Horoscopul zilei de azi, 22 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 22 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 noiembrie 2011




Berbec:
O zi prin excelenţă dedicată relaţiilor sociale şi de prietenie. Spre seară, acordă-ţi câteva momente de răgaz pentru o plimbare în aer liber.




Taur:
Eşti avantajat acum dacă alegi să participi la un curs de perfecţionare. Indicat este să găseşti un echilibru între latura materială şi cea spirituală a vieţii.




Gemeni:
Eşti profund în gândire şi în sentimente. Este timpul să iei decizii importante în toate tipurile de relaţii.




Rac:
Te poţi bucura de un câştig, profit sau de susţinere. Ai grijă la sănătate!




Leu:
Ziua este favorabilă activităţilor recreative şi culturale. Bucură-te de tot ce este în jurul tău şi nu te lăsa influenţat de părerile celorlalţi.




Fecioară:
Ai spirit de iniţiativă, eşti creativ, dinamic. Cei dragi îţi pot susţine moralul şi oferi sfaturi utile.




Balanţă:
Aspectele sunt favorabile, astfel că este puţin probabil să se dezvolte o atmosferă tensionată. O rudă sau un prieten apropiat să aibă nevoie de ajutorul tău.




Scorpion:
Beneficiezi de aspecte favorabile în tot ceea ce are legătură cu deplasările. Reuşeşti să laşi latura materială a vieţii deoparte şi îţi îndrepţi atenţia către cea spirituală.




Săgetător:
Ziua este favorabilă implicării în chestiuni care vizează zona financiară. O discuţie cu partenerul de viaţă te poate pune pe gânduri.




Capricorn:
Poţi acorda atenţie mai mult decât în mod obişnuit imaginii pe care o proiectezi celor din jur. Sănătatea este destul de încercată.




Vărsător:
O zi favorabilă implicării în activităţi de ordin spiritual. Sunt posibile surprize interesante şi plăcute din partea prietenilor.




Peşti:
Beneficiezi de aspecte fluente, favorabile în tot ceea ce are legătură cu relaţiile sociale. Emoţiile te însoţesc pe tot parcursul zilei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS