Horoscopul zilei de azi, 27 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 27 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 noiembrie 2011




Berbec:
Astăzi ai vrea să faci multe lucruri. Berbecii pot fi stăpâni pe orice situaţie şi pot da dovadă de un excelent management al oricărui conflict.




Taur:
O zi destul de încordată. Berbecii pun astăzi biciul pe cei de acasă, pentru că vor curăţenie, ordine şi disciplină.




Gemeni:
Se pare că eşti în postura de a găsi un echilibru între convingerile tale şi cele ale prietenilor sau colaboratorilor. Gemenii pot aborda orice situaţie cu înţelepciune şi pot folosi vorba bună ca pe o armă foarte eficientă.




Rac:
O zi extrem de interesantă, în care multe planuri vor fi date peste cap. Atenţionare pentru Raci, valabilă tot weekendul: nu vă băgaţi nasul unde nu vă fierbe oala!




Leu:
Ziua de astăzi este una frumoasă şi constructivă. De aceea, tot ce trebui să facă Leii este să fie naturali, spontani.




Fecioară:
Te preocupă în mod deosebit conservarea resurselor materiale. Apar pe negândite oameni şi evenimente care le pot dezvălui Fecioarelor calităţi ascunse ori abilităţi de autovindecare.




Balanţă:
Ai curajul să ieşi din tipare şi rutină. Aceşti nativi pot înţelege acum mai pe larg un context în care au avut de suferit mai de mult.




Scorpion:
Astăzi pot cădea pe umerii tăi nişte sarcini profesionale destul de dificile. Scorpionii ar putea să resimtă o lipsă acută care îi împiedică să îşi ajute mai mult copiii sau pe cineva drag.




Săgetător:
S-ar putea să ai parte de nişte dezamăgiri de la prieteni său persoana iubită. Săgetătorii ar putea să-şi pună toate eforturile la bătaie ca să îşi atingă un scop.




Capricorn:
Se pot reactiva nişte frustrări legate de planul profesional. Capricornii pot să profite de pe urma unor favoruri, servicii, avantaje pe care le facilitează ceilalţi.




Vărsător:
Astăzi s-ar putea să te mobilizezi mai greu spre îndeplinirea sarcinilor propuse. Vărsătorii sunt astăzi foarte convingători şi foarte implicaţi în concretizarea unor planuri de viitor.




Peşti:
Bazează-te mai mult pe tine şi mai puţin pe alţii. Peştii trebuie să argumenteze un punct de vedere, să se apere, să se detaşeze de nişte acuzaţii ce li se aduc.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS