Horoscopul zilei de azi, 29 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 29 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 noiembrie 2011




Berbec:
Sunt favorabile schimbările de look sau implicarea într-o activitate sportivă. După-amiază acordă-ţi câteva momente pentru o plimbare în aer liber sau somn.




Taur:
Te concentrezi asupra unor activităţi de ordin intelectual sau spiritual. Vrei să te şi îndrăgosteşti, însă nu prea eşti hotărât.




Gemeni:
Acum este momentul propice pentru a-ţi canaliza energia în direcţia dorită. Este nevoie să găseşti un echilibru între familie şi carieră.




Rac:
Eşti conştiincios, muncitor şi doreşti ca totul să iasă suficient de bine. Concentrează-te doar pe treburile tale ce nu suportă amânare.




Leu:
Pentru tine este o zi excelentă de a te ocupa de cheltuielile zilnice. Unii dintre nativi aleg să citească, să se informeze, să cunoască, iar alţii să plece într-o călătorie.




Fecioară:
Se poate declanşa în tine o dorinţă de a te întoarce către sine în sensul autoanalizei şi autocunoaşterii. Ai forţă şi strălucire, putându-te descurca fără probleme.




Balanţă:
Atmosfera se detensionează în ceea ce priveşte zona relaţională. Prietenii apropiaţi roiesc în jurul tău, însă tu nu ai chef de ei.




Scorpion:
Eşti conştiincios, meticulos, atent la detalii. Este posibil să primeşti vizita cuiva drag sau tu să fii invitat la o reuniune de prieteni.




Săgetător:
În plan sentimental, pot apărea mici neplăceri. Ideea este că trebuie să găseşti un echilibru între treburile de acasă şi cele sociale.




Capricorn:
Eşti melancolic şi tinzi să trăieşti în trecut. Este o zi minunată de a te ocupa de rafinarea sufletului tău.




Vărsător:
Interesantă zi pentru tine la capitolul financiar. În cazul în care doreşti să pleci la drum s-ar putea să întâmpini mici întârzieri.




Peşti:
Te poţi bucura chiar de un câştig sau de o susţinere din partea unei persoane. Ascultă cu atenţie doleanţele celorlalţi şi încercă să le dai curs în limita posibilităţilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS