Horoscopul zilei de azi, 9 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 9 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 9 noiembrie 2011




Berbec:
Astăzi este necesar să fii cât se poate de rezervat. Unii nativi se pot gândi serios la o reorientare profesională de proporţii.




Taur:
Eşti foarte sensibil la orice stimul din exterior. Poţi găsi o cale prin care să intri în posesia unei sume de bani care ţi se cuvine.




Gemeni:
Nervozitatea accentuată te pot îndemna să faci greşeli regretabile faţă de colegi. Este momentul reevaluării unor relaţii.




Rac:
Astăzi eşti predispus la cheltuieli impulsive. Este posibil să reiei nişte activităţi legate de cămin şi familie.




Leu:
Este o zi aducătoare de stres. A doua parte a zilei îţi aminteşte de responsabilităţile de la serviciu, care trebuie luate în serios.




Fecioară:
Fii prudent şi abordează toate relaţiile cu discreţie. A doua parte a zilei aduce în prim plan o relaţie sentimentală, relaţia cu copiii sau un proiect de suflet.




Balanţă:
Zona prietenilor este activată în mod deosebit astăzi. Este un moment bun pentru a te îngriji mai mult de sufletul tău sau al celor dragi.




Scorpion:
Încearcă să fii ceva mai deschis şi spune adevărul despre intenţiile tale. Se pun în discuţie noi mijloace prin care să-ţi valorizezi un talent.




Săgetător:
O problemă de sănătate poate să-ţi dea de furcă în această perioadă. În următoarea perioadă vei avea o activitate mentală intensă.




Capricorn:
E posibil ca ziua de astăzi să fie destul de încordată. Fii atent la ce ţi se cere şi ce sugestii ţi se fac.




Vărsător:
Relaţiile cu şefii sau cu colaboratorii sunt destul de încordate şi conflictuale. Atenţie la tendinţa de a cheltui mai mult decât îţi poţi permite.




Peşti:
O zi delicată din punct de vedere profesional. Eşti chemat să-ţi exprimi toate ideile din ultima vreme, să pui în aplicare toate cunoştinţele sau studiile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS