Horoscopul zilei de azi, 3 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 3 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 3 noiembrie 2011




Berbec:
Ziua de astăzi poate aduce accese de autoritate şi putere. Apariţia şi valorificarea şanselor de câştig depind numai de tine şi de abilităţile tale.




Taur:
Deşi eşti foarte abil în a găsi soluţii, se pare că unele uşi ale instituţiilor cărora le soliciţi sprijin rămân închise. Ai capacitatea de a aborda totul cu calm.




Gemeni:
E bine să primeşti ajutorul venit de la partener sau de la o cunoştinţă. Vestea bună este că intuiţia este excelentă şi te ajută să găseşti cele mai creative soluţii.




Rac:
Ziua de astăzi se anunţă destul de încordată, cu multe zbateri interioare. Fii permisiv şi deschis la nou.




Leu:
Este un moment excelent pentru a face nişte demersuri în sensul obţinerii unor avantaje. Poţi avea sentimentul că nu eşti bine înţeles de către cei din jur.




Fecioară:
Ai succes în toate acţiunile întreprinse cu privire la obţinerea unui act oficial sau a unei aprobări. Eşti constrâns să renunţi la ceva.




Balanţă:
Astăzi eşti focusat pe bani. Ziua de astăzi este favorabilă planificării unei călătorii, întâlnirilor, documentării.




Scorpion:
E foarte important să ştii să accepţi sprijin. Acceptă că nu poţi deţine controlul de fiecare dată şi lasă lucrurile să fie.




Săgetător:
Astăzi este foarte importantă cooperarea cu colegii. Evită orice fel de împrumut sau acord financiar.




Capricorn:
Pot veni semnale pozitive de la cineva la care nu te aştepţi. De asemenea, este posibil ca mâine să te confrunţi cu consecinţele unor decizii şi acţiuni din trecut.




Vărsător:
Poate o persoană dragă îţi dă o veste bună sau îţi oferă un cadou. Ar fi bine să apelezi cu încredere la prieteni, care se dovedesc de un real ajutor.




Peşti:
Primele ore ale dimineţii s-ar putea să fie destul de agitate. Veştile bune vin dinspre segmentul profesional, aşa că nu ezita să-ţi exprimi ideile şi opiniile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS