Horoscopul zilei de azi, 8 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 8 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 8 noiembrie 2011




Berbec:
Poţi cunoaşte acum o persoană de la care să nu-ţi mai iei gândul. Planurile de călătorii în străinătate pot prinde contur.




Taur:
Preferi să-ţi apleci atenţia asupra unor chestiuni de ordin familial. Există pericole ce pândesc din umbră.




Gemeni:
Eşti dispus să cheltui mai mult decât te ţine buzunarul pe unele plăceri personale. Analizează cu atenţie ce ţi se propune şi acceptă ofertele.




Rac:
Un mod de a te relaxa acum poate fi pregătirea unui fel de mâncare gustos sau achiziţionarea unor obiecte de uz casnic. Sunt posibile ceva probleme de sănătate.




Leu:
Atitudinea extrovertă şi dorinţa de afirmare te avantajează în relaţiile sociale. Spre seară organizează o petrecere pentru cei dragi.




Fecioară:
Sunt persoane care pot profita de bunăvoinţa ta. Comunicarea cu membrii familiei este foarte bună, putându-se lămuri diverse chestiuni.




Balanţă:
Orice idee îţi vine acum merită a fi pusă în aplicare. Atenţie la informaţiile primite, deoarece sunt importante.




Scorpion:
Favorabile sunt relaţiile cu străinătatea sau activităţile de ordin intelectual. Te poţi orienta către investiţii sau afaceri în domeniul turismului.




Săgetător:
Sunt avantajaţi toţi cei care studiază psihologia. În familie lucrurile sunt destul de tensionate.




Capricorn:
Sunt câteva probleme la mijloc. Încercă să te ocupi doar de activităţile uşoare şi de rutină, întrucât organismul tău este destul de solicitat.




Vărsător:
Preferi să te implici în diverse activităţi mai mult sau mai puţin solicitante. Este posibil să îţi faci noi prieteni şi protectori.




Peşti:
Eşti prea combativ pentru ceilalţi şi poţi strica relaţii bune. Se recomanda evitarea exceselor culinare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS