Horoscopul zilei de azi, 23 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 23 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 noiembrie 2011




Berbec:
O zi care poate aduce destule motive de iritare şi enervare. Seara va fi mult mai liniştită şi vei putea face alegeri mai înţelepte.




Taur:
Se anunţă o zi încordată în ce priveşte zona profesională. Segmentul finanţelor este vulnerabil şi se pare că prietenii sau partenerii au o anumită implicare aici.




Gemeni:
Probabil că eşti nevoit să îndrepţi nişte nereguli care ţin de acte. Spune ce ai de spus, însă fără să dai evenimentelor o amploare mai mare decât e cazul.




Rac:
Zona banilor este tensionată astăzi. Ai o stare de nemulţumire generală şi te porţi de parcă nu vrei să-i dai drumul.




Leu:
Evită declaraţiile publice hazardate şi accesele de orgoliu. Simţul umorului şi farmecul personal te salvează din orice situaţie.




Fecioară:
O zi a surprizelor apărute la locul de muncă. Este posibil ca unele schimbări care apar să nu-ţi convină şi să te revolţi.




Balanţă:
Astăzi eşti predispus la tot felul de excese. E recomandabil să fii atent, mai ales dacă ai de-a face cu persoane oficiale.




Scorpion:
Aşteaptă momentul potrivit pentru decizii radicale care vizează statutul profesional. Respectă cu sfinţenie legea, pentru că există risc de amenzi.




Săgetător:
Fii atent la informaţiile pe care le transmiţi. În următoarele săptămâni multe probleme se vor rezolva, inclusiv în privinţa sănătăţii.




Capricorn:
Excesele, cheltuielile impulsive ar trebui evitate. Se pare că astăzi vei avea ceva probleme care ţin de organizare.




Vărsător:
Fă un efort pentru a păstra pe cât posibil un climat calm în jur. Evită orice fel de speculaţie financiară sau investiţie la sfatul prietenilor.




Peşti:
Ziua de astăzi îţi poate aduce frământări interioare, agitaţie, nervozitate. E important să fii discret şi calm.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS