Horoscopul zilei de azi, 26 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 26 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 noiembrie 2011




Berbec:
O zi potrivită pentru a te retrage puţin din contextul problemelor cotidiene. Astăzi s-ar putea să pui ochii pe o persoană care să-ţi stârnească interesul şi entuziasmul.




Taur:
Ai parte de surprize plăcute din partea prietenilor sau cunoştinţelor. Pentru tine, ziua de azi poate fi dedicată relaţiilor cu familia.




Gemeni:
Surprizele apar în zona profesională. Negocierile îţi sunt favorabile şi chiar este o zi potrivită să-ţi convingi jumătatea să fie de partea ta într-o iniţiativă personală.




Rac:
Ziua de astăzi stă sub semnul imprevizibilului şi surprizelor. Unii Raci îşi pot explora de asemenea noi talente care le pot îmbunătăţi sentimentul de securitate materială.




Leu:
Eşti foarte interesat de câştig şi siguranţă materială. Astăzi, poţi să te convingi încă o dată, dacă mai era nevoie, ca fericirea vine din interior.




Fecioară:
Nu este exclus ca cineva din anturaj să-ţi propună o colaborare nouă. Nu te poţi concentra decât pe perspectiva timpului petrecut în intimitate.




Balanţă:
Poţi extrage beneficii maxime din aspectele acestei zile. Poţi să visezi cu ochii deschişi, dar cel mai bine ar fi să treci la fapte.




Scorpion:
O zi pe care o trăieşti după pofta inimii. Poate, cine ştie, se arată o promovare sau o mărire de salariu la orizont.




Săgetător:
S-ar putea să ai surprize din partea membrilor familiei. Personal, poţi avea astăzi ocazia să simţi că eşti important şi că ai valoare.




Capricorn:
O zi cu mulţumire sufletească, echilibru emoţional şi satisfacţii. Te poţi bucura astăzi de recompensă pentru eforturile şi faptele bune făcute în timp.




Vărsător:
Este necesar să ai încredere în tine şi în potenţialul tău. Te poţi bucura de succes în relaţii.




Peşti:
O zi aducătoare de emoţii şi entuziasm. Trăieşte clipa şi nu lăsa să se strecoare în tine teama că ceva trebuie să fie în neregulă pe undeva!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS