Horoscopul zilei de azi, 25 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 25 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 noiembrie 2011




Berbec:
S-ar putea ca răspunsurile primite astăzi să nu fie cele dorite sau să întârzie. Este un moment propice pentru a fi alături de cineva drag.




Taur:
S-ar putea ca astăzi să fii destul de confuz în ce priveşte unele planuri de viitor. Veştile primite sau ideile care-ţi vin mâine generează entuziasm şi bucurie.




Gemeni:
Zona carierei şi relaţiile sunt destul de vulnerabile astăzi. Nu e momentul să te hazardezi în cheltuieli impulsive.




Rac:
Astăzi îţi este destul de greu să te abţii de la critici sau de la exprimarea opiniilor. Zona profesională este foarte dinamică în această perioadă.




Leu:
Pentru tine, ziua de astăzi este profund revelatoare de răspunsuri, mai ales dacă eşti dispus să-ţi acorzi câteva momente de introspecţie. S-ar putea să-i inspiri pe ceilalţi prin entuziasmul tău.




Fecioară:
Astăzi s-ar putea să fie dificil să faci front comun cu partenerul de viaţă. Relaţiile cu prietenii se pot îmbunătăţi, aceştia pot face gesturi minunate faţă de tine.




Balanţă:
Eficienţa şi randamentul în câmpul muncii pot avea de suferit astăzi. S-ar putea ca astăzi să se ivească ocazia de a te implica în ceva ce nu ai mai făcut până acum.




Scorpion:
Planul financiar este supus fluctuaţiilor, aşa că amână orice cheltuială serioasă. Tinzi să te gândeşti foarte mult la viitorul unei relaţii de iubire.




Săgetător:
O zi care te invită la echilibru, rezervă şi diplomaţie. Apar soluţii neaşteptate şi oameni dispuşi să-şi aducă aportul pentru a-ţi materializa nişte intenţii.




Capricorn:
Astăzi se pare că vin multe informaţii spre tine. Dacă în prima parte a zilei apar neînţelegeri între tine şi un superior, nu forţa lucrurile încercând să-ţi susţii un punct de vedere.




Vărsător:
Constaţi cu surprindere şi o oarecare tristeţe că aşteptările tale nu sunt satisfăcute. Nu e o idee bună să faci investiţii la sfatul prietenilor sau să dai bani cu împrumut.




Peşti:
Ar fi bine să fii rezervat şi răbdător, chiar dacă nu eşti de acord cu unele decizii pe care superiorii le iau în sfera profesională. E recomandabil să faci ce-ţi place, să te dedici unui hobby sau unei persoane dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS