Horoscopul zilei de azi, 24 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 24 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 noiembrie 2011




Berbec:
Astăzi este activată zona prietenilor şi proiectelor. Ar fi bine să înveţi să mai delegi o parte din sarcini şi să priveşti totul cu mai mult optimism.




Taur:
Vei fi sprijinit de o cunoştinţă să obţii un act sau să ajungi la informaţiile de care ai nevoie. E bine ca astăzi doar să continui un proiect început deja şi să faci ajustările şi corecturile necesare.




Gemeni:
Se pare că ai tendinţa de a te eschiva de la o serie de sarcini profesionale. Este posibil să renunţi la unele plăceri şi capricii, adică să-ţi restrângi cheltuielile.




Rac:
Atenţia se îndreaptă spre segmentul financiar. Dacă evenimentele te forţează să stai pe loc, nu e întâmplător, ci se întâmplă tocmai pentru a te întoarce pe drumul bun.




Leu:
Te vezi nevoit să faci eforturi pentru a menţine în parametri normali o relaţie de colaborare. Stresul, emoţiile, oboseala acumulată, îţi cam dau dureri de cap.




Fecioară:
S-ar putea să nu fii foarte mulţumit de climatul de la locul de muncă. Ziua de astăzi îţi oferă lecţia renunţării la aşteptări şi acceptării tuturor aşa cum sunt.




Balanţă:
Aspectele astrale de astăzi par să-ţi hrănească iluziile în ce priveşte o relaţie amoroasă. S-ar putea să ţi se atragă atenţia asupra unor greşeli pe care le-ai făcut în cadrul unui proiect profesional.




Scorpion:
Eşti tentat să te gândeşti cu o oarecare îngrijorare la viitor. O zi în care multe convingeri se dau peste cap, iar viziunea despre viaţă poate suferi transformări profunde.




Săgetător:
O zi aducătoare de încurcături, întârzieri, amânări. Te poţi simţi frustrat din cauza unor constrângeri şi limitări, mai ales din punct de vedere financiar.




Capricorn:
Fă tot posibilul să-ţi menţii intacte resursele materiale. Relaţiile cu şefii sau cele parteneriale tind să devină încordate.




Vărsător:
Se pare că în zona profesională se pregătesc nişte schimbări. Sănătatea merită o atenţie deosebită.




Peşti:
Ziua de astăzi îţi poate aduce o stare de agitaţie interioară. Canalizează-ţi energia spre lucrurile minunate care te aşteaptă în zona profesională.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS