diplomaţie şi răbdare. Vărsătorii pot avea acum un secret, au ei un gând de taină, pe care nu vor să-l deconspire decât atunci când va veni vremea.




Peşti:
Spiritul critic şi justiţiar îţi poate aduce unele probleme în relaţionarea cu ceilalţi. Peştii reuşesc să inspire prin puterea exemplului şi prin iniţiative curajoase.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS