Horoscopul zilei de azi, 30 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 30 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 noiembrie 2011




Berbec:
Zona banilor este destul de tensionată astăzi. E nevoie de eforturi mari pentru a ajunge la un numitor comun cu un partener de afaceri sau cu un şef.




Taur:
Renunţă la comoditate şi încăpăţânare. Un conflict apărut şi amplificat în cursul zilei de astăzi poate duce la pierderi materiale.




Gemeni:
Te poţi simţi copleşit de sarcinile de serviciu şi de responsabilităţile familiale. S-ar putea să fii invitat la nişte discuţii şi să ţi se ceară socoteală cu privire la unele decizii luate.




Rac:
Ziua de astăzi poate aduce o accentuare a stresului. Ai nevoie de tihnă şi linişte.




Leu:
O zi destul de delicată în ce priveşte relaţiile din sfera profesională. După-amiaza îţi poate aduce cunoştinţe noi şi discuţii fascinante.




Fecioară:
E foarte important să fii sincer, modest şi permisiv. Fii adaptabil şi abordează lucrurile cu mai multă detaşare, mai ales dacă nu le poţi schimba.




Balanţă:
Fii atent la respectarea legii şi regulilor. E recomandabil să fii cât mai rezervat, discret şi reticent în privinţa informaţiilor primite.




Scorpion:
Ziua de astăzi îţi poate aduce pierderi de bani sau alte avantaje materiale. Comunicarea cu cei din jur poate fi foarte dificilă astăzi.




Săgetător:
Este posibil ca astăzi să fii lipsit de chef sau să te laşi prada comodităţii. Segmentul carierei pare să fie supus schimbărilor neaşteptate.




Capricorn:
Astăzi este activată zona iubirii. Ai sentimentul că nimic nu este stabil, prin urmare, nu e cazul să te opui cursului evenimentelor.




Vărsător:
Ziua de astăzi pare să fie încordată, mai ales în ce priveşte relaţiile cu familia şi partenerul de viaţă. Pot apărea tot felul de schimbări legate de resursele altora.




Peşti:
Atenţie la atitudinea pe care o adopţi la serviciu. În a doua parte a zilei, te preocupă siguranţa materială.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS