Horoscopul zilei de azi, 7 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 7 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 7 noiembrie 2011




Berbec:
Încearcă să eviţi totuşi o posibilă tendinţă de a cheltui banii pe obiecte pentru cămin de care ştii că nu ai cu adevărat nevoie. Berbecii pot fi în situaţia de a încheia tranzacţii, de a face comisioane, de a negocia pentru terţe persoane.




Taur:
Sunt avantajaţi acum toţi nativii care au de susţinut o prezentare sau o lucrare orală. Taurii ar putea să înceapă proiecte pe termen lung în asociere sau colaborare.




Gemeni:
Evită să faci excese, indiferent de natura lor. Gemenii au idei foarte bune, ingenioase, salvatoare, care pot să îi facă remarcaţi.




Rac:
Încearcă să eviţi excesele culinare. Lucrurile evoluează într-o direcţie de care Racii pot fi mulţumiţi.




Leu:
Preferi să-ţi îndrepţi atenţia asupra activităţilor de ordin intelectual sau spiritual. Leii simt că partenerul se eschivează şi le cam scapă printre degete.




Fecioară:
Eşti cu adevărat altruist şi poţi simţi nevoia de a da totul doar să-l vezi pe cel de lângă tine fericit. Fecioarele pot începe să corespondeze cu o persoană până acum necunoscută.




Balanţă:
Gândul îţi fuge constant la un proiect de la locul de muncă. Atenţie la dietă, Balanţele fiind predispuse azi la combinaţii culinare nepotrivite!




Scorpion:
Îţi este stimulată dorinţa de a-ţi lărgi graniţele cunoaşterii şi de a-ţi satisface setea de informaţie. E bine ca Scorpionii să fie generoşi!




Săgetător:
Dai dovadă de o bună intuiţie şi receptivitate cu privire la atitudinea celor din jurul tău. Săgetătorii pot să se vindece astăzi inclusiv la nivel fizic.




Capricorn:
În cazul în care la locul de muncă apar neînţelegeri serioase între tine şi un asociat, încearcă totuşi să nu iei decizia de a întrerupe relaţia. Capricornii ar trebui să caute azi compania oamenilor care pot să îi binedispună.




Vărsător:
Încearcă să eviţi excesele culinare. Vărsătorii pot fi contactaţi acum de oameni cu care nu s-au mai văzut de ceva timp.




Peşti:
Fii ceva mai cumpătat în privinţa cheltuielilor. Peştii dau la o parte prejudecăţile şi pot îmbrăţişa idei complet noi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS