Horoscopul zilei de azi, 11 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 11 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 11 decembrie 2011




Berbec:
S-ar putea ca astăzi să se aplaneze unele conflicte sau să se rezolve probleme juridice. Berbecii pot să se bazeze pe ajutorul sau chiar pe sprijinul financiar al unei femei.




Taur:
Colegii devin dintr-odată mult mai cooperanţi şi gata să te sprijine. Relaţiile sunt armonioase, iar Taurii se pot baza pe oamenii importanţi din viaţa lor.




Gemeni:
Este o zi excelentă pentru iubire, creativitate şi activităţi menite să te destindă. Gemenii pot fi lăudaţi, apreciaţi pentru nişte merite personale.




Rac:
Cooperezi excelent cu familia şi faci echipă bună cu partenerul de viaţă. Racii se simt acum stăpâni pe situaţie, pregătiţi să dea tonul în orice parteneriat este implicat.




Leu:
E momentul să repari unele relaţii, care s-au deteriorat zilele trecute. Leii preferă să se pună pe treabă.




Fecioară:
Abordezi cu înţelepciune şi ingeniozitate toate chestiunile financiare. Fecioarele ar putea să bată palma cu cineva, să formeze o alianţă.




Balanţă:
Este o zi a reconcilierilor, a consolidării unor relaţii şi a rostirii unor adevăruri. Balanţele îşi dau seama că aşteaptă prea mult de la ceilalţi şi că aspiraţiile lor nu prea se potrivesc.




Scorpion:
Ambiţiile tale sunt foarte mari şi nu ai de gând să laşi pe nimeni şi nimic să-ţi stea în cale. Scorpionii simt nevoia să fie generoşi, să le ofere celor dragi ceva ca semn al dăruirii lor.




Săgetător:
În zona financiară există însă în continuare tensiuni. Săgetătorii se pot dedica familiei, poate chiar îngrijirii persoanelor în vârstă.




Capricorn:
Beneficiezi şi de sprijinul unor persoane discrete. Capricornii îşi pot face speranţe legate de un plan de viitor care se conturează în culori tot mai promiţătoare.




Vărsător:
Atmosfera zilei de astăzi este una relaxată şi calmă. Vărsătorii îşi fac anumite planuri, pe care preferă să le ţină deocamdată ascunse.




Peşti:
Astăzi eşti interesat de resursele materiale ale altora. Peştii pot să-şi dea sufletul pentru a pune pe roate un proiect în care cred cu tărie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS