Horoscopul zilei de azi, 28 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 28 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 noiembrie 2011




Berbec:
Atenţia îţi este îndreptată în special asupra ta şi asupra a ceea ce doreşti să realizezi. Destul de diplomaţi şi de împăciuitori Berbecii astăzi, ceea ce nu poate fi decât de bun augur pentru ei.




Taur:
O carte de calitate sau un film bun reprezintă ingredientul perfect pentru a-ţi încărca bateriile pentru următoarea săptămână. A doua parte a zilei aduce o atmosferă de linişte domestică, de împăcare.




Gemeni:
În acest sfârşit de săptămână tinzi să-ţi îndrepţi atenţia, în mare parte, asupra relaţiilor sociale. Atenţie mare la ironii şi la cuvintele sarcastice care ar putea să lase răni adânci!




Rac:
Eşti conştiincios, muncitor şi doreşti ca totul să iasă suficient de bine. Racii vor dori să calculeze fiecare bănuţ, în numele economiei şi al chibzuinţei.




Leu:
Ai o dorinţă puternică de a-ţi lărgi graniţele cunoaşterii prin lectură sau prin călătorie. Leii ar putea fi răsplătiţi cu vârf şi îndesat pentru o muncă, o activitate, o prestaţie.




Fecioară:
Ziua acesta poate fi importantă pentru tine atât financiar cât şi spiritual. Nativii Fecioară vor putea să scape de nişte prejudecăţi, să corecteze nişte disfuncţii.




Balanţă:
Încearcă să creezi o balanţă între timpul dedicat ţie şi timpul dedicat celorlalţi. Balanţele pot primi semnale pozitive legate de nişte planuri.




Scorpion:
Încearcă pe cât posibil să nu te suprasoliciţi sau să faci excese culinare. Scorpionii ar putea să resimtă o lipsă acută care îi împiedică să îşi ajute mai mult copiii sau pe cineva drag.




Săgetător:
Eşti creativ, ai spirit de iniţiativă. Săgetătorii pot să iasă în lume şi să facă impresie pe oriunde trec.




Capricorn:
Câteva responsabilităţi familiale te pot ţine ocupat. Capricornii se bucură de protecţie din umbră.




Vărsător:
Sunt favorizate relaţiile sociale şi activităţile care au legătură cu comunicarea verbală. Vărsătorul e gata să îşi ofere sprijinul faţă de jumătatea sa.




Peşti:
Te poţi simţi uşor strâmtorat cu privire la banii pe care îi deţii. Peştii ar putea să iasă dintr-o asociere, să se îndepărteze de nişte oameni care i-au înşelat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS